”Килърите” разигравали убийството на Галев

46-годишният самоковски бизнесмен Янко Попов-Туци е поръчителят на убийството на Юри Галев, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на пресконференция в Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - ”Килърите” разигравали убийството на Галев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря драги АЛ за отговор Ви. Дано повече хора пишат на сайтовете с добронамерие. Не можем все да охулваме и да не виждаме светлината в тунела. А светлината мъждулка в тунела на 5 десетилетия трупана корупция и убийства и кражби и лош живот. Да, виждам изхода на тунела, въпреки че светлинките са малко. Трябва, драги АЛ повече светлинки по решаване на мизерията в живота. Но и това ще стане-сега е много, много трудно. Мизерия има в живота на хората-духовна и материална. Плаша се от духовната-с нея трябва именно по сайтовете да се опитваме да успеем-иначе постепенно ще се справим като общество с материалната мизерия. Но виждам светлините в тунела на много тежкия живот, който живяхме 20 години-виждам, макар и с много усилия и труд и лишения, вече при Бойко виждам, че има изход на тунела. Дано успеем да излезм от тунела.

повече работа,по малко перчене ще е печелившия вариант за борисов и компания.

Добре,даже много добре казано и най-важното много истини си казал "Справедливост"!Но ти си просто един честен човек,който реално вижда нещата в тяхното действително състояние,а не си платен драскач,каквито са повечето критикари на правителството!"Аз вярвам" казва Елтън Джон! И аз също вярвам,че е дошъл човекът от когото има нужда България!В древността и средновековието сме имали такива личностти,но след това идват тежките години на турското и комунистическо иго,които обезверяват българите,че може нещо да се промени!Затова много от нас бъркат настоящия юнак от едва мърморещите голи охлюви които се изреждаха начело на държавата!Не този път,сгрешихте!Точният човек е дошъл и си е на мястото!Остава ви само плачът!

"46-годишният самоковски бизнесмен Янко Попов-Туци е поръчителят на убийството на Юри Галев, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на пресконференция" ЕМ ИЗА КАКВО НИ Е ДА ПЛАЩАМЕ НА ЦЯЛА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА КАТО СИ ИМАМЕ ЦВ. ЦВ. ЕГАТИ И ИКОНОМИЯТА ЩЕ РЕАЛИЗИРАМЕ...

Омръзна им на хората да се надяват, че полицай ще бъде само този,който отговаря на съвременните Европейски изискваия. Аз съм психолог и имам способността да определям поведението на полицая в нормална градска ситуация.Тежко ми е когато виждам индивида полицай, който и много далеко от съвременните изисквания.Не бива да обвиняваме индивид,за който няма издадена присъда.

Няма какво да се коментира-който си го може,си го може,а който е некадърен си дава само мнението,там където никой не му го иска!

' Бойко бил поръчка на групата на Сумиста ' Гоце ще каже ли нещо по въпроса или пак ще мъчли така, както мълчи за убийството на Кюлев и стрелбата по М. Велев ? А Лазер Груев и той ли ще мълчи ? Хайде говорете, другари ! Докажете, че сте хора с морал и съвест и борещи се срещу мафията у нас !

ВУВУЗЕЛ-ВУВУДАЛ.Това е положението.

А кога ще бъдат осъдени?

Хубаво свършена работа. Дано успеете да изчистите България от цялата тази сбирщина от криминални и убийци. Когато преди 3 години писах точно на Дир България, че в Бойко има нещо от силата на Индже войвода, приятелите казаха, че е много увеличено. Но аз точно казах-ще дойде ден, и както Индже от песните и легендите е изчистил част от българия от главорези и крадци (не назовавам националности), както Индже е пуснал момата с пет нанизи жълтици сама да върви дни и нощи и да пресече прочистената териториа, така и Борисов. Виждам го денят, когато този който се опита да организира убийство, отвличане, крупна кражба на народни пари, ще бъде лесно открит и осъден завинаги (без апробации). Виждам го денят, когато няма мощните джипове и мерцедеси да ме притискат и плащат с оръжие по пътя и да няма кой да ми помогне. Виждам го денят, когато по новин ите ще съобщават не за убити и окрадени хора, а за наказани по съдебен ред криминалисти. Виждам го денят, когато децата няма да питат Защо убийците и криминалните хора и крадците са на свобода, а ще питат Кой са хората с голяма буква Човек, които откриха и наказаха злодейте. И накрая ще пуснем и ние една мома безтрашна да покаже, че в България има бъдеще без страх за живота на хората. Поздрав за екипите, които работят в тази насока.

ЯВНО ЧЕ ПРИ СТАНИШЕВ ПРЕСТЪПНОСТА Е ПРОЦЪФТЯВАЛА

УЖ ЩЕШЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ СЪД "АНТИМАФИЯ"! ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ! А НАРОДА ВИКА "БРАВО"! "НАДЯВАЙ СЕ КОНЬО НА ЗЕЛЕНА ТРЕВА"! УМНИТЕ ХОРА КАЗВАТ "КЬОРФИШЕЦИ"! И МАЙ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРАВИ!

Не бой се , ти си между най умните от най умните , при теб няма как да минат такива кьорфишеци , благодаря че ни открехна и нас простите Толкова добре си живяхме 20 години между престъпници , че как може този Бойко тъй да ги притеснява Ужасссссссссс

Прост народе, имай малко уважение към хората, които през тези 2 дни си рискуваха живота в тази акция. Ако не друго. Иначе е ясно че предпочиташ да бъдеш мачкан, за да ти е по лесно да цивриш - любимото ти занимание.

Кой какво рискува бе тъпчо. Явно си от "рискуващите" та говориш така. Че какво му е опасното да се правиш на Рамбо и да се снимаш с някой дето знае че утре така и така ще го пуснат щото нямате грам доказателства ами само си правите акции

МНОГО ОБЛАК МАЛКО ДЪЖД. ТОВА Е БОЙКО И ЦВЕТАНОВ. ДЪРЖАВИЦАТА ОТИВА НА ЗЛЕ. ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА ЗЛЕ. С ВУВУЗЕЛИ НЕ СЕ УПРАМЛЯВА.

Аде сега, вожда и цялото племе в резервата доживот.

Защо е целия цирк?Пресконференции в МС,това си е натиск върху съда,защото както винаги липсват доказателства.Вече видяхме в мотивите за мярка за неотклонение"поради висок обществен интерес".СМЕШНИЦИ.

Да пълен цирк , искаш ли да те запишем и теб там Има място за една прекрасна маймуна с гол червен задник Направо ще си паснеш за тази роля , пък и смешници ще има, ще се посмеем заедно Айде не се притеснявай идвай веднага

този цирк е за такива овце като теб бе тапанар сас тапанарите и тиси един от червените боклуци

Не може на 13 юни, когато премиерът има рожден ден, някой друг да има рожден ден! Да се забрани!

Че то е забранено , ти не знаеш ли Питай първо серГЕЙЧО и след това коментирай, тая партия съвсем е занемарила партийното образование и дисциплина , ужасен съм от това невежество

Оставете криминалните типове да се самоизчистват. Така пестите парите на данъкоплатците.

Докато не ги видя в паделата,всичко си остава просто "кьорфишек" !

На мене ми е ясно че едни мутри в правителството си разчистват сметките с други мутри извън него. Не ми е ясно обаче кои хора поръчват музиката в случая и дали тия българи живеят в България или в чужбина ??? ....Някой да ме светне по въпроса?

Е , ти всичко знаеш , какво да те светваме , при тази твоя невероятна интелигентност просто е безмислено Направо сме застинали в захлас

"До тук добре" - казал си падащият от десетия етаж като минавал покрай петия!

задържаха 1 вагон престъпници,а в пандиза-все още няма нито един!до кога ще ги хрантутим тия?или само пиар акция!!!

Е ти все още си на свобода , какво се оплакваш , трай си По добре никого да не бяха хващали , щом ни е напълно корумпиран съда да си караме по инерция , както 20 години вече , интересна теза , характерна за крадливите комуняги

Защото всичко даваме, без да искаме! Какво да ги мотивира да изпълняват професионарните задължения?

Porednite fi6eci...

Ще ги призная, ако хванат килърите и поръчителите от 2005.

a kilarite ot predi vtorata svetovna voina ne iska6 li

те така се помпи рейтинг! сега има да ме гонят и да ме хванат за .... рейтинга!

Гусин премиер, доскоро наказанието за държане на оръжие и др. подобни беше до 6г. лишаване от свобода,а при съкратеното следствие беше задължително за Съда да приложи в случая чл.55ал.2т.2 б."б" НК ,т.е Съдът няма друг избор освен да наложи наказание пробация.Затова преди да говорите за съдийски морал и да настройвате обществото срещу Съда, някой да ви разясни за какво аджеба иде реч.

Пич, ако беше толкова лесно, адвокатите практикуващи нак. право щяха да умрат от глад. Каква е действителността. Имането на адвокати,следователи,прокурори,съдии е поне стократно повече от официалните доходи. Кой от тях харчи по-малко от заплатата си за заведения за 1 седмица? Но пазарна икономика!? плащаш повече и нещата стават, както трябва.

Прав си, но до определена степен.И то не просто някои харчат по заведения, а и дечицата им учат в чужбина, и ходят по екскурзии в чужбина, и карат скъпи коли ,и имат вили и хотели по планини,морета,че и в чужбина и прочие.От изброените от тебе обаче има и доста свестни хора,които наистина бъхтят за една заплата , сдухват се от работа и са наистина независими , а в същото време обществото ги слага в общия кюп заради корумпираните. Въпросът е да се отдели плявата от житото, дали са 5% или повече не знам.

Наркопазар,проституция,нерегламентиран дърводобив,арсенал от хиляди бойни патрони,взрив,автоматично оръжие,мокри поръчки,убийства и каквото още си помислите,а мъдрия г-н Грую Лазаров се основава на чл.55,ал.2,т.2б на НК и апелира за пробация.Много объркан човек.Само извънреден съд с извънредни пълномощия за такива случаи.Просто България трябва да преживее и такъв период,ако не сме закъснели. Интересно обаче е и мнението на президента Гоце и въобще дали той ще изрази някакво становище.

Никой не апелира за пробация, гусин Ганьо Балкански.Не си разбрал въобще идеята по-горе.Опитвам се да кажа на такива като теб,че Съдът трябва да определи наказание в рамките на закона.А законите се приемат от Парламента,както е известно.И престъпника Х ако ще да има и десет танка и пет ракетни установки в двора си ,Съдът пак ще му даде пробация,ако така е задължен от закона.

v stejerovo, dostoverno e koeto pi6a. uspex.i, plevensko s.iza sa ubiti 2 jensia.predi sedm akzia za klarite po selat. ubivat vazrasni xora za pena sam ot boiko zvetanov,tribva,azxiten

В дома на Методи Иванов е открит автомат Калашников, пушка и 4500 патрона различен калибър и малко количество фалшива валута. Кой съдия има тази морална воля, човекът който държи взрив и автомати, да отиде на пробация в обществото? Сега искам моят приятел Лазар Груев да излезе и да каже, сгрешихме с тази пробация", Нещо не разбрах, нали сега са го хванали и са намерили тези оръжия????. Той човека не се родил с тях, или да ги е имал при предишната присъда??? А, тя за какво е??? А МВР, защо е допуснало да си има в къщи ОРЪЖЕЕН СКЛАД ??? Е СЕГА НЕ ТРЯБВА ЛИ ПЪРВО ЦВЕТАНОВ ДА КАЖЕ, АБЕ ИЗВИНЯВАЙТЕ ЧЕ СМЕ ДОПУСНАЛИ У ЧОВЕЕК, КОЙТО Е БИЛ ИЗВЕСТЕН НА ОРГАНИТЕ НА МВР, КАТО КОНТИНГЕНТ ДА СИ ПРИТЕЖАВА ОРЪЖИЯ.

Дали няма да се окаже, че този сумист е бил ' манекен ' във ' визаж ' и ' студент ' в киевския университет ? Ако този сумист е свързан с Йосич, то нека да видим кои пускаха компромати по адрес на БАТЕ Борисов , че бил взел 3 млн и т. н., за да се разплете пъзела, сиреч да видим кои са покровителите на сумиста ! Задачата е много проста за решаване ! Но по - интересното в случая е, че ще наблюдаваме как гущерът ще си откъсва опащката !?

Аферим! Машалаа! Ашколсун! Бравоо! О`кей! Хип, хип...ура...! А ПОСЛЕ...? Пак съдебната система, сплетено кълбо от алчни и хитри адвокати и продажни съдии, ще обезсмисли всичко. Изглежда е време за ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА!? Имали сме си такъв - ЗЗД. Бил "фашистки"?! Да...ама и тогава и сега бандитите са били с един цвят - червен! Така че става ясно това определение, дадено от комунистите. Сега България пак е в криза - временно финансова, но най-вече правна, "законова". 20 години властва престъпността. Народът не вярва на съдебна власт, респективно - закона. И това си е един вид тоталитаризъм, само че - тотално господство на една престъпна прослойка, чиито генезис е известен. Бедата е, че и от същия генезис е все още съдебната власт. Впрочем комунистите, които неистово ругаха ЗЗД, си спретнаха "Народен съд" и кръвожадно и безмилостно унищожаваха всеки "инакомислещ". Сега пак реват - имало "Лов на вещици" (навсякъде по света, където погват червените бандити, се появява този крясък). А защо не? Щом има вещици (подразбирай мутри и техните повелители) и тези вещици 20 години явно мачкат българина, ще се налага да ги "ловят" и обезвреждат. Разбира се - сега сме в ЕС, "правова" държава сме и спазваме (и сме подписали) всички международни норми и споразумения. На това основно разчитат престъпниците и техните създатели. И това е голямата "пречка" за правителството на ГЕРБ. Дали има изход? Има!!! РЕФЕРЕНДУМ, КОЙТО ДА ДАДЕ ПРАВО НА ВЛАСТТА ДА РЕФОРМИРА ЗАКОСТЕНЯЛАТА И ПРОВАЛИЛА СЕ СЪДЕБНА СИСТЕМА! Иначе - всичко е всуе...и българите ще бягат от тази безправна, все още, държава.

Ти какво, ще ни преподаваш история ли? Ами ние сме я учили, а и ти си доста тъп, за да ни даваш акъл, капише?

Депутатите да променят наказателния кодекс и разбойниците да се съдят за всяко престъпление поотделно, като присъдите се сумират. Така дори да ги оправдаят за едно ще останат 51 за което да си плащат.

След една година пушилка НЕЩО НЕ ВИ ВЕРВАМ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!

Че ти на кого вярваш , само на Ленин и Сталин надявам се Изчакай малко и те ще ти обяснят нещата лично

Евалата на министъра на вътрешните работи и премиера. Не мога да оценя високо икономическата политика на правителството и плахите реформи които се правят, но най-висока оценка им давам за борбата с организираната престъпност и корупцията, волята и желанието да нагазят в блатото което никой в последните 20 год. не поиска да влезне. Браво, пичове!!! Все така да продължавате и успех!

otavna trqbva6e da ce vlezne v 4erven brqg no ne zmam za6to ne ce clu4i no vce pak ima rezultat koeto e mnogo dobre nadqvam ce da izleznat o6te ot tam

Как ще се отрази на борбата с престъпността ако "приятелят" на премиера - Лазар Груев - бъде пенсиониран или арестуван?! Ето казус в/у който Премиерът, Вътр. мнистър и Гл. прокурор трябва да се замислят

има светлина в тунела, има ли воля и хъс много може да се направи. Браво на правителството, да видим сега какво ще говорят социалистите , милите те днес чета, че рейтинга им се покачил, за какво ли.

Надявай се, тъпанарке!

Само така Ого , разкатай им играта на тези седерасти , бяхме се притеснили , че и теб са те прибрали при някоя акция Ама явно акция " ЧЕРВЕНИ ШУТОВЕ" още не се е провела Продължавай да ни забавляваш , докато можеш , вярваме в твоята невинност :))))))))))))))))

браво;хубаво е да прочете човек такава новина;има значи вече надежда за българия

браво;хубаво е да прочете човек такава новина;има значи вече надежда за българия

браво;хубаво е да прочете човек такава новина;има значи вече надежда за българия

Е как сумиста има криминална регистрация за сводничество и изнудване и едновременно с това се явява съветник към комисия занимаваща се със спорта и младежта и децата? Няма ли други достойни хора за тези съвети? Ходил убивал, изнудвал и се разнообразявал с разни комисийки. Умът ми на обикновен човечец не го побира. Има протоколи от комисиите, да се види кой го е предложил и вън от парламента. Да се проверят всички съветници имат ли крими досиета. Мафиотска държава.

само МВР не е прогнило! Защото го управлява батко ви. Почти е яхнал и прокуратурата - и тя няма да е напълно прогнила, като я овладеее. Ако съдът клекне - и той няма да е прогнил!

Дано МВР следи читателските форуми. В тях се подвизават доста тъмни типове, плачещи за затвор. Хубаво е някоя сутрин да осъмнем и разберем, че се е провела операция "Форумци".

Ахам. Трепем всички, остават само твоите мнения да се четат. А мое ли така някак нежно да ме почеешеш некъде... а? Кретен.

Ще те почешем тъм, където не те сърби! Тъпак.

мутрата и милиционерът са си мутра и милиционер това е!

за съжаление, мутрата си е мутра, но милицонерът вече не е милиционер. и преди е имало, и ще има, но едва ли някога толкова е бил нарушен балансът. едва ли толкова много официалната власт някога е абдикирала от основната си дейност. първи 'за бой' са съдиите, веднага и плътно зад тях е прокуратурата, следват полицаите, но малко по-назад.

Голям глупак си ей :(

и глупакът си е глупак. Това е!

Едно голямо БРАВО.

Бах тоз Галев,бах тоз компир!Т е вместо да ги поощрят тези и други като тях,че отърваха обществото от такава утайка-спретнаха им акция....Е,те това е у нас...

Радвам се на всичко това.Дано да продължат в същия дух.Виждате ли с какви хора е обкръжен гоце?А той от кои е..........?