ООН предупреди за опасност от скорошен пълен срив на закона и реда в Газа

Нетаняху заяви, че израелските сили са обкръжили къщата на лидера на "Хамас" Яхия Синуар

Обратно в новината

Коментари - ООН предупреди за опасност от скорошен пълен срив на закона и реда в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел сащ Великобритания са деградирали нездраво мислещи наркомани терористи избиваики жени и деца

Това се нарича геноцид.

Ега ти оонето.Цял свят не може да се справи с една еврейска терористична държава

Това е сведения от историка Белоусов който за разлика от официалната пропаганда за древна Русия пише с доказателства за историята и истината за други народи като критикува официалната им Историография като измамна и имперска. В началото Водачите на Хазарите са приели Юдаизма за своя религия . Това е единствения случай в историята на изнасяне на религията на юдаизма към друг народ . В развитието си Хазарската държавност има 3 етапа. Това е първия етап . Втория етап е преселването масово на евреи от различни места където са прогонени или преселили се по света към Хазарската държава заради сигурноста си да живеят нормално . Този етап е характерен с усилване на държавата им и последвалите им военни завоевания на територии които е било трудно да управляват заради тяхната численост като народ . Българите са разпръснати и победени от войските на Хазарите . Третия етап е най жестокия за Хазарите като евреите правят преврат и слагат свои управители които използват наемници да грабят и плячкосват съседни племена като пострадали са много от славяните които след време ние знаем като Древна Рус т.е. Русия . Този етап е последен за държавноста на Хазария . Тогава славянството изтикано от други народи се заселват и в територии в източна Германия където са останали топоними които германците са запазили без да знаят какво означават. Тогава славянството не е било единно и са воювали помежду си дори са използвали хазарите срещу заплащане . Много от славяните са бягали от своите управници и са служели на други народи или създавали свои отряди за да се защитават . И така в официалната историография липсва и намек за създаването на Славянския Хаганат на изток от поселенията на северните славяни. Славянството е изтласкано от териториите на източна германия и тогава на помощ идва този Славянски Хаганат които са приети от славяните като освободители и решаването им за причините за междуособиците им. След преминаване на заплахата именно този Хаганат се насочва към Хазария . Хазарския Хаганат е унищожен завинаги и евреите са разпръснати отново по света. Голяма част от тях бягат на запад и са приети като търговци именно в земите на Германия. Тези евреи приемат фамилни имена наподобяващи германските като говорят като простолюдни германци но запазват историята си като пишат на Иврит . По късно са прогонени и се връщат в Руските земи . Те се водят за различен клан сред евреите и точно такива населяват днешна Русия. След ВСВ част от тези евреи се заселват в Израел като запазват руски обичаи като свои. Говорят на руски и немския вариант на Иврит т.е. много стар немски . Техните деца се учат в Израел и говорят на иврит за разлика от родителите си като учат и руски като свой „народен“ .

Според тоя ц.ъ.рвул гутериш, плачещ за арабските м..... войната в Газа е по - опасна от тази в Украйна за международните " ред и сигурност" ..........

Чувам че вие с Каравелова искате да докарате русите в България. И ако това е вярно ей с тия ръце ще ви пречупя кунките. И Васил Левски ли е слуга на Сорос предателю? Да ти дами речта на русофила генерал Колев преди да разбие руските нашественици? Или и той е бил слуга на Сорос предателю?

Че двайсетина палестинецът само стрелят срещу Израел? Всенародните тържества в газа по случай 911 ги показаха по абсолютно всички медии по света. Всенародните тържества в газа по случай нападенията във Франция ги показаха по абсолютно всички медии по света. Всенародните тържества в газа по случай всеки терористичен акт и всяко убийство на невинни- не само израелци- ги показват непрекъснато по абсолютно всички медии по света. Радостта в газа след избиването на старци жени деца и бебета в Израел също ги показаха. Твоите невинни палестинци са си правили селфита с заложниците. В цялата ивица газа едва ли можеш да намериш невинен палестинец не подкрепящ активно С каквото може хамас. Дори палестинските служители на обединените нации изпълняват задачи на хамас. Та кои са тия двайсетина терористи и кои са тия невинни жалък предателю?

Ако някой се "загрижил" за невинните деца и бебета в Газа, нека да знае, че именно с "невинността" си и радостта от причиняване на смърт на различните от тях, собствените им родители сами са проклели и осъдили на смърт собствените си деца! Такива не заслужават да имат своя държава. Никога!

Някои се страхуват да не вземат мюсюлманите да се обединят и всички заедно да предприемат джихад против останалия свят. Това НЯМА как да стане. НИКОГА! Причината е един от дефектите в ислямската им доктрина, а именно: доктрината им проповядва нетърпимост към отклоненията и инакомислието, без обаче ясно да показва кое е "стандарта". По тази причина, още в самото начало, те се разделят на сунити и шиити, а после и на още разклонения (за сравнение, подобни разделения сред християните стават едва доста векове след Христос). И така, мюсюлманите могат да бъдат сравнително единни само когато са "несериозни" по отношение на доктрината си, както преди 100 години, когато в почти всички мюсюлмански земи жените са ходели като модерни европейки, без забрадки. Активизират ли се обаче, радикализират ли се, раздорите между тях лъсват. Външно се опитват да дават вид на "страховито единни", но вътрешно са в нетърпими противоречия. Няма нищо чудно, че и до днес ислямски терористи взривяват свои, мюсюлмани, само защото не са съвсем точно "като тях"... Голяма част от света е в невежество по тези въпроси, но Израел не е, евреите не са като останалия свят и знаят отлично нравите на исляма.

Помнете как Карл Мартел разби арабите при Поатие. Окъпа ги с кръвта им и лично закла жестокия Гафики. След това арабите никога не посмяха да пратят дори щон отвъд Ал Андалуз.

Ако Хитлер беше жив и още по назад във времето Кан Ювиги Аспарух щяха да кажат че Хазарите т.е. евреите си го заслужават . Хазарското племе са убивали и самите тях са ги убивали . Сегашните евреи вместо да си вземат поука от миналото вместо това те убиват . Как не се сещат че това ще се случи и с тях.

Ти изобщо си нямаш и понятие какви ги дрънкаш. Четеш глупости, които отдавна е доказано, че са фалшификати- за хазари и други подобни, които нямат нищо общо с евреите. Нямаш и понятие нито от юдаизъм, нито от Библията, иначе щеше да знаеш, че е абсолютно невъзможно цял един тюркоезичен народ да приеме юдаизма.

Помнете как Тервел унищожи войските на Маслама, а преди това ги принуди да ядат труповете на коне, камили и хора. След това арабите никога повече не се сетиха да помислят за Източна Европа.

Понеже много българи са били взимани за еничери, пък еничерите са фанатизирани слуги на падишаха. Според твоята логика на платен предател и родоотстъпник, всички българи са фанатизирани слуги на исляма и българите изпитват огромно удоволствие да избиват собствения си народ. Само не разбрах какво ще правите вие и любимите ви арабски терористи са всички армии дето не искат да имат нищо общо с вас???????? И пропуснах- след като другарите комунисти, фанатизирани руски подлоги са избивали българи- значи всички русофили сте убийци на българи - според твоята логика, и мястото ви е на кладата. А най-смешното е , че ти не си русофил а най-обикновен продажник.

Че кога е имало ред и законност в газа???

И аз мразя арабите. Колко злини са ни направили! Иван Александър се жени за арабка Сара. По нейно настояване, България е разделена на две, като синът и, арабинът Иван Шишман, поема Тйрновското царство. После, арабинът Лазар Коен, отваря вратите на непревземаемата крепост Велико Търново и предава на турците. Вазов пише стихотворение за предателството на арабина После, арабите в Стара Загора, показват на Сюлейман паша къде се крият българите, в кои къщи.

Заработи ли си кървавите пари от посолството?

Каква война - танкове срещу жени и деца. Холокоста над палестинци. Нацизъм и фашизъм. Рано или късно всяка лъжа лъсва. Втората световна война евреи избиваха евреи.

Жени и деца, казваш, но от Газа продължават още да хвърлят ракети против Израел. Жените и децата ли ги хвърлят?

Да, де!

Един уморен "ЧЛЕН"(на ООН) ,задейства един неизползван член от устава на импутентна организация.....

От 19 до 21 юли 1877 г. продължава старозагорското клане от турската редовна армия на Сюлейман паша, с участието на албански башибозук, черкези, командвани от Дай Ахмед и чирпански цигани. Актовете на садизъм са ужасяващи. Бременните жени са разпаряни и от коремите им са вадени неродени деца. Хора са нанизвани на шиш и печени като човешко чеверме. Българи са одирани живи, а кожите им са напълвани със слама и са окачвани по дърветата. Много са изгорени живи, някои първо полети с газ. Други са горени на жертвеници, имало разпънати на кръст приковани, пален е огън на гърдите на трети и е варено кафе. Млади жени са карани голи да играят кърваво хоро, където са озлочестявани и после изклани. В църквата „Св. Троица“ са изклани 2500 души, много тела на избитите остават прави, защото няма къде да падат труповете. Изклани са и укрилите се в храмовете „Св. Димитър“, „Св. Богородица“ и „Св. Николай“, които са обстрелвани с артилерия и запалени. Избити са между 14 000 и 15 000 българи, още към 1200 умират от глад и преживените ужаси. Отвлечени са към 10 000 млади момчета, момичета и жени Соломон Леви Явиш е цариградско дьонме - ислямизиран евреин, европейски възпитаник, бивш професор по литература от Парижката сорбона, масон, който остава печално известен на българското общество с артистичния си псевдоним СЮЛЕЙМАН ПАША.

И какво общо има изключението "ислямизиран евреин (тоест, предател на евреите и юдаизма) с истинските евреи днес в Израел, воюващи именно срещу същото това ислямизиране, за което Хамас копнеят, та го даваш тук като неуместно сравнение?

Кръвта вода не става! Вълкът козината си мени, нравя Не!

Глупости. Значи искаш да кажеш, че ако един българин е убиец, наркотрафикант и какъвто друг се сетиш, то всички други българи сме такива, понеже "кръвта вода не става"? Брилянтна логика, няма що!

А, падна ли ми? Значи щом 20 палестинеца стрелят по Израел, всички: жени, деца, народ са виновни! ПП: както е писал византийският хроникьор: задава се едно племе от Север, еве, краде и лъже, за прабългарите

Фалшивите новини и руската пропаганда имат дълбоки корени, очевидно още от онези времена, нищо чудно да се стигне дори и до княз Светослав

Простодушието загатване на чорбаджи Мича извика съчувствена усмивка по много лица. Шъпот и глухо кискане се разнесе из залата. Събка извика звънливо: - От гръцко робство избави българите цар Асен, а от турско робство ще ги избави цар Александър, от Русия!

Този Гутереш да иде първо да пита главатарите в Газа защо терористите от Хамас нападнаха без никакво предизвестие Израел, после да се вайка за средновековните арабели-палестинци

Много си далеч от разбирането на нещата, за да се изказваш. Отношението на освободените заложници към Хамас казва достатъчно.

Израелските демони няма да избягат от съдбата си, избиха хиляди бебета и жени.

Голяма простотия! Повече от месец бомбардировки! Вече морска вода в тунелите! А тези смятат, че скоро ... Абе политкоректност е това, което ти пречи да наричаш нещата с истинските им имена.

Моля те, пощади жените и децата, те са невинни! Няма невинни, оставям те жив, за да видиш как гори Троя! Нали така? Пък укропитеците щели да съдят Русия, щото един делфин умрял, заблуден от радарите на руските подводници

С каккво антиеврейте е по-различно от антипалестинците!?!?! Сега трябва да измислят термин за геноцит на палестинците и ето още едно течение. А в същтност и едните и друггите са хора и имат правото на живот под небето.

Толкова сме хранили палестинците че свят да ти се завие и точно когато имаше шанс да се разделят с евреите с добро и да се уредят нещата айдееее исраха се на метеното и то как а ? Мислиш ли че има смисъл да ги защитаваш , техните хора не ги искат ти си седнал да ги съжаляваш , не виждаш ли че за тях няма шест пет те са тотални фанатици

Никакъв жал за населението в Газа. Няма как да съжалявам терористи. Влизаш, нападш и изколваш млади, танцуващи хора. Отвличаш деца, възрастни хора- някой тях пощади ли ги?. Като са много силни, защо не скочиха на военните, а на мирното население. И цялото племе на Газа да затрият , те са си виновни

На зло куче - зла тояга

Не бе глупако.Тези които са тероризирал и избивали палестинци,са били ционистите от 1920 до 1948,че и след това. А това ,което правят палестинците днес е просто последица на това което е правено срещу тях.Капиш?

Аха да и един мармот завива шоколад

Значи в Газа всички са терористи? Напомня ми 2014 година, когато Донецк и Луганск цялото население 6 милиона, бяха обявени за терористи и започна АТО! Щото не приемали режима в Киев. По твоите думи, ако някой от твоето семейство извърши престъпление, трябва всички да ви челастрят до девето коляно?

Всички

И български ли знаете, гадни пропагандатори?

Нищо не се чува за санкции срещу Израел и заповед за международен арест за Нетяняху.

Винаги съм разбирал и съчувствал на евреите, но всяко действие трябва да има реципрочен отговор, а тук отдавна беше реципрочността беше нарушена. Израел трябва да спре с този терор над мирното население, защото ще отприщи още повече терор, не само в Газа, но и в цял свят.

Ти ако си мислиш че това е мирно население значи си живееш в лала ленд

Да да, това там е най мирното население

Израел са военни престъпници. Идеята на Нетаняху явно е да избие всички очевдици и да изнуди светът да си затвори очите.

Това което вършат ционистите в Газа ( поради едно находища на газ в съседство) скоро ще им се върне и държавата им ще бъде нападната. А армията разгромена. Но дори и след като отблъснат нападението и дойде очакваният от тях земен цар ( Антихриста) те пак няма да имат мира. В крайна сметка по Божията воля, ще бъдат окончателно победени при Армагедон. А ционисткият култ - забранен.

В четвъртък 13 февруари потокът бежанци, спасяващи се от настъплението на Червената Армия, която се намирала на 100 км от града, увеличил населението на града на повече от един милион души. Когато първите сигнали за тревога ознаменували началото на 14-часовия ад, дрезденци послушно се разпръснали по своите убежища. Без всякакъв паника, предполагайки, че тревогата е лъжлива. Техният град никога не бил атакуван от въздуха. Много от тях никога не биха повярвали, че такъв велик демократ, като Уинстън Чърчил, заедно с другия велик демократ Франклин Рузвелт, ще решат да екзекутират Дрезден с тотална бомбардировка. Хората едва си отишли от бомбоубежищата, когато над града в 22 часа и 9 минути на 13 февруари 1945 година била хвърлена първата бомба. Атаката продължила 24 минути. Градът бил превърнат в море от огън. Очевидец, преживял това, разказва: “Аз видях млада жена с деца на ръцете – те бягаха и падаха, косите и дрехите им горяха и те викаха страшно, докато една падаща стена не ги погреба”. След първия рейд имало три часова пауза. Затишието измамило хората. За да се спасят от смъртоносната горещина, хиляди се отправили в Грос-Гарден, чудесен парк в центъра на Дрезден. Но палачите пресметнали всичко. В 1 часа и 22 минути започнал вторият рейд. Небето се покрило с два пъти повече бомбардировачи, те трябвало да убият тези, които все още не били убити. “Успехът” на англо-американците бил пълен. В течение на няколко минути огнената полоса пресякла тревата, обхванала дърветата на парка и запалила всичко, което имало в него. В 10,30 часа сутринта на 14 февруари над град била хвърлена последната порция бомби. Този полет бил характерен с изострен садизъм. “Мустангите” летели много ниско и разстрелвали всичко, което се движело, включително колоната на спасителните автомобили, които прибирали живите. Когато се скрил последният самолет, почернелите улици на Дрезден били осеяни с мъртви тела.

За Чингис Хан няма ли да ни разкажеш ?

Татарите са изтрепали към 100 000 рицари в централна Европа. Било е пълен ад. Но тук става дума за това колко отмъстителни са ционистите ( да не се бъркат в еврейския народ ).

Чингис хан е създал пощите и митниците!

Семейно състезание по диващина, кво да ги правиш от малки са си такива. Руснаците са адски точни, вярно ебали са германките, грабили са и са трепали ама поне имат причина да го правят и на третия ден командването ги спира.

Някой да чу , колко хиляди санкции са наложени на израел - от фаща , гейс и ,, свободния сваят" ?

Налегнала тъмна, ужасна нощ, прорязвана феерично от прехвърчащи куршуми и от искрящи се в бездънното тъмно небе пламъци на разбеснелите внезапно страховити пожарища. Ревът на повилнели нападатели и писъкът на изгубени майки и деца, на ранени – валящи се по разни кътове – и на затрупани и задушени по пламналите къщя нещастни, допълнят картината. От този час вече по-нататък съдбата на Батак е само агония.

Германският военен министър казал, че Покрайна не му е съюзник и не е била никога! Егати! Сигурно ще го уволнят, но започва напускане на кораба

Са пълни нещастници!

Какъв е този закон , защитаващ правото на едините постоянно да обстрелват с ракети , да нападат , тероризират и отвличат съседите , и задължаващ съседите да търпят , да стоят с вързани ръце , че и да пазят и поддържат този закон и ред . Това и от книгата на педофила Мохамед Коранатрудно може да извлече , пък ООН щял да го зачита и пази

Да погледнеш картите и да видиш какви с гранижите на израел ?

Гледам, добри са границите ама проблема е че съседите са диваци

Израел е държава терорист! Вече и според ООН.

Ужас! Какво посрещане на Путин/не го заслужава, предпочитам Медведев/, в ОАЕ и Саудитска Арабия. Направо шок. Сушките, захождат заедно със самолета към пистата за кацане и после се изтеглят. А небето с руския флаг, направо закри слънцето. Такова посрещане никой в световната история не е имал! Светът се побърка! Не иска повече САЩ да е полицай номер едно!

След началото на Априлското въстание, на 20 април 1876 г. част от въоръжените, боеспособни мъже от населението на село Батак, водени от войводата Петър Горанов, Войводата Стефан Трендафилов Керелов-Петстотник въстават срещу турската власт. Както е застъпено в плана, бунтовниците отстраняват част от турските власти, когато срещу тях е изпратена 5-хилядна армия от башибозуци, предвождани от Ахмед ага Барутанлията. Много от по-крайните домове в селото били изгорени, а башибозуците стреляли напосоки. Хората започнали да се крият в сградите с по-здрава конструкция в селото, които щели да издържат, като църквата и училището, но и в някои от къщите на чорбаджиите. Впоследствие башибозукът извършва масово клане. Благодарение и на тези събития, светът узнава за волята за освобождение на българския народ.

Светът е бил само Русия.....а свето великио запад е острил оръжията за клане на турците!!!!! Та и в днешно време всичко по старо.... Само де не са тирци а евреи.....

Каква е връзката с Газа през 2023?

ИДИОТ!

И след като получили право на самостоятелност , българите веднага приели конституция, почнали да градят съвременна държава , институции , икономика , ред , армия, образование , право, да правят редовно избори , съединили се , отхвърлили чуждото попечителство и намеса з показали , че са надежни , отговорни и получили Независимост 30 години по-късно. Пък едни други през 1948 получили право на държава и вместо да правят държава решили , че е по-важно други да нямат държава, нападнали ги , после 45 години се занимавали с тероризъм, разсаждане на омраза , вместо образовсние, зависимост и изпълнение на чужди поръчки , просене на пари за тероризъм и преврати в съседни държави . Пак получили автономия през 90 те години , и пак вместо собствена държава, ред общество, институции, пак решили, че е по-важно съседите да не съществуват и продължили с тероризъм , обстрелване на съседите , че и ги нападнали да ги колят, да ги отвличат, после да стрелят стрелят зад гърба на болни жени и деца и реват , че да репресирани , те имали право да убиват, и стрелят, а съседите трябвало да стоят мирно , щото така било в Корана и ние да да ги подкрепяме .

Чичо Сам не вече господар на света!

Ми за сега се държи като умираща кобила....само дано не събори целта кошара че и ния сме вътре....

Израелските управляващи секат клона на който седят. Стратегията им е да убият колкото може повече палестинци, 40% деца, за да владеят територията. Но забравят, че оцелелите, включитено малки деца ще помнят и растат с чуството за омраза и отмъщение към убийците на техните бащи, братя, сестри, приятели и роднини. И това няма как да се промени, а ще се увеличава с времето (спомнете си поробените българи в османската империя). Такива конфликти се решават с дипломация, преговори за мир с взаимна полза, а не с военни конфликти. Както и случая с Украйна, която 8 години бомбардираше собствените си сънародници с руско самосъзнание, на които бяха забранили самоопределението. Никога няма да бъдат забравени тези убийства, довели до специалната военна операция на Русия за защита на цивилното население.

И според "толерастите" това НЕ Е ГЕНОЦИД и НЕ Е АГРЕСИ !!!

Те сами си казват , че имат двоен стандарт , какво очакваш ?

А защо НАТО не нападне с пълни сили Израел? И не спре насилствено конфликта? Все пак поради подобен вътрешен конфликт НАТО нападна бивша Югославия, изравнявайки редица селища и градове като отделно различни територии са необитаеми поради тежки метали в почвата заради бомби с обеднен уран. Тъй че защо НАТО не нападне Израел? Нали с жертвите в Газа се нарушават основните принципи на демокрацията? А ами санкции? Или нещо повече от вербални молитви за спирането на война породена от десетилетия на напрежение и конфликти!? Все пак Израел вече заяви на ООН да ходи на майната си и че може да очакват забрани за влизане в страната на техните консули ако продължават с упорствата.

Как НАТО да нападне Израел това означава да нападне Америка

Путин позволил на палестинците да се заселят в Сибир.

Мощните, богати о доблестни араби и перси сега ще се намесят в полза на своите онеправдани братя. Америка , Русия, Китай и Индия ще молят да пощадят Израел с население два пъти по- малко от Истанбул. Но нищо освен куршуми намазани със свинска мас няма да спре смелите арабски сърца.

Майките на ПАЛЕСТИНСКИТЕ дечица ИЗПИСВАЛИ ИМЕНАТА на РЪЧИЧКИТЕ ИМ, за да РАЗПОЗНАЯТ евентуално ТРУПЧЕТАТА им. ... НЕЧОВЕШКО! ИЗВЪН РАЗУМА...

Евентуално? Стотици изгорени и обезглавени от терористите тела на невинни мъже, жени и деца! Изнасилени и обезобразени жени и девойки! Но не евентуално, а в действителност!

защо сравнявате няма значение евреючетя палестинчета все деца..

Те ги изписват и на децата камикадзета! Война със зомбитата до край!

преебаха всичко въоръжавайки колегите си терористи

Какво става в този свят 21 век сме..а нещата кято че ли стават по зле и по -зле...човешките чуства изчезвят заменени ат някакви зомбита...комерсиализация ня всичко и всеки тъжня картинкя ня фона на ранени самотни и сами дечица...

иде на всичко...

Че то там геноцидчето си върви от няколко десетилетия. ООН сега се загрижил. Палестинците трябва да изселят от чукарите там и да си търсят нова земя ако им е мил живота. САЩ винаги ще подкрепят ционизма,а Миков друга голяма държава няма да се намеси там з за защита на живота им. Да ходят при братята си араби. Те да ги подслонят.

защи МОК сега не забрани на израел да участва в олимпиадата

Ами просто е. Израел се бори с терористи. Които убиват мирни жители. Изнасилват жени, вземат заложници. И Израел е в правото си да се защитава. С всички средства. А арабелниците да си припомнят една хубава българска поговорка. Да би мирно седяло, не би чудо видяло...

си сорсоиден простак с вънгалки по задника и ще ядеш свинята

ООН е превърната в една беззъба лаеща мастия, която харчи огромни пари и служи на едни алчни за власт изроди.

сега евреите чистят уж терористите и трепят деца,ама след чистенето евреите ще почнат да ходят по държавите и съответно стават мишени за атентати,и после евреите обвиняват страната домакин за атентатите и невинни хора загиват заради еврейската чистка заради находищата на газ и нефт

Защо няма санкции срещу Израел за геноцид на палестинците?! А защо няма санкции и срещу САЩ и Великобритания, които подкрепят този геноцид, продължаващ 70 години?! Къде сте бе "умна и красива международна общност"?! Защо не протестирате по площадите, във форумите?! Защо не си сложите флагчетата на Палестина на профилите?! Над 16 000 цивилни убити, от които над 6000 деца!!! Скапани страхливци с промити мозъци!!!

Просто е. Защото са терористи. Защото нападат цивилни граждани. Убиват жени и деца, включително бебета. Видяхте ли изнасилените жени от арабските мангасари. Това са животни, не са хора. И заслужават да се държат с тях като с животни. Включително и тия дето ги подкрепят. Израел ясно им каза. Първо, предават ВСИЧКИ заложници. Второ, предават ВСИЧКИ терористи. Трето, разоръжават Хамас. И всичко ще се оправи. Стрелбите ще спрат, ще се възстановят доставките. А дотогава бой по арабелниците . Те само от бой разбират

българин..по-лоша комбинация няма ...

Много сте прав.Но всички си мълчат защото на управляващите така им е удобно

"Лидерите на Г-7 призоваха Иран да се въздържа от предоставяне на подкрепа за "Хамас", както и за "Хизбула" и йеменските бунтовници хуси." А така - ВЪОРЪЖАВАЙТЕ/ ФИНАСИРАЙТЕ Израел! Изредете се по още няколко пъти при Нетаняхуто и ЩЕ ПРЕДОТВРАТИТЕ ХУМАНИТАРНАТА КАСТРОФА!