Тестваха успешно ”киселинна” противоракова ваксина

Учени от университета в Лозана, Швейцария, заключиха, че всеки вид раково заболяване сред жените изисква не общ, а персонален подход в лечението, съобщи Лайф.

Обратно в новината

Коментари - Тестваха успешно ”киселинна” противоракова ваксина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоест тази статия подвърждава това което хората, които се интересуваме и четем си го знаем. Че рака е гъбичка която разруваша клетките и може да бъде третирана с киселина (както са направили "учените" в този случай) или с най-обикновена сода. Ама нали трябва да се крадат пари от обикновените хора.

содата не е киселина а основа. т.е. точно обратното.

моля те. направи нещо добро за тази планета - пръсни си главата... с нещо по-силно от дезодорант.

Всеки рак се причинява от гъбички от вида Candida. Чети бе неграмотник. .

предприемана от съвременната медицина и фармация е едно голямо престъпление срещу човечеството в услуга на бизнеса със скъпо струващи лекарства и разреждане на човечеството.Ако искате да узнаете защо? и как? става това влезте в Гугъл и напишете имената на двама лекари ,борци срещу световната лекарствена мафия.Това са италианецът Тулио Симончини и американецът Леонард Колдуел.Ще се хванете за главата,след като разберете ,че съвременната медицина и фармация не ви лекува от рак а просто ви убива.

Съгласен съм! Моля, влезте в гугъла и напишете още 'Ото Варбург' и също малко познатата и непризната 'Йохана Будвиг'. Господин Варбург отдавна е показал на медицината накъде да се развива, но тя иска да не го слуша и да печели пари :) Госпожа Будвиг е показала как чрез хранене да се победи рака, но е обявена за шарлатанка.... каквато, уверявам Ви тя не е.

лето 2018 успех н: ЯЯ2999022299922ТТ33387.., даа.. голдман сахс, вече съвсем официално обявиха, че спасяването на живот и пълното лечение, не са в интерес на "бизнес модела". така, че... ковчег, дами и господа. ковчег. пътят към него започва още с първия дъх на този свят но заблудата за липса на посоки, е човешко дело и въпрос на избор.

Поредната шарлатания.

след пет години са ,,рецидивите,, а тези някои от тях до две години са още,, живи,,...??? явно ,,менгеле,, е още ,,жив,,...!!!

То не било ваксина, ами било лекарство и то не точно, ами съпътстващо химиотерапията и не лекувало рак, а само рак на яйчниците и то не го лекувало, а намалявало смъртността с 80%?

Кой е Лайф?

Глупаците ще почнат да пият киселина. Помнете ми думата!

Вече се е случвало. Лично от баба си зная имената на хора, които са пробвали това ( не помня с каква цел). Ставаше дума за пикочна к-на (бе, обикновена урина). Детска, уж била чиста и т.н., но точно за дозирано пиене на урина ставаше дума, но бях малък и не обърнах внимание какво били лекували така...