Пуснаха четирима от ”Килърите” срещу подпис

Софийски апелативен съд освободи от ареста с по-лека мяка четирима от задържаните при операция "Килърите". Петият от групата остава в ареста, но по друго обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха четирима от ”Килърите” срещу подпис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на състава на Софийския апелативен съд с председател Мина Топузова,отменил решението на СГС за задържане на килърите,браво на Лазар Груев, браво на Нели Куцкова,браво на цялата прогнила,продънена и миришеща лошо съдебна система. Браво и на тия които я подкрепят. Браво.

Е как пък в тая държава не се намери един виновен?!Всички невинни, все няма доказателства, все се потъпкват правата на бандитите! Докога? Никой не може да ме обеди, че само полицията не си върши работата. Особено след Красьо Черния и "Темида Бийч". Как така на съдиите им стигат доказателствата да напълнят затворите с кокошкари, а за едрите риби такива няма????? Но какво да очакваме от съдии, назначени от Тройната мафия?! Аз лично не очаквам чудеса от тях.

Ъъъъъъъъъ...........вижте сега. Както знаете, всички съдии се назначават от ВСС.........А всички от ВСС, съм ги назначавал Аз, лично..................И ще ви кажа, ДОРИ И ПРЕД ОЧИТЕ НА ТРИМА СЪДИИ ДА ЗАСТРЕЛЯТЕ някой, ако си "наш човек", съда НЯМА да намери доказателства......успех на Правителството!

Комунистите не могат да мислят по друг начин, освен по престъпен.

след като ги пускат,значи шефовете им са много силни.........

Полвината статия трябва да бъде "съдът пуснал", а в другата половина съдът да ни обясни защо. За всеки казус за който става въпрос. Журналистите да разпределят вниманието си безпристрастно и по равно между ведомството на г-н Цветанов и съда.

В такъв случай, имам само едно пожелание към съдиите, постановили присъдите: Нека следващите им клиенти сте вие!!! Така най-добре ще почувствате плодовете на справедливостта, която раздадохте с празни глави и пълни джобове... Но вие никога няма да сте им жертви, защото никой не убива гъзолизци... Жалко за независимия Български съд. Амин!!!

Все пак браво на софийските съдии-не се оставят да ги манипулират както това става в провинцията.Цецо трябва да си посипе главата с пепел а не да реве,Бойко ти пък подавай оставка.

Хора , не се поддавайте много на това което ББ и ЦЦ Ви предотставят ! Аз също мразя Съдиите и заради председателя на СРС фалшифицирал документ за собственост съм в Страсбург,НО това,че някой си е говорил някъде по-телефона не означава НИЩО,а другите съм убеден,че са прлибрани само защото когато са арестувани двамата заподозрени са били с тях,като може просто да са им били кварталните приятели ! Иначе смятам,че наистина са някакви разбойници,но да оставиш 30г в затвор някой само защото говорил в близост до жертвата---извинявам се !Впредвид характера на ББ и ЦЦ,смятам ,че е напълно възможно да приберат накой престъпник с обвинение за убийството на друг престъпник !!!

Естествено е, че килърите само данъчните мога да ги вкарат в затвора. Опитът на Чикагската полиция по отчет на "резултатите" от работата на американските съдии прокурори от преди 100 години, е печално известен. За настоящата българска действителност съдействаха другарите от милицията и техните началници, като започнем с Желю Желев примерно, с "Фашизмът" му. Доживяхме налложен от великите сили демократично-колониалния фашизъм. Или национал-социализъм от 1933-1945 години по контролиране на личния ни живот, но къде по зъл от този на бае ни Тошо "зрял-презрян социализъм". Поне нямаше толкова антинародна политика към здраеопазването и образованието на населението. Но какво да се прави?! Либерализъм?! Пиратите "Ран" и "Ът" поставиха началото на геноцида, а от днес и слънцето Хелиос се включи към "прочистване" на Земята от отровната й плесен. РЕД, ЗАКОННОСТ, СПРАВЕДЛИВИВОСТ ЗА ВСИЧКИ! Дай Боже, Хелиос да свърши това, с което Темида не успява адекватно да се справя.

и "килърите" и "всичко коз " са на свобода..да му мислят свидетелите

Майчицееееееее... Е явно спасение няма да има, всеки с малко акъл и кураж да се ориентира към летищата! Не се търпи вече! То бива, то може, ама всичко минава границите вече... От всичките тези акции и последвали освобождавания на "уж безпорно виновните" следва, че или нямаме работеща полиция, полиция с възможности и идеи, а те са само ПиАр-аджийски посмешища, или нашия съд е тотално корумпиран и коментарите са излишни... И в двата случая трагедията е пълна. Изход няма!!!

Добре. че дойде ББ за да разберем защо затворите са пълни с кокошкари, а то било заради корумпираните съдилища. Другари съдии, не ми обяснявайте, че 20 години за вас няма читави доказателства. Прекалихте и е време да си ходите защото и децата ви разбраха номерата.

Смятам,че е крайно време съдийте да дефинират,какво е това доказателство! Защото подозирам,че старите незнаят,основателно,на тях им казваха,от горе,кой е виновен и кой не. А младите карат по инерция,на лошо отива.

Не съдиите трябва да дават тълкувание на това шо е доказателство защото всеки щш годе интелигентен знае какво е.ЦЦ да каже как реши да подслушва точно тези хора точно този ден и точно в този обхват но явно съм много наивен да искам това от него......

Утрепеш някой - пускат те срещу подписка. Утрепваш втори път - пускат те срещу гаранция. Трепеш наред - пускат те че си болен. Накрая те слагат под домашен арест, за да си оправиш документите и да се покриеш в чужбина. Прекрасна държава си имаме! Да ти се прище да утрепеш някой...

не те неса били там някой друг е бил те са гледали мач . Сега кво им остава да избягат в Чужбина и няма намиране.

ХАХАХАХАХАХА. Поклон пред българския съд.

Стачка е! Съдиите стачкуват срещу Борисов! Необявена стачка! Отдавна го недолюбват, но сега направо ще го свалят от власт. Бате бойко се мазни на Четвъртата Власт (медиите), но е във война с Третата Власт (съдебната) и тя ще му изяде главата. Не е хитър, щом постоянно плюе съда. Те ще го разкатаят. Почна се!

Лазар Груев прави номер на ББ като ги пуска.

От къде пък и вие сте сигурни че са виновни че правите заключения. Ха слезте на земята и помислете защото утре ако ви затворят защото някой казал нещо друга песен ще запеете и ще искате доказателства а не приказки

Мен няма за какво да ме затворят.Теб ако има, е друг въпрос!