Шумахер претърпя нова операция, малко по-добре е

Седемкратният световен шампион във Формула 1, Михаел Шумахер претърпя втора операция, съобщиха лекарите от Университетската болница в Гренобъл, цитирани от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Шумахер претърпя нова операция, малко по-добре е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, стига вълнения, ще те тресне некой инфаркт ;) Уважаеми модератори, забавяне публикуването на коментарите, с което се уби фаболата. Това е в ущърб и на вашите интереси- хората ще престанат да пишат коментари и вас кени уволнят ;)

Къде изчезна красавецът Ото Скопени?

В такава ситуация ако сме хора трябва да се молим постардалия да се оправи независимо кой е той. А той е велик и дано се пребори за живота си!

Абе този Ото Скопени, как го допускат модераторите? Съществува ли морал и нравственост или имат предимството тъпите лумпени като Ото?

ще се оправи, старото момче винаги знае как.

уважаеми модератори, моля да бъдат изтрити всички коментари на Ото Скорцени и да му бъде забранен всякакъв достъп до дир.бг

От сърце желая успешно и абсолютно тотално оздравяване и възстановяване на един ГОЛЯМ ЧОВЕК И ШАМПИОН!Стискам палци,да се оправиш,Шуми!Апропо,винаги съм бил фен на съперниците на Шумахер.Това не пречи,да бъда човек и спортсмен,желаещ само едно:Шумахер,един голям спортист и най-вече,човек,да оздравее и да бъде пак ШУМАХЕР!!!!!!

Състезанията на формулата продължават около 2 часа. Само половин секунда невнимание и загиваш както стана/мир на душата му/ със Сена.Много от пишещите не могат да го разберат или пък са ИЗРОДИ.

В болидите пилотите са със солидни защити за това рядко има пострадали. При ските единствената по сериозна защита е една пиклива каска и нищо повече. При ските освен физическа подготовка, трябва и много ум за да се карат.

Него подценявай той е редовно на ските и на футболния терен.

Много скърцаш бе Ото, много се моткаш като безмозъчен лумпен!

чета ги и аз тези коментари и се чудя какво ви кара да мислите такива лоши работи за човек, който се бори за живота си; какво ви е направил? достигам до заключението, че всички, които пишат тези глупости са хора със сериозни проблеми. както и в други случай съм чел подобни коментари започвам да си мисля, че е време администраторите да премахнат коментарите към новините - те станаха поле на комплексирани хора да си изказват болните мисли. исмрено се надявам шуми да се оправи, а на всички "по - добри " от него - бъдете живи и здрави и да но не влизате в новините и тогава други да пишат такива коментари за вас

Основния проблем на злобарите е ,че са българи /вулгари/. Цялата история на племето ни е пропита с простотия,завист,злоба и предателства.

Прав си Станчо. По навик все още поглеждам коментарите, но рядко срещам нещо смислено. Тук е пълно с безмозъчни изроди и платени, освирепели политически фанатици. Все повече заприличва на Топспорт, жалко!

Простите и тъпи фенове с празните си кратуни не могат да вдянат за какво идва реч. Не става на въпрос нито за лошо, нито за добро а за един елементарен факт - по ирония на съдбата животът на един известен шофьор с милиони фенове е в ръцете на едни неизвестни лекари, които нямат фенове но всеки ден си вършат съвестно работата и спасяват животи.

с коментар от още 100 пъти по безизвестната особа, а именно - ти

Ото Скопени, много си елементарен бе, охлюв. На всичко отгоре тъп и завистлив.

Моля те. Ото. бъди. мaлко човек и дa. пожелaем нa Шумaхер дa.се опрaви.

То това дали ще се оправи или не, не зависи от мен и теб. В голяма степен зависи от лекарите, които го лекуват. Те нямат фенове и не са известни като Шумахер и Николета Лозанова, но всеки ден спасяват човешки животи.

Да сложиш името на Шумахер с това на Николетка в едно изречение е пошло!

Лекарите не винаги спасяват - у нас често убиват заради пари и невежество.

Драги Ото Скопени, ти и в мозъка ли си такован, скопен де...

Тошко, Ото Скопени не може да бъде човек- просто защото е Ото Скопени. Скопен е.

Ще се оправи, не се съмнявайте. Ако потрбва, и наопаки ще го преобърнат, но ще си е пак около пистата при големите пари. вие да му мислите с торбите мазни супродукти за "празничната трапеза" и големите възможности да си платите едно изкарване поне в родината си. Дотам доведоха, сега да си го посърбаме. А наздраве и за много години в страна, където "ранътъ праи борбътъ". И новите години ще си се нижат все в същия дух, ама не за нас.

Срамувам се от коментарът Ви, госпожо/госпожице! Срамувам се, че българка и жена (ако изобщо сте такава) може да напише нещо толкова нелепо! Един човек се бори за живота си! Бил той Пешо от Горно Нанадолнище или Шумахер... Няма нищо по-ценно от живота и аз пожелавам на всички здраве, щастие и любов да озаряват Новата 2014 г.

като спортист сигурно е голяма работа - не ме интересува, като човек обаче си спомням 94-та на Имола когато светът плачеше за Аертон Сена, този същия как се радваше и се смееше на подиума, докато двама негови колеги изстиваха за един уикенд. Господ да си го съди, аз само си спомням

Сена нямаше това щастие. Загина на място. Ако не го бяха ... шими нямаше да е шуми! Но аз си го харесвам, вярно малко ми е лигав, но става. Дано се оправи!

Бог да му е на помощ...

Чета коментарите и съм изненадан колко зли хора има тук сред нас. Не ви ли е срам!? Михаел Шумахер е човек направил много повече от който и да е от пишещите в този форум. Той е човек носил радост на милиони хора по света с успехите си. Този човек заслужава да живее! Затова нека се помолим за него, а не да го хулим. Вчера бях по-скептично настроен, но щом преживя до днес се надявам че ще се оправи. Като се има предвид какъв борбен характер е. Стискам палци, Шуми! А да победиш ти си го можеш!

Оправя се, защото много хора го обичат и се молят за него! Не познавам "творчеството му" и не съм му фен, но Бог е ВЕЛИК!

Всичко и навсякъде вече е менте;Не предполагам,че си е купил някоя евтина каска !!!

Шуми, и аз съм с теб!Оправи се!

Дано се оправи, искрено му го пожелавам. Такъв човек не трябва да си отива по такъв начин. Бог да е с него!

Бори се!!!С теб сме!

Има кадри на пистата където се е спускал Шумито. В началото пистата е много стръмна 75% (да не се бърка с градуси) после се превръща в широка поляна. Явно Шумито се пускал джус по нея. Цяло чудо е, че не е нацепил някой нищо неподозиращ скиор.

Дано всичко е наред и този велик човек остане между нас.

Велик, Велик, Велик, Най - Великия в Формула1, дано преодолее тоя нелеп инцидент стискам ти палци , ШУМИ !!!

Има много по велики от този

Кои са те бе смешник?

Ayrton Senna, Nicki Lauda, R. Barricello, Alberto Ascari....

По пистите в България е като по шосетата. Всякакви тъпаци едвам се крепят на ските но карат като луди. И всяка зима се прибиват като кучета.

dirddd@

Явно не караш много-много, по нашите писти и планини, след като пишеш такива легендарни глупости. Хората се държат дружелюбно и любезно един към друг, най-малкото за да има кой да им помогне, ако им се случи нещо.

пребивеат, бе момче - пребиват е по български!!! а не - прибиват!

Човек който не радва само нацията и отбора си,Човек който радва целия свят с това което прави,Вярвам ,че ще се оправи

...Великите спортисти са личности! дано се оправи човека, стискаме палци и се молим! но едно не ми е ясно, не искам да се правя на разбирач, но ми се набива в очи - съобщават че каската му се е сцепила на две?? странно, нали днес каските ги правят от супер здрави материали. Вярно е, че се удря в скала, на си мисля че каската би трябвало да издържи, не е паднал от 20 метра височина, нали? /или поне не съобщават да е паднал от високо/. човек като него с големи възможности трябва да е имал отлично оборудване от най-високо качество. Ако наистина каската не е издържала на удара, какво пък, може и да осъди производителя.... Весели празници на всички!

Ако можеше аз да умра, а той да живее и да ни радва още.

ВЕРНО ВЕЕЕ...ДАЛИ НЕ МОЖЕ

Най-добрия след Сена , не заслужава такава смърт , така че бързо да се оправя ...

Желая му от цялото си сърце да се оправи......Хората в целия свят го обичат!

Господ да му е на помощ! Зависимостта към адреналина е също наркомания... Как не разбра, че вече не е на20 това момче...

господи каква нелепост човек за когото скорости над 250 км вчас сахещо съвсем нормално да претърпи злополука със 30 км вчас дано се оправи

Космонавтите развиват и до 27 000 км/ч Скоростта не убива убива ускорението. Орбиталната скорост на Земята около Слънцето е около 108 000 км/ч и никой не се е повредил от това. А вярно трепят се с BMW-та с някакви си 150 км/ч

"Аз не разбирам основи на физиката" - ти, малоумнико

ДА СИ ФЕН НА ШУМАХЕР Е КАТО ДА ХАРЕСВАШ БАЙЕРН!

ШУМАХЕР ЛЮБИМЕЦА НА ПОКОЛЕНИЯ ПО СВЕТА. ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯ ПИЛОТ F1 ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.

Добре де спор няма ама да се спазват ограниченията и да не се кара извън пистите. Това важи за всички. Безсмъртни няма. Иначе дано се оправи

Скучен си и такъв ще си останеш до края на скучното ти съществуване

Всички искаме Шумахер да се справи със ситуацията. Победи и в тази битка, Шампионе!

Е тя официалната му страница вчера беше недостъпна. Днес нещо в много черно-кафяви краски.