Омикрон заразява повторно, няма да доведе до групов имунитет

Все още у нас няма засечен случай на заразен с новия вариант, каза директорът на Националната референтна лаборатория

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е българските управляващи и ЕС да натиснат мнителния български бай Ганьо – цар на конспирациите и дезинформацията да се васкинира.

Индивиди в неравностойно интелектуално положение да не демонстрират това! И то от позицията на мнозинство (80+% по проф. И. Христов)

Съвсем скоро ще има нов поглед върху тази огромна далавера... Дотогава вече ще има светлина в този мрачен Корона тунел в който ни вкараха фарма мафията и глашатаите на бизнеса с т.н. ваксина. Вече е ясно, че ефект и безопасност няма и този експериментален препарат носи повече вреда от полза.

Тъпаците да си бият по един бустер.

Докато не ги уморят ще ги направят на игленици!

Омикрон ли? Ми като не е опасен,тогава за к'во ме плашите с нещо ,което отминава за по-малко от два дена ,след три кихания и две пръдвания ?

дреме ми на шишарката за груповия имунитет...важе си ми е само моя

Значи, за преболедувалите и оздравели до сега, нищо не говорят. Но като стана въпрос за омикрона, изведнъж заразявал повторно. Та те не знаят още дали заразеният втори път, ако има такъв, как го кара, говорят за ваксинираните, че го карат леко, а за нас преболедувалите- нищо! Не сме им изгодни, не искаме да се боцкаме, зарязаха ни най-безотговорно, и сега, нямат никакъв интерес към нас Никой не се интересува от официалните в статистиката , но непрекъснато повтарят, ваксинирайте се, на се ваксинирайте. Поне нас , пострадалите, оставете на спокойствие. И без това ни уморихте от страх и безхаберие.

според доцент Иванов щамът се е прехвърлил от гризачи върху човек. Мерси Иванов, седни си, двойка. С това си твърдение специалиста доказва че нама понятие

да поставяте под всяка платена новина следния текст: В новината има грубо продуктово позициониране с любезното съдействие на "Пфайзер", и "Модерна".

ама не е хубаво така яко да осираш темите... Пусни 2-3 коментара, колкото си искаш хапливи, ама 3 страници само тебе да четем - не си е работа. Направо писва!

В случая – грешиш, но ме радва факта, че и други хора мислят като мен! Би ли се опитал да конкретизираш обвиненията си към мен, за да разбереш сам грешката си?(не ме бъркай с „Mockingbird“) п.п. С този начин на повърхностно мислене, не можеш да си ми „братле“, ясно!

Не се ласкай и ти понасмърдяваш на евтино. Остави дълбокомислието и се радвай на единно мислещите като теб. Да живеят конспирациите и кръгом марш към средновековието, лечението с билки, илачи, слънчева енергия и минерална вода, а от там право в пещерите.

Съвсем друго си е да се цериш с ГЕННО АКТИВНИ и ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ СУБСТАНЦИИ (mRNA). Привържениците им твърдят, че има шанс и да се поумнее, нали?

О..... Микроне, о.... чудо неземно.

Ай, сиктир бе! Голяма лапачка стана тези вируси. Всяване на страх и лапане.

Начи за постоянно всяване на страх и истерия трябва да се отнемат лекарски права и правото за практикуване на професии. Тия слабоумници преминаха всички линии и буквално убиват хора с по слаба психика.

А този е нов ковидар но това не му пречи да говори глупости. Вчера го откдариха този вирус та кога разбра доцента че заразява 2 път ?

Е все пак са седмица по-късно от Мангъра. Мангъра само прочел заглавието и вече знае всичко за вируса.

Това трябва дс го кажете на антиваксъра Мангалов. Ха, ха, ха.

В момента ваксините не спират Омикрон. След като преболедувалите не изграждат имунитет как ще го направи бъдещата ваксина? Може би ще лъже организма, че винаги е болен от Омикрон и няма да се заразява с Омикрон. Като страничен ефект ще е, че до края на живота си ще се чувстваме болни, но след 5-10 години ще измислят хапче за ваксината.

От Омикрон никой не е умрял досега, но е много опасен, нищо че у нас още няма случай и си признават че нищо не знаят за него. В същото време хем не създава имунитет / откъде пък разбрахте/ хем-ваксинирайте се. Хем преодолява ваксините, хем пак се ваксинирайте. Хем Файзер и Модерна правят нови ваксини, хем вие се ваксинирайте със старите защото те са си достатъчно добре. Абе изобщо важното е да си вкарате помията. И накрая заради сходната политическа обстановка у нас и в Южна Африка може да се появи нов вирус и у нас. Има само една възможност това да се случи-ако вируса се пуска умишлено. Явно не ваксината е измислена заради вируса ,а вируса заради ваксината.

Защо не казват цената на тия лекарства за Ковид? Говорим за много хиляди евро за един курс..... Тръмп го излекуваха за 200-300 хиляди долара.....

Въздушно-капков вирус с 2,075% смъртност. Две години медийна истерия, локдауни, маски, дистанция, ваксини, зелени сертификати.

еми баце да. 2% е много висока смъртност. Не знам ти какво си мислиш, че е 2-3%. В България е по-близо до 5% между другото. А добави ли проблемите с хорнични заболявания? Хората които с месеци не могат да се възстановят. Те са 10-15% от преболедувалите? А добави ли разходите, които ще имаме с хората, чиито бели дробове са необратимо овредени? Нали се сещаш, че един 30 годишен човек боледувал тежко в следващите 40 години, ще ни струва по 5-10 хиляди евро на година. Това би било национална катастрофа за България подобна на войните в началото на 20-ти век. Стига писахте глупости преди да помислите и 2 минути

да пуснат масово жълтите сертификати....от тез дето ги издават в карлуково

Да. СЗО готви Вратичка в скоро тази Оргснизацийка да е Наднационална. Да Определя правилата за Пандемия, Ваксинация за Фейк новини и последици от Тях т. е. Няма Конституций има Глобална Заповед. Нооо Света си спи и се "Спасява".

тя СЗО и сега е наднационална. Много държави нямат собствени лекарствени агенции и здравни служби. Там разчитат изцяло на съветите и одобряването на лекартва на СЗО. ти живееш в една сравнително богата държава, която има здравна служба, има болници и ти е широко около врата и пишеш глупости. Ама 70% от света не е така.

Се.Нали трябва да продължим да се бодем.Без значение дали стр ваксинирани,ще трябва пак.Докато имунната ви система стане на дроб сърма и има последици от това нещо.

Настинките също повтарят и потретват, но никой не прави проблем от това.

Четете внимателно! Професора казва, че разпространението на вируса много зависи от политическата обстановка. Твърди същи, че вируса омикрон идва от гризачи ... Ама това не значи ли, че вече става въпрос за друг вирус, защото короната идваше от прилепи (или пък са от един и същи раздел ? Не съм познавач на зоологията). Като цяло "има нещо гнило в Дания"....

Прилепите са също гризачи

дира, наречете ме луд, но повторете ако обичате интервюто си със инпатягата кунчев! как щел да се върне на работа още миналия понеделник! ще ни докажете, че не лъжете!

Имам кредит, който не мога вече да погасявам, ако се ваксинирам ще ми помогне ли ваксината, четох, че е все силна. П.с. коя ваксина да избера? :)

"Доцент Иванов изтъкна, че за момента няма нито един доказан смъртен случай от Омикрон по света. Създалото се напрежение идва от факта, че щамът измести много бързо и рязко Делта варианта в държавите, в които беше засечен първоначално." Няма смърт - няма кинти! Мъка, мъка, мъкаааа.... И? Сеги ко прайм със субстанцията, дето я набедихме за ваксина? Предлагам да ваксинираме... хлебарките. На тях дори радиацията не им влияе.

педи нищо лично! просто далавера с Бога!

питат ви, де е форумът на "сега", благодарение на ненормалната цензура? която ми постави със смех вечен бан! ми вечно тричане за вас, педерасти! бой.бой.бой по лгбт! на световно ниво! за вас нема лек, освен нюрнберг 2!!!!

Че кога го откриха, че почна и да повтаря, мушеници с мушенниците ви, и имунитет не създавал, бре да му се не види.

дира, наречете ме луд, но повторете ако обичате интервюто си със инпатягата кунчев! как щел да се върне на работа още миналия понеделник! ще ни докажете, че не лъжете!

300 години бан, смешно, нали? а и със "сега" и rtl е свършено педи! така реших, така ще стане педи -цензурата на сорос! с мазута на сзо е свършено до девето полколение! циганите -в амарика и акнглия! все министри да са! а, и отвреме навреме педерски кметове на лъндън! мазут!

мета геювете сами си тричаха системата. и това е кеf за нас, зрителите анпедераските медии, които скоро ще бъдат цел за стингърите на талибаните и с Право! ай седим си на канапето и ви гледам ртл педеровизията... 300 години бан, смешно, нали? а и със "сега" и rtl е свършено педи! така реших, така ще стане педи -цензурата на сорос!

"Според директора на Националната референтна лаборатория новият вариант няма да спомогне за създаване на групов имунитет". Което ще повлияе негативно на груповия секс, но ще тласне разрботката на гумени мъже и жени , които ще могат да се ползват в съответствие с препоръките на СЗО.

Естествено че заразява повторно, даже потретва…златна мина за мангалите от СЗО.

педи, такива като теб ще ги праскаме на улицата! защо триеш мнения? като сте толку сигурни, че "ваксините" ви са сигурни. но оставам на мнение, че лгбт педерастите се нуждаеете от много яки шутова по света! никой не се празни на путката ти дебило, 500 години "цензура" а? не е ли смешно? само стингъра на талибаните ще ви оправи! .

моля ви да не пишете за такива дребнодневни теми, като инфлацията, горивните и токовите кризизи в цялото фашистко ес на "толерантните" джендър-макрони! а за фалитите в световната "индустрия"! пишете как "короната" спаси от пълен фалит доказани, като престъпници фирми, като глобените: https://en.wikipedia.org/wiki/Listoflargestpharmaceuticalsettlements 2009 Pfizer $2.3 billion 2013 Johnson & Johnson $2.2 billion 2008 Merck $650 million 2010 AstraZeneca $520 million 2004 Pfizer $430 million 2003 AstraZeneca $355 million урсулке, с какъвто се събереш такъв ставаш! това важи и за всички спечени "научници" с купените си дипломи! те били решили за "мерките"? моля? .

И по-добре, искам ваксърчетата да пълнят гащите

Манипулирате, доц. Иванов.. И вие я карате на ангро - "Единственият начин за колективен имунитет били ваксините...". Колко пъти се разобличи очевидната лъжа? Каква е тая шизофрения - от една страна е отдавна констатирано, че ваксинираните също се заразяват, приносители са и се разболяват.. От друга страна продължава да се мели за някакъв стаден имунитет след ваксиниране... Е, как искате нормално мислещ човек да ви вярва на приказките, след като най-нагло манипулирате?! Явно шизофренията е добре платена...

Само ваксините създават траен имунитет! Кой още искаш да ти го каже, Господ ли???

Хм траен имунитет от ваксини, на които трябва да се подновява дозата регулярно? Ти си поредния тъпак на заплата…

Да "Имунитет" срещу Здрава И Градивна Мисъл. А логично на теб Телевизора ти диктува "мисленето".

Се оплетоха в конспиративните си теории. Търсят вина в БигФарма, Бил Гейтс, илюминатите и т.н., а проблема е в дебилното им мислене. Не искат да повярват, че ваксините дори и несъвършенни, не вредят, не водят до стерилите и не компрометират имунната система. Отказват да вземат превантивни мерки. Считат, че вируса е нещо като зеленчук, който да си го хапнат в чист, естествен вид. Ще трябва да научат някои неща по трудният начин - с боледуване

типичен представител на форума на "сега" искам да кажа унищозителката на "сега", няма Аргументи, а само лгбт-сталинистки методи! педи, такива като теб ще ги праскаме на улицата! защо триеш мнения? като сте толку сигурни, че "ваксините" ви са сигурни. но оставам на мнение, че лгбт педерастите се нуждаеете от много яки шутова по света!

избралите байдън по пощата с в паника! сега ми бичат минуси, за да си осигурят бъдещето на безработна сган! жалкари! със "сега" се справихме, че с педерастите унищожили го ли няма да се справим. огън по зелените педофили! ентер!

дира, наречете ме луд, но повторете ако обичате интервюто си със инпатягата кунчев! как щел да се върне на работа още миналия понеделник! ще ни докажете, че не лъжете! .

Накъка целия форум. Няма ли кой да го банне това пъпчасало тролче?

типичен представител на форума на "сега" искам да кажа унищозителката на "сега", няма Аргументи, а само лгбт-сталинистки методи!

космите на кура ми растат! а педерстите се загрижили за здравето ми със здравеопазваща система на системи! дебилите ще ни лекуват с двадесет легла за милиони! с "ваксини". такава полюция и хитлöер не е сънувал бер мангала-на нацитата от сзо! да не говорим за мангалите на лъндън и здравеопазването на англия- все мазут-продажници на мазута на бионтех...

Ако не бъркам нещо, Австралия я даваха за пример антиваксърите. В момента там ваксинират деца от 5г. нагоре. Вразумиха се.

Вчера на протест в Мелбърн бяха 700 000- вярно се вразумиха, а ти ще си останеш идиота на мама цял живот!

dp сенапънал и иссрал три минуса! dp и с теб ще се справим, лайньо. немаш проблем! стингъра и вилата ти е в морето!---

Няма смъртни случаи...не влизат в болница...ама ваксина ще правим.... да знаете, че ваксина и срещу главоболие ще измислят скоро време!

дира, наречете ме луд, но повторете ако обичате интервюто си със инпатягата кунчев! как щел да се върне на работа още миналия понеделник! ще ни докажете, че не лъжете! .

изчезналите дебили, които ме баннали за 500 години от сега се напъват да се изсерат на метеното! но нищо де! нека си изкажат мъката от потъването на "сега". не е мой проблем!

Сега вече се вижда, че всичко е за пари и този щам доведе до истерия дилърите, които откровено почват да говорят глупости. Децата 3 седмици ги тестваха и от стотици хиляди теста имаше общо 50 положителни (не болни) с което става ясно, че масово са го изкарали или не им влияе, но ще пускат и за тях ваксина, което е цинизъм. От този щам умрял нямало, минавал леко, всички болни досега са все ваксинирани, но трябва да се пласират милиарди произведени дози и го изкарват много опасен. Еми след всичко това забравете да си сложа бустер. Приключих с ваксините ако ще и зомби щам да се появи. Ай сиктир ви вече.

Въпроса е - защо досега не ти беше ясно? И кога най-накрая ще се сетите, че срещу нас се извърши престъпление с много жертви - и с ковид, и без?

дира, наречете ме луд, но повторете ако обичате интервюто си със инпатягата кунчев! как щел да се върне на работа още миналия понеделник! ще ни докажете, че не лъжете! .

Това нищо не е. Повторно заразавал. Голяма оработа. Аз сезонен грип съм карал 15-20 пъти. Много кекаво стана това човечество щом от една настинка се затваря по домовете и трепери от страх.

евреите също ще бъдат набичани с "ваксината", при това от самите си сили за "сигурност", като мосад!

само смърт за целото котило на фона!