Бокова пада до пета позиция в надпреварата за ООН

Португалецът Антониу Гутериш е начело след второто предварително гласуване в Съвета за сигурност за нов генерален секретар на ООН. Ирина Бокова пада с две места

Обратно в новината

Коментари - Бокова пада до пета позиция в надпреварата за ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И петото място й е много на тая комунистка.

Не ви ли прави впечатление, че ООН се председатълства от генерални секретари произхождащи все от страни от които нищо не зависи в световната политика? Такива са и новите претенденти за поста. Подобаваща е и ролята в света и на цялата ООН. Не ми е жал за Бокова. Жалко е само за изявата на лицето Евгени Михайлов. Това, че се оказа неимоверен боклук, културен деятел при това, а от горе на това и депутат, па макар и бивш, . . . Това вече хвърля огромно петно, стигма върху целия народ. Не че съм фен на Бокова, но за низостта на която е способен един индивид за когото се предполага, че е морален стожер на това общество говори много за това общество и за тоз народ. Просто нямам подходящи думи. . . .

Браво Евгени Михайлов. Жестоката истина трябва да се знае. Уважаеми господин Judes изглежда нямате представа какво значи да влезете в категорията на човек с "родители засегнати от МЕРОПРИЯТИЯ на народната власт". Три години подред се отказва кандидатстване в университет /при запазени места от 18-20 % за деца на "Активни борци против фашизма и КАПИТАЛИЗМА", може и с тройки./, Изключване от университета при най-малък знак за собствено мнение /напр. около унгарските събития Изпадане в немилост пред властта за щяло и не щяло. За избитите без съд и присъда хиляди жертви за 3-4 месеца след черната "велика" дата 09 09 44. Да не говорим за техните деца и семейства. А сега няма по-велики от тях и ни поучават -"децата не носят вина за деянията на родителите си". Напълно съм съгласен и подкрепям с две ръце това, но не от техните уста. Уста на демагогия и цинизъм, откакто съществуват като партия.

Михайлов спрягаше Бокова, като човек на Москва, но вижте, колко тъпо се получи, акцията срещу българката доведе до това на второ място да излезе сръбският кандидат, истинската руска кандидатура.

МАЯ МАНОЛОВА СТАВА ЗА ВСИЧКО, ЖАЛКО

ОПРЕДЕЛЕТЕ КАКЪВ ЧОВЕК СТЕ: ПЪРВИ ТИП: 1а/ВЕЧЕР-ЗАСПИВАНЕ-Заспивате с мисъл че ще изберът Бокова 1б/СУТРИН-СЪБУЖДАНЕ- с мисъл че трябва да изберът Бокова ВИЕ СТЕ БОГАТ,ЩАСТЛИВ-БЕЗ ПРОБЛЕМИ ВТОРИ ТИП 2а/ВЕЧЕР-ЗАСПИВАНЕ-Заспивате с мисъл как ще платите "Сградна мощност" 2б/СУТРИН-СЪБУЖДАНЕ- с мисъл че трябва да платите "Сградна мощност" ВИЕ ТЕ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН ПОЗНАХТЕ ЛИ СЕ ? ?

ЗАКОНОМЕРНО ,ЕСТЕСТВЕНО,РЕАЛНО. НЯКОЙ ДА Е ВЯРВАЛ ЧЕ ЩЕ Я ИЗБЕРАТ.? ! ? ВЕСНИКАРСКИЯТ ШУМ И ПИСАНИЯ ИМАТ ПРОПАГАНДЕН ХАРАКТЕР ОТ ОТМИНАЛИТЕ ВРЕМЕНА РЕАЛНО: ШАНСОВЕ НУЛА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КРЪГОВЕ СТОЯЩИ ЗАД НЕЯ - "ОСТАВАТ С ПРСТ В УСТАТА"

Форума кипи от нахлуващи все нови и нови Соросоидни форумци. Изглежда дават по-високи хонорари за сполучлив постинг, срещу кандидатурата на Бокова. Много сме прости българите, ако сме ходили на училище! Май, там са ни научили, че какво трябва да се прави в България е най-добре да се остави на САЩ

Збогом дано си щастлива утре далече от тук

Всеки е щастлив, когато намира къде да живее. "Сбогом" може да се казва само при смърт на някого.

Няма такова нещо - много грешиш! Сбогом се казва НЕ САМО при смърт! Провери си познанията, че са слабички!

Това е добра новина за България....!

Бокова да се извини за престъпленията на баща ѝ и за наглостта на брат ѝ. И да поиска прошка, да покаже съпричастност с жертвите на убиеца... Тогава чак може да помислим...

Не мога да ги понасям тия комуняги дето сега ми се правят на най=велики демократи,а преди са ми крещели в ушите колко е велик комунизма!!!Сега всичката тази измет се изнесе в америка,която ми се струва че ги е сътворила след като ги приема безпрекословно!

А възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

Приятел много лесно ще разберете. Вижте кои хора са с него. Като се почне от председателя на парламента Цецка и всички нива на управление надолу. Почти всички кметове /най-вече корумпираните и с далавери около тях. 8000 000 са ренегатите от БКП след промените и са навсякъде. Добре маскирани и сипещи демагогията на старата си партия

Честито българи! Огромна победа за България, че тая дърта комунистка няма да заеме поста шеф на света.

Това е честен конкурс ,а не като нашите тук за директори на училища, където с връзки се избира най-неграмотният кандидат!!!

Сега слагат за директори физкултурници

Омраза към някого може да изпитва само прост човек. Ирина Бокова ще си намери друга работа, ако не стане шеф на ООН.

На нея работа не и трябва вече, само да отдава имотите в Ню Йорк, Лондон и Париж под наем в Букинга ще се изхранва. Що няма имот в Москва само ми е интересно.

Решенията вземат страните, които могат да унищожат планетата сами. Предполагам ги знаете. Не са много. За всички останали има ООН. За протокола.

Ей една хубава новина. Македонецът да изберат. Те са древна нация ;-)) Бе хора отворете си очите, тия кухи институции какво правят за човечеството. Игра на тронове! Пълен фарс.

еврейката бокова няма никакви дертове нито за България още по малко за червените бантускотове дето рипат тука ....тя има апартаменти за милиони във Франция и Америка

И в Лондон...И на други места. Защото произхожда от семейство на борци за свобода и социална справедливост и заклет враг на капитализма и богатите, забогатели от труда на другите...Но не и срещу крадците, явно!

Моля, бъдете по-прецизни в текстовете си. Антонио Гутиереш е името. Другите грешки няма да коментирам.

Дрогарката Бокова асамблеята знаме на мира долни комунистически пачаври.

Браво на Евгени Михайлов ! Достойна и смела постъпка. В противен случай госпожа жидо-бокова можеше и да спечели...

знам ,че госпоза бокова е бивш комунистически кадур. е и какво, но е българка и е добре за българя. а евегени михаилов какув е едно резисжорче от далечното минало,гаден демократ-предател

А ти какув си,гербераст ипи пе....аст

И двете, дедо попе, и двете...

Заглавието трябваше да е Руският кандидат (сърбина) изпревари Френския (Бокова) и вече е на втора позиция. Тогава Е. Михайлов и другите около него, щяха да разберат, колко са били несъстоятелни в тезите си.

Не се безпокойте. Вечи писах - обрах разни коментари. НО ... Той Господ си знае "Работата" - такива, като тази Мърша, ще си умрат от "гъза и топките". ------------ Пиша за "Танкиста". Пояснявам за глупаците.

Ние вече "трескаво" гледаме как... Трябва Да Ни Е Срам - Достатъчно е САМО "ЗАГЛАВИЕТО" на тази "Статия" ...

Този мръсник трябва да бъде даден под съд за саботаж на държавната политика. Дори ако се разгледа добре "заслугата" за касетата сигурно ще се види,че е платено за "положителната" експертиза.А тази мръсна женка тафровица я пуснете на демократична турция ,че да и падне мед на сърцето.

Във цялата си история българите сме имали предатели, но метежа на 10-ти ноември разби държавата ни.Срам за Михайлов-танкиста. Самоизяждаме се.Проклети да са доларите, алчните забогатяха, на гърба на обикновените хора.

На днешния ден, през 1945 година, САЩ бомбардират ,Хирошима .От военна гледна точка бомбардировката на Хирошима и на Нагасаки 3 дни по-късно е напълно безсмислена. Още повече, че Япония вече е изгубила войната, и се уговарят условията на капитулацията, която ще бъде подписана 9 дни по-късно, на 15 август 1945. Важно е да се запомни. Защото в днешните учебници по история в Япония пише: "Съветският съюз обяви война на Япония. Хирошима и Нагасаки бяха бомбардирани с атомни бомби" Не пише, че СССР е бомбардирал Хирошима, и Нагасаки. Но не пише, че САЩ ги е бомбардирал. Крият даже от японците това, което не може да бъде не само скрито, но даже и забравено.

А "приятелска " СССР се възползва от ситоацията и анексира Курилските острови които са японски. Не маниполирай!!

Жалко и много тъжно, че една държава с древна история и култура, допуска период в съществуването си, когато изпълзяват от цепнатините на времето всякакви дървеници, всякакви инсекти, които могат да внесат само отрова в нормалния ход на историята.

Като не знаеш българския език - ползвай ортографичен коректор

Комунистическото нахалство и натрапване,без морал и достойнство,са на показ пред ООН,демонстрирано от Бокова без капка срам и съвест,че излага нацията ни!Трябваше да се откаже веднага,след като и българите 85% не я искат!

ей такива са се народили комунистчета и се представят за българи, да ни срамят навсякъде

РАШЕТА НЯКОЙ ДА СЕ Е СЪМНЯВАЛ В РЕЗУЛТАТА -ААААААААААА??????

Боко, заврел носа в Червения Й гс, и вдигнал гордо, своята Партийна книшка, я дигна до Трета позиция!

Бокова е една от удобните фигури за господарите на света.

Бокова няма място там !!! Повече морал трябва!!! ООН да не би да е комунистическа организация , че БОКОВА ДА Я ОГЛАВИ ?кАТО ОТПАДНЕ МОЖЕ БСП ДА Я НОМИНИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ...........

Нима има изненадани след иампанията, която се води. Както винаги нашия "елит" е само маша на чуждите играчи. В случая на на барозу. И както винаги нямаме капацитет да сътворим нещо позитивно. Можем само да се оакваме до ушите.

Тази седмица на пето място,другата седмица на седмо.

Като гледам резултатите, Евгений Михайлов трябва да е писал писма и срещу Антонио Гутереш, Вук Йеремич, Данило Турк, Сърджан Керим, Хелън Кларк, Кристиана Фигерес и Наталия Герман. Предвид неоспоримия му авторитет посланиците на 15-те държави членки на Съвета за сигурност на ООН вероятно са коментирали и получени от него хвалебствени писма за Сузана Малкора и последните двама, та техните резултати при второто гласуване са по-високи от тези при първото. БНТ няма ли информация за това? Антонио Гутереш: 11-2-2 (предишен резултат 12-0-3) Вук Йеремич: 8-4-3 ( предишен резултат 9-5-1) Сузана Малкора: 8-6-1 (предишен резултат 7-4-4) Данило Турк: 7-5-3 (предишен резултат 11-2-2) Ирина Бокова: 7-7-1 ( предишен резултат 9-4-2) Сърджан Керим 6-7-2 (предишен резултат 9-5-1) Хелън Кларк: 6-8-1 (предишен резултат 8-5-2) Кристиана Фигерес: 5-5-5 (предишен резултат 5-8-2) Наталия Герман: 4-4-7 (предишен резултат 3-10-2) Мирослав Лайчак: 7-3-5 (2-6-7) Игор Лукшич: 3-7-5 (2-9-4) Весна Пушич се отказа

Причините биха могли да бъдат различни, но надали някой друг е писал срещу свой, напротив, не случайно съществуват термин и ангажимент"лобисти", другите търсят начини да увеличат шансовете и подкрепата за своя представител, а тук някои играят за чуждите, т.е. също за техните:-(( И да попитам - Михайлов, а и тези, които го "приветстват", дали толкова усърдно са разгледали биографиите и родата на всички останали номинации?? А??

Не знаеш, тоя "хубавец" Е.Михайлов е прикрит педераст( нищо, че и дядо е станал). Не, че Бокова е симпатична, даже напротив, но з а него всичко е в реда на нещата...........

Искам да напиша това - Нека не ме иозтрият, моля ! Идва края на ПОЛИТИЦИТЕ изобщо !!! Никой не им вярва, никой не се съобразява с тях... То ще е смешно ако има политици :)))) ...за напред :) 1% да крадат пари ?????????

Защо ми изтри коментара"до 10052".Значи той може да коментира неща,нямащи нищо общо със темата,да вмъква ни в клин,ни в ръкав работнически песни и лозунги за да бъде по интересен и"знаещ", моя коментар билизвън темата или съдържал блам. Цензураааа.... в ДИР-А.

Хонорар?? О, я не съди по себе си, не знаеш ли, че има хора, надявам се и са болшинството, които пишат без хонорар?? А точно "безплатните" са си истинските, и двигатели на прогреса:-)!! Поначало да си чувал думата идеализъм, идеалисти, саможертва, себеотрицание и т.н., за някой от нашите герои, че се е жертвал срещу заплащане:-((?? А и тогава е имало продажници, предатели и мекерета, нали??.

Моля да ме извините за техническа грешка, коментарът ми е в отговор на "Указание от "Посерано"

И стига смешки !!! Ако ИМАХМЕ наистина Български пресидент в Юнеско, България щеше да се знае !!! Това подчертава, че никакво значение няма кой ни представлява !!!! Тъпотия и безпътие... НЕ на политиците изобщо !!!

За България нищо,но за Мматушка Русия много.

Задавам един въпрос и не ме занимавайте с тъпотий повече !!! Какво, КАКВО НАПРАВИ тази за България ??? Благодаря !

Скъпи тролчета и мурзилки,идентефицирайте се с цифрови знаци,за да ви откриваме по-лесно в списъка за хонорари днес.Хвала на 10052,999+,94 и 68,изкараха си хонорар за два дни напред.Дерзайте другари.Победа будет за нами.

Хонорар?? О, я не съди по себе си, не знаеш ли, че има хора, надявам се и са болшинството, които пишат без хонорар?? А точно "безплатните" са си истинските, и двигатели на прогреса:-)!! Поначало да си чувал думата идеализъм, идеалисти, саможертва, себеотрицание и т.н., за някой от нашите герои, че се е жертвал срещу заплащане:-((?? А и тогава е имало продажници, предатели и мекерета, нали??.

И аз съм завършил в Москва по същото време, но не си спомням Евгени Михайлов. Или е бил "сетовно неизвестен", или се е криел някъде зад кулисите.

Това се очакваше след толкова активни мероприятия на Тафров, Михайлов и прочие соросоиди, които сами пожизнено нямат шанс да бъдат в подобен списък с кандидати дори на значително по-ниски постове, а за този да не говорим! Те не могат да го направят, но могат да развалят онова, което е направено и постигнато от друг - по старото правило, че "ако в България се роди гений, той ще е геният на завистта" - Йордан Йовков го е казал, след конкретна подобна случка!

Е.Михайлов е един комплексар и слагач на силните на деня!

Цялото насление на Балканския полуостров е, пряко сили, 70 милиона - една трета от индийскя щат Утар Прадеш, примерно. Повечето претенденти за благия пост са балканци. Какво говори това - далаверата е много голяма!

Браво на Михайлов, един смел българин

Има една народна мъдрост-само при българския казан в ада няма дявол-тази роля се изпълнява от тези в казана-а някой се покаже от казана, другите дружно го дърпат отново вътре /Защо толкова плюете Бокова, нали тя представлява България,,

защото са бивши комунисти, завършили в Масква, пребоядисани после в американски подлоги, а иначе все същите бездарни идиоти и хора без грам достойнство, като Евгени Михайлов и подобията му

Защото нямате представа какво значи да страдаш от комунистически режим.

И МНОГО ГЛУПАВ.

Този тъп Московски институт много ценни кадри има и след толкова години, на кое място е в света на никое , мръсни комунисти от ДС с червено паве в главата

Бокова е тъпо парче - снима се до Путин закичена с георгиевска лента, точно когато целичт сввт бойкотира Россия заради кражбата на Крим....

Тя има още доста награди, снимала се е не само с него, но това май не интересува никой. Важното е да плюем някого.