Опасният серовъглерод от "Химко" вече е извън България

Автоцистерните са били конвоирани от полицейски екипи при напускането територията на Враца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ото, знаеш ли колко струва т..н. “ утилизация” ? Преди години правихме проучване и се оказа, че трябваше да се платят над 1 млн.€ , за да раькарат суровината от там! Мислиш ли, че Ковачки с алчната си паст нямаше да се възползва ако имаше начин? Години наред се чудеше как да прикрие съхраняването му, благодарение на една мръсница шеф на РИОС Враца, чийто мъж /бивш колега/ го държеше на работа в неработещия и изтърбушен ТЕЦ! Ала ти откъде ще ги знаеш тези неща , ти си Скопцени!

алоууууу това си е суровина за химическата промишленост и струва кинти! Използва се при много синтези сигурно са го шътнали без пари щото е "опасен" то в тежката химия неопасни продукти нема идиоти! И апчетата за виагра дето пиете потентни джурналя дан мислите, че се правят без серовъглерод?

Врачани му завиждаха на тоз михлюзин и решиха да го прецакат. Вместо това го направиха по богат. Михлюзинът продаде химикала и ще вземе едни пари паднали му от небето. Ако знаеше, че съдържанието на цистерните отдавна да го е шитнал. Сега врачани си хапят задниците от яд.

Автоцистерните са били конвоирани от полицейски екипи при напускането територията на Враца - а след това ?

Jaxon

след това от Пловдив с вагони са изпратени за Сърбия,но трябва някой да прочете статията.

След червените приватизатори остава само отрова.

Cezarbg

След сините приватотри само разруха и глад!!

До Радичок! Изпускали са пета язовира амоняк, селяко! Ако беше серовъглерод досега да са ти изгнили костите! Аман от разбирачи!

Извинете, кой плати цялата сметка за всичко това?

този който е получил серовъглерода, защото той е суровина. Що мислиш че отива в Сърбия ?

Преди години от ХИМКО Враца бяха изпуснали в реката от тези отрови. През моето село - Охрид минава река Ботуня. Всичката риба в реката беше изтровена. Спомням си как хората караха с каруци риба, която после изхвърлиха. Дълги години след това в тази река нямаши нито риба нито жаби...ЕТО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВАШЕ НАШАТА ИКОНОМИКА. НАШАТА ОТРОВЕНА РЕКА БЕШЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ СЪСИПАНАТА ПРИРОДА.....

До Пловдив - да, ама през Русе-Шумен-Добрич-Варна-Бургас-Стара Загора-Пловдив или през Ямбол?

ЗА едни " опасни " за други суровина !

Пълна трагедия... Явно сърбите имат икономика и не ги е страх от икономика..

И това ако е държава .....

Да го бяха оставили на място ли, че да си доволен..?!