Коментари - ООН: Хуманитарната пауза, предложена за Алепо е недостатъчна | dnes.dir.bg
назад

ООН: Хуманитарната пауза, предложена за Алепо е недостатъчна

Предложеното вчера от Русия 8-часово прекъсване на бомбардировките в Алепо на 20 октомври е "позитивно", но не е достатъчно дълго.

Обратно в новината

Коментари - ООН: Хуманитарната пауза, предложена за Алепо е недостатъчна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ТВЪРДЕ КЪСНО" Да разбираме, че това от което се нуждаят бандитите в Алепо не е хуманитарна помощ , а ПОГРЕБАЛНИ АГЕНЦИИ които да събират това което е останало от тях. След обработката с вакуум бомби, няма да има работа и за погребалните агенции. Там и хлебарките вече са мъртви!

Ако за тези 8 часа жителите напуснат, то доставката на хум. помощ в града се обезсмисля, нали така? Това означава, че с фразата: ...Необходима е "по-дълга пауза, за да могат да влязат камионите"... се цели не помощ за жителите, а за главорезите обсадени от САА в източната част на Алепо. И това е поредното официално признание чрез световната организация - ООН, че западът подкрепя главорезите срещу сирийците.

8 часа, стигат да се подмият да се надупят за да се видят с Псе-вишният US Господарят

На снимката виждаме"терористи" които руснаците не са успели да убият.

УСЕЩАМ ЧЕ ОСВЕН АЛЕПО ПРЕДИ НАШИТЕ ИЗБОРИ НА 8-МИ НОЕМВРИ ПУТИН ЩЕ ОПРАСКА И УКРОПИТЕ ЗА ДА ГО ХХХ НА ДЕМОКРАТИТЕ :)) ... А ОБАМКАТА И КЛИНТЪНКАТА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ , ПОНЕЖЕ ВСЯКО МЪРДАНЕ Е САМО ПОДЧЕРТАВАНЕ НА СОБСТВЕНИТЕ ИМ ПРОВАЛИ :))

новите им мишени са Плотницки и ЗахарченкоУспех на терминаторите на терористи!!!! Моторолата е рециклиран..ха.ха