Ким похвали Сеул за посрещането на Олимпиадата

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун похвали Южна Корея за „впечатляващите" усилия около посрещането на делегацията на КНДР за Олимпийските игри в Пьонгчанг.

Обратно в новината

Коментари - Ким похвали Сеул за посрещането на Олимпиадата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Безпрецедентната визита се разглежда като значително затопляне в отношенията." - За ужас на краварите! Които само нагнетяват парежениего там, и чакот да "ударят"!

Що ми слагате "-", бе. Война ли искате?

сценария се повтаря - САщ спряха на комунистите петрола и те почнаха да се огъват. Прасето още малко и перестройка ще почне! После - знаем...Ако е хитър де. Ако не - като Чаушеску...

Изхвърлиха САЩ да се меша и почнаха да си говорят от Южна и Северна Корея. САЩ естествено са недоволни, защото са извън процеса. Сигурно обаче няма да продължи много, защото разликите са големи.

Не ви ли притеснява примитивизмът и неграмотността на някои от потребителите ви?

не са потребители, а зачислени тук тролове, на които се плаща от руското посолство. неслучайно тематиката е насочена по определен начин, подават им топката!

Значи според теб мнозинството са тролове? Ако се спазваха законите, дори само за това изказване може да те осъдят.

Омекнаха му сланините н дебелия Ким!САЩ заплашиха Китай със строги санкции и след като ограничиха подръжката на северокорейският режим на Ким дебелият омекна!Няма атомни бомби и разрушение на САЩ и Япония!Няма историческа победа над Южна Корея!Галдът и липсата на гориво могат да положат Севера за месец два!И Тръмп го е знаел!

Чисто и просто "мечката беше погалена по посока на косъма" и явно това е начина да се води дипломация с Ким Чен Ун в името на световния мир.

Човека просто мрази Краварските Миндили.

Дали ще се обединят или ще подпишат хилядолетен мирен договор с икономическо сътрудничество, не е от значение. Двете държави ще се помирят, неизбежно е. И тогавава ще станат реален конкурент на Китай в Азия и на САЩ и ЕС в световен мащаб. До десет години промените ще са наистина грандиозни.

Дир-а, не си ли четете писаниците преди да ги публикувате? Скоро не бях чел текст с толкова много грешки. Как да вярвам на съдържанието?

патя е кам америка ако слуша дебелака инак бомби и глад

Шило

Върви на училище, занимавай се с нещо наистина полезно за теб.

Човече, толкова си неграмотен, че не ти се разбира какво искаш да кажеш.

Абсурдно е да се мисли за обединение на двете Кореи. Няма вариант, който да устройва и двете държави. Вярвате ли, че Ким ще се съгласи да отвори границата? Нали никой не си представя, че Ким Чен Ун ще се съгласи на мирни демократични избори едновременно в Севера и Юга и ще се откаже от "кокала", ако ги загуби? Още по-абсурдно е южнокорейците да поискат да ги управлява комунист. Япония няма интерес от обединение на двете страни, тъй като мощната южнокорейска индустрия захранена с евтини севернокорейски природни ресурси, ще постави Япония в неизгодна позиция. За Америка, обединението или поне добрите отношения ще означават липсата на нужда от закупуване на американско ПРО и оръжия, което е няколко милиарда пропуснати ползи за САЩ...

Вярно е, че обединението на изнася на американците и японците, ама никак. За тях наистина обединението е абсурд. А що се отнася до самите корейци, и от двете страни има достатъчно мъдри хора и нищо абсурдно за тях няма

Въпроса е, Ким Чен Ун би ли се жертвал за Корея. Това което не оцениха примерно при обединението на Германия, как ГДР-ейските политици реално се жертваха. Южна Корея е 2 пъти по-голяма като население. Така че реално като управление ще се влее Северна към Южна в една Корея.

как се мазни на америка дебелото момче има да скача по американското важе тапака ......

Шило

Как?

Ще ти се.

дебелака клекна пред велика америка,страх бате........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

май САЩ клекнаха

Разумно, гъвкаво и дипломатично поведение на Ким. На фона на това Тръмп изглежда недодялан човек!

наведи се оште пред ким руски тапако

Шило

Може ли малко по-грамотно?

руските окупационни воиски да напуснат федерацята и да останат около москва

Глупостите се трият, ако модераторът си е на мястото!

модератора обича глупавите ти савети---комуняшка тикво

Американските окупационни войски трябва да напуснат ЮК и да оставят корейския народ да се обедини както намери за добре. САЩ пречат на това обединение, налагайки абсурдни идеологически постулати като пречка на обединението. На САЩ трябва да е ясно, че тая геополитическа игра де факто с Русия и Китай не може да бъде спечелена никога, понеже заплашва света с ядрено унищожение. Атлантическата държава САЩ няма място в Азиатско-тихоокеанския регион!

Кой си ти да казваш какво трябва и какво - не! Това е привилегия на южнокорейския народ и съм сигурен, че той няма да иска "окупаторите", осигурили му жизнен стандарт в пъти по-висок от бедния северда си ходят - те са единствената му защита от свръхмилитаризираната С Корея.

ня 7-ми флот няма да му хареса....

Еххх, джендърският мозък по нищо не отстъва на червения чугун. Еднаква податливост на ирония. Общата симбиоза е червен джендър.

...и сеулци се разплакаха от умиление, че кимчо ги е поФалил...Довечера ще има всенародни празненства по тоя повод...

Тъпичка си бабо мецо, ама няма страшно - така ще си останеш.

Ма верно бе! Забравих, че в тоя форум е пълно с умници, пращящи от остроумие и знания, достойни представители на 80%-ната прослойка на народонаселението...

Не се занимавай с тези неща, не ти се отдават. По-добре обърни внимание, че жена ти има любовник...

Шило

Може и да има. Разделен народ, имащ близки от двете страни на Панминджон

те ти булка перестройка!)))):

Леле колко сте неграмотни и тъпи в Дир.БГ не е истина! Представяте международни новини бе киртаци неграмотни! Няма препинателни знаци, няма редактор който да коригира безсмислените статии, които пишете... Дори сами не си четете глупостите, които пишете поне да проверите за смисъла на целия текст. Чак ме е срам, че съм българин!

Аз мисля ,че другарят Ким Чен Ун е достоен да оглави една бъдеща обединена Корея !

някой на планетата въобще се интересува какво мислиш. Понякога ми е тъжно за такива като теб :(

Първо, това (мисленето) е едно от нещата, които не ти се отдават. Второ - другарят Ким, за да бъде достоен за това трябва като минимум да направи две неща: да изравни жизнения стандарт в СК с този в ЮК (фантастично, но може би постижимо), и второ да изравни продължителността на живот - в момента жителите на СК живеят с около 10-11 години по-малко от братята си в ограбената и смачкана от американска експлоатация ЮКорея.