Коментари - ООН предупреди за нова заплаха от продоволствена криза заради украинското зърно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак ще има нови бентлита за нашите зърнари.

Елате ги прибирайте от България ! А и има хора , които ядат ориз .

В СЪЩОТО ВРЕМА АКО АФРИКАНЕЦ ИЛИ ЛАТИНОАМЕРИКАНСКИ БИЗНЕСМЕН ИСКА ДА КУПИ РУСКО ЖИТО .. НЕ МОЖЕ ДА ГИ НАПРАВИ .... ПОНЕЖЕ ЗАПАДА ИЗКЛЮЧИ РУСКИТЕ БАНКИ ОТ SWIFT И ИМ СЛОЖИХА САНКЦИК И НЯМА КАК ДА ПРЕВЕДЕ ПАРИТЕ ... ..... ХАХАХА , ОТ ООН ЗНАЯТ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА .... ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ЗАГРИЖЕНИ ...

къде, в България ли??

Руски кораб беше атакуван оня ден от дронове близо до морската граница с Турция. Това което може би не знаете е, че тези дронове имат гориво да преплуват реално до около 200км. А най-близката украинска брегова линия е на 400км. Т.е. тези дронове са били пуснати най-вероятно от кораб, който е бил под прикритието на зърнената сделка. Така че сделка - не будет...финито...дъ енд...баста

ООН ГО ПРЕВЗЕХА АМЕРИКАНЦИТЕ ... КОГАТО БЪЛГАРСКАТА ИМ ПАЧАВРА ... ВУЙНА КРИ-СТАЛИНКА ПОПРЕЧИ ... НА ИРИНА БОКОВА ДА СТАНЕ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ООН ....

А може и от нашето крайбрежие да са пуснати, ама никой не смее да коментира.

ЩОМ Е СПРЯНА ТАЯ ,,СДЕЛКА,, ЗНАЧИ ТАКА ТРЯБВА ..ПУТИН ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ ....УКРО ЗЪРНОТО ,СРУВА ЦЕНАТА НА ПШЕНИЦАТА ...И СТЕЗИ КОРАБИ ИМА ВЕРИЯТНОСТ ,ДА СЕ ВКСРВА ИРЪЖИЕ ... ТОВА С ТРЪБАТА ЗА АМОНЯК СА ИЗМИШЛЬОТИНИ...Ахаха..

ГАДНОТО В 1-НО ГОДИШНА ПЕРЕСПЕКТИВА ... Е ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА РЕКОЛТАТА В САЩ И КАНАДА Е ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ .. .. СЕГА СЕ МЪЧАТ ДА Я СЕЯТ - СЛЕД НАВОДНЕНИЯТА НАЙ-ПОСЛЕ ИЗСЪХНА ... ПОСЯХА ГИ .. И ПОЧНА СЛЕД ТЯХ ЯКА СУША :)) ... ОТ ЗИМА ДИРЕКТНО МИНАХМЕ НА ЛЯТО

у нас се напълни с мръсни укри, може да правят диверсия от наша територия! На всеки сородоиден митинг половината са укри и си носят и знамената.

зеленски поискал ясни срокове и ангажименти за приемане на Укрия в НАТО

"докато не се изнася амоняк, който в момента не се изнася"." Има ли смисъл да се коментира способността на "журналиста" ви да пише?

Укропутеците и режима продават зърно на половин цена ..Така ги прекарва ,,Кредитора,,,Демокрация ,пичуви..

Пък и нашето

Еврогейците и африканците отказват да ядат обеднен уран и поне 10 вида забранени пестициди ли? Нищо! Българите ще го изручаме, щом Габриел Денков казва! Даже било полезно за здравето, казва...

Като чуя ООН, СЗО, Дойче веле.....ми се доповръща....

Краварите да се изтеглят от окупирана европа, за да може света да си отдъхне. Те са виновни за войната.

Все пак им остава суха граница ..От там с камиони и до Кредиторите ..И без туй Укропите избягаха...Зърно не им трябва ...

ами то и сега не стигаше в Африка, а идваше в Европа да подбива цените на европейските производители...

ООН предупреди за нова заплаха от продоволствена криза заради украинското зърно -една лъжа след колко повторения става истина ?!?

Айде, айде. Продоволствена криза ще има заради вас, боклуци. Колко ферми унищожихте в Нидерландия? Ирландия се оплакват, че ще ги сполети същата съдба. Скоро ще тръгнат и срещу останалите страни. Никой не пише какви мизерии вършат WEF! На страницата им има материали даже как оризът замърсявал и бил причина за 12% от въглерода в атмосферата. Обаче Путин и Русия са виновни, нали?

С евтино мляко от чернобилски крави!

Gugnelid

Какво иска - да се обади на Путин и да пита направо!

Трябва да съборим МОЧА и онзи възвеличаващ руския окупатор монумент на връх Шипка!

Ми да пращат в бедните страни, иначе и дете може да види в сайта на ООН къде е отишло зърното.

Лицемери! До един в тази Европа всички са лицемери. Ако има Армагедон, той ще е на 100% заслужен.

Gugnelid

Краси, каквото и да събориш, интелектуалното ти ниво няма да мръдне от нивото на едноцифрено число, където е в момента.

Gugnelid

Може да види закъде е тръгнало, а къде е стигнало вече е друга работа, в която простият плебс не трябва да се бърка.

То сега ще се жъне, каква сеитба те гони? Засято е отдавна.

Отново руската пропаганда в действие! Всеки здравомислещ човек, който иска да се отървем от руското влияние бива заклеймен като глупак. Докато не разрушим всичко построено по съветско време, няма шанс за европейско и евроатлантическо бъдеще пред страната ни.

ПОВЕЧЕТО ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ В САЩ И КАНАДА СЕ СЕЯТ ПРОЛЕТНО ВРЕМЕ .. ЗИМНАТА ПШЕНИЦА ИЗМРЪЗВА. ....

Да дойдат да си купят от тука, наште зърнари реват че били заровени в жито

hahahah нагли само 1 кораб е отишъл в Африка всичко е з а сащ и европа и каква криз като тея нямат дори 5 % от псветовното производство на зърно.?!!!

Лицемери, 75% от генномодифициланото зърно на американски собственици произведено в окрайна, под мантрата на помощ за войната с Путин, без мита се купува от тъпите европейци.

В БГ, Румъния и Полша нали ума много украинско зърно, без мито. Изнасяйте го

Имам чувството, че ви дрогират или като в романа "Ние" на Евгени Замятин ви режат от мозъка и ставате зомбирани последователи на една абсолютна и очевидна лъжа. Прочетете го, белким видите себе си там. Но не както Кирето си чете любимото произведение.

Майната им на ООН, СЗО и всичките подобни боклуци!

Дрън, дрън... досега Украйка храни целия свят и изнасяше зърно дори за Марс... Кой им вярва на тия уроди от тия демонски организации? И ако някой все пак им, то жалко за него!

И като имаше първа заплаха, к'во? Напълниха съседните на украйна държави с безмитно ГМО зърно и до там. От далаверата намазаха корава тези, които трябва. Пък гладните пак гладни, битите -бити, е....., 'айде да не продължавам, че ще ме изтрият.

Gugnelid

Боеве на руска територия ли? Я дай подробности, моля. Или линк към достоверен източник?

И тия като СЗО...включиха се да вият...

Нещо май си гледал Дойче зеле а?

Каква продоволствена криза, тия друсани ли са?

Нямат оправдание. Да изнасят през Плоша, Лтива, Лтавиа, Инландиа, Швеция, Норвегия....

САЩ ги включиха

Gugnelid

От кое руско влияние искаш да се отървеш, Краси? От "Посолството" ли? Дали е било това на Митрофанова? И точно паметниците ли ти пречат? Нали си даваш сметка, че те са за кръвта, която руснаци са пролели на българска територия? Приеми, че е са хората, а не за държавата и ще го преглътнеш. Нещо за американските летци, бомбардирали български къщи? Хайде сега дай дефиниция за "евроатлантическо бъдеще", моля? Още по-интересно ми е някой да изброи така широко прокламираните "евроатлантически ценности", ти знаеш ли ги какви са тези?

И го е ял даже.

За обстрела на Киев, слава России, смерть нацистам.

Абе има как да ги преведе.

Чудесно тъкмо да се яде по-малко зърно е по-полезно, а ако се избягва още по-добре.