Окървавената Олимпиада и операция ”Божи гняв”

5 септември 1972 г. е 11-ият ден от Олимпийските игри в Мюнхен и нищо не предвещава жестоката драма, която ще се разиграе в олимпийското село.

Обратно в новината

Коментари - Окървавената Олимпиада и операция ”Божи гняв” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батиста, Салазар, Трухильо, Гарсиа, Хименез, Сомоза, Нориега, Дювалие, Пиночет, Пахлави, Дием, Сухарто, Мушараф, Баре, Секо, Кай-Ши... Четете, хора, за братската американска помощ.

краварчетата са дали много за световния гнет. имат кратка но мракосбесна история.

Със останалите масови убийци и психопати към които искренно се надявам в най-скоро време да се присъединят Путин,Ким и Асад! Аугусто Сезар Пиночет разстреря руските агенти на стадиона и превърна Чили в просперираща страна

Соросоиден помияр , колко получаваш на изръсена глупост , че двама цигани ме питаха за работа , където не се изисквали мозък в главата . Какво те интересува чили , видяхме какво направиха с Ирак , Либия "помощта" им в Сирия . "Помощта" към България , която постигна такъв "просперитет" че има към два милиона емигранти , които избягаха от "просперитета " .

Моето съчувствие към жертвите в Мюнхен на този ден ,дано никога повече никой под никакъв предлог не окървавява олимпийски игри. Споделям мъката на израелския народ в този ден и моля Бог това никога да не се повтаря. Виждате колко тънка е ципата на човешката цивилизация и колко лесно човек се превръща в звяр.

А ще се помолиш ли за избитите от Изрел Палестинци, заради които е станал атентата?

на зъл терорист,зъл прът

loyola

За неочакваното зверско престъпление - "пред очите на бременната му съпруга израелците застреляли невинния марокански сервитьор Ахмед Боухики. ", наказани ли са виновните? Въобще потърсени ли са? Или са от добрите терористи, на които всичко им простено .... защото се борят за справедлива кауза??

Няма последствия за евреите. Никога не е имало.

Израел е съсед на Сирия, но на практика в Израел НЯМА бежанци (там биха били наистина бежанци в съседна вържава, а не мигранти на 3000 км). Израел е добре ограден с висока стена с вишки в въоръжена войска по тях. Израел е силно милитаризиран, голяма част от населението има оръжие. Израел благородно лекуваше "умерени" терористи от Алепо и после ги връщаше с Сирия - да си "довършат работата". Виждате ли някакви разлики с малоумната политика на ЕС?

Филмът "Мюнхен" на Спилбърг от 2005 г. е дословно по тези събития! Препоръчвам го!

До тук разбирам само, че мосад са имали наглостта, да определят действията си като гняв божий, което голям смях и граничи с трагична простотия.

Адски си тъп затова на теб ти по приляга операзии като скариди, октоподи миди

Операция "Божи гняв" така, както е описана и в статията е ТОТАЛНО БЕЗЗАКОНИЕ. Нормален човек няма как да подкрепи подобни действия - това са УБИЙСТВА, без съд и присъда, по някакви събрани неясно как доказателства. Напълно е възможно между убитите да има съвършено невинни хора. Отново да повторя - БЕЗЗАКОНИЕ, нарушаване на всички МЕЖДУНАРОДНИ НОРМИ и грозна ОТМЪСТИТЕЛНОСТ. На практика - УБИЙСТВА без съд и присъда!! ПОЗОР за МОСАД, приравнили се с богове.

Муци "Око за око, зъб за зъб", като не ти харесва, възмущавай си се!

няма как да са попаднали невинни хора в този списък - той е създавен от работна група в която са влизали хора с различни специалности. реално е много -по-честен предвид събитията и предвид тромавостта на съдебните процеси.

Всъщност такава "операция" няма, защото операциите имат ясни цели и задачи. Под представата за операция Израел включва убийствата чрез публични терористични актове (взривяване на коли, телефони, хотелски стаи и т.н., най-класическата форма на тероризъм) неугодни активисти на Палестина, представяйки ги за свързани с терористичния атентат. Около 30% от убитите в т.нар. операция нямат никаква връзка с нападението в Мюнхен. При убитйството на напълно невинния сервитьор (при това женен за местно момиче) в Лилехамер има заловени израелски агенти, но силен дипломатически натиск от страна на няколко държави, силно настояващи за спазване на човешките права, довеждат до освобождаването на задължаните агенти. Ако ги бяха вкарали в затвора за организирано убийство, както пише в Наказателния им кодекс, още щяха да са вътре. Но правителството там е измекярско и ги освобождава тихомълком. Години по-късно същото се случи и с френските агенти, които потопиха кораб на Грийнпийс и убиха активист на организацията-залувиха част от агентите, но след политически натиск от демократичните страни ги освободиха. Пък и българското правителство е същия слугинаж, селяните край Плевен задължаха вероятни терористи, правителството ги пусна тихомълком и в явно нарушение на закона, а пък държавните ни мъже получиха за това пускане ордени от Франция.

Вероятно МОСАД се ползва с екстериториалност при действията си по целия свят? Или при осъществяване на операцията "Божи гняв" са действали като нелегална терористична групировка? Защото това си е паракселанс тероризъм! Няма по добър съдия от ....куршума!

След малоумните операции на САЩ, подкрепени от няколко европейски политически ибрика, мюсулманите са силно радикализирани срещу християните и срещу европейците. Същевременно се бият вътрешно сунити и шиити. Европа е задължена да води политика на отворени врати и да прибира милиони агресивни ислямистки бежанци, а населението и дори няма право на оръжие да се бори срещу вече редовните атентати. Човек би се замислил... кой печели от цялата работа дали "малоумната" американска политина не е под нечие влияние?

Влиянието е ясно от кого .......Израел!!! Колкото по малко харабели има около тях, толкова по спокойно и охолно си живеят в техният си измислен свят!!

Има страхотен филм, направен по тези събития. Трябва да се отбележи, че комунистите тогава подкрепяха тези терористи. Тук умираха от радост, че са избти невинни спортисти. И сега наследниците на комунистическата паплач също умират от радост при всеки атентат на Запад. Същевременно близките им са на Запад с откраднатите пари от България. МРЪСНА КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМЕТ....

Тероризмът е отвратителен, но и отмъстителността на евреите, които убиват без съд и присъда враговете си навсякъде по света е не по-малко отвратителна и също е израз на БЕЗЗАКОНИЕ.

Мосад, обаче не е посмял да преследва мишените на тази операция в страните от източния блок. Не са искали да дразнят по никой начин руснаците. Избивали са ги само в страните от Западна Европа, защото знаят къде управляват мухльовци и слабаци. И преди и сега.

Германия отказва на палестинците право на участие в Олимпийските игри. Палестинците наричат операцията на две християнски палестински села насилствено изселени от израелската армия 1948. Дали е имало жертви? Източниците мълчат. Ограниченията на германската армия записани и в статията са до голяма степен под натиска на еврейското лоби в САЩ. А няколко от арабите-организатори редовно са се срещали в София.

Много интересна статия, не знаех за този случай.

израел е с американски оръжия арабите бяха с руски по времето на комунизма когато тези оръжия се даваха само с разрешението на москва ясно е на чия страна беше русия а и още е откъде са взели АК47 през 1972г. тези терористи?? тогава не беше както е сега АК се даваше само на комунистически милиции и терористи по света и в африка и в южна америка беше пълно с комунистически милиции които мачкаха народите русия искаше да прави световна революция ся нещо пак май се напъва

В цяла южна америка има комунистически милиции, защото в цяла Южна Америка, а и не само там, обучени от ЦРУ главорези са подкрепяли военни режими и изроди диктатори. Че и в турция и гърция, Испания и Италия военните преврати са подкрепени от САЩ, и на доста места в Африка и Азия.

Сега американците се опитват , да снабдяват "демократичните" терористи с модерно оръжие , АК-47 е много разпространен защото е най-доброто . Там не се въоръжават след обществена поръчка за западни оръжия . Цветанов , ако им бе отговорник за доставките , щеше да ги оправи с поръчка с политическо решение . Отказаха на Грипен , все едно не е на страна от НАТО , а от чужд военен блок

Откровено се възхищавам на израелците да воюват със фанатиците въоражавани и подпомагани от СССР тогава и от Путин и Иран сега!И изключителната им ефективност ,,тогава"и сега! Стотиците изгорели танкове Т-54,55,64,72 както и останките на стотици Мигове и Су-та с които са осеяни пустините в околните арабски земи както и винаги сигурният им и твърд отговор на арабско-иранско -руските провокации ме изпълват със задоволство! Та затова:Шалом Израел!

Путин и Русия нямат нищо против Израел и даже често си комуникират и сътрудничат по различни въпроси. Още на времето СССР е от първите държави признали Израел.

хайде по-сериозно. Факт е, че ссср подкрепяше революциите в арабските държави и ги снабдяваше с оръжие. Затова и България е давала оръжия на кредити в арабските страни по заповед от кремъл. И съответно изгоряхме с много кредити. За всичко това са виновни ссср и в частност руснаците.

СССР и Русия сега ,са еврейски подлоги, като останалия свят. Не слушай, какво говорят намръщени чичковци по талавизора - гледай къде са парите и природните богатства на страната ;)

израел е примерът, че малка държава може да е умна и да си гони интереса. не си правете илюзии - не просто русия, а всички - вкл сащ и цяла западна европа са подкрепяли терористични режими. включително и няколко такива на балканите.

Глупако , при шест дневната война евреите най-много победи постигат , когато ония с чалмите се молят по време на задължителните им молитви . Иначе поклони ците на Мохамед и Мойсей , щяха да си въртят тутурлю гювеч до безкрайност

Ей тази парцалива "статия" дето не касае България или българите до кога ще стои като "новина номер 1"?... А?...

Ние сме ви господари, ще четете за нас! Че да не ви застигне божият гняв (не че не ви го прилагаме по малко).

някой тук може ли да забрани правото на израел да има държава на земите на които е имало израел за столетия палестинците са араби арабите имат много земи огромни превзети от арабския халифат ако отречете това право на израел спокойно може да отречете и правото на българите да имат държава тук! за 500г. не сме имали държава тук са се настанили турци ако турците са се противопоставили на създаването на 3тата българска държава щяхте ли да ги подрепите от тази гледна точка изхождам аз

през 1988 г. ООП обявява палестинска държава. Въпреки символичния характер на събитието, за кратко време - само за няколко седмици - палестинската държава беше призната от около 90 страни в света. ! Това,че твоите господари не са я признали е отделен въпрос. Аз също не съм фенна палетата и смятам,че израелците са в правото си , но фактите около признаването нямат нищо общо с пристрастията ни.

то и косово, босна и херциговина и черна гора са признати държави, но реално не са мнгото такива. няма нужда да го доказвам - просто им вижте профила на икономиките- откакто са напуснали югославия или сърбия нищо не се е изградило.

изобщо не манипулирам пиша факти "Палестинската автономия се създава чак през 1994 година. Политическият и статут е предмет на остри спорове. В различни точки на света терминът Палестина се тълкува по различен начин. На 29 ноември 2012 г. генералната конференция на ЮНЕСКО главният ръководен орган на Организацията на ООН за образование, наука и култура, приема Палестина за пълноправен член." първото официално признаване на статута на палестина е направено от бокова близка до русия и от там на иран

До момента поне 150 страни са признали Палестина. Бъркаш признаването на държавно ниво с такова от международни организации !!! В меркелова германия имат даже дипломатическа мисия!

симо

,,Операция,,БОЖИЙ ГНЯВ,,!!!!!!....Е гати и кръволока ....Жаден за кръв бог.......Сега и америчка се изживява за такъв божи наместник.

око за две, зъб за чене..

а навит ли си да ми избиеш зъб,а аз на теб ченето! Много тъпа приказка е тая !

не, по-скоро се изхожда от презумпцията, че евреите са избраният от бог народ и ако някой ги засегне гняв божий ще го застигне.:)

израел е единствената държава в Света, която успява да се справи с тероризма. Те търсят лична сметка на всеки един организатор или участник в терористичен акт и точно така трябва вместо да се генерализира или стигматизира цяла религия - просто унищожаваш виновните. Голда Меир е казала, че ще мине време и мирът с арабите ще дойде и тогава израел ще прости на арабите затова ,че са убивали техните синове, но няма да им прости никога, че са ги принудили да убиват тези на арабите.

Израел е теророристична държава. За нея терорът е държавна политика. Убиването на чужд гражданин в чужда държава се нарича тероризъм.

ами палестинците са убили евреи в Германия. Т.е. палестинците са терористи и евреите взимат мерки да ликвидират всеки терорист.

убиването на чужд гражданин в чужда държава е тероризъм Убиването на арабски терорист, коийто е избивал невинни хора обаче не е, защото същият терорист не се смята нито за гражданин още по-малко за човек.

Атентатът е през септември, 1972, а първият убит е един от предполагаемите организатори - Абдел Зуайтер, който е застрелян на 16 юни 1972 г, т.е. убит три месеца преди събитието

държава палестина никога не е съществувала имало е филистинци народ който се е заселил в израелското царство но сегашните палестинци са араби мюсюлмани дефакто интифадата е нежеланието на арабите да се одтеглят от превзетите от арабския халифат земи първото признаване на палестина е направено от шефът на юнеско - бокова свързана с русия и от там с иран

де факто оттеглят

първото е вярно , но частта за признаването е опашата лъжа ! Много страни са признали Палестина . Важното е да плюеш Бокова защото излезе по добрата кандидатура,нали! Гледай малко повече професионалните качества, а не партийното превиване на гръб!

Държава може и да не е имало, но ако послушаш палестинците какво говорят, ами те са си прави - живели са си столетия там и изведнъж някой някъде много велик, защото е бял човек/имам предвид Великобритания най-вече/ решава, че там ще се заселват евреи. И изобщо това прекрояване на Близкия Изток в началото на миналия век... Че само им вижте границите - всички с прави линии като Американските Щати. Изкуствена работа. Едните, евреите, имали родова памет, че там им е родината, а палестинците живели там. Ако утре дойдат гърците да се заселят например по нашето Черноморие, щото преди векове било техен бряг, ти какво ще кажеш? Още повече ако ти ги натресе ООН? А за пример за еврейския сантимент към родината виж какво пише основателя на ционизма Теодор Херцел къде трябва да се основе новата еврейска държава и ще се изненадаш със сигурност. "Еврейската държава" се казва книгата. Намира се.

палестинците са живели предимно в йордания и въобще не са искали да ходят в земите на израел защото те са сурови, сухи и е нямало храна. палестинците са нещо като циганите в бг и се казват палестинци само за да се разграничат от семитското население на Йордания - такава нация няма.- те не обичат да градят, а обичат да паратизират изградени общества. обаче йордания ги изгонва и те се заселват из пустоща.в края на 19 началото на 20 в след разпадането на османската империя някои евреи възраждат идеята да се заселят в древните си земи. те отиват и започват съвсем честно да купуват земи - арабите са повече от щастливи да продават земите си. Историята се развива, така, че идва ВСВ в края на която много евреи вече живеят в палестина тогава под британски мандат както и много други държави в околията. всички тези евреи превръщат пустинята в градиня и цивилизация и изведнъж арабелите, които са прибрали парите за имотите решили, че са могли да вземат повече пари а искат и да парче от плодородната торта.

Само Евреи и македонци препишат историята както им отърва

че такова животно като немски спецназ няма. Абсолютна издънка на всички специални части в Германия. И пак тогава се разбра, че с Израел никой не може да се ебава. И до днес не прощават ако някой посегне на техен гражданин. Евала за което!

Ей неграмотно драскаче, слугинче в изродски лапи - пише се взЕмам, а не взИмам!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАПОМНИ ГО БЕ ДРИСЪК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Двете форми са дублетни и могат да се употребяват в книжовната реч а ти още по-неграмотен драскач!!!!

избили терористите.. Ама жертвали и своите хора само и само да е на тяхната. Кво да се притесняват за някакви си там 9 спортисти, важно е специалните служби да имат работа и да се борят с терористи. Ако нямат работа - ще си я създадат.

беслан??

знаеш ли четирите елементарни математически действия? в Мчнхен са отвлечени 11 заложника и са убити 9 сметни коко процента са жертвите. В Беслан са отвлечени 1300, а са убити 300. сметни и тук процента и виж къде е много по зле работата! Също така не пропускай факта, че немците са били уведомени , че ще има отвличане и не са обърнали никакво внимание на това...

западна европа доказа, че от преговори с терористи не излиза нищо добро. те нямат чест нито морал за да държат на думата си.

Ясно е едно, правителството на една държава, е дало в разход свои граждани, като е отказало даже да преговаря. Щото с не преговаряло с терористи, а можеше да ги спаси и после да вземе мерки.

не преговаря с терористи. Това е официална политика и на Израел и на САЩ и на Русия!

мирните палестинци - араби са завзели тези земи с война израел е съществувал там много преди да е имало мюсюлмани не виждам как може някой да отрече правото на израел да си има държава по комунистическа линия в БГ има много защитници на палестина връзката е иран приятели на русия и врагове на сащ от ислямистката революция насам отделно БААС - соц партията на арабите в която бяха и саддам и асад има много много връзки на русия там което влияние се разпространява върху слабите мозъци в БГ

браво Соломоне

Шило

Така е, но защо се отрича правото на Палестина да имат своя държава?

Ми да си я имат, ама където им е земята, техната, а не израелската. То на тая база, и турците ше искат да си имат своя държава върху балХаристан. Нещо изпадаш в противоречия.

Това преди да ви изгонят египтяните оттам или през средните векове, когато са ви гонели от всяка държава в Европа? Това обучение, дето ви го правят индивидуално вашите ментори рано или късно ще ви се върне като бумеранг. И не се и замисляте даже - един колега евреин като почна да ми ги разправя тези неща и го попитах за фараоните и шумерите веднага млъкна и се позамисли.

Палестина съществува хиляди години преди първия евраин, имаше само месопотамия, Египет и Палестина. А палестинци имало такава. Сегашните Палистиници са и хридтяни, факта които евреите гледат да го крият за да възползват от омразата към исляма и да разпространяват по лесно лъжите

"палестинците" са араби, които всички околни арабски страни са изгонвали от териториите си. Интересно бидейки араби как са съществували още в месопотамия и после в леванта палестина се е наричала така в древността - като цивилизациите там са дали началото на европейската реално т.е. са били симити, а не араби.

Кой ти каза , че са били много преди другите , книгите на евреите да достоверен източник , колкото може , да се вярва на евреи-никак . По тая логика , всеки трябва да воюва , за да си върне земи , които са били негови преди хилядолетия по техните книги , или може би от google maps .

Има една фраза, че там където войната започне - правото си отива. Няма смисъл от коментари - кой крив кой прав. От древни времена до ден днешен - прав е този, който накрая излезе по-силен. Т.е. не разума, а силата побеждава, за съжаление. И никой не си прави правилните изводи от това.

Без съмнение Съветският съюз подържаше тогава всички терпристични движения,а и сега Путин подържа по голямата част от ислямските терористи!Хубаво е да си припомним бляскавите победи на Израел над арабските държави въоръжени със съветско оръжие по време на арабско израелските войни както и сегашното превъзходство на IDF и лекотата с която неутрализират съюзниците на Путин и парират не много умните му ходове в Сирия! Хубаво е да знаем как стотици терористи от Иран,Русия

Шило

Сигурен?

Шило

Израел е държавата, в която има най-голяма руска диаспора. Немалко техни ръководители са родени и отраснали в СССР. Там са били получили и възпитание и образование. Ръководството на СССР не е имало причина за изкуствена конфронтация с тях. Естествено, вижданията им за помирение са били малко по-различни, но времето доказа, че мирът минава през кръв и помирение.

Шило

през кръв и диалог, имам предвид.

в Израел няма руска диаспора а евреи, родени и израснали в Израел. Трудно е да се разбере от всеки. Евреите имат уникалната способност да съхраняват своята идентичност в чужда среда, за разлика от нас българите, които само след едно поколение в емиграция и ставаме Джон (Атанасов) и Мира (Добрев -А)

симо

ПРОСТАК!!!!!?????О да.....

Единствено не разбрах как палестинците са похитили еврейските спортисти на 05.09.1972 г., а първият убит предполагаем терорист от списъка на Мосад е ликвидиран на 16.06.1972 г.!? Дали пък еврейте не си трепят араби доста преди инцидента на олимпиадата в Мюнхен и тези "праведни" убийства изобщо не са взаимносвързани?!

Шило

Е, конфликтът им е отпреди. Палестинците, обаче са нарушили и погазили основни принципи. Няма оправдание за хора, които избиват невъоръжени цивилни. Ако искат да воявах- да са воювали срещу държавни или военни обекти на Израел, а не срещу спящи лекоатлети.

Не разбираш щото не знаеш какво е история и за какво служи, и освен това нямаш нищо в главата си, което да загрее, че са все пак са възможни печатни грешки.

Защо толкова мразите една малка страна с около 5 милиона души население, която още от създаването си е заобиколена от около 1 милиард мюсюлмани, живеещи само за да я унищожат? Ако имате поне грам мозък би трябвало да се поучите от нея на оцеляване вместо да разчитате на поредния външен освободител, който малко по-късно се оказва поредния поробител.

Защото още от самото си създаване тази страна започва да нарушава договорите, определящи границите ѝ. И това, че са по-малобройни, се компенсира с милиардите+модерно въоръжение, наливани от сащ, за политическата им подкрепа да не говорим.

Стига с тези лъжи, еврейте са много са по въче от 5 милиона, те са в управлението на всички страни включително и на арабските страни около тях. Държат международната банка и най-голямите частни банки, банките са в основата на всички злини Израел е създаден в основание на библейски и религюзни легенди.

А прави ли ви впечатление, че се съставя някакъв списък, и се убиват хора без съд и присъда. Уж било приоритет на комунистите.

е идил избиваха в ирак и сиря в БГ комунистите избиваха невинни вече никакви факти ли нямат значение

Шило

Едното оправдава ли другото?

Шило

Много смесваш примерите. Апропо, в случаят съм съгласен с действията на евреите. Палестинците сами се издъниха, окървавявайки символа на мира. Както и грузинците през 2008г.

Това само потвърждава, че сте същите боклуци. Че даже и се хвалиш с това. Поздравления!

Много кухи лейки сред българите мразещи евреите. Добре че бяха точно евреите та ислямските фанатици да се занимават само с тях през всичките тези около 49 години, а не с европейците. Ако не дай си боже някой ден мюсюлманите успеят да прегазят Израел какво мислите ще се случи малко след това с Гърция, България, Испания, Франция, Италия, UK и цяла Южна Европа?

Преврата в Украйна завърши по време на олимпиадата в Сочи.

някой друг посягал ли е на олимпиада?? подозрително много защитници на палестина и арабите има в БГ

Да американците! 1980г. бойкотираха игрите! 2008г. започнаха война и обстреляха миротворци на ООН! 2016г. без да има доказателства за употреба на допинг не допснаха цели отбори да участват!

много яко изсмукваш да не си се учил на путин??? 1980г. бойкотът е заради войната на ссср с афганистан 2008г.? войната на путлер в грузия? когато руснаците изгониха представителите на ООН?? много объркано мозъче си! 2016г.? всичко беше доказано сащ нямат силата да забранят на отбори да участват направи го целият свят!

Шило

Да-грузинците.

имах предвид самата олимпиада но вие сте русофили няма да издребняваме толкова...

Шило

И украинските метежници. Ама айде, там е вътрешен конфликт.

А най-смешното в случая е,че най-видните комуноиди по време на ВСВ тук са все евреи....само от Фридман,Л.Таджер,А.Вентура,Е.Шекерджийски........списъка е толкова дълъг,че може роман да напиша а и колко улици имаше само кръстени на тях.......явно комуноидните евреи са добри а другите лоши само,че тия селски тъпаци наши изобщо не познават еврейската култура и не знаят,че те никога не се изправят едни с/у други независимо какво мислят.......за това оцеляват винаги а вие селски отрепки ще си заминете и никой няма да се сеща за вас-ПОНЯЛИ????

Я,имало и комуноид който не знаел,че тия са евреи и им е целувал задника напразно:)))))))))

Немците и тогава са си били некадърници

По-голям терорист от днешния израел в човешката история е само сащ!!! Точка по темата!

И едните, и другите са за бой ама хайде! Лошото е, че винаги страдат невинни. Колко лесно е да нахъсиш някого, чието семейство е убито във въздушен удар срещу група от хора? Колко лесно е да насъскаш народа си да се отнася с другите като с подчовеци или уж рискува да бъде унищожен? А каква вина са имали тези израелски спортисти? А каква вина е имал сервиьора, застрелян от МОСАД?

давате мнение и анализ на нещо, което или въобще не ви е ясно, или сте тотално заблудени. Ислямската чума има доктрината да завладее света и армията от т.н. бежанци изпълнява успешно тази задача. За да се спре този геополитически катаклизъм е абсолютно задължително обединението в мощен съюз на Америка, Европа, Израел и Русия. В противен случай всички вие, което плюете Израел и неговата борба срещу радикалния ислям, ще се дупите в джамиите, така както вече се вижда във Франция, Белгия, Швеция и другаде на Запад, където ислямските термити бяха "поканени" с добре дошли да безчинстват, грабят, изнасилват и създават свои гета. Израел е супер модерна държава, а съседите му живеят още в 12-ти век, в примитивизъм, никакви човешки права, особено за жените и никакъв прогрес. Удивително е да четеш коментари в подкрепа на Аллах Акбар, вместо да си на страната на демокрация, мир и съвременен стандарт. Другото е да си върнеш назад във времето и да си бършеш задника с шепа пясък, както е прието там, в пустинята...

"Телата на загиналите терористи са изпратени в Либия по настояване на Муамар Кадафи, където са погребани като герои." Нали знаете какво му се случи и на него.

защото поиска да прави Африканска петролна борса и да бие шута на петродолара !! Затова му се случи "нещото ", а не заради тези терористи.

А защо Евреите Обработват Африкански Кървави диаманти в Холандия? Даже и търгуват с тях доволно

Вместо да претопляте старите манджи да бяхте съобщили, че Световната антидопингова агенция свали обвиненията срещу РФ, поради липса на доказателства, с което сама призна, че е действала под натиска на Вашингтон за очернянето на руския спорт!

да спамиш другаде.

Сега нека целият руски олимпийски/параолимпийски отбори да подадат пред Европейския съд за правата на човека искове за обезщетяване на моралните щети, за обезщетяване на проваленото здраве, за нарушаването на човешките им права, за това, че е било взето решение без да има доказателства!

Истината е, че Израел и Щатите много си приличат като тактика - използват обикновените хора като пушечно месо, за да може ония отгоре да си прокарват интереса. Колкото повече невинни жертви - толкова по-добре, за да насъскват обществеността (а и не само) срещу враговете си и да печелят дивиденти накрая. Тъжно, но фак(т)

Точно така прави и Русия ...

Шегуваш се... МОСАД нямаше да е МОСАД ако чакаше някой да си каже името

Браво на Израел - шепа народ, която успява да се справи с милиони смрадливи, прости и нагли арабески!