Бокова остава в състезанието, Георгиева пред ООН след 3 дни

Ирина Бокова остава в битката за поста генерален секретар на ООН. Официалният български кандидат Кристалина Георгиева ще бъде изслушана в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Бокова остава в състезанието, Георгиева пред ООН след 3 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ирина Бокова остава нашият кандидат за ООН!

Не знам дали сте заспали, ама се чудя що ни са двете ?! не мое ли некоя отворена кат Мара Капачката... или некоя коя мое да забавлява аудитууроията ... де орално, де ментално ... аабе де е убаво, сите да радуваме, целио свет.. нема да се излгагаме ...треебе да водим орото , с гащи или без... требе да сме пръви оти дедо Господ е бугарин, верноп от Скопие ама що ви дреме ;)

Ако ми се яви Бокова в тъмното ще получа инфаркт.

Настана време разделно, всеки комунист да се спасява поотделно.

Аз съм с Боко и Цачева!!!

Кристалина е готова да приеме Ислямска държава и Боко Харам като легитимни правителства на държави. Файненшънъл Таймс 29 септември: "When pressed on topics such as Syria, Ms Georgieva highlighted the need to pay more attention to non-state groups, such as Boko Haram and Isis. It used to be that armed groups would fight until such moment that they take over the government and become legitimate themselves, then come to NY and speak at the United Nations, said Ms Georgieva. Толкова за "българката" Кристалина Георгиева.

Сега, тези които я подкрепяха срещу Бокова, същите тези, ще извадят компромати срещу Георгиева. Т.е. от самото начало ни използват в някакви техни си игрички. А ние , нека си се мислим за велики, много големи умници.

Те я използваха за да отстранят Бокова от състезанието, защото имаше големи шансове и очевидно застрашаваше друг кандидат! Въпросът е защо управляващите се поддадоха на това!!!!

Интересно е какво е обещала в замяна на тези, които я номинират? Дали ние от БГ не сме разменната монета на болните амбиции на Герб и КГ?

Става интересно Бокова става кандидата на Китай (Юана от седмица е приравнен с Долара и Еврото).

Изморих се да коментирам и да се ядосвам на това "неумно" решение на правителството и да се чувствам страшно унизена.Ненавиждам подлостта на Сталинка и желанието да направи мръсно на друг българин. Радват ме обачедосегашните изявите на Сталинка, че ще стане лидер на света, за една седмица ще направи това дето другите за години и как ще победи всички. Дето викат американците тук е модерно да бъдеш "вери агресив". Дано истинските дипломати отсъдят по съвест, а не по договорки. Дано Русия ни помогне да възвърнем самочувствито от голямото унижение. За голямо съжаление по този казус разчитам на тази страна в момента, както са разчитали дедите ни, които са били под робство. Дано да и ударят звучен шамар, който да отзвучи и тук. Искрено ще се радва , ако това бъде урок за подлостта и нахалството!

Всичко е търговия на великите 5, не и наша-българска. И двете пешки са НЕ за България, а за Русия и САЩ! По- добре да погледнем собствения си двор, пълен с чужденци, които в най-скоро време ще започнат да ни интегрират към исляма..... А тези двете и семействата им и тези на нашите български продажни политици са в чужбина... Да му мисли обикновения българин.

Гьонсурат отказва ли се?????? Тъпоумието й е изписано на физиономията на БОКОВАТА...

Е няма такова нещо! Едновременно да си умен, честен и соросоид! Изберете си кое липсва, че сте соросоид се вижда!

Но уточняваш на чия физиономия??? Не си сигурна на физиономията на коя е изписано тъпоумие, а аз ще допълня още болна американска кариерност.

Кристалинка започна да тече по медии и социологични проучвания!?! Да се сещате за нещо подобно преди? И това ако не е перверзия- не знам!!! А ни го вменяват като висша политика!!!

до подписката България и тероризма - уважаеми другарю теротист-болшевик на вас ясно ли ви е що е тероризъм ? КОЙ Е ТЕРОРИСТА В УКРАЙНА ,ГРУЗИЯ И МОЛДОВА !!!НЕ ЧЕТЕ само руска преса има и друга която просветлява

Само, че от много бяло, тролската ти кратунка твърде много е просветнала.

Отговори първо Мейдана как да се квалифицира и ще обсъдим кокакво чете!

Изобщо не си "попа на селото" , а СЕЛСКИЯ ИДИОТ !!!! Я ми припомни кой започна войната в Грузия, а ???? И къде е той сега, че в родината му го издирват ???? За Украина-та се подразбира от Саакашвили !!!! Молдовците ги питай за Румъния !!!!!

Не е по ТЕМАТА ама нещо мак сме пас....Според това съобщение от неофициалния профил на Сирийската армия нашата страна се оказва сред доставчиците на оръжие за сирийските джихадисти. Изненадани ли сте? Аз не съм. Но съм разочарован от управляващите - кога ще видя депутатите и министрите от ГЕРБ, Реформаторския блок и Помиярския фронт да развеят зеленото знаме на пророка и да отидат лично да помагат на своите съюзници-ислямисти в борбата с Башар Асад? Кога ще ги видя да викат "Бойко акбар" по бойните полета на Сирия, както подобава на истинските борци за демокрация и евраатлантически ценности?

Ами те отдавна си викат Боко акхбар.

комунист това е измекяр от всяко нещо търси келепир.Казват му че няма да го пуснат в селото а той,тоест тя иска в поповата къща -супер нахалство

За съжаление не виждам шансове за подкрепата на Русия на която и да е българска кандидатура в светлината на политическата обстановка и свързването на името на България с тероризма. В момента в руската преса се коментира името на България във връзка с доставка на най-модерни системи Град (с обхват до 40км) за терористите в Сирия, които отрязаха преди главата на 10год момченце в Хандарат. "На распространённом боевиками видео хорошо видно, что иностранным государством, откуда в большом количестве поставлены ракеты, является Болгария. На всех ракетных ящиках маркировка VMZ Вазовские машиностроительные заводы (Vazovski Mashinostroitelni Zavodi)."

Ти кои смяташ за "терористи" вуйно?

Откога отрязването на главата на 10год дете не се ли води тероризъм, вуйно? Дори "умерен" тероризъм няма разлика с всепризнат тероризъм, когато се избиват по такъв начин деца и след това ухилените брадати убийци (вече убити) показват с гордост подвига си на видео по всички информационни агенции...

искам и фандъкова да уважите! каде две там и три

Съгласен, но да предложат и Кунева, тя става за всичко, където 2 там и 4....

ехеееей,къде сте тръгнали без федосова?

Няма такъв резил

Е, какво лошо има ? Нека света избира между две бивши комунистки и шпиони на няколко централи. Кой ще ги предложи и кой ще ги избере иначе ? За нас, какво значение има ?

По български .....нали знаете тоя лаф за Нане и Вуте. Опомнете се, идеята е генсек на ООН, не коя от двете е по по най. Която и да успее да се класира ще е признание за България.

и двете не вършат защото не са избирани от българите,по добре да дойде анджеина джоли

много тъпо. Не предполагате ли, че тези ,които досега са били на номинации имат шансове. Не говоря за Бокова, а за другите държави. Това са други 5 човека. Така че САЩ и Китай не гласуват само коя от двете да бъде. За мен Бокова ще бъде предпоследна а Кристалина последна в следващия тур. Няма как да мръднат португалеца

Георгиева за мен е човек без морал ,една пешка ...

симо

Глобална пешка ,либерална...

Успех ,Бокова !Ти си достойният кандидат !

Отрепките в ООН веднага си личат. Още от сега правят уста не да оценят качествата на кандидата, а да търсят формални доводи и несъществуващи тежнения. Де факто няма нищо странно да им анов кандидат, на това може да се стреснат само дебилите, които цапат световната политика. Всеки просперативен, интегративен човек би се радвал на по-дбра кандидатура, ако тя се окаже такава, но не би и погледнал за миг момента, в който се появява, стига да е в течение на мандата за избор на ООН! Това е логиката. Кандидатурата на Герогиева ще пресее гнилочта в ООН и световната политика, още преди да се е явила на интервю! Парадоксална измет вирее в политиката, има си и все още твърде голяма гнила платформа от поддръжници сред гражданите на света. Да изтъкваш по-късно влизане като довод за усложнения - е цинизъм, перверзия, липса на разум и показ на уродливост. Където разумът липсва, бедността е доминанта. Украйна, Русия, Малйзия, Венецуела - все бедни народи, явно и прости, за да са бедни. Бедността не е порок, но е качество, породено от глупост, некадърност. Ето те си задават въпорси, свързани с късното влизане на кандидат! Личи си причината тези нации да са в криза на ценности и икономическа неспособност. Да, кандидатстването на Кристалина е лакмус, който показва кой кой е. Уродите се надигнаха с гърлен злокобен вой. Балбукат в собствените си фекалии. Това е днешната борба на световете - тъмните срещу светлите. Вонята срещу свежия въздух. Корупцията срещу реда и законността. Некадърността срещу таланта. Бокова срещу Герогиева, комунистическите мекерета срещу прогресивното човечество.

Ти разбираш ли какво си написал?Сталинка я предлага задкулисието,масоните от Билденберг и в частност Меркел за свои лични цели и влияния,не за честта на ООН!Георгиева е марионетка и сама иска да е такава!Участва в цялата помия срещу Бокова!Бокова не е със задкулисието,тя е човек на света и с право не се отказва и не се огъна,за разлика от резила на Борисов!

Бокова е кандидат на страните от 6-тия свят, живеещи от износа на суровини Кристалина - на Белия Запад, развиващ наука, иновации и технологии

Факт!

Бокова е кандидат на целия свят,а Кристалина е марионетка на определен кръг които искат да командват целия свят чрез нея,задкулистно и двулично не по съвест и достойнство,а подмолно,нагло и финансово изгодно за тях!

Явно ти си мангасарян от 9тия свят! бИреш джилязу и жица и се навираш на ората из къщята!

Тежки дни за путинофилите

Мноо си тъп! Путин че умре без тъпите БГ кандидатки!хихихи

Бокова каква българска подкрепа очаква като отдавна целият им род са се самоотлъчили от нашето отечество и служат на Москва..

Ти как разбра?

Две неща са безкрайни - Космоса и глупостта! Уважавам и двете дами, но ситуацията изисква да остана и продължа да подкрепям г-жа Бокова! Тя вече е шеф на Юнеско, а дали някой ще стане шеф на ООН, това е бъдеще неопределено...така , че уважавай това което имаш, защото може да останеш и без него! Толкова ли е важно , всъщност да имаме шеф на ООН......не е ли по-важно да имаме истински шеф на страната си...?!

Казано накратко-пак резил за България,помислете разумно -е ли възможно след като българка е начело на ЮНЕСКО и българка да застане начело на ООН,това е поредния абсурд,едва ли тази селска пръчка ще бъде избрана -поговорката гласи-двама се карат -трети печели,пак сме маша в ръцете на "ГОЛЕМИТЕ"БОКЛУЦИ,защото тия западняци са по-големи боклуци и от нас ,жалко ,много жалко ...бат Бойко.....що не се хванете с твойта дружка Меркел и не се хвърлите от някоя стръмна скала ,ще направите голяма услуга на народите се...вие сте едно голямо недоразумение на майката природа.....амин....

След евентуален резил от страна на Бокова въобще не е сигурно местото и в ЮНЕСКО!

Тя там е окончателно компромитирана, така звучи и докладът за дейността й.

Ако Бокова спечели, а Кристалинка я сритат, то това наистина ще бъде такъв звучен шамар за правителството ни, че трябва веднага да си подаде оставката. Победа на И.Б. над К.Г. веднага ще се отрази и на президентските избори. Всъщност може да бъдат и парламентарни едновременно. 3 в 1.

Това е пълно щастие, само да стане!

Виждам, някои започват да се досещат, кой е посочен да е генерален секретар на ООН!

Бъдете спокойни, Велика Русия ще наложи вето на опитите на билдербергите да наложат тази еврейска отрепка за шеф на ООН! Жалкото е, че успяха да пакетират Бочко с цял файтон такива отрепки в министерския съвет и още десетки други в агенциите!

Дядо Иване, а ти заинтересувал ли си се, дали Путин има някакви взаимоотношения с Билдерберг! Ако да, какви са те!

Кристалина е подкрепна от САЩ, ЕС, Китай и Япония Бокова от Венецуела, Русия и Малайзия Жалка картинка

От Китай? А параходче плува ли?

Дует.

Тук понятията се смесват в угода на комунистката Бокова, с което се дават поводи да се плюе по правителството. Неслучайно в (интересно защо само там) руските медии се разви тезата, че смяната на кандидата на България може да доведе до правителствена криза. Корнелия подхвана указанията и иска вот на недоверие. На Бокова ясно и недвусмислено ѝ се каза, че ако на 26-ти не е първа или втора, правителството ще оттегли подкрепата си за нея. Съвсем ясно ѝ се каза. Тя стана шеста. Ако имаше и една капка морал, Бокова щеше да се оттегли. В момента тя представлява официално само себе си, неофициално - Русия. Така че, в момента България има един официален кандидат и това е Кристалина Георгиева. Бокова е никой.

Бокова продължава участието си в лично качество, като безродница.

А бе кап- ут, да те питам Бокова като е комунистка, другата каква е? Ти, макар и да го правиш за пари, си рядко срещано тъпо парче!

Индивидуално, българите са способни хора,колективно, мамата си трака. За посмешище сме. Пълна цигания.....

Вижте кога е избрана сталина за шеф на оон - още през юни. В Между редовете ком. Има и ведио как се крие от жулналистите на срещата на болдерберг

Хаааааа! А бе то ще се окаже, че и невидимите неща били важни!

Кандидатурата на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН е проект на Меркел и германските представители в ЕС. Германската дипломация работи активно в нейна подкрепа от месеци насам, на най-високо ниво. Разиграва се дори картата с отмяна на санкциите с/у Русия за да се спечели нейната подкрепа. Трябваше да се намери зависим човек, който да предложи Кристалина. Такива винаги се появяват в подобен момент. В случая, това е наш Бойко... Германия отдавна иска да повиши своята политическа значимост в световен мащаб. Германия иска да влезе в съвета за сигурност на ООН, като постоянен член, наравно с Русия, Сащ, Франция, Великобритания и Китай. Но, Германия няма шанс ... ООН е създадена след ВСВ, през 1946г, точно заради германците, за да не се повтарят войни като ПСВ и ВСВ, предизвикани от тях. В съвета за сигурност влязоха страните победителки, а Германия е победена. Кристалина Георгиева обаче е виден член на ЕС/в частност - Германия/ и много удобен кандидат за генерален секретар на ООН. Борисов, под диктовка на Меркел, наплюмчи молива и написа предложението. Какта подкрепи и Бокова преди това. А може да се появи и трети български кандидат. Дано не го притиснат и американците, този наш Бойко

Освен, че всичко това е много вероятно, вчера чух още нещо - германците се надяват ресорът финанси, който сега в ЕК управлява Георгиева, да бъде даден на тях, ако тя се махне. То и сега временно заместващият я е техен, тъй, че не би имало проблем. Но какво ще прави ББ без фондовете, с които сега строи и се хвали, не ми е ясно.

Направо си подава оставката! Леля Нели знае какво да прави!

Тиквата се учи на външна политика по метода проба/грешка на гърба на България! Таман ще се изучи и ще трябва да си ходи че всички ще го мразят искрено и лично!

Факт е, че стана интересно. Нека да разберат целия свят че има и българи и начелото и на ЮНЕСКО и на ЕК и че не сме послушна и предсказуема колония, а имаме общество което участва в дебата. Два кандидата от България, а страните от ООН да се разберат. Аз имам преференции, но като цяло съм доволен от развитието.

Сам ли я измисли тая щуротия или сте творчески колектив?

Да имаш двама кандидати, удовлетворяваши предварителните условия на Русия и САЩ е лукс! Орбан го каза, не аз. Унгария няма две дами на подобни позиции! А че били обвързани с бившата комунистическа партия! А с коя друга партия се очаква да са обвързани! С Консервативната или Републиканската!

Няма вече двама кандидати,а един,а другия в лично качество по нареждане на залязваща меркел с нагла антикампания които не и прави чест,а отвращава,но спомага да се види действителното й лице,а то е грозно!

вие сте си избрали пожарникар ... сега що чакате решения на дипломат ...

Да бяхме си го избрали да си посипем главите с пепел ама НЕ сме го направили а си гиназначиха всички измекяри...както ще направят и сега и за това 50% не желаят да гласуватр за да си слагат грях на душата да ги отчитат като бройка. Замислял съм се какво ми пробутват ''проверка дали партия ми е използвала данните за регистрация'' а НЕ ми дават право да проверя дали не са ме използвали при гласуването..

дай Боже както си мислят комунягите като изберат Бокова, че като се отвори рогът на изобилието и ни залее - наводненията нищо не са. Само питат какво направила Георгиева за нас, няма да питам какво напривала Бокова за нас - освен четири апартамента за ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА, АМА ТЕ НЕ СА ЗА НАС. Абе това комунетата само гледат аванта - са свикнали са, като се започне от мандрите - по-възрастните знаят какво говоря.-

За мен и двете направиха много, уреждаха ме с готини мацки!

Списания ли ти купуваха?

Неизненадващо, ама много приятно сега Бокова, след като няма да има удари под кръста за нея да вземе, че да спечели!

те европейците много тъпи бе, И се чудя защо всички искат в Европа, не в Русия .. Та те много тъпи, щото сипят само суперлативи за Георгиева. Не им вярвайте - гласувайте за потомствения демократ Бокова.

Започват един по един да се изсухлят от ЕС.

Какво значение има кой къде иска да живее!Запада е направил това което е постигнал за себе си,за своите граждани ,не за пришълци от Източна Европа,които са третирани унизително с по ниско възнаграждение или като хора втора ръка,въпреки принципите на демократичните ценности и равни права на членовете на ЕС.Те не искат конкуренти и го доказват!Българите бягат на запад поради лошото държавно управление,безработица,липса на икономическа переспектива и корупция.И тъй като запада иска да държи топката и точно когато в ООН трябва да има източна кандидатура и това би лишило страни като Германия от контрол вкарват марионетка по най подлия възможен начин прикрит зад демокрацията ,но използвайки простотията българска за параван.Затова са "суперлативите" на "големите"!Играта е нечестна и брутална!

Още няколко години управление на Бойко и ще се върна в България. За сега в чужбина сме на уважение сред обществото, получаваме водещи позиции, според таланта, знанията и трудолюбието ни. Който познава само хора без качества да се конкурират на свободен пазар, нека да не обобщава под един похлупак всички! Голяма част от българите са недообразовани, невъзпитани, емоционално недооформени личности и е естествено да не могат да пробият в Европа лесно. Естествено е и имиджът на българите да не е добър. Уверявам ви, че и германицте от бившата ГДР получават затруднения да се наложат, защото определено не им достига култура и интелект, изостанали са от комунизъм. Индиферетността в споделеното от теб идва от неразбирането на нещата, както са. И пекаш обобщения на едро, пълна каша. Как може тогава да разбирам факта, че аз познавам почти само успели българи в Европа и няколко, които нямат желание или способност. Познавам преподаватели доценти, професори, лидери в науката, милионери инженери, математици от висок ранг, мениджъри по най-актуални световни проекти, архитекти, зъболекар, собственик на верига детски градини - все българи на запад. Очевидно не е проблемът в принадлежността към българския народ, а проблемът е при такива като теб, които нещо не доразбират, но Партията ги е убедила, че са много умни :-) Това е най-страшната лъжа, човеко! Ние тук преодоляваме лошия имидж на комунистически кенеф и променяме името на нацията в Европа и по света. Недвусмислено, с чест, с устрем, с интелект. И сме най-големият инвестоитор в Бългаиря - вече стигаме почти 2 милиарда годишно!!! Сещаш ли се къде си?

Черната в ляво на коя държава е кандидат! Оффф, забравих че безродник значело човек без Родина!

Жълтата в дясно с какво помогна на родината, като се изключи идеята да облагородяване на гените с арабски и пущунски примеси?

Засягаш се неоснователно! Не съм казал червената, а черната! Георгиева е на служба в ЕС, помогна на България, като прие да замени Румяна Щерева като кандидат за еврокомисар! Като еврокомисар не би трябвало да показва пристрастия към родната държава, община, град, квартал и дом!

Малко е! Да бях на Бойко щях да предложа и Цецка Цачева и Татяна Дончева. Така отборната победа ни е сигурна!

много те харесвам, от моята кръвна група си.Хубаво е да стане българка гл.секретар на ООН. Но не мога да се съглася това да е Бокова. Може би, защото съм на почтени години и знам какво направиха от нас такива като баща ѝ - съсипаха България. безвъзвратно.

НЕМОГА ДА ВИ РАЗБЕРА БАЩАТА НА БОКОВА ЛИ ИЗБИРАТ ИЛИ БОКОВА???-И КОЙ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ????? СЕГАШНИТЕ ИЛИ ПРЕДИ 89Г.КОГАТО ИМАШЕ ВСИЧКО- НАМАЛО БАНАНИ СЕГА ИМА НО НЕМОЖЕМ ДА СИ КУПИМ

Ей неграмотник! Не можеш да си купиш, защото си неграмотен...

Оказа се, че бананите са радиоактивни, а маймуните страдат от това.

Разсипаха и окрадоха ,продадоха България,всички,ама всички след 1989г.появиха се милионери ,милиардери,все на гърба на народа.Т.Ж. имаше къща на секвоя и какво друго,знаеш ли? От СССР ,вземаха без да плащат желязо ,нефт,суровини, а им изнасяхме компоти правени от циганите .Както беше бай Тошо,-Вие няма да можете да боядисате,това което съм направил.Вярно е!!!!

Щом е било без да плащат, одобрявам. Ние като по-бедни и по-заваллии търсим БЕЗПЛАТНО!

ДАВАЙ КРИСИ!