Пуснаха тримата от ”Всичко коз” под гаранция

Софийският апелативен съд (САС) освободи под парична гаранция и тримата арестувани при операция "Всичко коз", обвинени за укриване на данъци.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха тримата от ”Всичко коз” под гаранция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От снимката и от лицето на този честен човек - варненският бизнесмен Венко Кръстев се вижда, че не е измамник и не може да извърши такива лоши неща! А и с 250 мил.лв. може да подкупи цялата съдебна система и няма шанс да бъде осъден!

хем фиктивни износ и внос , хем няма достатъчно данни. е нали липсват търговците в гръцко у румънско , схемата уж позната из европа, само тук ли не признават тези доказателства. всичко черно на бяло написано с фактури и т.н. , е тия съдии малоумни ли са , кви са . или са си взели парчето от спестените 250млн .

бе што не се гръмнат тия от съда??? се нямат доказателства те,....подкупни мазници

За големите крадци няма годни доказателства и истински съд в бълхария!!!!Нека всички ние да пием по една студена вода и гледаме -скъпите коли,палатите и яхтите на богаташите спечелени с труд!!!

нещастници съдии, нещастници страхливи! За нищо не ставате!

дайте да го усъдим в Китай за кражба от държавата 250 милиона.

Смешен съд! и на него ще му дойде края...бая мошеници ще влязат в кафеза тогава

Защо да е смешен???като директно им заяви че няма доказателства?? Ако вас ви приберат защото някой казал нещо на някой дали ще разсъждавате така или ще искате доказателства за "вината си".

Ха, ха, ха :))) Имам чувството, че съдебната система си прави бъзици със Железния...

просто не си отваряйте човките за неща, които пак не разбирате!!! Вас и фъшкия да ви подадат, пак ще започнете дълбокомислените си коментари и обсъждания...... Я да вземете да поработите и да не мързелувате в Интернета, че като ви дойда и погна, некадърници с некадърниците, крадци и далавераджии на дребно, посмешище на цял свят!

За съжаление се нуждаеш от дълга и продължителна хоспитализация.

Интересно, ако съответните лица се укрият или извършат друго престъпление, каква отговорност ще понесе САС и съответния съдя? И каквито и да са данните за извършеното престъпление, то за съдите от СГС са достатъчни а за същите от САС са несостатъчни. Мисля, че правната каша в БГ е абсурдна. Да не говорим за прилагащите я, те правят каквото си поискат без никаква реална отговорност.

всичките стотици арестанти на ЦЦ вскоро време ще ги пуснат тихичко, защото май не са никакви престъпници, а наш Цецо прави всичко за сеир на народа и най-вероятно за да скрие истинските престъпници. Добре, че съдиите си знаят работата.

Мдааа и държавата ни е една чиста, без престъпници та кеф кеф кеф , хех!!! Я си извадете главите от задниците и разберете, че не ББ управлява държавата, а тези които колят и бесят т.е. съда.

това ли беше уникалната акция???

Повече от гръмките акции на Цецо-лъжата са по сигнали на активисти на ГЕРБ против политически или бизнес конкуренти.Арестуват и после търсят доказателства-за това резултатите са плачевни и ще продължаваме всички да плащаме.Вината е наша защото ние ги избрахме.Горко на един народ който се управлява от пръцко и хвалипръцко.

Да, точно така е.

това е явно съдружие на държава и престъпност

НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА СХВАНЕ ЧЕ АКО СИ ПЛАТИШ НА СЪДА ПРОСТО НЯМАШ ПРОБЛЕМИ А ГЕРБ-МВР Е,НЕ СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ КОЛКОТО ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОИ!!! КАКТО ЗА МАЧ -СЪДИИ ОТ ЕВРПА!

Гранд вувузела беше и "Всичко коз"

Поклон! Много точно казано!

ББ и ЦЦ не са си взели никаква поука от времето, когато бяха ГЛАВЕН СЕКРЕТАР и СЕКРЕТАРКА НА КАБИНЕТА НА ГЛ.С-Р на МВР!! Сега ББ трябва да промени фразатга си (от онова време) "Ние ги хващаме, те ги пускат" във " ЦЦ ги хваща, АЗ ги пускам". Когато под твое подчинение е мнозинство в парламента, НАП, комисията Кушлев и т.н. да демонстрираш такова безсилие при събирането на годни за съда доказателства, си е жив провал. Къде по добре е да откриваш лотове от магистрали, да говориш, че туризма ще спаси бюджета и т.н, а народа да чете, че кметът на Царево ще събира помощи за ремонта на ПЪТ ОТ РЕПУБЛИКАНСКАТА МРЕЖА, за да привлича туристи. Всичко е бляскъв PR за ББ и черен - за народа. Някога това се наричаше КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА.

До АДВО Да прав си, че не всеки арестуван в виновен и че ако ние сме на тяхно място няма да ни е лесно. Но има едно голяяямо НО и то е, че ние няма как да извадим 10 000 лева за гаранция.

РАДВАМ СЕ, ЧЕ ВЪПРЕКИ ОПИТИТЕ НА МВР ЗА НАТИСК ВЪРХУ СЪДА, СЪДИИТЕ НЕ СЕ ВЛИЯЯТ ОТ ТОВА И СЕ СЪОБРАЗЯВАТ САМО СЪС ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА! А НА ТИЯ, КОИТО ЗЛОБЕЯТ, БИХ ПОЖЕЛАЛ ДА СЕ ОКАЖАТ НА МЯСТОТО НА АРЕСТУВАНИТЕ (МАКАР И ПО ПОГРЕШКА). А НИЕ, ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ТОЗИ ФОРУМ ДА НЕДОВОЛСТВУВАМЕ, ЧЕ ГИ ПУСКАТ СРЕЩУ ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ. ДА ВИДИМ КАК БИХА СЕ ЧУВСТВУВАЛИ ТОГАВА! МОЛЯ ВИ, ПОМНЕТЕ: НЕ ВСЕКИ АРЕСТУВАН Е ВИНОВЕН!!!! РАЗБИРАМ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР. РАДВАМ СЕ, ЧЕ РАБОТЯТ С ХЪС ЗА ОБУЗДАВАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, НО ..... ГРЕШКИ НИКОГА НЕ СА ИЗКЛЮЧЕНИ!

Да сигурно е така , но тези яки гешефтари , при тези доказателства , при тези прехвърляния на фирми с огромни дългове на цигани, във всяка Европейска държава щяха да се подготвят за дълги години в затвора и конфискация на откраднатото плюс огромни глоби Тук съдът е независим, тоест не е длъжен нищо да прави и на никого не се отчита Защо ли им плащаме заплати от данъците след , като те доволно заработват от всякакви престъпници заедно с една шайка полуграмотни и нагли адвокатчета Знаеш ли вица : "Попитали един лекар , може ли от анален секс да се забременее Разбира се , отвърнал той , как мислите се правят адвокатите"

Всеки е невинен до доказване на противното. Това е факт и е в основата на всяка демократична съдебна система. Факт е че в България поради една или друга причина правосъдие НЯМА! Престъпленията са очевадни за всеки гражданин, но за съжаление малко са съдиите, които не се крият зад закона и дават осъдителни присъди за големи и организирани престъпления. Възмездието е необходимо условие за да има нормално общество. Дано тези хора да осъзнаят че утре може някой техен близък да стане жертва на престъпник, за който няма достатъчно доказателства!

адво, имаш право само за това че трябва да се промени облагането на доходите, защото то е позволило да се стигне до там. Ако закона беше по друг начин написан нямаше да има подобни измами с ДДС. Изобщо данъка ДДС позволява прекалено много своеволия

Независима Съдебна Система! След като съда не вярва на МВР, поне да повярва на НАП. Опа! Забравих, че те вярват само на банкноти и то с определени количествени характеристики!

Преди повече от 2000 години римляните са установили,че най-ценното качество на парите е ТЯХНОТО КОЛИЧЕСТВО!!!!!

До Боко.Т.Нещо странно се умълча Очакваме коментара за събитията от тия дни-делото срещу Дянков и по горната публикация.

Снощи в някакъв филм чух много готина реплика - " ...към това нека прибавим и лайно. Ау, какъв ужасен мирис......"

По данни на НАП извършителите на престъпленията са ощетили държавния бюджет за последните 2 години с около 250 млн. лева. Членовете на групата придобили недвижими имоти в България и в други европейски страни, а също и скъпи автомобили и две яхти, плаващи под чужд флаг. У един от групата е намерена сумата от 40 хил. лева, за които е обяснено че са джобни пари Българският съд професионално отсъжда в полза на обществото: Съдът постанови парична гаранция от 10 хил.лв. за Денко Кръстев. Магдалена Кръстева беше освободена срещу 5 хил. лв. парична гаранция, а Мария Китова срещу 1000 лв. Простата сметка показва, че само с джобните си човека, ще плати гаранцията на всички и ще си починат ларж на морето!

Давате ли си сметка че НАП неможе да каже такова нещо ако няма ревизионен акт или наказателно решение от тях спрямо фирмата. След като те не са издали такива при проверките значи немогат да говорят а приказките на ББ и ЦЦ не са доказателство за истинския съд

Е те хората не са виновни нищо не са знаели няко друг е бил. За 250милиона всички станаха неми свидетели .

е, съвсем правилно хората си нарекоха бизнеса "Всичко коз", не разбрахте ли, че там играят големи валета и четири при това, да, всичко е коз и сте капо .....

"Без коз" се казва на сделка без документ бе разбирачи,оттам и името на акцията :))))))

Ха ха ха ха

а министър "Всичко тъпо" и "Винаги тъп" кога ще го пуснат?))))))

даааа,това е положението ,хората си изиграха ролята ,Цецко Цветанов показа мускули ,Бат Бойко също и сега всичко коз стана на контра ,а реконтрата ще стане на капо ....Бравоооо ,Браво и за Шкумбата и за Цецкините кръчмарски изпълнения и за всичко брааааво!!!!

само едно ми е ясно... имаш ли пари в БГ и знаеш ли на кого да се обадиш, законите не важат. един ден всеки отговаря за действията си под една или друга форма....

Определено има намесени и хора с високи постове и публични фигури. Странно как въобще се е стигнало до арест. Иначе съдът е смешен с несъразмерността на гаранцията и размера на обвинението и имуществото на задържаните. Стане ли напечено за тях има място под слънцето на ЮАР, БВО, Т. А сега е лято - нека починат на яхтите си

Това говедо Кръстев и сие няма ли кой да ги натика в затвора?

интересно е как новините следват една и съща схема: уникална за България акция залови... -> пуснаха всички задържани от акция "едикаква си" под гаранция -> съдът постанови , че няма достатъчно доказателтва по делото... -> медийно затишие...демек никой вече и не си спомня за какво е бил цирка.

От всичко коз или печелиш или губиш.Май второто чака ГЕРБ,ако продължава така.И следва ВАЛАТ...

Септември е все по-близо; И отсрочки няма да има . (казано бе отдавна, ясно и многократно)

Очакваше се!

Още първия ден заявих,че този "белот" ще завърши КАПО за държавата!!!!

браво Цветанов, поредната брилянтна акция на МВР

Господи прости им, те не са виновни ! В каква държава, ако изобщо може да се каже ,че е държава, живеем !90 год. бабка трябва да връща 420 лв помощ за дърва, защото се оказало ,че при нея живее безработния и внук, а тези държавни служители, нанесли щети на държавата за над 250 мил. - на свобода срущу 16000 лв! Че те не си плащат с тези гаранции парите ,похарчени от нашите джобове за следенето и залавянето им ! Айде след месец-два ще се окаже ,че са изчезнали безследно някъде по света да си харчат милиончетата.ОК, да вървят където искат, но първо да върнат откраднатото, не да се чудят от къде пари за пенсии, здраве, соц. помощи и т.н.Ако са ги похарчили , доживотен затвор, ама не ВИП, на 2.50 лв. дневен оклад и 10 часов работен ден, не искам да им плащам повече.Няма файда от съдилищата, барем да ги закрият , да не точат бюджета.

Нека да направим малко сметки. При ДДС от 20 %, за да укрие /възстанови/ някой 250 000 000 лв, са необходими над 1,25 милиарда оборот. Ако говорим, че са укрили данък печалба, сумата става 2,5 милиарда. Такъв оборот няма дори БТК. :-) Дори за 2-3 години да е, пак много ме съмнява, че тези бизнесмени са завъртяли такива суми. :-) :-) Нямам представа дали са укривали данъци или не, но сумите са доста нереалистични за българските стандарти. :-) :-)

За българските стандарти ДА, ама зе електората на бойко и цецо са точни и във всяка следваща акция се увеличава.

Много правилно разсъждаваш, но фискултурниците в МВР не мислят дори по милиционерски и могат да си плещят цяла седмица само глупусти по медиите и да се прави на велик /ЦЦ/.

Абе може да са физкултурници и пожарникари , но ще скъсат газа на разни агенти доносници и прости водачи на партийки , без един ден трудов стаж , защитили измислени дипломи за история на комунизма и ролята на руският шинел за героизма на съветската армийка Ще ги избираме на власт докато тези партийки изчезнат , пък дори да трябва още пет мандата да управляват И физкултурник се пише със " з " , но почитателите на тези партийки са известни със своята неграмотност, и не осъзнават колко смешни изглеждат опитвайки да коментират хора , след като са доста по прости от същите тези хора

Първо оборота не е реален а само на книга :) Смисъл аз ако искам мога да ти продам 1 картоф за 1 милион само да има кой да го купи ...... второ защо мислиш, че става въпрос за 1 година, а не за 15 ... примерно ???

Нали разбираш, че веднага ще си проличи ако пишеш нереални цифри и гръмки суми. Големите фирми с такива обороти се броят на пръсти и ако се появи някой нов с такива обороти, го следят под лупа. :-) :-) А за годините, някъде беше споменато, че групата работела през последните 2 години. :-) :-) Не знам дали са крили данъци, но сумите според мен не са реални. Просто няма възможност за такива обороти в България. :-) Само погледни оборотите на фирмите на БФБ. ;-) :-)

Е та то друго някой да е очаквал??? Аман от тея простотии с гръмки акции вече!

И сега ще зейнат и блейнат платените и безплатните малоумници гербери, че виж - "Цецо ги задържа, ама ни е скапано правосъдието..." Без да се замислят че на 200 задържани остават 2-ма в ареста и още 2-ма да ги съдят, но под гаранция.

Съгласен. Аман от показните им "акции" с гръмки имена и никакви резултати. Очевидно пилеене на парите на данъкоплатците за шлайфане на рейтинг....чудя се има ли изобщо някой осъден след всичкото им показно. Смях.

Храта си вършат работата. Никой не бие през задника т.н. журналисти по телевизии, вестници и интернет да раздуват нещата. Дебнат по села и паланки и а нещо да се размърда красяци до небесата. Що не мълчат, ма няма кво да пишат, нямат оборот. Никой не ги кани с хляб и сол в полицейските акции. Промиването на мозъците е в пълна сила, то власт от 100 години лесно не се дава, 100 години генетично увредените не се наядоха, толкова слуз се излива, че просто е страшно. Не ни трябва в булгаристан свършека на света, за нас е свършил преди 100 години