Омерзен от действията на ръководството, Ангел Найденов напусна БСП

"Тази партия НЕ Е и НЕ МОЖЕ да е моята партия", написа във Фейсбук едно от знаковите лица на левицата

Обратно в новината

Коментари - Омерзен от действията на ръководството, Ангел Найденов напусна БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ангелчо , ти чувал ли си в тая партия за принципа на "Единоначалието" Не знаеш ли ,че щом е взето едно решение ,ние всички го изпълняваме. Упетреби партията и сега си раздвоен .С партийката на МАЯ ли да вървиш или при нас да останеш Брей ,когато се взе решение да ставаш министър ,тогава не беше омерзен. Питам те.Ти и Кирчо носите ли отговорност за лошите резултати от изборите. Има една поговорка "Идтъка си платното и ритна кросното" Колкото до използване на думата омерзен , ти отдавна си се омерзил.Ти остави семейството си заради една фуста ,та партията ли няма да зарежеш. Ще съмне и без петел.

от действията преди избори на Мая М. не е ли омерзен?

.

Ангеле ,след излизане от ръководните органи на БСП ти тръгна на контра срещу оартията и бе само проформа член и си прав ,че БСП не е твоята партия .Твоята партия е Мая Манолова- Найденова.Бъди здарав и със здраве прав ти път.

Когато захлебвахте с Мая беше твоята партия

Това, т.н. знаково лице, що не се пренесе официално в партията на жена си! А стига с тия , мислещи се за абонирани за партийната власт чучела! Немогат да простят на Нинова, че ги отлъчи от хранилката и сега се правят на принципни социалисти, а иначе - гербави милионери!!!

Както казва мамула дето уж е председател на ДПС - то : "Не мозе да баде"!!! Ма той чак сега се засрамил и отвратил от Партията, преди бил горд даже..! Това ми напомня за вица в който нагъл роднина поискал да му дадат кърпа, да си избърше очите, а домакинът го попитал : Че ти очи имаш ли бе !?

Там в БСП се поздравяват на баджанак Ко прайш? Омерзен бил, нал е либовта на мая СИСТЕМАТА....

Ангел ти просто си един пронатовски боклук.

Ангел, ти отдавна не си ангел. Ти си просто пронатовски боклук.

БСП то май е на път да се разпадне.... И без това на изборите ще е по зле и от преди...

Аз за пръв път в живота си( преживял съм много избори), ще гласувам за БСП. И убеждавам семейството и приятели. Нинова ще бъде единствената опозиция в следващото НС и трябва да я подкрепим. В противен случай “лудите ще лудуват” на воля

Да го местя ли или?

Браво, баджанак!!!

Тоя крокодил не беше ли мъжа на Мая общата ? който е бадженак с половин България

Тъй тъй точно тъй...

Гелето е обиден защото е прост шофьор който е абониран да е депутат и г-жа Нинова му отряза напъните да е вечен депутат. Тоя е вреден за България, да си ходи в Пепе при продажниците Киро и Асен могат му уредят да търка парапета.

Ангел вече е дявол на Козяк. Не че ме интересува БСП. Истинита е Възраждане.