Предстоят още експертизи за смъртта на руския посланик в ООН

В съдебномедицинската служба на Ню Йорк бе извършена аутопсия на тялото на починалия внезапно в понеделник постоянен представител на Русия в ООН Виталий Чуркин.

Обратно в новината

Коментари - Предстоят още експертизи за смъртта на руския посланик в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според изтичане на информация в американските медии, амер. лекари са намерили отрова в черния дроб на Виталий Черкин и тяхното заключение е, че е отровен 10 часа преди смърта си. Въпреки протестите на Захарова за изтичането на информацията, това се коментира навсякъде като чисто американско убийство на амер. спец служби: Потърсете на Интернет за: "У ЧУРКИНА АМЕРИКАНСКИЕ ЭКСПЕРТЫ В ПОЧКАХ НАШЛИ ЯД" и "Autopsy Report Reveals Russia's UN Envoy Churkin Was Poisoned" Руските медии акцентират върху искането виновните лица, поръчали убийството, да бъдат наказани и коментират две основни версии за убийството: (1) Подготвения от Виталий Чуркин за ООН доклад за Федералния Резерв. Споменава се също, че за последните 2 месеца са убити 6 руски дипломати на символични дати (съдържащи числата 911), като Виталий Чуркин е убит точно месец след инагурацията на Доналд Тръмп на 20 януари! Може би трябва да се спомене, че Федералният резерв е създаден през 1913 год и е частна собственост на клана Ротшилд, като е създаден със злато на императора на Русия (88.8%) и императора на Китай (11.2%) дадени под наем за 100 години с 4% лихва (изтекъл в 2013, като лихвата никога не е била платена). Документите на наследниците от руска страна са подготвени и това ще означава пълен фалит на клана Ротшилд. Това е основателна причина за тях за започване на световна война.... Потърсете за: " Виталия Чуркина убили за готовившийся доклад по ФРС на Совбезе ООН". (2) Друга по-малко вероятна версия е доклада на Виталий Чуркин пред ООН на 24-12-2016, където той се обявява срещу строежа на израелски селища на палестински територии..

Няма нужда от разследване и аутопсии с цел да се харчат парите на събратята американци, които дори и с 10-15 пъти по големи доходи и с 7-8 пъти по големи разходи са си наши нтернационални братя. Всичко е ясно! Лека му пръст на човека, но той е умрял от естествена смърт. Ето заключението: Първо: По служебни причини и лични умения е хакнал всички и-мейли на всички партии/а вероятно и на всички физ. лица в САЩ. Възможно е да не е хаквал, а просто да е "купил" информацията, от АНС, където тя си се събира и съхранява ежедневно/ Второ: Не е могъл да поеме информацията, нито да се съгласи със сексуалните практики в Демократическата и всички от останалите 1 бр партии . Трето: Писал е доклад до Путин, но е мразил Путин. Срам го е било от неравностойното му положение. Нямал е думи да опише това, което знае, с което се е декомплексирал. ИЗВОД:Негово Превъзходителство е умрял от прекалено възбуждане и срам.

Каза ти се преди 51 минути да си изпиеш четирите хапчета в кутийката. А ти по навик си взел противозачатъчните на медсестрата от блистера и състоянието ти се влошава прогресивно. Изпий си хапчетата, че пак ще има усмирителната риза и маркуча със студената вода.

Да, ама Чуркин явно не е сбъркал хапчетата, затова сега го пържат долу на дяволския грил!

Хан Тъптатъп, изцепките ти вече не правят впечатление на никой.

Аман от бивши комунисти, върли защитници на руския империализъм! То и слепите виждат, че Путин му е наредил да умре, или секретарката му го е накарала да схруска ампулата по заповед отгоре! Висш държавен чиновник в Русия никога не умира без заповед отгоре! Чурки явно е нагазил яко лука, а заедно с него само за месец 9 руси дипломата! Един - случайност, 2 - случайност, ама баш 9 си е чиста закономерност!

Да живее руския Империализъм, най-Империалистическия Империализъм в Света! Да живеят и българските Комунисти, най-яростните и верни поддръжници на руския Империализъм!

Уважаеми, съфорумци. Визирам нормални хора, с адекватни постинги. Моля, оставете мършояди да развиват свое въображение в този форум без да им отговаряте. Вечерта може да надникнем и да видим до какви "висини" на човешки интелект могат да стигнат. Повечето от тях с сексуални проблеми, единствено четивото им плажни криминалета. Предполагам , че простотиите ще бъдет уникални. Пожелавам лек ден.

хайде по руски да си пуснеш някоя турска сапунка, сипи си 500гр мистър пропър за отскок и после абдикирай в тоалетната.

В Евросоюза има два типа страни- членове, малки страни -членове, и тези който още не са разбрали, че те са малки страни -членове! Франсуа Тимерманс Вице-предцедател на европейската комисия

Куткудякаш то из-под клиента ве чалгпитек! Дращиш от 1001 ника и си мислиш, че си велик комбинатор. Не , не си, същият чалгаджия кючеклия си, с големите амбиции и мизерните возможности! И след като наше танкове са на 50 години, що квичиш? Пък и да допуснем , че са на 50, но са си наши, а ти разпрания курдюк купуваш 25-30 годишни таралясници абрамси на цена като нови!хахах Ся разобрали ве балък изклатен!

Боярышник

Пак ли по навик .....

руснаците ще викат, че американците са го отровили, американците обратното, т.е. че путин го е уредил, а всъщност старото уиски, младите секретарки и черния хайвер......бог да го прости...

никой нищо не вика, на всички умни хора е ясно, че Чуркин е получил инфаркт, което е нормално за годините му и за напрежение в работата му.

Ким Чен-нам умря от напръскано лице, а Чуркин от сърце! Чудно при тази съвременна медицина, тези хора защо не се грижат по усърдно за здравето си:)))

Сакралните жертви... част от плана за дискредитиране на бившият соц блок Георги Марков -вероятно убит от англичаните и го преписват на ДС (ако човек следи писмата на ГМ последните години от Англия ще види какво разочарование е преживял там . Четете "писмо на георги марков до димитър бочев" ). Още един опит за сакрална жертва . Атентата срещу папата. Преписан на България от ЦРУ. Това струва на България десетки милиарди загуби от търговия. Такива сакрални жертви има колкото щеш -Литвиненко,Немцов.......Общо взето тези жертви може да ги познаете по квича на западните двуличници

сега кажи, че ленин, сталин , брежнев и хрушчов нямат нищо общо с конц. лагерите, политическите убийства и масовата гладна смърт и те признавам.

инфо за местни мършояди , как реагират нормални хора на кончина на човека. Тези хора са постигнали нещо в живота за разлика от изливащи тук помия. "Американският президент каза, че е натъжен от неочакваната кончина на руския постоянен представител в ООН Виталий Чуркин. В изявление Тръмп нарече Чуркин "вещ дипломат". "Дълбоко разстроена съм от кончината на руския постоянен представител в ООН Виталий Чуркин", написа Саманта Пауърс. Тя определи Чуркин като "маестро в дипломацията и дълбоко грижовен човек", който е работел за преодоляване на разногласията между САЩ и Русия. Представител на генералния секретар на ООН Антонио Гутереш нарече новината за кончината на Чуркин шокираща и изказа съболезнования на Русия."

Нормалните хора избягваме да пишем тук, но умопобърканите тролове излизват клавиатурната си диария, давайки израз на ада в себе си. Не го приемай лично. Това тяхното е диагноза. В никакъв случай не е мнението на повечето от нас. И приеми съболезнованията ни, които, за разлика от политическия елит, който цитираш, не са про форма лицемерия .

садистично удоволствие ли получавате от това, че увеличавате количество на отвратителни коментари на полуидиоти? Човекът е починал от сърце, дет се казва скъсал си нервите и е "изгорял" на работата си. Какво още трябва да се коментира???

Шило

За простотията почивен ден и граници няма! Вселената има граници, но тя- не!

и как разбра, че е умрял от работа, а не от поркане или от хероин, както по-голяма част от сънародниците му?

Шило

Доказателството за безграничната простотия не закъсня.

ти си олигофрен нещастен, ошщетен от природа.

Шило

Е, каква да е- инфаркт или инсулт.

може и свръх доза херца, понеже руснаците са най-големите консуматори на хероин в света и най-много наркозависими от глава на населението.

Шило

Щом като казваш...Явно добре си запознат с херца, белото, джойнта...

Ако е убийство най-вероятно е ЦРУ. Колко народ избиха само в Южна Америка .. Поне 3-4 случая има доказани на ръководители убити от ЦРУ . Алиенде например. Георги Марков го убиха МИ5 и го преписаха на нашите като подарък за РД на Тодор Живков

Русия -70 България -74 И не квичи, че ше събориш кочината от злоба, ве чалгомутант!

Пил е от чайчето на Литвиенко.Путкин е като шиптарите. Ако си казал нещо накриво помни доживот и рано или късно ти пали къщата.

а какво ни интересува нас, българите, че някакъв руснак е умрял в щатите на 7 600 км от родината ни

Нас, българите, ни интересува не някакъв си руснак, а точно представителя на Русия в ООН. Изказването на съболезнования ако не друго, минимално поне е учтивост и проява на човещина. Всяка култура има този момент, дори и между врагове, а те не са ни такива. Важно е да запазиш достойнство, лице, а как ще го направиш без даже да проявиш елементарна човещина и учтивост? Без това на какво основание ще очакваш уважение?

Гледам рускинята еба мамата на тъпоръбестите прасета! Квичат на умрело и само пелтечат от злоба. Злобейте свини, но по далеч от кочината нема къде да се денете! Във вашия зоопарк още не се е родило такова животно което може да указва мястото на нашата мечка!

Ами вашата мечка е с халка на носа и играе кючек. А за животното, амаи как да ти кажа има и то не е едно много са...

Играеш кючек ти у чалготеката ве кючекли гюбекли чалгаджи! Тя щот нашата мечка е с халка на носа, вие се усирате от страх, и квичите денно и нощно, и се чакате американските солджари с 25 годишните абрамси да ви спасяват разпраните кючеклииски пърдулници!хахахах

Алооо Щатните Щатски Тролове. Нема Друг Такъв Боклук като вас.

Към починалия руски посланик.

Бааа.си гнусните помияри са наели САЩ да тролят по БГфоруми....

С пожелания теб да те застигне нещо...безопасно. Шиб.ан трол!

Изчуркали са го... Нещо масква или са най-некадърните на света и не могат да си опазят хората или те си ги тепат. В случая е първото, но и второто не е изключено.

Забелязва се все по-често ликвидиране на руски посланици в натовски държави. Това няма да доведе до нищо добро, включително за тези, които усърдно плюят против Русия, ясно по чие нареждане! Щом дори смъртта не принуждава троловете да проявят малко уважение, това само доказва докъде може да стигне човекът за жълти стотинки/центове/евроцентове...

беше, да оправдава избиването на украинци от руски "отпускари".

жалко за това което вероятно ще последва за тази съдембномедицинска служба."Недай боже" да разкрият нещо вярно и хоп....като винаги ще изчезват безследно.

Рускинята да дойде в Поморие да види как циганите плющят нейните сънароднички

че тя пише от там....в свободното си време?

Явно тебе те плющят циганите, и няма да се учудя ако това ти се члучва по няколко пъти на де. Пък и не знаех че твоето Поморие се е превърнало в цигански катун! Иди в Италия да видиш как твоите сънароднички ги плющят всички наред за по 10 €вро!

Предполагам,че си наясно какво говориш. Нали си от катуна - тъй да се каже вътрешен човек. Смени никнейма от помориец на мангал. По ще те приляга.

не иска да се хвали!

След такова заглавие статията можеше да се сведе до "Не знаем още, но ще видим." Пестете място, ДИР! Спасете гората...

Дългата ръка на кървавото джудже от Кремъл е причината..

украинци избити в Украйна след намесата на Раша там, го чакат с нетърпение в отвъдното. Още един човек чакат с нетърпение там!

Верно ли , че едно кремълско джудже то такова таковата?

Водка - това е причината!

Говедо!!!

тОЯ ЗА ПЪРВИ ПЪТ МУ ЧУХ ИМИТО ОНЯ ДЕН.Кво е тва име кво е тва чудо

Много малоумници по тая земя. Много!

Щом като изследването ще се прави в УСА чакайте истината да излезе наяве, още повече че са минали 24 часа. Съвременните отрови са неустановими и започват едни тестове за милиони $ ...

Смъртта е като на Политковская и Немцов . Един е поръчителя.

Нали? то и Левски би живял до 100 години, ама ей го на - реши да прави щуротии. И Ботев също.

ЛЕВСКИ Е ИСКАЛ БЪЛГАРИЯ САМА ДА СЕ ОСВОБОДИ И Е ПОСВЕТИЛ ЖИВОТА СИ НА ТОВА! КРЪСТОСВАЛ Е БЪЛГАРИЯ, НЕ ЗА ДА ПРАВИ "българо-руски" комитети, А ДА ПОДГОТВЯ БЪЛГАРИТЕ САМИ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ!

Абе руска мърла, къде се месиш, дето не ти е работата. Ще ми сравнява някакъв нещастен КаГеБистки чиновник с Ботев и Левски. Ама верно сте много ограничени и тъпи това руснаците. Май само крепостничеството е подходящо за вас...

Путкин отказал на Чуркин и ето какъв е резултата. Чуркин поискал 1 млрд долара от 200-те на Путкин за да не разкаже някои интересни неща, но Путкин му отказал и се погрижил за нещата.

Интересно, твоя олигофрения придобита или наследствена? Не мога да повярвам ,че природа така се подигра над тебе. Предполагам, че такъв идиот само от кръвосмешение може да пръкне.

За Путкин ли говориш, ма пача? Ако нещо не ти харесва знаеш посоката. Отивай при любимото ти джудже еврейче пръкнало се от кръвосмешения хилядолетия наред..

Ко прайш в България ма пача.Отивай у Расията да рупаш чравено цвикло.

не е редно да се кълне, за това ПОЖЕЛАВАМ: на всички които се подиграват със смъртта на човек, това да им се случи и на тях. Бъдете сигурни, няма да ви подмине!

Изпита ли душевен оргазъм от това че "всички си получават заслуженото", защото истината е че такова нещо няма? Това е само за успокоение на губещите, печелещите и богатите си правят кефа.

Далеч от истината. Казано е в народната приказка: Кой каквото прави, на себе си го прави. А в Св. писание е казано: По-скоро камила ще мине през иглено ухо, отколкото богат човек да влезе в Рая. Когато не можеш да прозреш истината, заблудата ти е единствената утеха (до време).

нямаш представа какво пишеш, но това е друга бира. Само да те попитам, КОЙ си и с какво право отсъждаш "получаване на заслуженото"? Това не е на МАГАРЕ работата!

но не е лошо да пожелаешподобна съдба и на евентуалните убийци и поръчителите.

добре де, причината не е сюнет, обрязване е :)

ЯВНО ЦРУ ВЕЧЕ НАДУШВА ВРЪЗКИТЕ МУ В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ТРЪМП И КГБ ГО Е ПРАМАХНАЛ.МЪРТВИЯТ СВИДЕТЕЛ Е НАЙ-ДОБРИЯ СВИДЕТЕЛ.СТАЛИН КАЗВА-НЯМА ЧОВЕК-НЯМА ПРОБЛЕМ.

Версия 1: антифриз - по навик Версия 2: Путинска епидемия. Миналата година бая руски генерали си заминаха Версия 3: От много лъжи, особено за заграбения Крим и Донбас

Каква е причината за смъртта на Виталий Чуркин? Билков чай.

половината от мъжкото население в Русия умира около 50години. Обикновено проблемът е в алкохола. На 65 е много възможно да имаш един куп други заболявания. Стига сте му ровили костите.

Само да те спомена ,че Чуркин амсолютно не пиеше. А както гледам градски транспорт в София - от сутринта толкова "ароматизирани" мъже се качват, че май България бие Русия по пьянство.

да не искаш да кажеш, че някой зъл гений от Кремъл да е причината....?

Едно време най изпадналите мъже ръгаха рускини и сички им се смеехми и сига пак никой нище да ги тъпчи

бокова и сталинка още ли са живи

нали осъзнаваш, че това което правиш не е редно, наказуемо е и се преследва от закона...

могат да изкарат стотици причини за смъртта му, от инсулт до "български чадър". Каквото и да е, ще си играят с причината, за сметка на един Титан на дипломацията. Но това няма да навреди на следите които остави, и посоката която даде на дипломацията за постигането на по-спокоен свят. Престанете да му повдигате кокалите, явно много се страхувате, че и от мястото на което отиде, душата му няма да ви дава покой.

Владимир Путин може би е най-богатият човек в света, смятат експерти, според които нетното му състояние възлиза на 200 млрд. долара, пише Daily Mail. Една от най-често споменаваните цифри във връзка с нетното богатство на 64-годишния руски президент е на политическия анализатор Станислав Белковски от 2007 г. за 40 млрд. долара. Но според Бил Браудър, автор и бивш мениджър на фонд в Русия, Путин има по-голямо богатство. То се оценява на близо 200 млрд. долара. След 14 години на власт в Русия и парите, заработени от страната, и парите, които не бяха похарчени за училища, пътища и болници, всички тези пари са вложени в имоти, в сметки в швейцарски банки, акции, хедж фондове, управлявани от Путин и негови приближени, смята Белковски.

а бе, не мога да разбера, защо все тоя Путин Ви е като чурка в устата.

Струва ми се, че ако излезе новина как едно коте се окотело, пак ще намесят Путин и Крим.

Ако беше така, тогава американските и европейските медии (или поне повечето от тях) щяха да лижат задните части на Путин, понеже те щяха да бъдат или негова собственост, или да зависят финансово от банки и корпорации, които са негова собственост!

Ами точно така е сума ти медии и слагачи възхваляват Путлер по цял свят. Само за България има отделен 1 милиард лева за тролове и НПО.

Ако беше така, тогава американските и европейските медии (или поне повечето от тях) щяха да лижат задните части на Путин, понеже те щяха да бъдат или негова собственост, или да зависят финансово от банки и корпорации, които са негова собственост!

Путин го ползват като оправдание и отклоняване на вниманието за всяко нещо.

ОТРОВИХА

Американците сега яко ровят,да докажат,че Чуркин е убит от Путин!

хоп летален изход ?