Коментари - Лавина от арести при операция „Шок-2” | dnes.dir.bg
назад

Лавина от арести при операция „Шок-2”

49 души са задържаните до момента при операция „Шок – 2”, това съобщи в ранния следобед на 11 декември за Агенция „Фокус” министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. В България най-много задържани има в област Пловдив. В Италия са задържани осем българи, шестима италианци и една румънка.

Обратно в новината

Коментари - Лавина от арести при операция „Шок-2” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че аз отдавна си признах че съм неграмотен... ама ми топли сърцето това че нямате други забележки към написаното-)

да ги арестуват всички боклуци,които се правят на бандити в бг.браво боико,браво цецо

ден761 от дневника на Цветанов: арестувах Пешо , Гошо и Асен ден762- арестувах Хасан,Иван и Шишман; ........................................... ден 789 - АрестуваХ се.

Може ,а и сигурно съм некомпетент в тази плъзгава материя,но като данъкоплатец се вълнувам от системната,катадневна,ефективна полицейска работа срещу дребната,битова престъпност,засягаща дома и личността на милионите обикновени българи

Я ми кажи бе умнико, колко сиромаси са отвлекли наглите, колко бедняци са убили килърите? Та като гледам списъка на отвлечените и убитите,(ако са го направили горните), ами те всичките до един са боклуци, които са окрали парите на народа. И с какво са по-лоши например от циганите които ежедневно, ежечасно крадът, изнасилват и убиват възрастните и и бедните хора? Ама циганите са най верния електорат на цвцв и не се закачат.

ЧУДНО, МЕН ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА МЕ ХВАНАЛИ?ХА-ХА.УТРЕ ЩЕ ГИ ПУСНАТ.ЖАЛКО ЗА СЪДИИТЕ НЯМА ДА ИМА ХОНОРАР ЗА ТЯХ.И ДЯНКОВ НЯМА ДА ИМ ДАДЕ БОНУСИ.И КВО ПРАЙМ ТОГАЗ?ГЛАД-ГЛАД.

не стана ясно колко българи са задържани в България

присъдите са абсурдни и бляскавите акций се плащат щедро от зомбираните данъчни абонати. в същото време за коледни надбавки няма и навсякъде свободно бродят болни рецидиви. хора като цвинокио не виждат глупостта си и често се гордеят с нея, което е човешко. дали обществото има нужда точно от такива хора, е съвсем друга тема....

Скоро ще има Шок-3, на който ще заловят освободените от Шок-2!

След невероятния успех с разкриването на атентатора от Бургас, с разкриването на френските туристи, любители на силни усещания и долетели с парашути от Румъния, Цецо отново отвори торбата с лъжите: ние сме били хванали 49 лоши момчета?!

Шестака ни отвлича вниманието с тези простотии.Къде са милиардите,нека се огледа,да погледне и огледалото.

Пари, пари няма в тази държава, а престъпници има. Обаче, защо не им взимат парите на престъпниците ... да, да и ние се чудим и не знаем :))))

Когато ги осъдите тези 49 души г-н Цветанов, шапка ще ви сваля! Обаче ние си знаем, че това НИКОГА няма да стане. До края на седмицата, поне половината ще ги пуснете!

Едно уточнение.Не ги пуска Цветанов а съда.А щом съда пуска на свобода убийци на пътя при доказана вина какво остава за обирачите на банкомати.

Проверете си сметките! Пловдивчанин източи 6000 лв от столични банкомати............... Ето това заглавие трябва да затвори плювалниците на тези които продължават да бълват помии в сайта.А пък ще се изкефя ако някой от тях изврещи на умряло.

АЙДЕ СТИГА С ПРЕДИЗБОРНИТЕ ПАРТЕНКИ - НЯМА КОЙ ДА СЕ ВЪРЖЕ НА ЛЪЖИТЕ ВИ Г-Н ЦВ.ЦВ.

само забрави да споменеш и един тиквеник с 6 апартамента,един санаториум на Масларова и един хотел на З.Първанова.

Казали са му да изпълни европейска заповед за арест и той не спира да се хвали, а когато му дадат записи от охранителни камери как се краде в България - САМО мига на парцали.

Хайде пак се почна :) Предизборна пушилка и обикаляне по телевизиите. Това е антикризисната програма на ГЕРБ за 4 години управление!

Как е превъзходна степен на лавина - защото от утре започва "голямото пускане"

Колко пари пак са отишли хей така.Днес ги хващат след 24 часа пускат. Работа да има.

Аз пък за всякакви действия на полицията по отношение на престъпността, ако ще кампанийни, безрезултатни, половинчати и по-скоро медийни. Дори за 24 ч. да задържът тези 35 бандити, това си е облекчение за няколкото обикновени хорица, които щяха да имат среща с тях, ако не бяха в ареста. Иначе надежда за справяне с бандитите едри, средни или дребни няма как да има, защото магистрати, политици, че и висши полицаи са с много неадекватни нискобюджетни покупки на имоти, коли, депозити и пребогати роднини. Вижда се и от Марковска и Гугушева, и Мургина, Масларова, Топлото,митнически и полицейски шефове, че мафията и корупцията е тотална и мощна, а акция "Чисти ръце" не е възможна, заради липса на желание, ресурс и ...чисти хора, които да заменят престъпниците. Грам надежда няма, защото освен медийни псевдоскандали, нищо друго не следва.

А на човек дето по-зле и от тебе навързва думите как мислиш - дали разпознава престъпниците? Всичко що идва от Цвък е причина за съмнения и притиснение, а не за радост.

И какво те топлят тия демо акции? Все едно Комар на предишния велик полицай Бонев. 1-2 пъти стрес, след това му се смеят мутрите.

Ако бяха писали - Задържани 240 криминално проявени, какво ли щях да си помисля:)

А къде са братя Галеви, нали имаше международна заповед за задържането им???

Г-н ЦЪРВУЛ, кога ще почнеш да вършиш нещо друго, освен да хвърляш прах в очите на обществото??? Кога смяташ да арестуваш олигарсите, които източват обществените фондове???

Много искаш! Как ще стане това САМОарестуване?

М-р Цвъ трябва,задължен е да изпълни европейска заповед за арест,а той прави шумящи акции ,дим . Съгласуването е само за пристиж. Що не коментира каво са свършили органите му за разкриване на обира на банките и на гражданите.Луд умора няма-ББ го каза за Цвъ.Колко още искате да се казава за Цветооглу.

последния "шок" беше да гледам "Под прикритие" (от немай къде !). Толкова нефелна и кьопава полиция не бяха показвали !? Действията на мафиотите изглеждат къде по умни !:)). Явно от прекалена заетост по телевизиите ЦвЦв не гледа сериала и затова не го е спрял още за уронване престижа на полицията !!:))) Ако съдим по филма, който почива вероатно на реални събития не се чудете, че сме на това дередже :)))))

ГЕРБ = Мафия. Кога ще се самоарестува??

SH

На твоя въпрос ще отговоря с един стар и изтъркан виц: "Отишли в Папуа и Нова Гвинея изследователи и попитали местните: - Чували сме, че при Вас преди е имало човекоядци. Има ли още? На което получили отговор: - Да, имахме, ама ние ХАМ-ХУМ и вече нямаме...." Та и в България - ПАМ-ПУМ и нямаме мафия.... :)

И после идва"Шок-3"-освобождаване на всички в България!

От присъствието на ГЕРБ, нали?

И кой ще ни освободи...?

Който ни освободи, той ще ни пороби...

Забравихте ли, че в предишния епизод на МРВ - пикчърс много от "издирваните" САМИ пожелаха да отидат в Италия и след разпита като свидетели, а не обвиняеми си се върнаха ... Цвъцко - време е да изтеглиш ушите и на италианските съдии-следователи. Няма ние данъкоплатците да плащаме за това, че МВР-то ти е в ролята на ПРИЗОВКАР!!!!

Провежда се поредния пиар!!!

Ако това е ПР ,каква е тогава срещата на Румбо с братя Галеви на кафе и пасти при Трактора,офицер от Данс и шеф на банда за отвличания?Това трябва да е някъкъв нов ,алтренативен начин на комунярското МВР,напълно непознат за цивилизованият свят..После Европа била виновна че ни казва горчивата истина за БГ бандитизма ,а американският посланник крив че не дава паспорт на комуняро-наркотрафикант ,шеф на МВР при тройката.. Още с първите удари най големите им защитници в парламента се оказаха не комисарите а костовите хунвейбини,същите тези които неспирно храчат и саботират изборите за конституционни съдии..

То и доклада на В.Танов - като шеф на ГДБОП, за трафик на амфетамини срещу ББ, споменаването му като свързано лице в дела на СРЪБСКИЯ и ГЕРМАНСКИЯ съд за контрабанда на наркотици, в доклади на американските посланици въз основа на разследване на ЦРУ също си е чист PR.

Срещите на Петков с Галеви а като срещите на Борисов с Маргините по времето, когато Борисов беше главен секретар. Лични наблюдения - обикновено бяха в сряда на гърба на сградата на булинс.

А без операция шок 2 не можеше ли да бъдат задържани?

Докато парите на мафията са незасегнати, всичко е една измама за пред ЕС с цел усвояване на средства. В България обаче никой не посяга на парите натрупани от мафията, корумпирани полицаи, магистрати, политици и чиновници. Докато държавата приема тези, като източник на приход, инвеститори и работодатели то нищо съществено няма да се промени в положителна посока. В отрицателна винаги са ни доказвали, че има накъде още д ни отведът.

Защо при великите министри на тройката и на Гаргамел-Румбо Шадравана и Мими Йорданов цивилизованият свят не търсеше съдействие от България за провеждането на такива акции?Нали бяха много големи професионалисти. ДЕА,Интерпол,щатските,руските,турските,балканските секретни служби предпочитат ,,кръволока" Цветанов .. Цялата Комуняро-депесарска -десебарска - криминална паплач,която доведе страната до просешка тояга с бандитското си управление се е мобилизирала да храчи по бат Бойко и Цецо във форумите още с първите ефективни удари срещу Нагли,Дамбовци,Килъри ,Октопод и т.н

Защото снасяха информация на престъпниците, които им ПЛАЩАХА! КРАДЦИТЕ плащаха с откраднатото от нас на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, за да ни мародерстват...

Не вярвайте на шестака,пък на мутрата хич.Осраха се и с тази нагушената и сега се чудят на къде да избият.

Да, всички виждаме новите стандарти за борба с престъпността на Боко Тиквата и Цецо Шлифера- вдига се огромна пушилка по вестници и телевизии, а мафията продължава да прави каквото си иска.

А, не цялата мафия, не цялата... Само "правилната", нашата си прави каквото си иска. С другата се борим истински, за да отваряме място на своите.

И ние какво печелим от цялата работа? Само сменяме мафиотските банди на изборите. Ето, сега идва ред на бандата на розата...

За мафията си прав,само че явно не знаеш основно нещо.Кой и защо постоянно ни натрапва ,че има полицейщина.Чий интереси настъпват полицейските акции,особено с международно участие.И кой има интерес от насаждане на страх от престъпления.Има там едно исказване на един лидер на една партия от ПЕС.Прави си изводите.

ДАНЧО БРАВО ТИ СИ ВЪРХА НА СЛАДСЛЕДА ДЕТО ГО БЛИЖАТ НА ПОЗИТАНО 22

голяма пушилка се вдига по случаи Pождество Xристово,дано си заслужaт бонусите и с радост да харчат сребърниците получени за предателството на един народ,колкото и негативни качества да има тои.

В страната се подвизава мутрата Боко като министър председател. Европейската запомед за него ще дойде малко по-късно при операция Шок - 3.

Инспекторе! Внимавай с изявленията, че да не те набара Бат Бойко! Тогава свинктера ти ще изпита Шок-10!/факториел/:)))

Медунчо,внимаваи да не те побара баба меца че ще ти остане само клечката от меда

"В началото на март с решение на Софийския градски съд Кленовски бе екстрадиран в Италия. Месец по-късно обаче той е бил освободен от италианския съд и се върнал в България." Значи ние ги хващаме, а италианският съд ги пуска! Мониторинг на корумпираната италианска съдебна система. Никакви бонуси! Цвъцко да се изцвъка по този повод срещу италианската съдебна система!

Толкова си магистрат колкото и умник. КЛЕНОВСКИ БЕ ЕКСТРАДИРАН ПО МОЛБА НА ИТАЛИАНЦИТЕ-- ГЛУПЕНДЕРЧО.

Интересно, кога ще дочакаме операцията с която ще тикнат на топло Цоко и Боко? А, дали през 15 дневния си престой в щатите докато е писал отчетите си Цоко е издал държавни тайни и извършил национални предателства?

е продал е нещичко което принадлежи на държавата,но нали и то семеиство храни и трябва да събира за чеиз на дъщерите.

Борисов и Цветанов въведоха нови стандарти за борба с престъпността. Ако КРАДЛИВИТЕ КОМУНОИДИ успеят да измамят гласоподавателите и дойдат на власт, не знам как ще поддържат това ниво...

Градски, не дрънкай глупости! Откак Цв и Бо са на власт, отпадна психотестът при назначаване в МВР. Откак са тез двамата балони на власт, цивилни полицаи бият автобусни шофьори, защото не ги били пуснали да минат с ГОЛФА, цивилни полицаи вадят оръжие на родители с деца, защото им теглили една мйна, като минават на червено с ГОЛФА. Хайде не ми говори за борба с престъпността, че престъпността стана униформена!

Явно мечтаеш за времето, когато пикаещият във фонтани се срещаше с дупнишките мафиоти братя Галеви на явката - басейн Спартак, при Трактора...

Сори че ви го казвам господа полицаи, ама на мен ми дреме малко за някакви дето ги издирват у Италия. Елате и хванете тези дето ми разбиха мазето. Или апартамента. Или този на съседа. Пък после тичайте след тези дето са вършали по страните.

Мдаааа....историята с Кленовски беше направо изумителна / и най-вече нейния финал /, но явно той, а вероятно и цялата му рода, бяха "посъветвани" да си траят, за да има "мир и любов"....Още тогава коментирах, а и на средно интелигентните хора е ясно, че европейската заповед не означава нищо друго, освен че тамошните власти искат определено лице да бъде разпитано по определени теми. У нас обаче "Туй" слага знак за равенство между европейска заповед и "абсолютен престъпник"....Но така ще е, с туй физкултурно образование.....

ПЛИАСКО? а спри се малко, у всека манджа мерудия. Виждам, че с това си вадиш хляба, да хулиш ЦЕЦО БОЙКО, и всеки който не работи за комундетата. Като си толкова активен, посочи ми някой, който е направил повече последните 23г.

И що да не изокам,а? Бойко беше ли главен секретар на МВР и помниш ли какво свърши като такъв, същата персона беше ли кмет и помниш ли какво свърши като такъв и помниш ли как каза че ще стане министър-председател щото било много лесно а сега кажи какво не оцапа като такъв?

"До момента са задържани 35 лица, от които 36 ще бъдат освободени!", съобщи Цецо Лажецо.

Ще ги почерпят за Коледа и ще ги пуснат.

с пълно основание името на операцията е в кавички(ШОК2) ега ти шока, ега ти чудото разгласено с мегафон и повсеместно в медийте... Пустия му хвалипръцко, не може да устиска да не се похвали,че видите ли върши нещо...

Всъщност Кленовски не беше пуснат от Италиянски съд просто защото така и не беше задържан от тамошната полиция която както се оказа го е търсила просто за разпит както коректно е било записано в прословутата европейска заповед . Обаче докога нашата полиция ще прави АКЦИИ вместо катадневно и поне малко по-систематично да си върши работата. Иначе като излезе ЦЦ и скромно каже ние правим акция звучи страхотно... пък после резултатие от акцията скромно си покриват с мъгла че да не му смеем.

Пък за започнатата операция твърде оскъдно. По-добре да пишем за слънчевите протуберанси.

ОПЕРАЦИЯ - ЯВНА/СКРИЙТЕ СЕ НИЕ ИДВАМЕ/

кой помогна на братята Галеви да изчезнат и защо никой не ги търси?