Съдът пусна седмина от ”Всичко коз” и ”Килърите”

Софийски апелативен съд освободи седем от осемте задържани при две операции на МВР - "Всичко коз" и "Килърите".

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна седмина от ”Всичко коз” и ”Килърите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми питайте първо с кои партии са свързани съдиите, пуснали тези "козове" и "килъри", после ще разберете към кои партии принадлежат самите "козове" и "килъри" и накрая погледнете самите партии- ссикчи до уши потънали в престъпланията си и кражби във властта, прегърнато с организираната престъпност но пък кадруват в съдебната система, назначават магистратите и цялото ръководство на системата- ОТ ТАМ ИДВАТ БЕДИТЕ! Идея за Блъгария-алтернатина на статуквото

Време е не само МВР да се напъва - Парламента трябва да се стегне и да създаде и приеме спешно изцяло нов Наказателно-процесуален кодекс (а не само козметични промени). Той да бъде написан от прокурори (в защита на потърпевшите) а не както досега от адвокати (в защита на престъпниците). Това ще е добре за всички вкл. съдиите (без алчните адвокати и престъпници).

Абе кого караш да променя НК? Партиите н НС? Ми те срещу себе си ще тръгнал ли ? Смешници!

някой вижда ли цялата картинка смесва се политика с реалната действителност. МВР дълги дни се трудили за да разкрият престъпниците-добре но и ако се бяха се трудили професионално щяха да имат резултат.обикновенните полицай - да вършат си работата, но началниците им ? дано си вземат поуки и вземат да се образоват и при изпълнението на служебните си задължения какви доказателства трябва да търсят и събират за да не може съда да ги отхвърли.ако съда бъде подчинен на правителството не виждам това време по какво ще се раличава от времето до 1989 г.

Час по-скоро държавата трябва да се справи със съдиите и съдилищата преди всичко друго. Това е повече от безобразие.

имаш пред вид управляващите, а после кой ще им се опре ?

Hа бившите комунисти, сега социалисти в това им е силата - да съботират. Tе да градят не могат, могат само да крадат и разрушават.

Отдавна се знае че в България съдът не работи. До преди 3 години си го знаехме основно в България. сега вече сме широко известни с импотентната си съдебна система както в ЕС, ътака и по цял свят. И всеки път когато стане дума за съдилища от Брюксел не пропускат да ни напшомнят да си оправим съдебната система. Има една много хубара приказка: "Който иска намира начин, който не иска намира причини". Ясно е че българският съд само си търси причини ДА НЕ ОСЪДИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. Защото иначе няма как да бъде обяснен факта че престъпления стават, очевидно престъпници има, а осъдени няма. най лесно е да с еоправдаваш с липса на годни доказателства. А когато Красьо черничкия те урежда във ВСС ачик-ачик, да твърдиш че едва ли не няма нищо незаконно. Подобна е позицията и за имотите на магистратите по морето - уж всичко било законно, ама си били използвали служебното положение. Очевидно, българският съд е обременен като политически и партийно, така и корупционно. Масова практика у нас е нмагистратите да се движат в компания на престъпници. Да си пият пиенето с тях, да им карат скъпите коли,а накрая и някой лев да получат за това. Как искате да има осъдени в такава обстановка? Освен това в нашата съдебна система витае и синдрома за недосегаемост. Под маската на независимата съдебна власт се случват всякакви безобразия. И те се виждат с просто око. Мен, като гражданин, не ме интересуват нито законите нито съдебната система. Мен ме интересува нещо просто - престъпниците да влязат в затвора. А това не се случва. И в тази ситуация на мен не ми е ясно защо държавата плаща на някаква корумпирана съдебна система ДА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА. От друга страна пускането на бандитите има и положителен елемент. Приятелите на Юри Галев вече знаят кои са убийците му. като знаят че съдът не си върши работата нищо чудно тези дни да светят маслото на някого. И този път МВР няма смисъл да се напъва толков да открива убийците - те са ясни. И малко ще се поразчисти терена на престъпните групировки. Когато няма действаща съдебна система има саморазправа. В България тепърва това явление ще се разраства. И дали групировките ще светят маслото на някой от престъпниците или полицията ще си организира специални свръхсекретни шпиц- команди по примера на Франция от 60-те години справедливостта ще възтържествува. Въпреки съдебната система. И престъпниците ще отидат там където им е мястото - на 2 метра под земята. Това даже е по-добър вариант от затвора - поне няма да ги храним.

"Мен, като гражданин, не ме интересуват нито законите нито съдебната система"- ако ги няма законите и тази институция кой ще каже кой е преступник ?

ВРЕМЕ Е ДА ПРОСНАТ ЦЕЦО МИЛИЦИОНЕРО НА ЗЕМЯТА ЗА НЕКАДЪРНОСТ.

ако има юридическо образование как го е получил - да се яви повторно на изпити ? МВР хаща нарушители но явно не знае как да ги предаде на съда.

И това ако е съд, корупция пълна, проведете акция съдии, приберете всички, ичзистете съда от тази сган. Тези корумпирани съдии ни дърпат надолу всички.

Има приказка - Овчар иска овчер взема - яж п.тко сирене. див народ слаба държава. Няма икономика, няма къдърни управници. Къде си Буров - дай им малко пари, но и ум им дай. По рано говореше Бойко а министъра мълчеше, сега министъра говори а гл. секретармълчи, аз незная дори кои е. Как да стане Цецо е фискултурник и министър, да си гледа политическите работи, дай на професионалистите - гл. секретар, шерифите и т. н.

и Цецо и Бойко всекидневно се излагат, но народът се радва на ПР изцепки и на изкуствения им рейтинг! Като не вижда, че за тях всичко е рейтинг, съсипване на държавата и подобряване на личното им благосъстояние!

Без професионализъм, а само с медийни изяви, работа не се върши. Истинските "мафиоти" наемат най-добрите адвокати и когато прокуратурата и МВР не са си свършили работа не искайте справедливи присъди. Не са ви виновни съдиите, след като не сте в състояние да сложите ред в своята къща ! То и цялата ви работа до сега е само пушилка - за филми става, но ние не искаме само зрелища!Явно не сте в състояние да се справите с мафиотите. Защо ли ? Писна да ни правите на глупаци!

Народ който си избира да гоуправляват ТИКВАТА,КАРТОФА и МИЛИЦИОНЕРА,народ който се въсхищава на ПРОСТАЦИ и ПОЛУОБРАЗОВАНИ не е народ.ТОВА Е ПЛЕМЕ,СТАДО!

За лудо работи, за лудо не стой! А за българския народ прави зрелища, взимай и залчето от устата му и си мисли,че трупаш положителен актив!

ЗА ЛУДО МИСЛИ, ЗАЛУДО НЕ РАБОТИ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ОКЕПАЗИШ ВСИЧКО!

СЪЖАЛЯВАМ МНОГО, ЧЕ НЕЩАТА НЕ СТИГНАХА ДО КРАЙ!НО МОЛЯ ВИ ПРОДЪЛЖЕТЕ НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ, ЗАПОЧНЕТЕ КАКТО КАЗВАТ НЯКОИ С ТОЗИ КОРУМПИРАН СЪД!ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ, ТОЛКОВА ТРУД НА ВЯТЪРА!В ИМЕТО НА ДЕЦАТА НИ И НА РОДИНАТА НИ ПРОДЪЛЖЕТЕ!ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС МОМЧЕТА!БОГ НАПРЕД И ВИЕ СЛЕД НЕГО!

И нас ни пускат временно след---работа. После пак ни прибират за 8 часа срещу почти никакво заплащане.Наричаме се "електорат", "ЕГН-та" или "популация". За такива ни имат.......Даже ни съдят в Страсбург! Пълно щастие.

Съд за съдийките,пуснали престъпниците!

престъпник е този който е осъден , до тогава са нарушители, прокуратурата трябва да докаже ,че са нарушители , ако не могат ???

Две крави си пасат на полето и едната казала на другата: -Имам чуството, че хората ни хранят и поят само за да могат да ни доят млякото и ядат месото. А другата отговорила: -Хайде, пак с твойте теории за конспирацията!

Така нар. висш съдебен съвет,съставен от членове на Тройната коалиция,които работят против България и Правителството, трябва да бъде разпуснат незабавно,и да се изберат нови членове, които да вършат ефективно работа си!

Не може министесртво или държава да се управлява като квартална пожарна команда - айде юруш, рапорт даден, рапорт приет! Не може винаги вината да се търси в другите! Просто не мога да разбера - дали Бойко е тъп, или просто корумпиран...

Дайте делото при нас с анекс: бг-магистрати на корупционна практика. Държавата съди съдебната си система.

Нова задача: избийте тия съдии и покажете, че сте горди престъпници.

На крив ху......и вълната му пречи. Тъпотийте на Цветанов

' Бойко: Пускането на Килърите е провокация към държавата ' Всички знаем, че мафията си има държава у нас, има си и корумпирани съдии, които изпълняват поръчките и ... По - страшна е амфитаминовата мафия, която се занимава с наркотици, проституция, убийства, рекети и отвличания ! Ето затова т. нар. висш съдебен съвет трябва да бъде разпуснат и да се изберат нови членове, които да вършат ефективна работа ! А и 25 души там са ПРЕКАЛЕНО МНОГО ! Ако трябва да се променя конституцията, но проблемът да се реши, защото в противен случай държавата ни пропада ! Учудващо е, че Гоце мълчи по този въпрос !? Всички знаем, че Лазер Груйов е човек на Гоце, както и 8 от общо 12 - те съдии в КС ... Изводите всеки сам да си ги прави ! ГЕРБ, АТАКА и ДСБ да направят необходимите законови промени в парламента , за да си имаме ефективно - действащи съдии, които да осъждат истинските престъпници, а не нагли и корумпирани такива, които да изпълняват поръчки на ДС и мафията !

момче, или си прекалено зомбиран, или просто умствения ти капацитет е толкова - освен злъчни пръски от омраза нищо друго явно не може да излезе от устата ти! Недей така, ще се задавиш от злоба, ще дадеш фира без време, а има още задници да лижеш!

Тоя с автомата е задържан бе мутро! Що лъжеш?! Останалия арсенал е "законен" т.е. с благославията на МВР. Писанията по форумите показва, че е останал само "кофти" материала. Т.е. Боко, цецо, пенсионерите, лумпените и циганите. Последните се опитват също да се изнесат, но ги връщат. РБ е държава в ликвидация. Колкото по-бързо приключи агонията полкова по-добре.

имам предложение. Следващата акция да е Герберите и да е насочена към премахване на некомпететни служители заели постове по партийна линия!

Боко и Цоко пак се изложиха.Поредната PR акция се сгромоляса с трясък.Дано и с упавлението на ГЕРБ се случи същото!

дано !!

' "Приемаме, че автоматите Калашников не са за убийства, не са за извършване на престъпления, това са детски играчки. иронизира решението на съда, Борисов. "Това просто не може да продължава, това е безобразие и потъпкване на основни права на българските граждани, не скри яда си и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Едва ли има съдия с такава лека ръка, това е връщането на силовите структури, след като този състав и съдия е преценил, че това е реакция, смятам, че законодателният орган Народното събрание трябва да предприеме реформа в съдебната система", коментира Цветанов Премиерът за пореден път атакува Висшия съдебен съвет като заяви, че той е изцяло избран от БСП, ДПС и НДСВ. ' Всички знаем, че мафията си има държава у нас ... Може ли мафията да си има държава у нас, а да си няма нагли и корумпирани съдии ? Гоце ще се изкаже ли по въпроса ? Октоподът откъм главЪтЪ ли се вмирисва ?

КОМУНЯГИТЕ ОТВРЪЩАТ НА УДАРА.

Крайно време е за операция "Съдиите".

Моето предложение е простичко:Съдийте от Апел.съд които са пуснали задържаните,да заемат тяхното място в следствието.Само така ще се оправи тази скапана съдебна система и като награда получиха няколко заплати за Коледа.Но приказката за лудия и зелника ,знаем всички.Така че,Бати Бойко пак им дайте премии. В Белене им е мястото,а не в съдилищата!

Председател на състава на САС.отменил решението на СГС е г-жа Мина Топузова.Тя е зам.шеф на САС.Твоите препоръки се отнасят с пълна сила за нея.Тая сутрин слушам изказване на Нели Куц/ч/кова-говорител на Съюза на съдиите и направо ми се повръща.

прочети конституцията , знаеш ли какво е това

БСП/БКП никога не е била политическа партия и никога няма да бъде. БСП/БКП винаги е била криминална партия и такава ще си остане. Всяко друго мислене и подход е с нищо не оправдана НАИВОНСТ.

Дон Цеци, какво стана със едното убийство което 100% сте доказали?! Къде изчезнаха жележните доказателства?! Ако доказателството, което имате е, че са засечени телефоните им в Боровец, значи би трябвало да привлечете още няколко хиляди хора за подсъдими, само защото и те са били в планината.

Ако хората В България могат да бъдат манипулирани и заблуждавани по въпроса дали има достатъчно доказателства или съдиите са корумпирани, то в Европа хората не могат да бъдат заблудени. И те ни го казват в прав текст - съдебната система е корумпирана!

от тези които искат да си променим законите за да се облагодеталстват техни хора

Би било интересно дали ще има разлика ако съдиите и прокурорите си разменят местата;)

Два пъти ми се наложи да водя дела и то за съвсем незначителни дела, които и слепия разбира, че ще ги спечелиля. Потресена съм от съдииките, които за мен са едни напълно неграмотни личности, поставени там с цел да прехвърлят делата с адвокатите, за да печелят пари. Пътувам много по света, но по-безкруполни хора от тези дами, наречени съдиики, не съм видяла досега. Изкрено сучуствам на полицаите и най-вече на нас обикновените хора. Предлагам да се направи сайт, на който всеки конкретно с имената на съдиите да описва различните случай. Нека да се види кои имена ще се срещат най-често и така публично ще се изнесът деянията им и позора за нас, че ги търпим.

Колко много си права, госпожо. Това е българската действителност. Вашият коментар е разумният. Да не почнем да им коментираме и заплатите...

подвели са те твоите адвокати.

Пу, да ви имам съвестта, ще си живея толкова спокойно с мръсните пари от убийства и кражби!Гадове- и съдии и адвокати!!!

адвокатите защитават и бъдещи престъпници-съдиите отсъждат в полза на добре представилия се

е онзи с автомата няма как да го пуснат.Голям скандал ще стане.Ама ще изчакат малко да се умири народа и ще го пуснат.Съшо като румънцитене бил душил полицая ами го прегръщал!!!!това не е държава вече и то открай време!защо бе господа съдии половината българи са извън България?Заради такива изроди като вас!!!Срам от децата си нямате ли господа съдии?малко гражданска съвест?нищо ли не ви е останало?

всичко е в криворазбраната българщина непременно да помогнем на "човека" също както за кучетата и котките..

Да арестуват съдиите и да ги обвинят в КОРУПЦИЯ!!!!!!!!!

имат автомата с който е стреляно,били са на място много близо до местопрестъплението преди и по време на стрелбата и са водили много разговори по телефона преди стрелбата и почти нищо след стрелбата?какво трябва още мамка му?снимка ли?!Това в България не са съдии а * !не знам как да ги определя иначе!Нека обявяват имената на съдиите пуснали хора като "наглите","килърите".За отвличане на хора се дава 30 години в някои държави !!! а нашите ги пускат!мамицата им съдийска!!!

Чети малко бе човече.ТОВА НЕ Е АВТОМАТА С КОЙТО Е СТРЕЛЯНО!МВР ЕКСПЕРТИЗАТА ТАКА ТВЪРДИ!НИЩО НЕ Е ДОКАЗАНО,САМО ПРИКАЗКИ!

чел/слушал си - но не внимателно с този ак на е стреляно там? а за тлф просто приказка

ЕМИГРИРАМ!!! ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ОБРЕЧЕНА!

защо само харчат парите ни,след като едните не могат да съберат свестни доказателства,а другите се чудят как да им правят сечено?

защото те отдавна са на собствена сметка и на никого не са подчинени

Не си лъжете акъла, има си доказателства, само желание няма. Може и без кои знае какви доказателства да се опандизят, за кокшкарите не е проблем да се изфабрикуват, ама за тези е голям проблем....

Властите са независими!Народното събрание е арбитъра-да определи нормите.Която власт не се вмести в тях да бъде санкционирана!то е на ГЕРБ. Ръководството на ГЕРБ лесно строява депутатите за какво да гласуват. Да въведат ред и в съдебната система-без достатъчно доказателства да осъжда!Да възродят лагерите-диктатурата е полезна за определено време! Но кой от нас иска диктатура!Кой иска да е в концлагера!кой иска да бъде осъден без доказана вита,той,дъщеря му,жена му, роднините му.Не може който обвинява да раздава и правосъдие.Щом се гушат от нашите данъци и пенсии ще получат за съкратени години трудов стаж нека някои хора да си свършат работата както трябва.А съдиите сгрешили и видно като по морето-да си го излежат!

охраната на тато иска да стане тато

И стига с тия тъпотии за недостатъчните доказателства -те недостигат единствено на българския гангстерски съд!Забравихте ли делото ,,Борилски,?И колко още наши които лежат по затвори в чужбина ,но са били пуснати от нашите бандитски съдилища?Просто искат да покажат ,че каквото решат те това ще става.Необходимо е да помогнем на държавата си като излезем и ги пометем.Както направиха в Италия ,Ирландия и т.н.Те забравиха ,че са просто едни служители на народа си ,а не на отрепките в държавата!!!И народе няма време -най-късно септември ,защото тези нещастници сега са по вилите си по морето ,получили ги като са се регистрилали като бедняци!!!!

Стига си ревал! По-добре виж мотивите на съда, а после надигай врява. "Организирана престъпна група само от двама души не може да съществува - според НК за това обвинение трябват минимум трима заподозрени" (!!!) Резултатите от акция "Килърите" "Според съдиите обаче прокуратурата не разполага с почти никакви доказателства в подкрепа на тези твърдения. ... Доказателствата срещу арестуваните са косвени и могат да бъдат приложени срещу всеки, намирал се в района на Боровец по време на стрелбата срещу Галев, смятат съдиите. Според съда безспорно са установени единствено времето и мястото на покушението, самоличността и маршрутът на пострадалите, както и фактът, че стрелбата е от автомат "Калашников". Оръжието обаче не е намерено, няма мотив за убийството, нито данни петимата да са действали като въоръжена престъпна група. Открити са една пушка и автомат "Калашников" в дома на Иванов, но според експертно заключение с тях никога не са били извършвани престъпления в страната.... От нито едно доказателство не се установява между Галев и Попов да е имало напрежение, проблеми или неуредени финансови взаимоотношения, които да мотивират покушението. Не става ясно и с какво Методи Иванов и Васил Костов са подпомагали извършителя Петков", аргументира се съдът. Според него няма никакви доказателства и за участието на Петков. Разследващите дори "не са се постарали да установят къде се е намирал той по време на покушението(!!!)

А кой ти е казал, че тея мутри лежат по чуждите затвори не защото съдиите са честни, а защото са събрани ДОСТАТЪЧНО И КАЧЕСТВЕНИ доказателства, а?

в полицията им работят професионалисти

Тия простаци от ГЕРБ си мечтаят за тато.Ама не са дорасли.

Недораслия простак вероятно си ти.Дори при тато имаше по-нормален съд и по-малко бандити,които в крайна сметка си получаваха заслуженото.А сега се очертава законен съдийски бандитизъм,който такива като тебе заслужават.

но няма белене

не знам в случая какви доказателства са приложени, но няколко пъти четох какви доказателства са събрали французите за делото Борилски. И тези доказателства не бяха годни за нашите съдии. Ако не беше настоявал френския посланик и лично Саркози нямаше да има и тая смешна присъда. Затова аз не вярвам на българския съд. Няма правосъдие у нас.

Така е, няма съд в България. Въпрос на морал е все пак, но за съжаление такова нещо нема тук.Трябва да се сменят всичките, има по места достатачно млади магистрати. И трябва да има ротационен принцип, да не се оядат много :)