Коментари - ООН: ”Ислямска държава” се прегрупира | Днес.dir.bg

ООН: ”Ислямска държава” се прегрупира

"Ислямска държава" претърпя поражение на бойните полета и се лиши от 90 процента от финансовите си източници, но остава сериозна заплаха.

Обратно в новината

Коментари - ООН: ”Ислямска държава” се прегрупира | Днес.dir.bg

Коментари

Не се коркайте! Докато Русия финансира и въоръжава Ислямската държава, тя няма да пропадне!

само идиоти коментират. няма ли нормални хора?

До този който написа: "В началото на миналия век тази роля се изпълняваше от комунистите, сега са ислямистите. Прогресивното чоъвечвство ще се справи и с тази заплаха и няма да им позволи да завладеят една шеста от територията на земята. " Словосъчетанието "Прогресивното чоъвечвство" беше във всяко 2-ро изречение на партайгеносените на времето. Т.Е. твойте бивши другари. Ами да беше написал демократично или либерално например... Ама не ставааа, ШАБЛОНИТЕ СА ТИ НАБИТИ В КРАТУНАТА ...

Това всеки го знае. ИД е в западна Европа. Търсете ги в Германия, Швеция и пр

Кога се разширяваше ИД? Кога започна да се свива? Кой изпраща оръжия? Кой и усигорява логистична подкрепа ( включително въздушно и сателитно разузнаване и комуникации)? Кой е протов ИД и кои са зад тях? Ние къде сме в целия този театър?

Трябва да се удаят ЦРУ и тяхни подразделения из света заедно с ИДИЛ, иначе няма се спре напълива към ИДИЛ.

Общоизвестен е фактът и западните сми са си писали за него как САЩ извели през нощта от Рака формированията на ИГ и как грижливо са си събирали други оцелели бандитски групировки, а сега ги обучават в лагери в Сирия. При това ги преименуват с нови имена и ги представят като демократична опозиция на Асад. И как така се получава, че никой не разбира защо ИГ сега се прегрупират? САЩ в Ирак си създали ИД, Русия разбила ИД , но САЩ си правят опит да възстановят своята рожба. ЛИЦЕМЕРИ и подпалвачи.

Свръх дебили слагат минуси на това.Спазват опорните точки.Целия свят прогърмя с такива новини, те НЕЕее!

Не са дебили приятел, не се пеняви. Те прости си гонят интереса и гледат само себе си и то в момента. Бъдещето за тях няма значение.

Имам въпрос: Защо американския пилот Маккейн в далечната 1968г се предаде на*ран на виетнамците, без да направи опит да се защити или самовзриви? Ямата ли му харесва?

Тоя катър сам не може дори да се пореже с бръснарско ножче както всеки американец, камо ли да посегне на живота си. Руснаците и славяните са истински войни.

да но не! мüсüлманите които искат да.сıздадат отделна дıрява са много активни. наред са балканските страни.

Балканските страни като България са имали държави много преди вие да дойдете в нашият регион, палячо!

Ислямска държава за последните три години беше три пъти окончателно унущожена от супермена ВВ Путин. Така че спете спокойно, деца. Путин ще я унищожи и 4-ти и 5-ти и 6-ти и тн пъти

и цру веднага я възкреси,и даже и майдан в укрия направи и се усра и крим си отиде там където му е мястото,тоест във великата Русия, ати си оставаш близач на помия ако остане за теб

Бай Ставри

Щото ти си джендър на руснаците

А пък ние да ги въоражаваме.....

без войни бизнеса на САЩ ще фалира... ако не са талибани, изниква алкайда, ако не е тя, създават даеш... и т.н.т... скоро ще има ново чучело с което да оправдават бюджетите в разходната част..

Ал Кайда сега е приятел на САЩ ,кръстиха я Ан Нусра и пр. опозиции

А кой щеше да се съобразява с Русия, ако не беше заграбила Крим и не водеше война в Донбас?

Крим от памтивека е Руски и ще бъде само и единствено Руски. Имало е Киевская Русь, но не и Киевская Украйна. Донбас винаги ебил руски и ще бъде такъв. Чий го търсят фъшкиите на 12 000 кв. от Америка бе дженсър шибан?

Каква ирония на съдбата. Бившият външен министър в кабинета Борисов 1, ренегатът Николай Младенов, който беше дясната ръка на Хилъри Клинтън в инициирането и осъществяването на т.нар. Арабска пролет, сега е специален представител на Генералния секретар на ООН по Близкоизточния мирен процес. За сведение на тези, които не са запознати: Ислямска държава е пряк резултат от Арабската пролет в Сирия.

Защо не каже този шеф, как така САЩ извозваха ИД с автобуси. Как създадоха талибани, Ал Кайда, АОК-Косово, бандеровци, сомалийски пирати и бог знае колоко още видове терористи. Докато не се взриви фашисткият процесор във Вашингтон, по света мир няма да има.

ООН дрънкат глупост !!! Та ИД отдавна е унищожена от великата руска армия. Последния път неможаха нацяло да я унищожат, понеже спрял тока и плайстейшън няма как да работи, но великите руски войни пак празнуваха победата и се напиха като свине.....тоест, както всеки ден се напиват

да не говорим за зетьовете ти дето те праскат пияни,а дъщеря ти е пак при турците,и ти гледаш внучето и се чудиш какъв му е цвета,и си седиш пред празната кофа и квичиш че няма папо

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Новият световен Вавилонски (сатанински) ред с духовен център Вавилонската (халдейска) блудница Ватикана преследвала и изтощавала светиите на Господа 1260 години, има нужда от стандартните световни плашила като световният тероризъм действащ основно под фалшивият флаг на митичната ислямска държава, мита за глобалното затопляпляне в резултат на стопанската дейност на човека (същите не коментират земетресенията на които рязко се повиши броят пред последните години в различни точки на света), мита за пренаселването на света без да уточняват къде точно, мита за опасността от изкуствен интелект какъвто не същестува и никога няма да съществува, защото изисква съзнанието и свободната воля на живо същество, което човек не може да създаде, и напоследък севернорейското ядрено плашло, за да осъществяват дикатурата на страха и да оправдават посттепенното изземване на нашите права и свободи в името на имагинерната сигурносн, когато лечението на всички човешки беди е само едно и няма друго: Да възлюбим Бог с цялото си сърце, душа, ум и сила, от Който сме получили жиовта, съзнанието, свободната воля, иинтелекта, творческите и морални дарби и всички физически блага даром за Негова прослава. И възлюби ближният както себе си понеже и той е Божие създадие толкова ценно за Бог, колкото всеки друг човек. Бог обича човекът, който е създал по свой образ и подобие за да му бъдем светиям, но мрази грехът, който когато напълно се развие ражда смърт и унищожава живота. Вавилон иска да бъде царство на грехът и само обрича на гибел, защото е силен принца на живота и абсолютен Господар на вселената Който ще съди живи и мъртви. Божията спаведливост е най-сигирното нещо във вселената, понеже вечният живот, който единствено има смисъл е изисква.

нEкои джендър веднага ти е сложил минус...

То и дзвера им в Брюксел може да бъде подведен но нашите с празните глави му вярват.

Защо не могат да им блокират начинте за комуникация в мрежата?

,,...ООН: Ислямска държава се прегрупира и я ,,изнасяме,, в европата...,,!!!

Вместо да и сменят непрекъснато името, защо не си я кръстят: "Отдел за мокри поръчки към ЦРУ"

игил и россия сиамски близнаци свързани в областта на гръбнака!не могат да бъдат разделени! кое ли ще умре първо?

явно е студено под кашона на перона и мицифая си търси псето дето го сгрява

и бандеровците и укронацистите от АТО са сиамски близнаци, кое ли ще умре първо? бегай да зигваш из укрофорумите си, става ли?

САЩ: Прегрупираме ИД. Очаквайте новия бранд.

Премълчават за решаваща роля на Русия в разгрома на ИД. Фактически ИД като държава благодарение на Русия не съществува.В статията това се признава, но само косвено. При това Русия многократно си се обръщала към САЩ и ЕС за да обединят усилията, но те направиха оглушки. Нищо чудно, че остатъци от ИД сега се обединяват при това продължават да получават военна помощ от някои благодетели и провокатори.

Те САЩ премълчават и за разгрома над Фашиска Германия и малко по-малко се говори че те са победили Фаизма в Европа .Така че не учудвайте.

така е... хAмерика е като Cлънцето и въздуха за всяко живо същество!!! (за по-младите,които не знаят-това беше лозунг по времето на соцялизма)

Митичната ислямска държава не беше ли рожба на строителите на Вавилон с духовен център Ватикана? Нека да поразсъждаваме кои има най-гоолмя интерес от страха и несигурността която тази корпоративна армия създава по света и кой извича най-много дивиденти от това. Идивително лесно е човек види истината ако я обича.

Тук има доста капацитети които могат да ти отговорят и същите не обичат но никак истината

ФБР или Тръмп да направят конкурс за ново име - че ИД вече е малко демоде!

Ами наште военни заводи им пращаха "продукция" 24 часа в денонощието.

чрез американски посредници гърмящи по нашите полигони понеже да неграмотни

Що не казаха кой им намачка кокалите в Сирия ?

...спамамашката, бе...

Ислямска държава се прегрупира. Връщат се в САЩ!!!

То да беше така - добре, ама по-скоро ще ги насочат към баба Европа и тогава ще берем ядове, и ще бъдем едни от първите, защото сме на входа. :-(

В началото на миналия век тази роля се изпълняваше от комунистите, сега са ислямистите. Прогресивното чоъвечвство ще се справи и с тази заплаха и няма да им позволи да завладеят една шеста от територията на земята.

ИД е военно формирование от армията на САЩ, това и пеленачетата го знаят вече!

В кое от известните ни разузнавателни централи са написани основните насоки на доклада на Гутиереш? Защо е пропусната база Гуантанамо??? А Тръмп каза друго, различно от доклада. И стана неудобен...

Колко е бюджета на ООН, колко конфликта предотврати и на колко хора помогна ?

Какво питаш? ООН е заета с глобалното затопляне. Преди това с озоновата дупка. Няма време за други маловажни неща. Умират от глад стотици милиони , другите воюват... ами да мрат . Иначе ще умрат по-късно от прегряване.

В Сирия само Асад може да се бори срещу Ислямска държава. ! .. Дано не видим Нова. ..Либия! ...

щом :камиларите" не свършиха!

Няколко години, след като и децата разбраха кои държави стоят зад ИД, в ООН продължават да ни вменяват, че това не е прокси-армия, а самоорганизирали се терористи.

а бе тоя гутериш що се прави на утрепан,нали докато го има цру и израел винаги ще има такива тъмни елементи държащи хората в страх

Не забравяй и Баце - виден ятак и помагач на световния тероризъм и пръв приятел на Еър Доган и албанската мафия.

Коментари - ООН: ”Ислямска държава” се прегрупира | Днес.dir.bg

ООН: ”Ислямска държава” се прегрупира

"Ислямска държава" претърпя поражение на бойните полета и се лиши от 90 процента от финансовите си източници, но остава сериозна заплаха.

Обратно в новината

Коментари - ООН: ”Ислямска държава” се прегрупира | Днес.dir.bg

Коментари

Не се коркайте! Докато Русия финансира и въоръжава Ислямската държава, тя няма да пропадне!

само идиоти коментират. няма ли нормални хора?

До този който написа: "В началото на миналия век тази роля се изпълняваше от комунистите, сега са ислямистите. Прогресивното чоъвечвство ще се справи и с тази заплаха и няма да им позволи да завладеят една шеста от територията на земята. " Словосъчетанието "Прогресивното чоъвечвство" беше във всяко 2-ро изречение на партайгеносените на времето. Т.Е. твойте бивши другари. Ами да беше написал демократично или либерално например... Ама не ставааа, ШАБЛОНИТЕ СА ТИ НАБИТИ В КРАТУНАТА ...

Това всеки го знае. ИД е в западна Европа. Търсете ги в Германия, Швеция и пр

Кога се разширяваше ИД? Кога започна да се свива? Кой изпраща оръжия? Кой и усигорява логистична подкрепа ( включително въздушно и сателитно разузнаване и комуникации)? Кой е протов ИД и кои са зад тях? Ние къде сме в целия този театър?

Трябва да се удаят ЦРУ и тяхни подразделения из света заедно с ИДИЛ, иначе няма се спре напълива към ИДИЛ.

Общоизвестен е фактът и западните сми са си писали за него как САЩ извели през нощта от Рака формированията на ИГ и как грижливо са си събирали други оцелели бандитски групировки, а сега ги обучават в лагери в Сирия. При това ги преименуват с нови имена и ги представят като демократична опозиция на Асад. И как така се получава, че никой не разбира защо ИГ сега се прегрупират? САЩ в Ирак си създали ИД, Русия разбила ИД , но САЩ си правят опит да възстановят своята рожба. ЛИЦЕМЕРИ и подпалвачи.

Свръх дебили слагат минуси на това.Спазват опорните точки.Целия свят прогърмя с такива новини, те НЕЕее!

Не са дебили приятел, не се пеняви. Те прости си гонят интереса и гледат само себе си и то в момента. Бъдещето за тях няма значение.

Имам въпрос: Защо американския пилот Маккейн в далечната 1968г се предаде на*ран на виетнамците, без да направи опит да се защити или самовзриви? Ямата ли му харесва?

Тоя катър сам не може дори да се пореже с бръснарско ножче както всеки американец, камо ли да посегне на живота си. Руснаците и славяните са истински войни.

да но не! мüсüлманите които искат да.сıздадат отделна дıрява са много активни. наред са балканските страни.

Балканските страни като България са имали държави много преди вие да дойдете в нашият регион, палячо!

Ислямска държава за последните три години беше три пъти окончателно унущожена от супермена ВВ Путин. Така че спете спокойно, деца. Путин ще я унищожи и 4-ти и 5-ти и 6-ти и тн пъти

и цру веднага я възкреси,и даже и майдан в укрия направи и се усра и крим си отиде там където му е мястото,тоест във великата Русия, ати си оставаш близач на помия ако остане за теб

Бай Ставри

Щото ти си джендър на руснаците

А пък ние да ги въоражаваме.....

без войни бизнеса на САЩ ще фалира... ако не са талибани, изниква алкайда, ако не е тя, създават даеш... и т.н.т... скоро ще има ново чучело с което да оправдават бюджетите в разходната част..

Ал Кайда сега е приятел на САЩ ,кръстиха я Ан Нусра и пр. опозиции

А кой щеше да се съобразява с Русия, ако не беше заграбила Крим и не водеше война в Донбас?

Крим от памтивека е Руски и ще бъде само и единствено Руски. Имало е Киевская Русь, но не и Киевская Украйна. Донбас винаги ебил руски и ще бъде такъв. Чий го търсят фъшкиите на 12 000 кв. от Америка бе дженсър шибан?

Каква ирония на съдбата. Бившият външен министър в кабинета Борисов 1, ренегатът Николай Младенов, който беше дясната ръка на Хилъри Клинтън в инициирането и осъществяването на т.нар. Арабска пролет, сега е специален представител на Генералния секретар на ООН по Близкоизточния мирен процес. За сведение на тези, които не са запознати: Ислямска държава е пряк резултат от Арабската пролет в Сирия.

Защо не каже този шеф, как така САЩ извозваха ИД с автобуси. Как създадоха талибани, Ал Кайда, АОК-Косово, бандеровци, сомалийски пирати и бог знае колоко още видове терористи. Докато не се взриви фашисткият процесор във Вашингтон, по света мир няма да има.

ООН дрънкат глупост !!! Та ИД отдавна е унищожена от великата руска армия. Последния път неможаха нацяло да я унищожат, понеже спрял тока и плайстейшън няма как да работи, но великите руски войни пак празнуваха победата и се напиха като свине.....тоест, както всеки ден се напиват

да не говорим за зетьовете ти дето те праскат пияни,а дъщеря ти е пак при турците,и ти гледаш внучето и се чудиш какъв му е цвета,и си седиш пред празната кофа и квичиш че няма папо

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Новият световен Вавилонски (сатанински) ред с духовен център Вавилонската (халдейска) блудница Ватикана преследвала и изтощавала светиите на Господа 1260 години, има нужда от стандартните световни плашила като световният тероризъм действащ основно под фалшивият флаг на митичната ислямска държава, мита за глобалното затопляпляне в резултат на стопанската дейност на човека (същите не коментират земетресенията на които рязко се повиши броят пред последните години в различни точки на света), мита за пренаселването на света без да уточняват къде точно, мита за опасността от изкуствен интелект какъвто не същестува и никога няма да съществува, защото изисква съзнанието и свободната воля на живо същество, което човек не може да създаде, и напоследък севернорейското ядрено плашло, за да осъществяват дикатурата на страха и да оправдават посттепенното изземване на нашите права и свободи в името на имагинерната сигурносн, когато лечението на всички човешки беди е само едно и няма друго: Да възлюбим Бог с цялото си сърце, душа, ум и сила, от Който сме получили жиовта, съзнанието, свободната воля, иинтелекта, творческите и морални дарби и всички физически блага даром за Негова прослава. И възлюби ближният както себе си понеже и той е Божие създадие толкова ценно за Бог, колкото всеки друг човек. Бог обича човекът, който е създал по свой образ и подобие за да му бъдем светиям, но мрази грехът, който когато напълно се развие ражда смърт и унищожава живота. Вавилон иска да бъде царство на грехът и само обрича на гибел, защото е силен принца на живота и абсолютен Господар на вселената Който ще съди живи и мъртви. Божията спаведливост е най-сигирното нещо във вселената, понеже вечният живот, който единствено има смисъл е изисква.

нEкои джендър веднага ти е сложил минус...

То и дзвера им в Брюксел може да бъде подведен но нашите с празните глави му вярват.

Защо не могат да им блокират начинте за комуникация в мрежата?

,,...ООН: Ислямска държава се прегрупира и я ,,изнасяме,, в европата...,,!!!

Вместо да и сменят непрекъснато името, защо не си я кръстят: "Отдел за мокри поръчки към ЦРУ"

игил и россия сиамски близнаци свързани в областта на гръбнака!не могат да бъдат разделени! кое ли ще умре първо?

явно е студено под кашона на перона и мицифая си търси псето дето го сгрява

и бандеровците и укронацистите от АТО са сиамски близнаци, кое ли ще умре първо? бегай да зигваш из укрофорумите си, става ли?

САЩ: Прегрупираме ИД. Очаквайте новия бранд.

Премълчават за решаваща роля на Русия в разгрома на ИД. Фактически ИД като държава благодарение на Русия не съществува.В статията това се признава, но само косвено. При това Русия многократно си се обръщала към САЩ и ЕС за да обединят усилията, но те направиха оглушки. Нищо чудно, че остатъци от ИД сега се обединяват при това продължават да получават военна помощ от някои благодетели и провокатори.

Те САЩ премълчават и за разгрома над Фашиска Германия и малко по-малко се говори че те са победили Фаизма в Европа .Така че не учудвайте.

така е... хAмерика е като Cлънцето и въздуха за всяко живо същество!!! (за по-младите,които не знаят-това беше лозунг по времето на соцялизма)

Митичната ислямска държава не беше ли рожба на строителите на Вавилон с духовен център Ватикана? Нека да поразсъждаваме кои има най-гоолмя интерес от страха и несигурността която тази корпоративна армия създава по света и кой извича най-много дивиденти от това. Идивително лесно е човек види истината ако я обича.

Тук има доста капацитети които могат да ти отговорят и същите не обичат но никак истината

ФБР или Тръмп да направят конкурс за ново име - че ИД вече е малко демоде!

Ами наште военни заводи им пращаха "продукция" 24 часа в денонощието.

чрез американски посредници гърмящи по нашите полигони понеже да неграмотни

Що не казаха кой им намачка кокалите в Сирия ?

...спамамашката, бе...

Ислямска държава се прегрупира. Връщат се в САЩ!!!

То да беше така - добре, ама по-скоро ще ги насочат към баба Европа и тогава ще берем ядове, и ще бъдем едни от първите, защото сме на входа. :-(

В началото на миналия век тази роля се изпълняваше от комунистите, сега са ислямистите. Прогресивното чоъвечвство ще се справи и с тази заплаха и няма да им позволи да завладеят една шеста от територията на земята.

ИД е военно формирование от армията на САЩ, това и пеленачетата го знаят вече!

В кое от известните ни разузнавателни централи са написани основните насоки на доклада на Гутиереш? Защо е пропусната база Гуантанамо??? А Тръмп каза друго, различно от доклада. И стана неудобен...

Колко е бюджета на ООН, колко конфликта предотврати и на колко хора помогна ?

Какво питаш? ООН е заета с глобалното затопляне. Преди това с озоновата дупка. Няма време за други маловажни неща. Умират от глад стотици милиони , другите воюват... ами да мрат . Иначе ще умрат по-късно от прегряване.

В Сирия само Асад може да се бори срещу Ислямска държава. ! .. Дано не видим Нова. ..Либия! ...

щом :камиларите" не свършиха!

Няколко години, след като и децата разбраха кои държави стоят зад ИД, в ООН продължават да ни вменяват, че това не е прокси-армия, а самоорганизирали се терористи.

а бе тоя гутериш що се прави на утрепан,нали докато го има цру и израел винаги ще има такива тъмни елементи държащи хората в страх

Не забравяй и Баце - виден ятак и помагач на световния тероризъм и пръв приятел на Еър Доган и албанската мафия.