Българка начело на ООН?

Надпреварата за поста генерален секретар на ООН започна, а наблюдатели твърдят, че този път начело на организацията може да застане жена от Източна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Българка начело на ООН? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕСТЕСВЕННО Е И Е ГОРДОС ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !РАНО НЕ СЕ РАДВАМЕ !ВИЕ САМИ ВИЖАТЕ ЧЕ МУН БЕШЕ И Е ЕДНА ТУЛА В ГОЛЯМАТА СТЕНА !ЗАЩО НЕ СЪБРА ООН ЗА САНКЦИИТЕПРОТИВ РУСИЯ ! И АМЕРИКА ВЪОБЩЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА ЧЕ ИМА И СЕКРЕТАР НА ООН ! ЗАЩОТО СА С МНОГО ОРЪЖИЕ И БЯХА ЦАРЕ НА ТАЯ ПЛАНЕТА !ДОБРЕ ЧЕ РУСИЯ СЕ СЪБУДИ МАЛКО ТА СПРЯ МАЛКО МЕРАЦЕТЕ ИМ ! А ЗА АМЕРИКА Е ВАЖНО ДА СА ПРОСТИ СЕКРЕТАРИ И ДА НЕ СЕ БЪРКАТ В РАБОТА ИМ ! ПРИ КОФЕ АНАНТ ПОНЕ ИМАШЕ МАЛКО ПРИЛИЧИЕ ! ЗАВИСИ ОТ НЕЯ ВСИЧКО! ДАНО ДА Е РАЗЛИЧНА ОТ Б БОРИСОВ И ОСОБЕННО ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНАЛИЕВ

Първо научи правилните имена /Кофи Анан, Плевнелиев/, научи се да пишеш правилно, а после се изхождай.

Сакън, не номинирайте Сталинка - тя се води българка по документи, но е продукт на Световната банка, т.е тя е яничерка на САЩ в ЕС. За нищо на света "българки" от този сорт. А и българинът Симеон Дянков е техен продукт. Ей, световните, дръжте си ги при вас тези и нека да не ни излагат само заради факта, че имат за парлама български паспорти.

Има ли наистина по-добра кандидатура от тази на Ирина Бокова-аз мисля,че и Изтокът и Западът могат да намерят в нея консесусната ерудирана личности прекрасен човек!

И коя е Ирина Бкова!? Член на същата онази управляваща разбойническа каста, която преди 10-ти опорочи идеите на комунизма и превърна тази дума в мръсна,същите които си спретнаха 10 ноември, и първи се отрекоха от комунизма а с заграбеното станаха първи бизнесмени.

Не човек, а убиец, и дъщеря на убиец. Публична тайна е, че бокова/нарочно с малка буква/ е убила дете при катастрофа и убийството е покрито.....а, че боков е масов убиец доказателства бол. Ама на комунистите точно такива твари им харесват.

Не е ли по-добре да излезем с по-непозната кандидатура. Теза двете =Сталинка и Ирина ,аз лично ги възприемам като позор за България.А и не само аз.

Както се казва по принцип - нека победи най-добрият.