ООН в доклад за американските затвори: Чернокожи затворнички са раждали с белезници

От световната организация разкритикуваха САЩ за расистки практики зад решетките

Обратно в новината

Коментари - ООН в доклад за американските затвори: Чернокожи затворнички са раждали с белезници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-демократичните, борците за права на хората по света, борците за мир и равноправие... Не съм и очаквал друго. Все пак, това е страната с най-много затворници в света.

и децата ли се раждат с белезници?!

Е. Демокрация. Нали искаме демокрация.

Нали бяха най човечните хора на земята?! И ся кво стана!!! Да ви...... демокрацията!!!!

Това ако стане в България Бенатова,Шикерова ,Паунова ,Пуси ,Поптодорова ,Минджев и дайнов ще си късат сутиените от бяс за човешките права в България!

Ама как пишете така?! Това е забранено! Лоша е само Русия!

Наште белокожи емигрантчета и те раждали с белезници, след като са ги таковали у газО. И много искали да се върнат у нас, обаче прангите пречели !

Проблема е само ако са чернокожи, ако бяха бели даже е препоръчително... @№@!!!*№№!№!№!

Бог с нас негрите, като обама са като циганина костов и евреинът пшек -зеленски! дори да раждат, като "мъже", все пак могат и да те преджобят! сороски девалватори на доларес... Бог с нас

Тия дето мразят циганите са дошли да защтиват черните... :)))

Тия г.орили и в затвора ли се шиват и заченват? Бахти урвите !

Така значи се спазвали човешките права и демократичните ценности в тъй наречената земя на свободата. Нико чудно, че постоянно има масови безредици за нарушаване на човешки права. Центаджийските черноработници сега ще трябва да плюят по Русия за двоен норматив. А впрочем санкции защо няма?

А това, че са чернокожи, защо да им дава привилегията да раждат без белезници?

Кой вярва на подобни измислици? Никой.

Не може ООН да се меси в политиката на САЩ и да ги излага пред света с подобни лъжи. ООН да се разпусне защото работи за Русия и Китай.

Владимир натискай бутоня !

Айде, ама му се живее на късия. Нищо, че неговото не е живот, не му се приключва... :)))

Глупости на търкалета.

не са глупости. Там повечето затвори са частни и дефакто е един много печеливш бизнес - имат с безплатна работна ръка за абсолютно всякакво производство или полска работа. И проблемът е че са пълнис кокошкари - не си платил глобата за паркиране , натрупала се яката лихва не може да плати сумата и бам в затвора - много такива ги има, просто по този начин им функционира съдебната система един голям бизнес колкото повече затворници по-добре за бизнеса. Аз честно да кажа в наща ситуаци в БГ в момента съм направо склонен да се привнесе. тази практика

Това не е възможно! Това е най-демократичната света в света!при това от малкото които насила изнася демокрация и за другите! И критикува всеки детайл от поритиката на другите страни!

А кога Канада?