Коментари - Омагьосаният кръг на войната по пътищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това мъртвородено "институтче" е на часа на местата с автопроизшествия, но не да помогне. Пази Боже. А да се покаже и да изсипе един самосвал лаладжийски "съвети". Да бъде закрито и попиляно е най-доброто решение.

да се справят с войната по пътищата. ЗАЩО ГАНѝО НЕ КАРА ПО ТОЗИ НАЧИН НА ЗАПАД? ЗАЩОТО НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛЯТ!!!!!!!!! ЩЕ НАМЕРЯТ НАЧИН ДА ГО ОТСТРАНЯТ ОТ ДВИЖЕНИЕТО И ДА ГО ОТКАЖАТ ОТ БЕЗРАСЪДНИЯ НАЧИН НА КАРАНЕ.

когато аз карах курсове за книжка през 1984г. убитите по пътищата бяха 1120 души! това при само 1 000 000 автомобила , изминаващи средно по 4 000 км годишно! днес убитите са между 600 и 700 годишно, при 4 000 000 автомобила изминаващи средно по 30 000 км годишно! ще рече убитите са в пъти по малко от тогава!

Все пак автомобилите преди 20-30 години не бяха много оборудвани със системи за пасивна безопасност - колани, въздушни възглавници, електронни системи за сигурност. И преди се караше след яко подпийване и независимо, че имаше много лош контрол(все пак милиционери по пътищата) произшествията бяха с повече жертви. Все пак нарушенията сега са много повече - нормално е при по-голям автопарк, но имаме изкривявания към дрога и затъпяване на населението.

Я, Ники Кънчев е сложил очила.

В основата на всичко стои гадният характер на българина. Напук отказва да дава мигачи, напук кара без фарове, напук не спазва дистанция, напук не съблюдава ограниченията на скоростта, напук кара в аварийната лента и в насрещното движение и в крайна сметка напук загива по пътищата. Това е великата война на българина с държавата. Той мрази държавата и иска да я разруши - за да прави каквото си иска, напук на останалите.

Тест