Ирина Бокова: Време е за жена да оглави ООН

Време е за жена генерален секретар на ООН, каза генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова в интервю за Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Бокова: Време е за жена да оглави ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бокова---наследничка на сатрапите на България! Бокова се докопа до Юнеско по чисто комунистически метод-- от ходене "От врата на врата" при тези,които трябваше да я изберат тогава--САМАТА ТЯ ГО ПРИЗНА и то не посещение с празни ръце! И така--докопа са до Юнеско! Разберете бе хора от Асошиейтед прес --- БИВШ КОМУНИСТ---КАКТО И БИВШ ЦВЕТНОКОЖ---НЯМА!!! КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ? Виж, ако и на Вашата врата е потропала ---Ви разбираме----ЮНЕСКО РАЗПОЛАГА С МНОООГО ПАРИ И да пишете ПОХВАЛНО СЛОВО ЗА БОКОВА Е ОПРАВДАНО - И ВИЕ СТЕ ХОРА И ИМАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСОВИ НУЖДИ!!! Ние в България най-добре го знаем---"От врата на врата " на Бокова е печелившо по цял свят, но после....При нас 60 години комунистическо турско управление---последно място в ЕС --- по икономическо развитие ---какво като Бокова е на Юнеско??? Браво на ЕВРОПАТА--подкрепва комунист---не им стига СТАНИшеф!!! Резил!

Бокова може да оглави ООН-ето, ама руснаците ще я гръмнат, както гръмнаха Даг Хамършелд, без да им мигне окото!

Бокова е изгодна на номенклатурата, защото назначава нейни хора и децата им, това е другото са приказки за лека нощ.

Света би бил по-хубав, Бокова, Кунева, Поптодорова, Кристалина, Плугчиева...

Не разбрах какво е сторила Кристалина. Българинът е голям сбърканяк, като слага всичко в един кюп. Така правят простите хора, които не могат да различат, за това прекарват всичко с една единствена псувня.

възхитен съм и горд,дори да остане само възможност!хвала на такива българки ,като Бокова.жените са по добрата част на човечеството,трябва да им се даде шанс да подредят света!!!!!

Комуниста не може да работи в полза за хората, поради това че неговата идеология нарушава божиите закони. Той не разбира принципите в природата за да е ефективен и добронамерен изпълнител на обществено отговорни задачи.

Комунистът е психически и морално деформиран човек. Няма друга причина да искаш всички да са еднакво бедни. В държавите, които са вкарали заразата, все едно садят семе от трева и семена от дървета - в саксия. Като не може да порасте дървото, почват да се хвалят, че тревата (те самите) са на ръст като дърветата. Това правят уродите. Но вече не могат, понеже големите дървета вече спукаха саксията. Бокова е трева, закачила се на високо, та хората трудно различават низостта й. Но ще се види! Такова не остава незабелязано и се размирисва силно.

Но Бокова с нейните 65 години към края на мандата и мъглявите "постижения" в ЮНЕСКО, може само да подкрепи някоя значително по-млада колежка.

Има организация, която прави ревизия на дейността на ЮНЕСКО. Последният доклад на тази организация е от края на предишния мандат на Бокова там. В този доклад пише за провалите й, за накърняване на финансовото състояние на Юнеско, за слабата й дейност, но най-фрапиращото беше, че "някои извършени от Ирина Бокова назначения будят меко казано недоумение". Визират се ред назначения на възлови позиции на хора с лошо реноме, включително и осъдени за подкупи. Така стана ясно,м че Бокова се окопава по типично комунистически начин в Юнеско, като се огражда с хора, готови да я подкрепят срещу лични облаги. Забележете напредъкът на Бокова - с Китай и първата китайска дама. Те са като дупе и гащи във въртенето на едни огромни пари. Бездарността на комунист да осигури плзи за обществото е известна. Но дарбата да разруши нещо създаденои, за да си извлече лична полза и след това да духне - е известна. Ако има галфони освен Китай и Русия да изберат наследницат ана комунистически сатрап за каквато и да е занапред, камо ли за глава на ООН, аз се изнасям на луната и приемам, че светът се е изродил окончателно. Да, българка е, но има българи, от които ме е срам. Такава е Бокова. Станишев е другото семе на сатрап, от което ме е срам. Не смятам, че поддържането на българското е непременно и безусловно. Иначе бих одобрил и подкрепата на голяма част от германците за Хитлер например. Изроденото, дори да е българиско, трябва да се реже навреме, докато не е обхванало повече от обществената тъкан. И не ме интересува дали е българско, или африканско. Понеже имам грам ум в главата си. Дано обществото не го е загубил този ум! Бокова и подобни, независимо от коя държава са - възможно по-бързо вън от политиката!! Те разпределят по джобове на корумпирани политици и бизнесмени нашето бъдеще.

Милиарди от ЮНЕСКО- значи, заслужи вниманието на Боци да я лансира за шеф на ООН!

Боци може да лансира, каракачанката на Путин, друго едва ли.

Де да имаше такава организация, която да направи ревизия на Дондуков 2...

Може и да има, ако българинът не беше страхлива фуста.

Тая едвам я търпят в ЮНЕСКО, тръгнала към ООН.

И ти ли да си мари ? От фамилията Бокови.

на българските платени медии.

И ако може да е тя , ей няма отърване от българските комунистическите издънки.

Няма отърване, защото са много послушни. Слушкат западните си господари и дори дават съгласието си да разрушат и съсипят собствените си държави и народи само да им дадат малко парички....и така никой с власт няма сметка да ги прочиства...

pmotikov@abv.bg

йонеску отдавна е напуснат от Западната Държава !!!

Айде, че и третият пол, и те чакат ред да оглавяват.

както нищо не прави ООН, и магаре да сложат генерален секретар все тая.

" ...Време е за жена генерален секретар на ООН, каза генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова в интервю за Асошиейтед прес. ..." И това да си ти тарикатке ? А?

Тая женица, вместо да е в затвора, до живот, за ограбване на народа, ще я избират за шеф на ООН. Еее гати заспалото ЦРУ, ДАНС, МАНС и други заспали структури.

След като един по-специален оглави САЩ, защо сега жена да не оглави ООН. Еманципацията лекува комплексите.

Може да е жена, но не червената Бокова. Ще бъде срам за ООН.

Да, но не и ти!!!!! НЯМА ДА СТАНЕ - ЗАПОМНИ ТОВА И ТОГАВА ЩЕ СЕ ХАПИШ....ОТЗ...!!!

идея и то от българка. Дали на Иринчето не се ще и папа да стане?

Kогото назначат щатите - тои/тя/то ще е ! а вие не коментираите заповедите! изпълняваите ги!

Световните лихвари са големи майтапчии.

Има ли някаква връзка между семейство бокови и боко тиквата? Има, всичките са червени тикви!

Единствената българка, достойна за генерален секретар на ООН, е Кристалина Георгиева! А комунистката Бокова е срам и позор за България!

Ако има предвид Мекел, добре, ама не стига. Но времето е за жена като Маргарет Тачър! По света шетат пълни идиоти и уравновесена жена няма да се справи с тях. На такива им трябва дива и луда кучка, а такава няма на хоризонта.

Помним боковизията!

за един достоен човек, който стои изправен на собствените си крака, а не се подкрепя от патериците на известни семитски лобита не му трябва да става генсек на такава организация, като оне. но. за клана бокови - даже е съвсем точно. серж - генсек на пес и но.15 в ес, бокова генсек на оон. как? с пълзения.

Кви са тия лобита, бре другарю фашист? Има лекарства за параноя.

Време е! Но не всяка жена, а нашата жена. А от нашите трябва да е с Малко име "ИРИНА". Е това е патриотизъм и феминизъм в едно.

да. и му се вика боковизъм. серж-рокера също пада в това бузлуджанско определение.

Мене ако питаш, това си е комунизмът, феминизмът и идиотизмът в едно.

КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРЕПКИ КАТО НЕЯ ПРОДАДОХА БЬЛГАРИЯ ЗА ВИСОКИ ПОСТОВЕ В ЕНИЧЕРСКИ КОРПУСИ. АНАТЕМА!

Специално за вас лейди може и без конкурс...

Какво беше казал турчина за жените преди няколко дена... ето го същото изказване и от тази овца. Уважавах я, защото е успяла личност. Уважавах я, защото е БЪЛГАРКА на висок пост в чужбина. Обаче с това си комплексирано и тесногръдо изказване падна до септичната яма. Приравни се на турчина само в обратната посока. Е както коментирах в темата на турчина.... Равенство не е имало, няма в момента, няма и да има. Човек обича да се дели и има доста вода да изтече докато еволюира начинът му на мислене.

Успяла е чрез престъпленията на баща си, един от най-големите комунистически главорези. Повече отрязани глави - повече успели личности (ИД).

Леле затова ли САЩ са я предпочели!!Майчице и там комунисти!Провери и под кревата си!

Кой не скача върху мен не е червен. А какви са племениците на Бокова-племеникът хванат в Испания за крадене на коли и търговия с дрога ,племеницата -самоубила се - Къде е и Филип.Избирането и ще бъде равносилно на това начело на Юнеско да застане диктатор от рода на Мусолини ,Хит. или Ста.Какво е учила в Москва-агент на кого е всеки завършил.А някои са двойни и тройни..Срам и позор.

Абе, къде е батко?

Аман от хейтъри! Вместо да се радвате, че една българка, и то при това достойна и доказала се, може да оглави световна организация от мащаба на ООН!

Не сме хейтъри, а сме влюбени в нея. За големият талант, който я прати на висок комунистически пост - шеф на ЮНЕСКО.

Ами по-добре е с брат си "да поемат вината с мезетата"...

Заради тази американците спряха издръжката на ЮНЕСКО, сега и ООН ли ще закриваме?