ООН обяви източната част на Алепо за обсадена зона

Кварталите в източната част на Алепо, които са под контрола на бунтовници, бяха поставени от ООН в категорията "обсадена зона".

Обратно в новината

Коментари - ООН обяви източната част на Алепо за обсадена зона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ислямистките главорези пак станаха "бунтовници". Срещу какво се бунтуват? Срещу това, че им спряха грабежа и насилието ли? Да ви пикам на дермокрацията! сащ е Империята на злото!

Случаят Сирия е много поучителен и пореден пример какво става след като не се разберат световните атове! След разрушената и разцепена Украйна сега имаме разрушената Сирия. Можем да кажем, че износът на демокрация се провали в сферата на военно влияние на руснаците. Те просто предпочетоха да се преборят за базите си и не ги трогна прогонването на 7 милиона сирийци, убийствата на 300- 400 хиляди и зверската жестокост. Всъщност тази зверска жестокост ескалира от двете страни пред очите на безплодната ООН. Много е важно нашите управници да усещат дървото, което им готвят атовете, защото разорението на държавата и народа ни са неизбежни в такава ситуация. А ние показахме недопустимо разединение. Меркел и Путин ни го спретнаха и сега остава и ас да ни унищожат с една гражданска война. Точно, както разориха бедните и наивни украинци и сирийци. Аз бих съдил Меркел и Путин за престъпления против човечеството като основни подбудители на тези конфликти, защото износът на демокрация о насилствен начин , както насилственото задържане на тоталитарния режим са двете страни на една измама целяща разорение и запазване на чуждо господство.

Там демокрацията цъфти,нали!?А Саудитска арабия !? Спри да дращи неподготвен!

Абе вас, в американската пропаганда, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Защо си решил, че в България живеем крайно тъпи туземци? Айде сиктир от България, комплект боклуци и еничари. Соросът да ви нямери работа в америката.

ВСЕ ЕДН БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДА ОБКРЪЖИ ШЕКЕР МАХАЛА В ПАЗАРДЖИК И ОТ ООН-ТО ДА КАЖАТ ЩО ОБКРЪЖАВАТЕ ИСЛЯМИСТИТЕ :)))

След две години гражданска война пич. Ти си безочлив и си мислиш, че моделът ти на мислене работи. Случващото се в Сирия е военно престъпление на световния елит, който изнесе насила демокрация, разори една държава и прогони народа 'и, за да се запази накрая тоталитарната власт в полза на руските военни. Във всичко това обикновените сирийци нямат нищо общо. Това не е тяхна война, те са жертви на Великите сили, желанието за ислямско господство и богатите си съседи. Ако Шекер махала бъде обградена по същия начин и се стреля по обикновени невъоръжени хора това е престъпление и ООН ще стори същото. Защо , обаче ООН мълча две- три години?

Каква гражданска война те гони, бе глупи? В така наречената "опозиция" над 80% са чужденци. Всичките спонсорирани и въоръжавани от чужди държави: САЩ, Израел, Саудитска Арабия, Турция, Катар. Доказателства има със камиони да караш. Това си е класическа агресия и нападение на няколко обединени държави срещу Сирия. Вас, в пропагандата, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Ти подиграваш ли се на нас, българите?

ОБАМА И КЕРИ СЕГА ЦЕЛУВАТ ХХХХ НА ДЕДО ИВАН , ЗАЩОТО АКО ПУТИН ПОБЕДИ ВОЕННО В АЛЕПО ИЛИ В УКРАЙНА, ТОВА Е НОВ ПИРОН В КОВЧЕГА НА КЛИТЪНКАТА И ДЕМОКРАТИТЕ ... САМО ПРОВАЛИ И НИТО ЕДНА ПОБЕДА :))))

Sm3hurk0

Стягат яко свинската опашка около шията и за това надават неистов вой . Още малко... и няма да им останат сили да квичат.... Политиката на Русия е насочена в правилна посока !

Войната в Сирия може да бъде прекратена много бързо. Барак Хюсеин Обама се обажда на Джон Маккейн. Джон Маккейн се обажда на приятелчето си Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013). Абу Бакр Ал-Багдади се обажда на главорезите си и от ИДИЛ и им заповядва да се предадат. Руснаците вече няма кого да бомбардират. В Сирия настъпва мир!

ИМА ВИДЕО .. НЕ ЗНАЕХ ДОКАТО НЕ ГЛЕДАХ :))

В интервю от Алеппо, на немския журналист Юрген Тоденхьофер, бивш депутат от CDU в бундестага, Абу Ал Ецц, един от командирите на близкия до Ал-Кайда "Фронт Aл-нусра", заявява в прав текст, че всички "бунтовнически" групировки принадлежат към ИДИЛ. Поддържани са директно от правителствата на САЩ, Саудитска Арабия, Турция, Катар и Израел, с пари, с оръжие и с "инструктори". Абу Ал Ецц заявява, че не допускат и няма да допуснат хуманитарни конвои за населението на Алеппо и че не признават и няма да признаят примирието в Сирия, а ще го използват само за превъоръжаване и прегрупиране.

И ООН и Франсетата щяха да са КОМИЧНИ ГЕРОИ, ако действията и бездействията им не носеха такива ОГРОМНИ ПОРАЖЕНИЯ по света!!!!!!! Франция и останалите ЕвроГейски "герои" се задействат, само когато им е ИЗГОДНО! И иначе и МИЛИАРД за изгинат............................майната му!!!!!!!!!!!

Франсетата реват защото обсъдените са повечето франсетата дето не ядат прасета. Те ги изпращаха за да свалят Асад и сега когато идва краят и ще лъсне голият им задник се опитват да замажат положението.

Лигавщината в ООН вече става смешна. Заповам да се чудя каква работа върши тази организация и защо харчи милиарди. До сега само демагогия и популизъм.

Да се назначи дьо МАМАН за командир на парашутните десантни части на франсетата и да ги изпратят на обучение и каляване около ПЛЕВЕН...... След това ще им мине меракът за военни деэствия и там подобни......

Спокойно. До две седмици няма да се води вече обсадена.

знаехте ли, че в АЛЕПО имаше 48 ХРИСТИЯНСКИ ЦЪРКВИ! Ама когато там се клаха и избиваха християни - ви нямаше по форумите.. Както ви нямаше и за клането на християните в Маалула.. И що за новия "ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН" НА САЩ по СВОБОДНАТА СИРИЙСКА АРМИЯ и думичка не обелвате. Пускали си американците бомбичките върху тях, а Ан НУСРА и ИДИЛ - АЛЛАХ АКБАР, наоколо викали.. ТА ДА ВИ ПРИПОМНЯ ТА ДА ВИ ПРИПОМНЯ - ССА е ВЪОРЪЖЕНАТА СИЛА НА УЖ ПРАВИЛНАТА ОПОЗИЦИЯ НА АСАД!!

не не са знаели и не ги е интересувало изобщо, русофобите. тея НЕБЛАГОДАРНИ измекяри са или резани фесове или еврейчета или просто тъпи, недоносени блъгари. задължително са бедни, но ги и разбират нещата, както се вижда по писанията им...

Четейки това се сещам за сцена от един филм: Френска девойка коленичела пред черен американец раздава ласки с любов от Франция.

Защо не изпратят телевизионни екипи и не покажат източната и западната части на Алепо... Да видими какви аджеба са "жителите" на Източно Алепо и какво представляват въпросните "опозоционери" на Асад!? Отдавна имаше хуманитарни коридори за изнасяне на мирното население от източно Алепо и който е искал отдавна да се е изнесъл! И защо не показват в ефир "независимите" западни и алаакбарджазаира медии колко "нещастни" са хората в контролираната от Асад западна част на града? Щото не им изнася ли?

А какво се случи с френските командоси в Сирия дето настояваха да се отнасят с тях като военнопленици.

Те имат тренинг от Коиловци... Е, сега могат да им се случват и други неприлични неща, като знаем, че все пак са попаднали в ръцете и на х...е на мюсюлмани, но както се казва.... с всички се "свиква"! Може пък и да им хареса!

Яко ги е натегнал Асад , щом квичат като свинки на заколение.

ООН стават смешни,като инструмент на САЩ!За Франция не говорим!Те са най-големият близач на американски г...ве!

Докато едните се избиват, другите продължават да се подплюнчват и да търсят хуманен изход! А ООН да почакат още, и те са за изтриване, и НАТО и МАТО и ВСИЧКОТО! Та ... къде казахте , че има подходяща почва за садене на прясна демокрация ... може и есенна сеитба, може и пролетна - голяма реколта идва по-скоро от очакваното!