Майката на похитено дете разкрила ”Наглите” преди 2 г.

Майката на отвлечено преди две години момче е дала имената на хора от "Наглите" в ГДБОП, още докато детето е бил в плен.

Обратно в новината

Коментари - Майката на похитено дете разкрила ”Наглите” преди 2 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за изгубеното в служба на Държавата време ! 16г. живях с убеждението , че върша добро сега .... не знам! Лошото е, че като мен са много и свестни ченгета!

Отличен коментар на Иванчо (14.01.2010 г. 11:24ч.). Болният мозък беше колективен. Каймака на другарите се видя като каймак на буржоазията. Поискаха цялата държава за себе си. Запитвали ли сте се защо на нито едно от поделенията край София не светна третият светофар зелено. Тези, които са били в Горна Баня най-добре знаят какво означаваше това. Първите два - за излизане от халетата и напускане на парка бяха зелени. За напускане на поделението обаче си остана червен. Просто другарите, които решиха да заложат на частната репресия надделяха. Светнеше ли и третият светофар, означаваше господа-другарите да предадат властта си в ръцете на военните официално, но нищо не им гарантираше, че военните след като свършат мръсната работа ще я върнат в ръцете на Луканов, Лилов, Младенов и сие. Много по-вероятно беше военните да поемат властта и за да я запазят за себе си, да ранищят всичко и всеки да си получи заслуженото. При това според закона. Затова се заложи на мутрите. Те нямаше да разчепкат нищо, те можеха да бъдат отстранени във всеки момент или пне така си вярваха другарите. Само си помислете колко ефективна е съдебната ни система срщу всеки, дръзнал да се защити сам от престъпниците.

Точно е, вярно е , ама я се опитай да го обясниш на дъртите комуняги тук ,ще те изядът с парцалите Партията стои на първо място за тях,тя е права дори когато греши, а това че е обрала България и хората, едва ли има някакво значение за лумпенизираният и електорат

Napalno sam sagasen s Ivan4o i tova vsi4ki obiknoveni hora go vijdat i razbirat, no nisto ne zavisi ot tjah.Nisto nemoje da se promeni v BG za sajelenie.Kato se zapo4ne ot izbiratelnata sistema,4e se svar6i sas sadebnata.

Ехееее, ти и седераст си научил Браво бе,високо ниво си достигнал Ти направо си изпреварил умственият капацитет на африканските маймуни с цели 3% Истински социалист -комунист Пожелавам ти все така да съчиняваш шедьоври , че без вас червените хроникьори тук ще е голяма скука, а и много поздрави на серГей с 2-те мозъчни гънки : ) ) )

БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! МОГО ТОЧНО!

На всички, които имат малко разум в главата им е ясно, че всичко това което се случва в България е планирано - престъпност, развитие, избори, живот... И то е планирано, в нечия болна глава... Комунистическа... Никой, ама никой не може да ме убеди, че през 1990-92 година, когато се зараждаха така наречените групировки, нямаше възможност държавата да се противопостави на това. Сега МВР е с някъде към 65 000 служители... Тогава със сигурност е била с 100 000. Никой не може да ме убеди, че 10% от личния състав на МВР тогава, т.е. 10 000 милиционера, защото те бяха, и са все още такива, не можеха да се справят с 100-на боклука - чети борци, гребци, каратисти, и разни други такива спортисти... Ако държавата, и по-точно тези които дърпаха конците тогава, искаха - това можеше да се разреши като проблем за по-малко от 24 часа - още повече, че все още съществуваше страха от МВР, от репресиите, все още имаше читави прокурори и съдии... Но не би - просто не бе угодно. На някой му трябваше да има СИК, ВИС, БИС, ТИМ и разни такива, които да всяват страх в обикновения гражданин... Спомнете си какво бе през 90-те - решетки на прозорците до втория-третия етаж, лепенки Обекта е застрахован в...... И полицията спеше... Спеше, защото и така бе удобно на управляващите.... Дръж в страх обикновения човек, чрез терор, и си прави далаверите... То не беше масова приватизация, то не бяха касови приватизации... Парите се леехе от единия джоб в другия.... А пари имаше... И имаше какво да се купува... Но смееш ли да се явиш, ТИ, обикновения човек на търг? Нали ако се явиш с 100 000 взети като банков кредит, още следващата седмица, мутрите ще избият вратата ти и ще искат 90% от доходите?!? Е, това бе част от идеята - страх, терор, унижение на обикновения човек, докато някой си разиграва кончето... А всички тогава бяха ОБИКНОВЕНИ ХОРА.... До 1989 година кой бе заможен?!? Заварчика дето е бакчал 10 години в Либия, Тунис или Алжир, медицинската сестра дето се е предлагала на арабите, и дървосекача от Коми! Това бяха хората с малко повече пари - колкото за една Волга, още един етаж на бащината къща на село, или един тристаен апартамент в окръжния град! Как така стана, че след 15 години, някой останаха с къщата на село, а други се наредиха сред първите 100 милионери-милиардери в Европа? С честен труд? Без помощта на Партията и МВР (ДС)? Толкова ли бяха умни и кадърни, че за 2-3 години направиха милиони? Толкова ли бе сбъркана системата, че именно тези милионери преди това работеха като сервитьори, бармани, шофьори, свинари, и в най-добрия случай получаваха висше образование чрез РабФак? Просто ме е срам, много ме е срам, че съм българин! То моя смислен живот, близо 50 годишен съм, отиде, но те да носят богатството си в гроба!

Дегенерат, не ме мисли - не си на нивото ми, а и филмите от старите седерастки ленти не ме вълнуват! Пак ти казвам: не се напъвай, не е работа за теб! С една гънка в мозъка не става, трябват много повече! Я виж, дегенерат, резултатите от всеобщите ви напъни - само 2 % подкрепа на избирателя. Смях!

Споко друже,теб няма кой да те излъже Ти си истински комунист-социалист Не се нерви толкова ,другарите все ще ти хвърлят някой залък ,само пак да се докопат до трапезата Няма да ти се налага да тропаш с тенджерата пред парламента я И сложни думи си научил да използваш - дегенерат, лумпен мале ,мале Ти си почти толкова интелигентен колкото африканските маймуни Абе истински социалист-комунист Язък ,че не е едно време да треснеш сега едно доносче Ех мъка ,мъка червена

Дегенерат, не знам какво може и не може истинският комунист, но съдейки по теб, виждам какво не може средностатическият опростачен лумпен - не може нищо, дори не може да излъже поне малко убедително. За смях си, дегенерат! Не се напъвай - не става - ефектът е обратен на очакванията ти! :)

Ай приятелю,ти какво искаш да осакатим целия ръководен апарат на БСП-БКП ли Недей така бе , ти си садист С какво ще крадат после ,като нямат ръце , макар че истинския комунист може и със задника си да краде Нещо дежурните им дърти злобари ги няма по тази статия Сигурно сега ги е яд ,че на са взели и те своя пай от баницата Ама така е , колко мъка комунистическа има по този свят, така да те излъжат собствените другари, божеее Ама те не са комунисти , те са социалисти Ха ха

Е, то и на децата е ясно, че тези изроди са само изпълнителите, а друг е мозъка и тартора им. И разбира се, че е имал полически и полицейски чадър. какво толкова го дъвчем прблема.И съм готова да се обзаложа с всеки един от вас, че този човек или хора, и техните покровители никога няма да бъдат осъдени или дори да станат известни.

Не, тъпнар, това не е комунизмът - това е антикомунизмът, алчността, масовото оглупяване, опростачване и идиотизъм - за справка - виж себе си! Провери в нета, тъпанар, за инфо кой е този Иво Марков, с кого е свързан и защо има присъди още при социализма. И когато разбереш, че е стопанисвал тризвездния хотел Гданск в Златни пясъци, да си знаеш предварително, че това е район контролиран от мафията на Костофф и Славчо Христов. А що е това комунизъм - никой не знае, но предстои да научим. Колкото и да повтаряш глупашката хамериканско - седрастка мантра за бла, бла, бла, комунизмът - няма да превърнеш една малаумна лъжа в истина - не можеш, тъпанар, истината винаги излиза наяве - виж само седарасткия рейтинг - цели 2% подкрепа. Смях! Колкото повече се напъваш ти и подобните ти дегенерати - толкова по-зле става. Цялта Луканова кохорта е политически мъртва, независимо какъв цвят и мантри си е присвоила. Новото идва, седераст, не можеш да го спреш, издухани сте завинаги!

Не, тъпнар, това не е комунизмът - това е антикомунизмът, алчността, масовото оглупяване, опростачване и идиотизъм - за справка - виж себе си! Провери за инфо, тъпанар, в нета кой е този Иво Марков, с кого е свързан и защо има присъди още при социализма. И когато разбереш, че е стопанисвал тризвездния хотел Гданск в курорта Златни пясъци, да си знаеш предварително, че това е район контролиран от мафията на Костофф и Славчо Христов. А що е това комунизъм - никой не знае, но предстои да научим. Колкото и да повтаряш глупашката хамериканско - седрастка мантра за бла, бла, бла, комунизмът - няма да превърнеш една малаумна лъжа в истина - не можеш, тъпанар, истината винаги излиза наяве - виж само седарасткия рейтинг - цели 2% подкрепа. Смях! Колкото повече се напъваш ти и подобните ти дегенерати - толкова по-зле става. Цялта Луканова кохорта е политически мъртва, независимо какъв цвят и мантри си е присвоила. Новото идва, седераст, не можеш да го спреш, издухани сте завинаги!

Кога ще им видим физиономиите на Наглите? Крайно време е да ги изтипост по вестниците.

Е как да ги заловят, като са техни хора. нали за това, че са на свобода, някой е получавал пари от тези , дадени за откупите. И сега ли Бойко е виновен?

Антимафиотите, с които майката разговаря, обаче по-късно са отстранени от службата, а Наглите извършват още над 15 отвличания, докато бъдат задържани. - ....... е къФ коментар да напише човек :(((((

Смърди отвсякъде,не вярвам на тази жена,че казва истината.Отвличат детето и тя намира ей така 200 000 евро за броени дни.Аз за половин година от близки не мога да намеря 20 000 лв,разправяйте ги на другите,лошото е,че отвличат дете.Стигам до извода,че бандити,полиция,прав и управляващи са в комбина за огромно мое съжаление,скапана държава,скапан народ

Абе тогава кой е бил мин. на МВР-то? Да му се изплюе човек в мутрата...

Една майка може, цяла полиция не може. Как да може като стават само за пукница в някоя кръчма, идете и вижте какво геройство правят почти всяка вечер шефове и шефчета от полициите.

А бе хора, вие не четете ли статията? Ами че тази жена си е една от тях, с Йожко са си пили кафенцето, с Църо се знаели, Иван Дебелия познавала (даже и знаела , че няма кой друг да открадне такава кола), съпругът и Е РАЗСТРЕЛЯН (лека му пръст на човека, ама кой разстрелват у нас?), ПЛАТИЛА Е 200,000 ЕВРО - айде да видя, колко от тук пишещите ще бръкнат и за 10-на дни ще извадят толкова пари в брой... Смърди тази работа, до небето чак, а вие и съчувствате... ами те са си от едно котило, заедно си въртят мръсния бизнес, помежду си си оправят неуредените сметки... Така е, не е лек животът на бандитите у нас...

Една мутреса знае кои са похитителите,ученици знаят кой е разпростанява дрога а полицаите нищо не знаят.

Тази майка е просто НАГЛА.

Тая майка да я назначат за министър на вътрешните работи-повече работа ще върши явно от досегашните-бог да пази България.

бедната тя, дала последните си 2 милиона за детето...

А тя пък от къде е взела 200 000 EUR след като няма пари? И съвет - да се пази след тези разкрития. Ужасно и съчувствам за ужаса, който и се е наложило да изтърпи заради разни самозванци.

Отрежете по едно ухо и по една ръка на тия дето са хванати и те веднага ще ви заведат при мозъка на групата и до замесените ченгета. После на всеки хванат режете по един крайник и ще стигнете до политиците, на които са снасяли процент от печалбата. Работете с огледални методи и ще имате успех.

Значи предишната власт са знаели??? мръсни копелета добре че Бойко ги изрина с голямата лопата.

sigorno bai rumen il imiko plaha sa gi uvolnili 6toto sa iskali da razkriqt horata im ot grupata za otvli4ane

е тва, една майка ги разкри, цяло МВР се барало през това време и виж ли те кат остранили хората на които е казала никой там не знаел, а стига де

Не Ви ли прави впечатление че и майката много свободно говори и познава такива хора. Даже ги виждала да пазарувати пият кафе. Аз например за първи път чух за наглите и техните имена от телевизията.

ми да се намерят сега тези, на които е предала информацията и заедно с наглите в панделата

То е ясно, че това без чадър не става. Въпросът беше кога ще се сгъне чадъра и кой точно ще има желанието и волята да го направи! В една държава с население колкото или по-малко от някои от най-големите градове по света почти няма начин нещо да остане неразкрито. И то това неразкритото няма да е свързано с организираната престъпност, защото двама събрани заедно човека са вече чета с предател ;-)

ДАЙТЕ ИМ ИМЕНАТА! КАЖЕТЕ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА!

напълно й вярвам, че не са й обърнали внимание като е дала имената им- нали са в един кюп Една позната даде имената и адресите на наркоплясьорите, които зарибяват сина й и по същия начин - ни чули- ни видели

имам чуството, че само кретени пишат тука и никой не мисли върху това което е истинска новина. Те изхвълили работещите по издирванет на наглине, за да могат да продължават да отвличат, писачите тука питат откъде били парите на мутрите, ох мале простотията ходи по хората, ама смейте не христо гърбов, тва го разбирате най-добре п.п. само имигрант и чи са написали нещо на което да не се чудиш и са проявили малко интелект в 10.32 и 10.36 на 13 Ян

Като я гледах и слушах госпожата не останах с убеждение ,че не е баровка.Тази жена не живее с 1000 лв на месец ,да не говорим за по-малко ,с колкото живее по-голяма част от българското население.Освен това тя изглежда доста добре познава контингента-от къде ли?И въобще ми писна да слушам за нагли,крокодили дебили и тем подобни идиоти.Писна ми да слушам и за МВР.Защото наглите или които и да са там не отвличат простосмъртните и децата им.Сами виждаме кои са отвлечените и с какво се занимават -едни с наркотици,други започнали бизнеса си с някакви цветни куфарчета,на трети им подарили банки.И какво стана - българския народ плаща данъци за да издържа МВР и съдебна система,които обслужват престъпници, бандюги ,мафия и метресите им. Българинът,който едва свързва двата края слабо се интересува от това кой кого е отвлякъл,защото му е ясно ,че става дума за много пари,които не са изкарани по светлия начин.Интересува се обаче защо трябва да плаща данъци на държава,която обслужва само и единствено интересите на престъпния свят.А той не е на най-низкото ниво.Ако беше така,престъпността щеше да е ликвидирана вече.И децата знаят от къде се вмирисва рибата.

БРАВО КАТИ . НИКАКВА ЖАЛ ЗА НЕЩАСТНИЦИТЕ.ПОДКРЕП БЕЗРЕЗЕРВНО.

ТАКА РАБОТИХА ПРЕДИ НЕ САМО ПОЛИЦАЙТЕ АМИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА - САМО ЛОЗУНГИ, ГОТОВИ ФРАЗИ, БЛА-БЛА. ДЪРЖАВНАТА МАШИНА СЕ ЗАДВИЖВАШЕ САМО АКО ПОСТРАДА ТЕХЕН ЧОВЕК. КОМУНЯГИТЕ НИ ДОКАРАХА ДО ТУК!

някой питал ли се е защо ги отвлякаха преди изборите тези крупни бизнесмени!!!!

Ето така са нещата при комунистите. Те са едноканални и следят само партийните интереси в едно с омайването на електората с дребни стотинки и лафове. Останалото е узвън периметъра им - като интелект и интереси.

Какво сте се захванали с полицаите,те поне свършиха нещо,хванаха наглите'. А я вижте съдебната система,преди няколко дни излезе информация,на първа инстанция осъдени за убийство,на апелативн съд обявени за невинни! Защо великият ВСС не се занимае с такива случаи,които са явна форма на корупция и мафиотска практика в съдилищата! Ама хората на Гоце,окопали се там, бранят здраво окопите.Та и бонуси получават негодниците!

РАДВАМ СЕ ,ЧЕ ДЕТЕТО Е ЖИВО И ЗДРАВО,НО ПСИХИЧЕСКИ ЕДВАЛИ. ТРЯВА ДА СИ МНОГО НАИВЕН ЗА ДА СИ ПОМИСЛИШ И ЗА МИГ ,ЧЕ ПРДЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ЗНАЕЛО НИЩО И НЕ СА ИМ ЦАКАЛИ ПАРИ,РУМЕН ПЕТКОВ КАКВО ЛИ ЩЕ ИЗЛЪЖЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.

До къде са стигнали БСП?

На нсеки му е ясно ,че всичко това не можеше да става без участието на шефове от МВР.Няма какво да се извиняват със заплатите. Другите колко взимат? Тези шефове от МВР ,обаче се явяват ПРЕДАТЕЛИ преди всичко спрямо свойте колеги от МВР ,като ги поставят в опасност по време на акций. А спомняте ли си как трябва да се действува с ПРЕДАТЕЛИ ???

Как може една майка за няколко дни да стигне до имената на похитителите, а на полицията да и трябва повече от 2 години да направи същото и то след като вече е имала тези имена. За какво храним този държавен апарат, след като той работи срещу нас???

Какво сега излиза, че ние всички вкупом трябва да съчувстваме на роднините на мутрите и убииците?? Защото докато не дойде момента за откупите са си живели без угризения с нарко пари, но после АУУ, АМИ АЗ НЕ ЗНАМ НИЩО БЕ, ТО БЕНТЛИТО НЕ Е ЛИ 20 000 ЛВ ?

Напълно си прав.Не само , че са мизерни заплатите , ами настройват и хората едни срещу други , като дават на едни бонуси , а на други не. Как един служител с 4 лв в джоба до заплата , да бъде адекватен на разбойникът , който има 5000 джобни в себе се!!Има някакъв екзистенц-минимум на заплащането , под който корупцията е гарантирана!!! Не казвам , че ако заплатите бяха нормални / 2000 лв поне/ нямаше да има корумпирани , но те щяха да са толкова , колкото и навсякъде в Европа. Това в България сега е епидемия!!!

sega trqbva MVR da se samorazpusne i da zapashem po edin pistolet vseki