Опасно ли е да се стъпва по тротоара в София?

Променят правилата за преместваемите обекти: вече няма да се допуска „временно захранване“ на павилиони, при нередност токът се спира веднага, а виновните се глобяват. „Безопасността на гражданите е най-важната ни задача“, казва председателят на СОС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам какъв идиот трябва да си за да роптаеш когато някой се опитва да направи нещо за да имаш по добра сигурност за живота си и ежедневието. Винаги може това да не е най доброто или най правилното и да има още какво да се направи, но е достатъчно, че се правят опити. Когато нямаш какво да кажеш, по добре замълчи!

Като махат павилионите и хората от семеините фирми къще ще работят и на борсата не може да идат. Държавния служител не мисли да народа а само глоби и безмислени правила.документи по 12 броя и даване на пари . Нали има забрана да не се парикар по тротоари и да ограничени с колчета -коли не спират - защо пак да разбити и не подържани.

ЗА шахта на булевард "Иван Гешов" не са виновни павилионите а фирмата ремонтирала пътя -имаше си стълбове и жизите бяха високо -КОЙ МАЛОУМНИК ГИ МАХНА и върза жиците за оградата.

Но все още е безплатно и чудно как още не е санкционирано с тарифи и цветни платени зони за отделните видове и сортове пешеходци......Интересно за неплатена такса къде биха сложили скобата. Не се смейте, скоро и това ще го видите и ще се правите на недоволни и изненадани. А в перспектива - такса "издишване и вдишване", понеже хем хабите малкото останал кислород, хем връщате обратно само въглероден двуокис и лош дъх на неизмити гнили зъби, лук , цигари-менте, ракия и др. артикулби на хранително-вкусовата промишленост в града и селото.

Да. Заради леда и дупките.

И уличните въшливи мастии, които разнасят зарази и лаят, да се разкарат от тротоарите, че потъвам в земята от срам пред чужденци. Навсякъде е опикано и осрано. Мяза на диващина.

Кметицата на София Фандъкова трябва да си ходи , опасно е в София да се ходи пеш ! Просто нямам думи !

В този град - тротоарните плочки танцуват.Даже в абсолютния център -няма друг такъв по света без табелки с имената на улиците. /само някои в центъра/Да не говорим за номера на сградите -застроява се брега на язовир Искър. Пикаят и серат буквално в устите на софиянци. -Борисовата градина е като авто магистрала итн. итн. Последните 30 години не случи на кмет. Мошеник до мошеника, боклук до боклука.

Не толкова колкото на пешеходна пътека.

Ако чаавето беше живяло в родния Мумбай, това нямаше да стане.

"." СамоФДупарата Скапут. Всички знаем кой. И защо.

Тези, от всички партии, с изключение на Бонев и още няколко свестни и честни обшински съветници са най-голямагта мафия ... няма ГЕРБ, няма Демократична България - всички са затънали в дебела корупция!

Е затънал в тежка гейска зависимост нали

Супер! Дано се въведе и на практика!

Само като съвет, така... Като решите да крадете кабели и жици, не е зле да понаучите нещо и за тока, който тече из тях. Докато крадяхте добитък, знаехте - пред коня, зад бика! Ама с тока е малко по-сложно. То и в краденето си има майсторлък. Не е за всяко неграмотно чааве.

лека му пръст на починалото дете + съболезнования на роднините му; идейно може да бъде ползван малък автомоб. акум-р с инвертор за ,,изкривяв." на правия ел. ток, живи & здрави

Всичко ви е опасно на вас бе. От малък са ме научили да не стъпвам върху шахти и да внимавам. КОйто падне вината е негова. Все някой друг ви е виновен за глупостите който правите

Не е трябвало да излизаш от путкатаси майна. Животът е опасно нещо. Рано или късно ще те убие.

В най-скоро в България ще стане мега опасно да се живее - като западат бомбите и ракетите и като пламне Голямата Война! Война в която ще ни въвлекат лекето-предател-гъзомийник Мунчо Гадев Крадев и неговите педераси от хомо-педи дружинката - кирчовци, кокорчовци, асенчовци, спецовци, мецовци, насковци и всичката останала сган!

я си удари една

Докато даскалицата и съпартийците й управляват София и СОС, оправия няма. То не са телевизионни изяви, обещания, говорене в бъдеще време , яко крадене и накрая едно ГОЛЯМО...нищо! Време е да се разкарават!

ми много е опасно! изключително! 2 000 000 души всекидневно крачат по тези троатоари, пък лани едит го убил тока!! а колко ги смачкаха коли, бусове,камиони и мотоциклети на тия тротоари през това време, бе ахмако??

... следващият път да е детето ти убито от ток!

Питай го първо крадат ли децата му кабели!

"като се глобят всички виновни" - то по принцип след тези инциденти, те са минимум 2 (този тук и онзи на пл. "Славейков"), виновни няма, тогава ми се ще да разбера, кого ще глобят ?

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

И шкафчетата със златни кюлчета да са пълни.