Антимафиоти атакуваха пак офиса на Дамбовците

Централният офис на братята Дамбовци в "Кремиковци" е бил атакуван от спецекипи на МВР тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - Антимафиоти атакуваха пак офиса на Дамбовците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kakvi gi govori tazi advokatka, camo dva mobilni tell, ami orajieto, koeto vidiaxme v doma im, ot kade e , kakvo oxraniavat, nali im e chict bizneca /kato tiax-chicti kato bida/, prectapnizite ne zaclujavat da badat zashtitavani, mnogo xora vijdat, no nikoi ne cmeeshe da im kaje nishto, vceki znae

Kak ne ce cramuvat tezi Dambovzi, micliat li , che xorata ne vijdat, ili ne gi poznavat.Ta te ca pochti negramotni, kak shte imat takav biznec, za tova triabva mnogo znania, a na tiax im lipcvat. Te ca camo edni kradzi i ubiizi i na vcichki im e iacno, tozi biznec ne e texen, niakoi ctoi zad tova.Kak natrupaxa tezi pari, ne razbrax, koi raboti i kak , mutrite, mutrecite im, ta te nikoi niama i edin den ictincka rabota, te neznaiat kakvo e tova.Camo zatvor , nishto drugo, tova zaclujavate, kolko xora cte razplakali...cami znaete mnogo dobre, a i ne camo vie.Dobavete komentara

Добре е ,че не съм се ръкувал с Алексей Петров,иначе и аз щях да съм подложен на репресий.И може би,щяха да открият някой документ за който и не подозирам,че съществува.Но най-важното е че всички хора щяха да знаят,че има нещо тъмно в мойто недавно.

Абе дърти прости комуняги спрете да пишете по 20 коментара под всяка новина Трима мизерника тук тормозите всяка тема На всеки обикновен българин му е ясно ,че не искате престъпниците от комунистическата партия БСП да бъдат наказани Та този Пламен Стоянов по цял ден бил в Кремиковци и работил ама нищо не знаел ,ама ние знаем ,че щом са на загуба 2,5 милиарда значи, че по цял ден само е крадял Аман от изкуфели дърти мизерници

СМЕШНИЦИ СТЕ И ТО ГОЛЕМИ. КАКЪВ Х.Й ЩЕ НАМЕРИТЕ ИЛИ САМО ДЕЙНОСТ ДА ИМА. ЗАЩО СЕ ВДИГА ТОЛКОВА ШУМ ЗА НИЩО?ВСИЧКО Е ЯЛОВА РАБОТА. КОГАТО ИМАТЕ НАКАЗАНИ ХВАЛЕТЕСЕ КОЛКОТО СИ ЩЕТЕ. ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КРАЛО А СЕГАШНОТО ТРОШИ ПАРИ ЗА ОНЗИ КЪДЕТО ДУХА.

Abe Cvetanov i Dqnkov mai saimpotentni,no umstveno. KOI ISKA DA VZEME BIZNESA NA HORATA?

Чета коментарите тук и ми е смешно, защото дори и в Америка се води постоянно надхитряне между властта и престъпниците (по-точно адвокатите им). Разберете, не е чак толкова важно този и онзи бандит да влезе в затвора (освен ако не е убиец, естествено), а властта да му ДИША ВЪВ ВРАТА непрекъснато. Това е принцип на Запад! Иначе много голяма част от престъпленията се знае отлично кой ги е извършил, но това не може да се докаже лесно в съда - доказателства се оспорват, свидетели бягат... Така е всеки ден и в Америка. Затова службите ТОРМОЗЯТ непрекъснато тези хора, като ги арестуват отвреме-навреме, после ги пускат и така нататък. Толкова е просто.

Да, цирка изгоря, но циркаджийницата 150 метра по-нагоре си остана. И сега работи на пълни обороти.

така така.. човекът с именията, продавач и творец на застраховки ще да е герой в очите на всеки комплексиран балкански примат - разбираемо е защо.

ясно,тряа са изнасяме.тука опправия нема

КРАТКА СПРАВКА НА СВЪРШЕНОТО ОТ ГЕРБ ДО МОМЕНТА!! ОБЕЩАНИЕ ЗА КУПУВАНЕ НА ИМОТИ САМО ПО БАНКОВ ПЪТ-ОТПАДНА!! ОБЕЩАНИЕ ЗА ВКАРВАНЕ НА ДОГАН И СЕРГЕЙ В ЗАТВОРА-ОТПАДНА!!ОБЕ ЗА НЕ ПРИЕМАНЕ НА ГМО-ОТПАДНА!!ОБЕЩАНИ ЗА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО -ОТПАДНА!! И Т.Н и Т.Н ДО БЕЗКРАЙ!! ЛЪЖИ , ЛЪЖИ И ПАК

Пълно безсилие и импотентност на властта,а това идва от некомпетентността.Из пред вестниците и телевизията ще се върнат като бумеранг срещу сценаристите.Свидете сме на най-голябото използване на държавата и службите за разчистване на лични сметки. И другите управляващи са го правили, но толкова нагло и плиткоумно не е било.

Егати и правосъдието. Дамбовците са супер известни от Кремиковци до Подуене като нагли бандити. А нищо не може да се докаже? Смях.

ВЕЧЕ ВСЯКО ХЛАПЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА В КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ

КАТО ДОЙДЕ ПРИ ТЕБ НА КРАКА БАТЕ БОЦ , ТИ КАК ЩЕ РАБОТИШ ОБЕКТИВНО , А ЮНАКО!!!??? ТУКА И АЗ СЪМ ГОЛЕМ КАРАТИСТ!!!НЕ Е ВИНОВНА ПРОКУРАТУРАТА , ЧЕ Я ВКАРАХА В ТИЯ ФИЛМИ!!! ТОЙ ЦВЕТАНОВ ВЕЧЕ ПРИСЪДИ ПОСТАНОВЯВА ,А ТИ ВЕРВАШ НА ПРОКУРОРИ , ЧЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!!! ОТ ДНЕС ЩЕ Е ВСЕ ТАКА!!! ПЪРВО АРЕСТУВА ЦВЕТАНОВ , ПОСЛЕ ПРОКУРОРИТЕ И СЛЕДОВАТЕЛИТЕ ДА СЪБИРАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА!! ИМА ВЕЧЕ НОВА ПРЕЗУМЦИЯ ТУК!!ВСЕКИ Е ВИНОВЕН ЩОМ КАЗВА БОЦКО И ЦЕЦКО , ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!!!

НАЛИ УЖ НЯМАШЕ ПИСМО ОТ А.П ДО ДЯНКОВ??? ДНЕС СЕ ОКАЗА , ЧЕ ИМАЛО!!!ТИПИЧНО ЗА КОМУНЯГИТЕ НАРИЧАНИ ЗА ПО-КРАТКО ГЕРБ!!! ЛЪЖИ , ИЗМАМИ И АРЕСТИ!!! ВСЕКИ БОЖИ ДЕН!!!ДЪРЖАВАТА УМИРА , РУСНАЦИТЕ НИ ОГРАБВАТ ОТНОВО С БЕЛЕНЕ , НЯКОИ ВЗЕХА ВИНЕТКИТЕ , ИСКАТ И БУЛГАРТАБАК , А ЦЕЦКО АРЕСТУВА НА КИЛОГРАМ!!!ВСЕКИ ДЕН КАТО ПУСНА ТЕЛЕВИЗОРА САМО ТОВА ВИЖДАМ!!! СТРУВА МИ СЕ ,ЧЕ ЖИВЕЯ В ИЗРЕЛ!! ЖАНДАРМИ , СИРЕНИ , И Ц.Ц ДАВА ИНТЕРВЮТА ПО 8 ТЕЛЕВИЗИИ ЕДНОВРЕМЕННО!!! МАНДАТЪТ МИНАВА , ПРОМЯНА ИМА КЪМ ПО-ЛОШО!!!!БЪЛГАРИЯ Е ПО-БЕДНА, ПО-ГЛАДНА И ПО-КРИМИНАЛНА ОТ ПРЕДИ!!!ГЕРБ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ СЪБРАНА ЧРЕЗ СМС И ПО ТЕЛЕФОНА ОТ Б.Б!!!ОБСЛУЖВА МОНСАНТО ФИЛИМ МОРИС И ТИМ!!! ПРОДЪЛЖА ДА ГИ ПОДКРЕПЯТЕ!!! ОСТОНА ВИ ОКОЛО 5 МЕСЕЦА!!!

Ей тупани. престъпление се доказва в съда, на във весниците! До тогава всички по презумция са невинни и заподозряни. Но не и престъпници. Престъпление се доказва и с доказателства... не с твърдения от сорта на всички им е ясно. тия прокурорчета се ебати некъдърните копелета. Първо арестъват след тва търсят доказателства.

Няма вече да ползваме услугите на ЛЕВ ИНС. Който ги ползва значи е от хората на Ял.Петров.

Само няколко случайни съвпадения . 1.Йордан Стоянов воюва с Гергов в средите на конният спорт. 2. Йордан Стоянов е арестуван през нощта срещу деня в който по негова инициатива се прави конференция за насрочване на изборно събрание за сваляне на Гергов от поста Председател на Българската Федерация по Конен Спорт. 3. Бойко Борисов от 5-6 години притежава кон, подарък от Гергов който струва ориентировъчно около 10 000 евра. Странни съвпадения наистина. http://ww - http://www.ezda365.c

точно Костов докара царя бе тупан. А нали пак Костов хариза сумати предприятия на хората с пари- комунистите. А да си чувал че Костов е бил комсомолски секретар?

do4akax li

То вече не можеш да разбереш кой мутра и кой милиционер. Съвсем са омешиха.

tia sa mnogo zle saga li se uchat na zanaiat....pak che sa ostavili ofica bez pojar

Баретите с маските в офисите на мутрягите . вскичко преобърнато, счупено, арести, дела ... това е начина ! тея боклуци така действаха 20 години срещу хората. нека им сега малко стрес.

БЯХ ОХРАНА В КРЕМИКОВЦИ И РУДНИКА И ВИ КАЗВАМ ЧЕ БРАТЯТА СА СВЪРЗАНИ С ОГРАБВАНЕТО НА КРЕМИКОВЦИ - ВАГОНИТЕ С ШЛАКА БЯХА ПЪЛНИ С МЕТАЛ, А ШЛАКАТА ЗАМАСКИРВАШЕ МЕТАЛА КОЙТО ПОСЛЕ ПАК ПРОДАВАХА НА КОМБИНАТА - 2006 Г. В КРЕМИКОВЦИ ИМАШЕ ОХРАНА ОТ СПАРТАК

Май става.. тука нема,тука нема и пак нема...

ХА ХА,ЗДРАВЕЙТЕ,ЗДРАВЕЙ БЪЛГАРИ,КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ В НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ЦИРК? ТЕ ЗА ТОЗИ ЦИРК МОГАТ ДА ВИ ЗАВИЖДАТ ДОРИ АМЕРИКАНЦИТЕ! А КЛОУНИТЕ,КАКВИ НЕПОДРАЖАЕМИ КЛОУНИ САМО -БОЦКО И ЦОЦКО! ХА ХА ,ВЕЛИКО НАЛИ БЪЛГАРИ!

май пусканията са повече от задържанията, нищо не става от тия прокурори - интересно как са стигнали до тези места, явно нямат качества, имат ли дипломи поне за тракторист ?

имаше акции и дс се беше снишила. после започна атаката срещу костов, довлякаха комунистите царя, илия павлов първи го посрещна/ако си спомняте/, избрахте си го и дс и червените фамилии пак феодали. поне да бяха нормални съвременни бизнесмени, но не, комунето е генетично увредено и просто краде, домогване до еврепейски пари, но йок- не можаха да ги свият. междувременно ликвидираха павлов и останалите организирани спортисти-мутри-мили но комунето така прави-първо те използва, след това нож в гърба. костов наистина се стремеше към нормалани пазарни отношения, към нормалния цивилизован свят на 21 век. Вие си избрахте феодалния путинов строй на робска зависимост от генетично увредените социалисти, който не спазват дори историческите правила на феодалния строй. Яжте лайната и си трайте безмозъчни бетони.

От това се страхувах ! И проблема не е в съда, както се опитват да го изкарат. Явно показната акция целеше отново за момент да вдигне пушилка около действията на управляващите. Изглежда най-права е Татяна Дончева като заяви, че едни мутри се разправят с други мутри по мутренски!!! И ЩО НИ ТРЯБВАШЕ ДА МАХАМЕ ТАТО, КАТО ЩЕ ГО ЗАМЕНИМ С ГАВАЗИНА МУ?!?

Ами Цветанов ще раздава присъди,след като иа корумпирани хора от съдебната система,и няма осъдени..То и затова сме в това състояние,скапана държава.

Абе чудя се, ония дропли във вертепите с мръсните гащи, дето ги бяха заснели при акцията....кой ли ще им вземе оборота за последната седмица?......щото те не са спирали да бачкат...

Днес в България пристига руска делегация, която трябва да купи българското правителство. За целта на хората не трябва да им се отвлече вниманието с нещо и понеже те не могат да играят театър - разиграват полицейски циркове. АЕЦ Белене трябваше да струва 4 милиарда лева, сега вече се говори за цена от 10 милиарда Евро. Разликата е 16 милиарда лева. Както онзи ден министерски съвет съобщи: Преди ден стана известно, че шефът на руската Росатом пристига в петък с оферта за заем от 2 млрд. евро, с които българската държава да плати на руската Атомстройекспорт да продължи изграждането на централата, която българското правителство бе замразило заради липса на финансиране. Или ако трябва да се каже по-ясно Путин премества 2 милиарда от единия джоб в другия, но това преместване се води заем и го връща България заедно със заемите.

Виждате ли как поведението на неграмотни и комплексирани министри(Цветанов,Же това правителство карат хората да губят доверие в управляваюите

Много е гнала работата в тая българия.дамбовци, галевци, телета и трактори ще продължат да си живеят живота.Умните граждани избягаха преди 15 години.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Нещата тръгнаха по план, но някои момчета не искат да ме слушат...

Господин Цветанов,горкичкият, не е знаел,че преди обиск се иска разрешение от съда,та затова пратил хората си първия път без такова разрешение.Пък после-опа!-некадърни съд взе,че ги пусна бандитите!Чиста работа-хем Цветанов показа поредната зрелищна акция,хем накрая пак съда е виновен,че ги е пуснал!Е на това се казва добър политик!По-успешна манипулация на общественото мнение от тази-здраве!

Въпросът е да симулират работа да си поразчистят сметките с някой докато са на власт на гърба на данъкоплатеца. Ние ще плащаме данъци те ще си оправят бъдещето.

Шпертплата и Фашиста са касиерите на В.Танов.

Само искам да питам - тия заслужиха ли си 13-та и 14-та заплата като не осъдиха нито един и пускат хора с явни и голями престъпления?! Скапана работа - после и претенции имат!!!

Нещата започват да понамирисват. Нещо не ми се вързва в цялата тая работа... А това което не ми се вързва е, че се действа много непрофесионално и по-скоро показно. Че тия са престъпници то е ясно. Обаче начина на действие на полицията е просто смешен. Да претърсваш офиси на арестувани си е направо смешно - да не би да очакват да намерят нещо ? Че тия да не са малоумни, че да държат компрометиращи доказателства при тка стеклите се обстоятелства? Зaщо не бяха претърсени офисите преди да ги арестуват? Защо не бяха събрани доказателства със специални разузнавателни средства предварително? Защо не са проследени предварително връзките помежду им ? Защо не са променени законите, така че да няма вратички за престъпниците? Има и още защо но нещо не се вързва в цялата тая история...

Нали знаете за 6-те етапа? Който не знае, ще ви светна. 1 етап - див ентусиазъм (минахме го, лятото сума тъпанар се радваше на великата победа на бб) 2 етап - пълно объркване (минахме го, то не бяха глупости, гафове, не бе чудо) 3 дълбоко разочарование (и това го минахме), хората очакваха нещо да се направи, някаква работа да се свърши, а то - само приказки. 4 етап - трескаво търсене на виновни. Сега сме на този етап. Преди само се скимтеше, че този им пречел, онзи го знаели, че е престъпник, но той бил нагъл и циничен и не можели да го хванат. Сега започва трескаво търсене на виновни, колкото повече става ясна и очевидна некадърността на този режим. Идва 5 етап - безразборно наказване на невинни. После ще дойде 6-ти и всичко ще започне отначало. Ще почакаме, ще погледаме...

Пълен цирк. Май доста хора си взимат заплатите с някакви симулации. Тоя Хамстер го хващат, пускат, после го издирват пак и той решава да се предаде и тъпаците пак го пускат. Сети се какво следва - пак същото замазване на очите. Ама нали Цецо трябва да произвежда филмчета - даже по телевизията се хвали колко добър кинаджия е - има най-гледаните филми в Youtube.

Хубаво че има полицейски акции срещу престъпниците, но ме притеснява, че Цветанов вече раздава и присъди. Съдът задължително трябва да си е независим, а не да го притискат политически толкова очевидно като например при Алексей Петров. Нещата тряба да са по правилния начин - МВР да събира годни доказателства, а съдът независимо да отсъжда!. А не да се оказва политически натиск на съда, защото МВР не може да събере годни доказателства. Че така ще почнат да арестуват и невинни! В момента с този натиск ставаме полицейска държава, което не е редно! Трябва нещата да стават по правилния начин!

Кога най-после ще уволнят всички малоумни съдии. По-тъп, некомпетентен и корумпиран съд от българския едва ли може да се намери. Просто трябва да уволнят всички некадърници и да вземат млади хора, които имат съвест и не се позовават на формални запетайки от закона.

Тринайсети пъти службите нападат офиса на дамбов! И всеки път го превземат и все търсят под вола теле. Тоя път намерили цели 2 телефона. Следващия сигурно ще намерят пък парцал зад вратата. Или стол до някое бюро. Тая работа ми прилича на превземането на Басра едно време. По 2 пъти на ден я превземаха британските войски и всеки път успешно. И така цяла - седмица. Тия какво очакват да се появи след примерно третия им набег? Фреска от Микленджело на стената, изобразяваща Дамбовци как предават Исус за 1 композиция краден скрап?

Интересно защо при предварителната подготовка на полицейските акции се пропускат елементарни грешки, вследствие на което събраните доказателства стават негодни? То че ченгетата не са особено интелигентни, вярно е, но нали затова си има предварително съгласувани и отработени процедури! Дали пък пропуските не са умишлени? Защото, май, освен тъпи, полицайчетата са и корумпирани...

Добре,че навреме изгоря ЦИРКА:):):) Колко предвидливо!:)

Всякъкви глупави новини се пишат в този САЙТ,а никъдзе не е споменато че днес се навършват137 години от гибелта на ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!!