В ООН поискаха санкции против Сирия, Москва не дава

Франция и Великобритания поискаха вчера в Съвета за сигурност на ООН да бъдат наложени санкции на сирийския режим, обвинен, че е използвал химическо оръжие.

Обратно в новината

Коментари - В ООН поискаха санкции против Сирия, Москва не дава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска им се на САЩ да бомбандират Сирия и да свалят Башар Асад ама вече е късно чадо. Ракетите бастион и С 400 са в оперативна готовност и явно не им стиска. Едно е да искаш друго е да можеш а трето да го направиш.

Интересна логика! Значи наказваме който можем, а че това ще позволи на другите да отрежат повечко глави е отделен въпрос!?

Пълни глупости! Сирия в тази ситуация гори от желание да използва химическо оръжия. Да използва, няма да постигне абсолютно нищо. Но ако използва, ще си вкара абсолютен автогол. И те много добре знаят това. Дса си унищожиш целия химически арсенал и да правиш такива грешки, няма как да стане. Отдавна се знае, че терористите разполагат с химическо оръжие и няколко пъти го използват. Обидно за човешкия интелект е тази примитивна манипулация: използвано химическо оръжие и разпитани САМО терористите. Е ясно какво ще кажат. Другата страна - НЕ е разпитана. Бах ти "разследването". Въпросът е: КОЙ КОЙ има интерес това да се случва и да има такива обвинения. - значи той и го е направил. Сякаш в американската пропагандна машина работят дебили. За което потвърждение са коментарите на техния дебил, дето се опитва да ни промива мозъците във форума. По един наистина дебилен начин.

Аз мисля, че трябва да има САНКЦИИ за онези, които създадоха " ислямска държава ", разбиха Сирия, и се опитаха да свалят от власт законния президент Башар Асад ! Крайно време е, ООН да заработи ! Всичко останало, са празни приказки и пропаганда !

Санкции за Путин? Добре.

Според Тръмп, Хилъри Клинтън е сред създателите на ИД. И не само според него. Има колкото искаш материали, че са продукт на САЩ.

КАЖЕ,ЧЕ ЩЕ ПЛАТИ,КОГАТО ТЕ ПЛАТЯТ ВСИЧКИ СМЕТКИ,ЗА ВСИЧКИ ВОЙНИ И ПРЕВРАТИ,КОИТО СА ОРГАНИЗИРАЛИ, Т. Е. НИКОГА !!!

Помните ли как навремето Колин Пауъл въртеше в ръце едно шишенце с бял прах и казваше, че това е химическо оръжие, използвано от Саддам Хюсеин. След това беше унищожена и държавата Ирак. Не беше открита и следа от химическо оръжие.

западняци само приказват, без да предявяват доказателствата След време викат, че било грешка, ама вече е късно за хиляди загинали и осакатени. Тези хора не се страхуват от Бога!

Тая работа почва да ми прилича на химическото оръжие на Саддам - всеки е чувал за него, но никой не го е виждал.

А кога ще има санкции срещу агресора САЩ, който е окупирал незаконно сирийска територия? В интерес на американците е санкциите срещу тях да дойдат от хората, че другият вариант - да им ги прати Господ - не е за предпочитане!

ООН-етоо, оставете Асад да си оправи държавата! Когато той изрева, че вместо мирни борци за демокрация САЩ са му пратили джихадисти, ООН спа! Вижте, че сатрапа Ердоган обучава и финансира терористите в Сирия! Прати редовната армия да избива с артилерия кюрдските села и градове в собствената му държава. Нахлу с танкове и самолети в съседна държава, за да изтребва тамошните кюрди, а не да се бори с терористи. Образованите турски граждани натъпка по затворите. Заплашва и рекетира Европа. Къде са ви наблюдателите и стожерите за човешки права, шмекери такива?!

Западната цивилизация явно деградира. Не знам от хамбургерите ли е, от ГМО или нещо друго, но тях ги мързи дори и да мислят. Все едни и същи клишета вадят. Да се обърнат поне към Холивуд. Там поне има доказани професионалист, все ще измислят нещо оригинално, което да е по за вярване. А то от времето на Садам до сега все един и същи сценарий. Омръзва вече.

Санкции за Турския диктатор и убиец няма ли да има? До кога ЕС (за ФАЩ не питам)ще се прави на глух и сляп?Статистика-войните са там ,където има петрол и правителствата не са послушни на ФАЩ.Къде е ООН когато Турция навлиза в суверенна държава???

Не е организация, а маша. Не е на нации, а на глобалните корпорации.

Тия как имат очи да говорят едни и същи глупости постоянно. Дори немогат да измислят нещо ново, пак химически оръжия простотии. Хора там гинат деца спрете се с простотиите си!

Да викат оня пудел Тони Блеер той ще потвърди всичко.

Къде са снкциите към другите за използване на такова оръжие??Какви бомби напускаха сащ в Белград????До кога двойния аршин ще се използва за задоволяване на някакви нарцистични амбиции на бони американски мозъци и подлогите им??Та нали садам го убиха заради такива измислици и след това и с лупа търсиха ама нищо не намериха докато не излезна доклада на манипулаторите от цру че нищо такова е нямало ама им била необходима причина за да нападнат за да разрушават

"Приятелите на Сирия" се загрижиха за своите питомци. И все едно и също, дори не се стараят да измислят нещо ново. Но как да го измислят , склерозиралите мозъци на европейските хрантутници.

ОТ БЕЗПРЕДЕЛНАТА ИМ НАГЛОСТ Е!!! ТЕ ОТДАВНА СЕ ПОДИГРАВАТ С ЦЕЛИЯ СВЯТ,С ВСИЧКИ НАС!!! ОТКРИТО И ДЕМОНСТРАТИВНО!!! ИСКАТ ДА НИ КАЖАТ,ЧЕ ТЕ КАРАТ ВЛАКА И ЧЕ НОМЕРЪТ ИМ ПАК ЩЕ МИНЕ!!!

Всички химически оръжия на Сирия още преди 3 години бяха унищожени.Някой друг пръска хлор на бойното поле ако изобщо има подобна атака.

преди време по-подобен начин намедиха Саддам Хюсеин че имал такива хически оръжия , а по късно се оказа че такива нее имало . Ама сега този номер няма да мине за Сирия !? Големи манипулатори са тези от сащ и ес.

Очевидно е, че хаосът в арабския свят и в Европа се осъществява под егидата на ООН. Франция и Великобритания продължават да търсят под вола теле, за да мачкат Сирия. После реват, ама кой ми сра в гащите. Американката пък иска, Дамаск да й плаща за някаква измислена вина. Но, няма кой да поиска от САЩ да си плати за погрома на суверенни държави, за убийствата на цивилни, за създаването на терористичната групировка ИД и за нашествието и терора в Европа. Няма кой да поиска санкции срещу личностите и корпорациите, които търгуват с терористите. Кой ще поиска сметка от убийците на Кадафи, който държеше здраво арабите?! Щом ООН ще се занимава с тероризъм да се закрие! И да си плати сметката!

Наглосаксите имат 5-6 мръснишки номера и безумно ги повтарят до втръсване. Обвинения за ОМП, свалят самолети, сплашват с преврати и не спират да наричат в медиите всеки неудобен с "терорист", "диктатор", "крайно десен". Оставете хората сами да решат, кой какъв е. Ама не бива чак толкова демокрация май...

Вижда се че либерал-демокрацията освен с газ атакува и с тролове. ЩереФ, стрелките и другите Асен-Генофчета нанасят поражения на централната нервна система.

караш критическата затова си толкова нервен..ха.ха иди на лекар..ха.ха

Последните им нещастни гърчове.

След свалянето на малайзийския самолет и нахлуването в Украйна, избиването на деца в Сирия ...Русия няма място в ООН... Затова искаха да пробутат Бокова за да им замазва престъпленията към човечеството.

Хубавото на твоите постове е, че никой не ти се връзва на глупостите и тъпотиите ти!

ама ти се върза..ха.ха

И изобщо не ги четем даже,защото предварително знаем че там има само меко казано глупости!

Благодарим ти, о, Щерев, че те има! Ти внасяш радост в живота ни! Караш ни да се смеем от сърце, а това е полезно за здравето. Продължавай все така да ръсиш глупости, наистина ми оправи настроението!

никой не е пресичал границите на Украина нелегално. Украина дори е построила за много милиони долари многокилометрова стена на границата си... ама милиони украинци, дето добре си живеят в Москва, Санкт Петербург и други градове нещо хич не си мислят да се връщат в Киев при Мойша Порошенко и Гройсман, при неонацистите, дето мразят всичко живо.

престъпникът отрича колко странно....

Aха. Той и Садам отричаше, пък Блеър съжаляваше. Умряха много хора. Сега престъпникът пак съчинява... Колин Пауъл беше нарисувал едни камиончета милия. Пък се оказа студентско съчинения този ЦРУвски доклад. Прозрачни като плексиглас наглосаксите.

Младият юнак Асад май отвреме навреме слага химкомбината на военна нога... Метнал американците, че им е предал хим. оръжие, което тържествено беше отпразнувано и го оставиха на мира.

сере лайна и хвърля надалече и все върху него падат

А защо не санкции на Франция дето изсипа тонове бомби над Либия без резолюция на ООН по времето на Саркози?

срещу Русия, която дори уби няколко ирански крави чрез ракетен обстрел...

Ами Саркози е путеноид!!Саркози: Франция иска да бъде приятел на Русия....

Всеки нормален иска да е приятел с Русия. Прости лесноманипулируеми хора не искат. Те имат една мисъл: кой прави айфон, а? И до там ...

се скъсаха да си пишат + под тъпите си коментари. Да не би американците да са започнали да плащат по нов начин

в биткойни.

Скоро Ердоган ще освободи Сирия. Сирия винаги е била провинция на турската държава(от 500г,за справка Крим е руски само 200г)

не е била турска ако е въпроса..

ОБЩО С ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ,НЕ ЛИ?! ЩОТО АКО ИМА-ЖАЛНА И МАЙКА!!! ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ НА ВСИЧКИ ИЗБИТИ ОТ ОСМАНЦИТЕ!!!

Ердоган скоро ще освободи не само Сирия, ами и Турция. От себе си.

Колкото и да се опъва,Путин ще загуби и последната си база в Средиземно море-Сирия

Неизбежно е. Нямат силици за две войни. В Сирия войната я загубиха още преди да ги "поканят". Сега могат само да удължават агонията, което е и целта на Кремъл.

Криво си правите сметките. Забравяте за Китай.

РФ трябва да бъде изгонена от ООН защото е терористична държава...

ПИСАНИ ПО ПОВОД ОЩЕ ПО ЖАЛКА СТАТИЯ. НАПОМНЯ МИ ЗА ИРАК ТОГАВА АМЕРИКАНЦИТЕ ТВЪРДЯХА ЧЕ В ИРАК ИМА ОМП И УНИЩОЖИХА ЦЯЛА ДЪРЖАВА. СЕГА НЯМА КАК ЩОТО РУСНАЦИТЕ СА ТАМ ОЩЕ ПО ЖАЛКИ КОМЕНТАРИТЕ НА НЕЩАСТНИТЕ СОРОСОИДИ

Къде прочете в темата САЩ ? Или по лесно е да отклониш вниманието на хората...ха.ха А Путин колко държави унищожи. Путин има интерес да има война в Сирия за да няма пряка връзка Европа-Катар за газ и нефт...

Затова пък американците са истински миротворци: обявиха негласна война срещу целия арабски свят, наложиха истинска демокрация, в резултат на която цяла Европа сега бере плодовете и е застрашена от пълен разпад! Твоите постове са ми много забавни, продължи да пишеш, та да се посмеем още, а?

Западът явно все още търси подходяща епруветка, в която да постави доказателствата, преди да ги покаже.

хихи

Няма да си правя труда да коментирам "доказателствата". Сега явно се опитват да преминат към следния сценарий - замразяване на авоарите на сирийското правителство с цел възпрепятстване на военните операции. По-голямо зло от това, което вече стовариха на главите на сирийците няма, но няма да се спрат, докато не сложат някоя марионетка, която да им разреши да грабят колкото искат.

САЩ и ЕС освен оръжие да изпраща на умерените бунтовници и военни дрехи. Да не се мотото разни ислямисти в цивилни дрехи. Да, ама тогава няма да могат да рИват, че има убити цивилни.

Кои са по-точно умерените бунтовници, освен кюрдите разбира се? ИДИЛ или Джабхат ан нусра"?

..на умерените сърцеяди искаш да кажеш, да?

ЖАЛКА СТАТИЯ ПИСАНА ОТ НЕКАДЪРЕН МОДЕРАТОР ЗА ДА ИМА КЪДЕ НЕКАДЪРНИТЕ СОРОСОИДИ ДА УПРАЖНЯВАТ БЕЗДАРНИЧЕСТВОТО СИ И ДА ТРУПАТ СТОТИНКИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ГРАНТОВЕ

показва колко си тъп, а не те прави по-умен.

Трябва да бъде написано с големи букви. Едва тогава може нещо да остане там Те соросоидите само така запомнят от Козяк така са ги научили

"Досега Русия, която е близък съюзник на Сирия, и Китай, са блокирали редица резолюции на ООН, насочени против Сирия, включително опитите въпросът за ситуацията в страната да бъде внесен в Международния наказателен съд, отбелязва Ройтерс."

Кой ще пита Масква, бе, дир? Вие с вашата руска пропаганда вече се излагате.

всички опити за проруска пропаганда се обръщат срещу Русия. Незнам защо така. Може би защото у военни не вирее много мозък.

Русия няма нужда от пропаганда. С Русия е истината.

Господа западни терористи,колкото и да се пънете да отчитате дейност,на товарищ Чуркин му е през чурката за вашето мнение.