Лев Инс се разграничи от Алексей Петров

Действията на българските власти по запечатването на офисите на "Лев Инс" и изземването на документация от тях са незаконни.

Обратно в новината

Коментари - Лев Инс се разграничи от Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този Софиянски не е онзи.това със сигурност е така.но че Ал. Петров е свързам с Лев Инс е вярно,както е вярно ,че Ива коли и беси ф офиса.от личен опит го знам

ДОРЕ БИ БИЛО ,КОЙТО ИМА БАНКА ДА ИМА И ЗАСТАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ!!ТАРИКАТСКО

Този Ст.Ст. не бил ОНЗИ ! Общото между двамата е само, че и двамата са евреи. Каква бедна фантазия у тия евреи само Стефан и Захари се кръщават.

Изпълнителният директор на Лев Инс Стефан Софиянски... Дали това е същият този компрачикос, за който си мисля или е просто съвпадение на имената. Или пък е собственика на МОЛ-а при хотел Хемус? Или най-вече бившия кмет на София?? Кой знае кой знае? Иначе добре се е разграничил от Алексей Петров. Малко ли гайле има сега Трактора, та да се компроментира допълнително и с познанство със Стефан Софиянски. Стига му само дето е поддържал връзка с толкова бивши барети и СИК-аджии.

mnogo jasno ce njama da ima ucastie.....taka se pravi cist,cisticak

ще се иска информация за Ива Павлова, а за Цветелина не. Каква всъщност е Цветелина на Борисов? Премиерът е крайно време да отговори на този въпрос. Най-малко защитавам АП, но ако се правим на борци срещу всякакъв боклук първо както каза ЦЦ да си почистим нашата къщичка. Най-много като рием некомпетентно и партизански, мутрите ще осъдят държавата и всички да плащаме. Искам тогава виновните да платят от собствения си джоб.

Стоя си аз най-законно на червен светофар вече 20 секунди и изведнъж в мен се врязва една фиестичка,отиваме при дежурния по кат -дай книжки дай туй дай унуй дай граждански отговорности, ОПАААА ама на тоя от фиестата правена в лев инс. Абе момче вика ми дежурния в кат, ти защо си спрял тъй рязко та си създал предпоставка за птп. И двамата с тоя дето се заби в мен се пулим и чудим...

Ива Павлова контролира Ас Бг ЕООД, ПелаЕООД, Лев корпорацияАД а оттам и цялата Лев инс. Вижте АПИС. Има и списъци с акционерите. Ива Павлова е жената с която живее Алексей Петров и чрез нея контролира цялата групировка - всички фирми и спортни клубове в които има думата Лев и Левски Спартак.Тези евреи ли са какви са, ако бяха истински евреи щяха да са по-умни и щяха да си проучат собствеността. Те самите държат по-малко от 25% от Лев инс. Те са за лице отпред за балъците.

Значи заради любовницата Ива,било,е..е....мож ли така.След като А.Петров няма никакво документно участие и капитали ,що дирите бре....Значи предполагате какво правят любовниците,особено членове на Надзорния съвет.Е....добре,ама не е достатъчно!

Да това е една от вендузите а не някакви крокдили и джамбази.

ТОВА ИНТЕРНЕТ ПИСАЧИТЕ СА СИ ДОСТА ПРОСТИ,ЗНАЧИ ПАК ЕВРЕИТЕ ВИНОВНИ ,ЧЕ СА СИ ДАЛИ ПАРИТЕ И СА КУПИЛИ АКЦИИ В БГ-ТО,ЕМИ ПАРИТЕ СА СИ ПАРИ С ТЯХ СЕ ВЪРТИ БИЗНЕС ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ДА КЛЕЧИТЕ У ДОМА ,ДА СИ ДЪРЖИТЕ КИНТИТЕ У БУРКАНИ ДА ДРЪКАТЕ И НЯКОЙ ДА ВИ Е ВИНОВЕН.АЙДЕ ПО -УМНИ ИЗКАЗВАНИЯ.

До: kr (23.02.2010 г. 13:34ч.) Всичките сладури, нали? И аз много се зарадвах на новината за имената на шефонете на компанията!

Лев инс нямат нищо общо с Алексей :)))) Само да попитам , как така са единствената компания която предлагаше застраховка срещу отвличане за откуп:))))) - като каското на булинс и армеец/ и на лев инс де:))))/ Айде - нема нужда - то бетер кормид лукове ни взеха вече ;))))

Този Стефан Софиянски да не би да е на прикритие в израелските тайни служби или спонсор на Соломон Паси.

А-ха ! Ама те тез отличници от шайката махленски шмекери - наистина навсякъде са заложили рифове и минни полета ! Е, бравос, няма що - то наистина, след провъзгласяването на самия шеф на личната гвардия на Садам за наш най-тамада и бизнесмен , че и побългаряването (само по име и документ разбира се) на потомството на световен персона нон грата сирийски вагабонтин - какво ли друго би могло да се очаква !?

Не знам дали този Софиянски, е онзи Софиянски, но във forumat.bg.com има една статия А бяхме командоси... Добре е поработила журналистката... Ако това е истина, диагнозата е направо рак. И то злокачествен.

Дали повечето пишещи във форумите ченгета, гузни хора на ръба на закона са мнозинство? Сякаш преобладават и личи бурната им радост, че до сега в страната не е имало правораздаване с мъгливите обяснения за правата на човека и независимосстта на магистратите. Да, но хората искат точно тази система да заработи, да се ревизират законите правени в изгода на бандитите и изочването, да се осъдят разнокалибрените хидри и мозъците на октопода. Сега ,след опит на Алексей Петров да си изпере бизнесът си през изрелски фирми, всички нормални хора предпочитаме този опит да не успее. Да, ама по форумите май се чува друго. Защо ли? П.П. Около тези или подобни,свързани с Петров израелски бизнесмени и има задържане на нашите граници с незаконни и недекларирани големи суми евро!!! Какво, нима за чужденците бандити законите у нас не важат?! И от къде на къде изрелския посланик ще се бърка?

Думата инвестиции се използуваза какво ли не.Инвестиция е само построени мощностти, с което се произвежда нещо и се създава някакъв продукт.Всичко друго е само източване на българския национален продукт. Също под заети работни места. Като вземете застрахователи.бодиг и редица администратори ,пък ако щете и шоу мени-това са само консуматори.При статистиката трябва да не участвуват,в приноса към националния продукт-Те само консумират от него. Още веднаж питам осигуряват ли се от някой мутренските армии от бодигардове и тяхните семейства-а НАП? Една страна е бедна когато много се краде,когато се правят големи разходи в държавен мащаб-например самолетен билет до Корея за 24000 лв и най-важното БАЛАНС между работещите и консуматорите. Нарушен ли е този баланс няма начин страната да не е бедна или много бедна.

Ако видите прикачените снимки на Стефан Софиянски тук и на други места в нета и му проверите ЕГН-то в Апис ще видите, че се касае за обикновено съвпадение на имената.

защо коментара ми не излиза и вие ли сте цензура

работатае доста съмнителна и добре замаскирана тук има еврейски мафиоти ,тариката и крадец стефан софиянски ,любовницата на трактора и подкупните съдии и прокурори ,кото се сещайте как бяха опрадали софиянски ,та може да се очаква и сега как ще се развият нещата ,толкова години те са действали ,така здраво са се срастнали със държавата ,че незнам окъде ще дойдат честни и неподкупни правораздавателни органи за да ги вкарат всички в затвора

я гледай ти Стефчо Усмивката къде се бил подредил... След кмет на Сфояи - шеф на фирма. Не е никак зле...

дедовия ми ли чакат да го хванат . то опашка от чакащи не сме видяли преди това . аре аре . само видяхме по-ясно началството и на тази застрахователна фирма що за стока са .

Коя част от тялото си най-много желаят да застраховат фолк-изпълнителките?

всъщност не е толкова смешно! гадните евреи ще измислят някое дело срещу България, и пак всички ще плащаме заради на пожарникара тъпите изцепки!

СЕГА ДА ОСЪДЯТ ДЪРЖАВАТА И ЦЕЦО ТЕКЕЗЕСАРА И БОКО ТИКВАТА. ХАХА ТАКА ИМ СЕ ПАДА!

този гЪзар Шаул Шнайдер нещо държавата ли заплаща, мога да го ОпЪна един пъ съсвсем безплатно

Не на евреите и парите им , това са безкруполни мошениции експлоататори!

Какво толкова е станало? Води се разследване, ще им върнат имуществото-да нямат дипломатически имунитет случайно.

Този Стефан Софиянски няма нищо общо с онзи. А кой е по-голям крадец от двамата? Този или онзи :)))

Видях си правописните грешки но все си мисля може ли Алексей Петров да осъди държавата . Имал секретни документи - нали е бил секретен сътрудник според ВАС какво да има ябълки и сливи или секратни документи . Това е все едно да осъдиш кафеджия защото продава и чай .

SAM OTNOSNO IZRAELSKITE KAPITALI_proverete dale ne stava duma za balgarsko prane.

Направо трябва да влязат в затвора тези фалшиви обвинители, които си мислят че може да погазват всичко и да лъжат на поразия за да си разчистват лични сметки. Трябва сериозен съд за тези актьори на конци и техните подстрекатели. Прав си е човека - България е напълно без-правова държава, тук всичко се прави напук на закон, доказателства, вина и т.н. Затворите са пълни с политически неудобните хора и дребни риби, но не и с такива хора като бивши или настоящи министри и е крайно време да си отидат на мястото...

Никога повече ЛЕВ ИНС ! Баста.

Лев инс е моя,щом като много акционери се разграничават от компанията.Чакам дивиденти!

Ей прост народ, Софиянски та Софиянски... ми цъкни и виж, снимка му турили на човека и тук и на сайта им... Боже колко простотия има на тоя свят...

Нема страшно, той и Чорни е евреин, ама му биха шута. В самия Израел има също междуособни борби както във всяка страна. Щом израелският министър председател е дал данни на Бойко за Алексей Петров, значи еврейските бизнесмени могат да го духат. Не са на силната страна в момента.

Първосигналното писане по форумите не говори добре за Вас, а октоподът е в главата Ви - сам самичък! Поне се информирайте, преди да почнете да амортизирате клавиатурата: Сте Софиянски е изпълнителен-директо на компанията от юни 2001г. Завършил е 114та английска езикова гимназия, както и Финанси иПраво в УНСС. Започва работа в Финансова Къща ВИД АБВ ООД като главен дилър Международни валутни пазари. През 1996-1997г.работи в Инвестиционен Фонд Развитие КДА като началник управление Парични и капиталови пазари. Участва в редица семинари, курсове и школи в областта на мениджмънта, финансите и застраховането. Женен е, с две деца. В ЗКЛЕВ ИНСАД започва през 1998г., 2000-2001 е член на управителният съвет, а от юни 2001г. - изпълнителен-директо е от официалния сайт на компанията!

Какво дружина само -Софиянски, Трактора и почтени еврейски бизнесмени..........

тоя Софиянски не е оня Софиянски. просто съвпадение на имената. а Лев Инс са си професионални измамници.

Това не е бившия кмет Стефан Софиянски, а негов съименник

А сега накъде,другари?...

Само като прочетох че Стефан Софиянски е изпълнителен директор и ми стана ясно що за престъпници работят там, а още малко ще кажат че Алексей Петров просто ей така се мотаел там!

НЕ Е МОШЕННИКА СОФИЯНСКИ ДРУГ Е ТОЯ

израелските акционери-където има евреи там има и престъпления

КАК МОЖЕ В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА ДА БЪДЕМ ЗАПЛАШВАНИ ОТ НЯКАКВИ ПРСТЪПНИ ЧИФУТИ

Lev Ins e suzdadena da pere mafiotski pari i naistina e izvestna kato NEizpla6ta6ta 6teti! Horata kato Alexei Petrov koito stoiat zad Lev Ins prosto izpolzvat podstaveni lica za da suzdadat vpe4atlenie 4e firmata e sobstvenost na izraelski investitori - podobni shemi praviat i drugi firmi koito si suzdavat paravan za legalna deinost. Interesno kakvo pravi hienata Stef4o Sofianski v tozi otbor - izglejda dobre se e ot4ital na Lev korporacia dokato upravliava6e Sofia - za da mu osiguriat dohodna predstavitelna pozicia kato zaleze karierata mu na politik. Su6toto si osiguri i biv6ia 6ef na Agenciata za Privatizacia Levon Hamparcumian koito ni6to ne razbira ot bankirane, no podari edna banka na edni italianci i te go napraviha slu4aino predstavitelen 6ef na Bulbank i kompanii..

А останалите проценти на кого са? Вероятно на офшорка на А.П. На офшорките никога не знаеш кои стоят зад тях.

Не знам за ВАС ама АЗ досега хвърлях боб и боба показва,че пред съда Алексий Петров трябва ще се разграничи от Алескей Петров , ами така де единият е бил от ДАНС а другият мутра . Ако на мен не ми вярвата на боба повярвайте - раздвоение на личността !