Ислямистка група обеща страдания за руския народ (снимки)

Ислямистка група в руския Северен Кавказ пое отговорност за атентатите във Волгоград и заплаши, че ще извърши нападения на Олимпиадата в Сочи.

Обратно в новината

Коментари - Ислямистка група обеща страдания за руския народ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500, повечето от които умират от раните си. Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на ДОГАН и МЕСТАН . . .

Русия обеща същото на ислямистката група и нейните роднини по мъжка и женска линия.

Където има черв. мафия всичко е затлачено.Америка Превзе Афганистан с минимални жертви но те си имат държава а тези имат 100тина олигарха и нищо друго.Велика страна попаднала в ръцете на мафията но явно и те като нас си зас.ужават съдбата

Freedom in not free

Ислямистка група обещава страдания за руския народ, ако до тогава не бъдат изселени в Сибир, както на времето Сталин ги изсели, поради подготовката на въстание в тила на Червената армия при настъплението на хитлеристите към Сталинград.

Сибир е перфектното място за охлаждане на страстите!!!

Тия на снимките са си подписали смъртните присъди ...

Хамериканците са виновни ... Но ще им се връща.

Тези много ясно са казали -че зад тях стои американската терористична организация -Ал кайда.

В щатите държавата си има терористи, а в Русия терористите си имат държава.

Сауди и Турци стоят зад нагласения ислямски фундаментализъм в Русия. Време е за Независим Кюрдистан. Време е за Арабска Пролет в Сауди Арабия!!!

А бе русофляциии. Защо любимата ви русия критикува България за нарушаването на човешките права на ислямистите, които ги съдят в Пазарджик. Моного са долни русняците, които подкрепят ислямския фундаментализъм в България. Да не забравяме, че подкрепят и турците. Дпс е русофилска партия.

А. ти защо се пишеш "Българин" ами не признаеш че си циганин -тоест мангал ?

Мангалите в България подкрепят русия и турция. Така, че нещо си в грешка.

А бе русофляциии. Защо любимата ви русия критикува България за нарушаването на човешките права на ислямистите, които ги съдят в Пазарджик. Моного са долни русняците, които подкрепят ислямския фундаментализъм в България. Да не забравяме, че подкрепят и турците. Дпс е русофилска партия.

Ислямистка група обеща страдания за руския народ (снимки) Мисля , че ще бъде не-помалко и страданието на ислямистите,особено като знаем как действат руските специални служби.

Групата е свързана с иракската терористична групировка "Ансар ал Суна", която пък е свързана с "Ал Кайда" - които са свързани с коооой ? Дам, не пак отново, ама и това се очакваше, все пак Русия ги "опна" в Сирия, за момента е в Украйна не монават номерата. Как няма има закани.

САЩ направи атентата във Волгоград и те ще организират още атентати. Всеки атентат в Русия до Олимпиадата в Сочи и малко след нея ще е са дело на САЩ. Разбира се, ще им помага и Израел.

САЩ отмъщава на Русия за това, че приютиха Сноудън. Ако искат да опровергаят подобно съмнение, нека Обама уважи олимпиадата с присъствието си!!!

до селска гразданка.като не знаеш.кое как беше там.не лаи много.бяхме и пет от бг в руският отряд.никаква милост за терористите! никога!

Каква алфа си ти бе атакистче вмирисано, русофляче окаяно.

Ти си дировски провокатор, който трябва да увеличи брой прегледи и коментари, но ако си човек... толкова омраза не може да побере в себе си един нормален човек. Неудачник си

руските спец части алфа и бета лекуват моментално мюсулманите теротисти.една секунда време за безпогрешен изстрел в сарцето на неверника.и хоп резака седнал в скута на алах.

По заповед на путкин обикновено трепят собствения си народ. По сталински. Нищо чудно атентатите във Волгоград да са дело на русняците.

ще се посереш от възторжен напън говорийки за Путин и Русия.

jingiby

Капутат Дагестан?

Що не направят същото за ислямистите каквото американците за индианците.може и да кротнат а и индианците не са ислямисти и доста по-разумни хора

на руския народ. Защо на народа. Защото търпи една деспотична недемократчна власт. Която срина Чечения, обезкърви чеченския народ, която подтискаше 70 години мюсюлманите и народите в СССР. Русифицираше ги. Сега им го вращат. Тъй че руският народ да иска ОТГОВОРА ОТ ПУТИН И СВОИТЕ ПОЛИТИЦИ. Дано все пак да не се наложи извесните с варварството си руски специални части да не те спасяват както става в онзи москолсдки театър, където същите избиха 130 души "за да спасят" заложниците. пази боже руснаци да те спасяват. По добре бомба да падне.

Мисля че теб треба некой да спасява от омразата ти към пражослажието.

+++++++++++++!!!!!!!!

избиха 22 000 православни , свещеници, делото на ленин, а мюфтии не са избивали.

Тероризма е огромно зло,никой не го одобрява и трябва да се наказва с крайни мерки, но питам другари как подкрепяте депутатът от БСП Страхил Ангелов за Сирийския режим ,а тука се възмущавате,не са ли едно и също нещо!!?

МОЖЕ ДА НАМЕРИШ ХИЛЯДИ ВИДЕО КЛИПОВЕ В ИНТЕРНЕТ ЗА ДА ВИДИШ "СИРИИСКИЯТ РЕЖИМ " С КАКВИ ИЗРОДИ СЕ БОРИ ....ПРЕДИ ДА ПИШЕШ БОКЛУК ДОЛЕН.

БОКЛУК КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ДЕСЕТКИ А МОЖЕ БИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ Е УБИЛ РЕЖИМА НА АСАД И МНОГО ОТ ТЯХ ДЕЦА,ТИ И 33 ДРУГИ МАЛОУМНИКА ЗАЩИТАВАТЕ ТОЯ ТЕРОРИСТ!!

Абе тези симпатични младежи от снимката с черното знаме,дето едва ли могат да му прочетат надписа още ли са между живите?

спомняте ли си кои сварза мусулманите с тероризам? това че няколко луди глави избиват комплекси за малоценност с парите на?????? не означава че всички са такива. за една дарява е необходим враг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

турция и саудицка арабия стоят зад всички терористи.путин го знае.вапрос на време е кога ще му писне и ще ги изтрие за секунди от лицето на земята.ще има саудицка дупка и мини остров бивша турция.

Само дето в момента Турция е икономически партньор на Русия, а и политически (видимо и в нашето Народно събрание)...

Hе си "топол" ами си топола - т.е. дърво. Kога и къде Tурция е поддържала терористи бе мушморок? затова ли в ръцете на всички терористи във Cвета има "калашников" руско или българско производство?

до парс.а бе не си перс ами зеле! хлапе.всички терористи в сирия бяха обучавани в турция.лекувани пак там.след като путин показа сателитните снимки на терористичните лагери за обучение в турция обама даде заден ход.

парс мушмурок си ти.турция подпомага терористите.правила до е и преди.гара буново.бг.искаш ли още примери?

аз съм християнин и се обрязах за чистоплътност

За сметка на това пропускаш да се къпеш.

България си има ислямисти в Народното събрание! Да не си мислите , че коалиционният партньор на БСП са християни? Мемед и Лютви , как ви звучат?

Ислямистите обещали да отмъстят, а навярно целия свят си мисли че сигурно са си го заслужили, щом нападат олимпийския принцип. Какво са виновни туристите напр.? Проблемът е във възвращаемостта на инвестициите, които са направени по Олимпиадата. А не мъст.

Всеизвестно си е, че "мюслимите" не блестят с особен интелект ... бе направо казано са си доста тъпи и ограничени умствено ... предполагам или поради някаква генетична малформация, а най-вероятно поради религиозната им такава ... и съдейки по пренасочване на усилията им към съботирането на олимпиадата (а знаем кой(и) друг(и) иска(т) да я съботира(т)), то можем да си направим нужните изводи от кого са подкрепяни и дирижирани!!!

Както казва Дейвид Айк в документалния си филм"Новият световен ред"е ново безредие.,а в "Духът на времето",че свтът е група от корпорации.Светът се превзема от група бизнесмени,които владеят ресурсите.Сега не се дават пари за бомби.Друг е подхода,както стана в Сирия,на ход пускат терористи.Случаят Пазарджик,организатор е Муафак Ал Ассад,братовчед на Риад Ал Ассад,ръководител на Сирийските бунтовници,т.ес Ал Кайда,цялото семейство проповядвало радикален ислям,шериат и води борба с християните,това каза сириец,живеещ в България.Но с такива корумпирани политици,съд и държавни служители 13 имами са на свобода в България.Сега и американските бази в страната ни щели да се използват за обучение на 8000 либийци.САЩ не гарантира,че между тях може да има терористи.В Румъния пък щели да се обучават 3000 иракчани.В свещените книги пише,че в 21 век Русия ще е в Златния си век на своята култура.Духовно ще се повдигне.Бъдещето е на Русия,колкото и да не им се иска на определени сили.

Русия със сигурност върви бавно напред, но в кои точно свещени книги прочете това?

да бе да. бадещето било на русия,с този демогрфски срив,то едно бадеще ама...

Аз не знам някой да е тръгнал срещу Русия и да е спечелил ! Жалко само за невинните жертви, които ще паднат в тази малоумна терористична мюсюлманска касапница !

чак толкова пък! златната орда спечели сащ и западна европа спечелиха

ДО USSR-НАУЧИ СЕ КЪДЕ СЕ СЛАГА "СЪС".

комунистите-русофили както винаги са честни и откровени :)))) ако индианците си поискат земите от сащ ще завиете от кеф :))))) но щом някой си поиска земята от майка ви - русия виете от злоба :)))) виете защо в сащ имало робство а факта че в момента русия е на 6то място от страните в които има робство а това че в любимия ви китай има 3 милиона роби не се обсъжда :))))))

Извинявай но пазари за роби сега официално има само в Дегестан 1000 евро за тях са мого пари и можеш да си кипиш здрав мъж за работа или хубава жена Разбира се спазва се закона на шерията че мюсолманин не може да бъде роб, така че робите са или христяни или китайци

Срещат се президентите на Франция, САЩ и България. Саркози: - При нас заплатата е 4 000 евро, като се извадят данъците, се получават 3 500. За живеене са нужни 2 000. Къде отиват другите 1 500 - не ни интересува! Обама: - При нас заплатата е 6 000 долара, като се извадят данъците, се получават 5 500. За живеене трябват 2 000. Къде отиват другите 3 500, нас не ни интересува. Плевнелиев: - При нас заплатата е 500 лева, като се извадят данъците, се получават 300. За живеене трябват 1 000. Откъде взимат другите 700 - нас не ни интересува!

Колко империи в новата история познавате освен Япония? Руската империя и при Екатерина, и при Николаевците, и при комунистите си е азиатска под руски контрол. Същото беше в Югославия, но под сръбски контрол, но те поне за империя не се обявиха. "Император" Путин се мъчи да я възстанови, ама като гледам протестите, май няма да успее въпреки продължаващото съществуване на ГУЛАК.

путин просто да им обещае обезкостяване и да го направи!! да ги изпепели и това е,стига със този тероризъм!!

Смешно е когато палячовци ревящи за арабелите задържани в Гуантанамо сега да проповядват унищожението им, когато е засегната Русия.

Мисля че в Русия имат лесно решение: всички рязани вън от Русия.

Има и друго решение - всички руснаци вън от земите на "рязаните".

Ти рязан ли си??????

Отиди при рязаните, виж как живеят - пълна мизерия, за тях тероризма е професия - просто няма какво друго да правят. Африка, Ливан, Сирия и т.н. докато има петродолари ще има и тероризъм. Израелският опит трябва да е водещ - превантивен бой за да е мирна тълпата.

Вмро

По твойта логика трябва да станем турска територия :) E като се замисля Доган , Станишев и Бойко усилено работят по въпроса !

За БГ съм съгласен,за другите държави не мисля

ама наистина сте сериозно луди :)))) да обвинявате щатите или ес за тези атентати в русия е все едно някой да обвинява русия за атентатите срещу кулите-близнаци! луди хора луди :)))) мразите щатите и ес повече от колкото ги мразят руснаците :)))

Вмро

Да прав си, наистина не ми се вярва Америка да е замесена ,но напоследък Сащ твърдо подкрепя ислямисти като Ердоган,бунтовниците в Сирия ....

Да де ама бунтовниците не са ислямисти, а се бият с ислямисти, което по малоумната ти логика означава, че ислямистите са с Башар и съответно с Русия.