Опашки в Агенция по вписванията, Цачева пак на проверка

Натоварването на гишетата в Агенцията по вписванията е най-голямо между 10 и 15 часа, а проблемът трябва да се реши трайно още догодина.

Обратно в новината

Коментари - Опашки в Агенция по вписванията, Цачева пак на проверка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ани от НСИ и НАП ги нямат тези отчети и затова трябва да напълнил гушката на търговския регистър с по 20лв. за отчетче допълнително!!! Добре , че не искат и нотариална заверка на на ГФО и Декларацията по чл.13, ал.4 .

Ани от НСИ и НАП ги нямат тези отчети и затова трябва да напълнил гушката на търговския регистър с по 20лв. за отчетче допълнително!!!

Дирници, стига с тези фалшиви новини. От заглавието реших, че проверяват Цеци траверса за фалшивата й диплово от Рабфак, но не би.

Нещата вървят добре,като всичко при ГРОБ.Цецка ще реши проблема догодина,ама друг път.

Горката Цачева-в тази жега,има опашка-проверка.Няма опашка-на хлад в МП.Фигаро тук,Фигаро-там. НЯМАЛО ЕЛЕКТРОННО ПОДАВАНЕ на тъпите отчети!?Верно ли? Към НАП се подават декларации електронно не от вчера.Към НЗОК,лекарите подават електронно отчети и фактури от миналата година.Няма опашки,няма нерви. Колкото повече електронни справки,издавания,регистрации и пр.,толкова по-добре.В това отношение ББ е напълно прав.И да го въвеждат масово и бързо,за да облекчават живота на хората.

Да вземат да удължат срока загрижените...

Значи нищо няма да се промени, щом ще "облекчават", вместо да "улеснят". Предната дума няма да я разяснявам, щото е ясна на всеки нормален човек. Докато "облекчаването" е твърде спорно, щото според една реклама е "самотно занимание" - т.е. всички се облекчаваме, след като се усамотим. А тия как ще ни "облекчат", не ми се мисли даже...

Просто, една Дашна жена, бивша Парти- секлецарка!

Цецке вземи и се скрий вече,как няма да има опашки,нали искате да се публикуват и нулевите отчети за да си съберете парички във хазната.От тази глупост по голяма няма,да има някакви цифри да, ама за нулев отчет да плащаш такси това си е чисто грабеж особено от фирмите,които не осъществяват дейност.

Препоръчвам и разходки из Кайлъка

Престанете вече с тези пиари на нищо неработещата и неразбиращата цецка защото ако проумяваше нещо просто щяха да махнат това подаване след като вече са подадени електронно по задължение тези неща в нси..Времето и парите на хотрата не ги вълнуват управляващите...Незнам някъде да има такова задължение да си плащаш за да си подадеш повторно гфо..

"ГОЛЯМА ГРИЖА ЗА БЪЛГАРИТЕ"! НЯМАМ ДУМИ .КОЛКО МНОГО ПОПУЛИЗЪМ И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО, КОЕТО НЕ ВИЖДАМЕ ДА СА СВЪРШИЛИ ЗА НАС -БЪЛГАРИТЕ.Глупостите им за електронни УП 3,УП4 и т.н. са само популизъм.ГЛУПОСТИТЕ НА ОНАЗИ НИКАКВ... "СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО" Е Захариева пък като ги слушах по радио К2..ми идваше да я убия. Ами няма нужда от заверки в МВн.Р. защо ли и за представяне на Свидетелства за раждане и да не ги изброявам всички.Сега, когато са плъзнали имигрантите да позволяваш такива неща е направо подсъдно.Що се отнася до опашките В НОИ няма никакви опашки , защото хората разбраха и изпитаха на гърба си тяхната "голяма грижа" да ни тормозят с малки пенсии и да ин държат като роби в зависимости от Монополисти като "Топлофикация- софия4 ненавиждана от болшинството софиянци, или от другите като "Софийска вода " от концесията нищо благоприятно за нас не сме почувствали.Парите ,които получяват им служат за техните разходи за вода и т.н. на всички държавни и общини и общински фирми и т.н. Никой не иска сега да се пенсионира, защотто знае какво го очаква. ТАЗИ МАФИОТКА Е НАЙ- ДОБРЕ ДА СПРЕ С ИЗЛАГАНЕТО СИ И ДА СЕ ЗАВРЕ...СЛАГАМ МНОГОТОЧИЕ ЗА ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ.

голяма простотия...веднъж подаваш дан.декларация...втори път същото ама в агенцията...ииии 42 лв.сдухана държава...

Опашки в Агенция по вписванията, Цачева пак на проверка Ако Цачева отиде още един път там, Агенцията просто ще спре и да работи.

Нали?!;)) Тя вече оправи (или направи) съдебната реформа, сега да опраска и агенцията по вписванията - и готово! - Баце трябва да търси ново министерство на оправната тетка!;)

Кой е пуснал Цвечка Цачева без да чака на опашката?

ще оправи проблема.... ):

Нарочно го правят, за да не се занимава РАБФАКА с Реформи. Тая кво се мота, като селски Пъдар. БЕЗДАРНА и НЕГРАМОТНА. Добре, че не е президент

При положение, че имат минимум 3 месеца на разположение, електронно подаване и фирми, които предоставят услугата за 20-30 лв., реденето с часове и дни на опашка в агенцията си е чиста глупост и не заслужава повече медийно внимание.

Абсолютно вярно! И кое му е сложното в онлайн подаването? Имаш да попълниш 5 реда и след това само прикачаш документи.... отнема най-много 10-тина минути, да не говорим, че и таксата е на половина...

Знаете ли че от ей такива даващи непрекъснато акъл на хората им е дошло до гуша..Кога ще отида това си е мой проблем а задължението на държавата е след като и плащам 40 лева да ми осигури безпрепятствено приемане на документите след като ме е задължила

Ако чакаш в 90-тата минута, това просто няма как да се случи без да повисиш, защото всяко нещо си има капацитет и техническо време за обработка. Като искаш да я караш по първобитния начин, тогва виси като неадерталец по опашки и не мрънкай....

Държавата е осигурила бърз и лесен начин за подаване при това не за 40, а за 20 лв. Въпросът ще се реши, когато изцяло отпадне приемането на хартиени документи (както е в момента за АД-тата).