Махнаха тумор от сърце при уникална операция

Уникална операция бе извършена в столичната УМБАЛ "Света Анна”. Доцент Владимир Данов и екипът му отстраниха огромен тумор от сърцето на 43-годишен мъж, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Махнаха тумор от сърце при уникална операция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възхищавам се на този прекрасен специалистисе моля богу да се роят такива доктори,защото за съжаление голяма част от тях са търговци на здраве.Дано и този млад мъж се пребори и да се радва на децата си.Желая му късмет

браво! гордост за лекарската професя! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на лекарите за тази уникална операция! Такива новини искаме да чуваме! Дано по-често да четем за такива успехи и за пълното излекуване на пациентите, и никога за "грешки, недоглеждания и както там ги измислят". Поздрави на лекарите и да им дадат премии за успешната интервенция, както на други дават при постижения! Съдиите получават редовно бонуси и премии, 13 и 14 заплати, а лекарите получават ли?! Желая и на пациента да се възстанови напълно от гадната болест!

Доктор Данов е един много добър специалист. Софиянци ни го взеха, но във Варна остана доктор Панайотов. Един също много добър и кадърен сърдечен хирург. А з самият имам 4 байпаса правени от Панайотов и съм много добре след операцията, благодарение на нея и Господ. Радвам се, че тук още не са се появили онези политикани, които преди време брояха левчетата от заплатите на подобни хирурзи. И брояха за да бъдат в угода на един от лидерите си. Или пък другите които аплодираха орязването на клиничните пътеки. Господ да ги пази!

Най-после след всички некомпетентни изказвания и продажни репортажи в последните дни и седмици да прочетем и да се ГОРДЕЕМ, че има такива лекари като доц. Данов и екипа му. Златни Ви ръце доц. Данов!!! Дано пациентът се възстанови бързо и успешно!!!

Бог да благослови този лекар.Няма случайни неща под небето.И може би Бог дава шанс за живот ,покаяние и спасение на Георги чрез този лекар,защото лекарите са божии служители.Слава на Бога!

следващият път вместо операция от лекар чакай операция от бог!

ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД СПЕЦИАЛИСТИ КАТО ДОЦ. ДАНОВ! ВЪВ ВСЯКА ПРОФЕСИЯ ИМА СПЕЦИАЛИСТИ И ТАКИВА, КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА СПЕЦИАЛИСТИ, НО НИТО СА, НИТО МОГАТ ДА БЪДАТ! БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТАКИВА, КОИТО ПЛЮЯТ СВЕСТНИТЕ И ХВАЛЯТ ПОСРЕДСТВЕНИТЕ! ИСТИНСКИЯТ СПЕЦИАЛИСТ НЕ ГОВОРИ ЗА СЕБЕ СИ! ТОЙ ГО ДОКАЗВА ПО ТАКЪВ НАЧИН! ЖЕЛАЯ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ!

БРАВО, БРАВО! БРАВО НА ЕКИПА!! ДАНО ДА СЕ ОПРАВИ И МЛАДИЯ МЪЖ, ЧЕ ОЩЕ МНОГО РАБОТА ГО ЧАКА В ЖИВОТА! УСПЕХ!

На нашите лекари трябва паметници да им вдигаме, защото въпреки липсата на условия и модерна апаратура и вършат чудеса. Поклон пред златните им ръце. Късмет на оперирания-млад човек, дано да се излекува и де си отгледа дечицата.

За първи път чета за тумор на сърцето.

Аз също.

Всичко е рутинна табота за хирург като него просто трябжа да се дажа гласност за такива успешни операции за да знаят хората че и в България има сериозна медицина, а не да търсят турските болници които им взимат парите и правят същот като у нас

Тя страшна рутина. Да не можеш да стигнеш до дома си, докато не направиш свестен дублиращ екип. Да отговаряш за хиляда и едно неща. Не им е леко. И помнете една сърдечна операция трае около 7 часа.

таксата по медицина е 1000 лева годишно учисе по-вече от 6 години специалност още толкова също си плащаш започваш с 400 лева затова трябват им много много високи заплати човешкият живот няма цена

ами по-често пишете за такива хора, пишете за позитивни неща, спрете "бомбастичните" статии за мръсотии и трагедии които запълват първите страници и "прегледи" на новините.

Живея от години в чужбина и предпочитам а се лекувам тук,не знам защо по ми е сигурно,но в последните години способните ни лекари започнаха да стават алчни,работят на по пет места.Те са се изучили с парите на данъкоплатците и сега искат да стават богати,нека сами да си заплащат образованието като на Запад и тогава да искат да им се плаща европейски заплати.Те са кадърни,но всяка година виждам как алчостта помрачава способностите им.

Всичко е рутинна табота за хирург като него просто трябжа да се дажа гласност за такива успешни операции за да знаят хората че и в България има сериозна медицина, а не да търсят турските болници които им взимат парите и правят същот като у нас

Браво на тези лекари!Късмет на оперирания и успешно излекуване! За първи път чувам сега за тумор в сърце и съм шокирана,че е възможно да се развие и там!

Много сила и късмет на Георги и семейството му! Господ да е с тях!

БРАВО!!! След тази интервенция доцентът може да получи направо титлата "професор".Заслужава си я! На семейството - бързо възстановяване и да гледат напред! Животът е пред тях! УСПЕХ!!!

Дано да се възтанови напълно и да си отгледа и внуци,а и да успее да се радва на пълноценен живот

Преживял съм 3 сърдечни интервенции... чувството да се върнеш към живота не може да се опише... Успех, Георги, на тебе и семейството ти! Екипът извършил операцията, болницата заедно с персонала си заслужават всяка атотинка от парите( колкото и да са!). Дано останат повече читави доктори, защото народът ни има нужда от тях... Търговци си омаме в излишък!!!

Браво, но ние българите сме свикнали , ако можем всички лекари да ги сложим под един знаменател, имаме толкова добри и кадърни лекари, които заслужават нашето уважение, дано те да стават все повече, а безотговорните да намаляват все по-бързо. Аз лично съм срещала много много добри лекари, на които сърдечно благодаря.

Е това е лекар виртуоз - Паганини на скалпела!!!!!! Не като онези дървари и убийци "гинеколози" от Горна Оряховица и други които напоследък виждаме да петнят лекарското съсловие... Хвала на този наистина голям доктор и човек - няма как да не е и голям човек д-р Данов!!!!!!

За такива неща трябва да се пише, а не за "подвизите на фолк звезди". За тези лекари, които не знаят ден и нощ почивка и са все- отдайни към работа и пациенти. Да е жив и здрав доктора извършил тази сложна операзия и да пожелаем на пациента да оздравее и да се радва на семей- ството си. Бъди благословен докторе!!!

Браво! Дай Боже здраве всекиму! И все така успешни случаи за лекарите.

Стискам палци. И благодарност на д/р Данов.

дано да де оправи и да се радва на децата си още много далги години :)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Желая ви успех, Георги и Снежа!

едно голямо браво на доцента и екипа му.всеки ден чуваме за лекари сбъркали диагтозата,искали пари,,под масата,, виждаме наглото им и безпардонно държание,все едно е невъзможно те или част от семейството им да се разболее...обче днес четем за еин блестящ хирург,спасил живота на един млад мъж,но в деиствителност доцента и екипът му спасяват и едно семейство,вдъхват му вяра и надежда...защо не са снимали доктора и екипът му,това са достойни хора.браво,браво да доцента и екипът му и успех в лечението на пациента,нека не губи вяра и надежда,че всичко ще се оправи и да не забравя никога имената на спасителе си.успех на всички.

Желая ви успех в тежката битка! Вярвайте и ще се случи!

вярвай Георги в живота

Успех, здраве и късмет и на Георги, и на лекарите!

"Интересни"? Това да не е филм? Можеш ли да категоризираш животоспасяваща операция (пък била тя и рядко срещана) или въобще спешна лекарска намеса като "интересен" или "безинтересен" случай? Браво на доктора за добре свършената работа и успех на мъжа и семейството му в предстоящата борба! Дано нещата се оправят и да се радват дълги години на деца и внуци!

Дано Господ му помогне да се излекува и да се радва на живота.

Успех, Георги, стискам ти палци!

дано се оправи човека, пък докторите да се справят добре и при не толкова интересните случаи!

Колкото повече се пише за такива лекари,толкова повече се помага на изстрадалия българин,така къдърните лекари излизат на преден план пред жълтите "новини",които ни манипулират на подсъзнателно ниво...!

такива лекари са гордост за българия.От професионализма на такива лекари трябва да взимат пример и другите за да може медицината ни да се доближи до световните стандарти.Успешно оздравяване на Георги,да се радват взаимно на семейството си.

ПОКЛОН ПРЕД д-р ДАНОВ и ЦЕЛИЯ МЕДИЦИНСКИ ЕКИП ИЗВЪРШИЛ ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ! Успешно излекуване на ГЕОРГИ ,за да се радва на живота на близките си ! Стискам палци.