Русия подозира фалшиви новини за кибератаки в Пьончан

Западни медии подготвят фалшиви обвинения срещу Русия, че е свързана с кибератаки срещу Зимните олимпийски игри в Пьончан.

Обратно в новината

Коментари - Русия подозира фалшиви новини за кибератаки в Пьончан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Раша от друго мое и да не разбират ама виж от фалшиви новини..

както се казва - Гузен не гонен бяга.

направиха приземяващи се степени на совалка, изстреляха кола към Марс, Жълтото Прасе закопало в дивия сталински комунизъм от началото на 50- те години на 20 век! Прави паради - вижте ме колко съм велик! хахаха да вземе да покани и приятеля си Путин.

а Негово Величество Путин няма ли да присъства на парада! между другото комун. парад не е по- малка перверзия от прайда!

Така е, затова и Тръмп замисля подобен парад. виж новините от вчера.

Българският народ го е казал "Гузен не гонен бяга" та така и блядовете,... колкото до джендърчето юри изрода който вместо да защитава родината си ще мине на страната на чужда държава, нали за това е джендър, защото всеки нормален човек защитава ОТЕЧЕСТВОТО СИ просто ще му размажем главата като на бесно псе!!!

скоро не ме бяхте веселили с нюз за зелената раса, дето ще прави парад на площад Ким ир Сен. Зелена, щото от жълти мутирали след петролното ембарго до зелени - с хлорофил, да се хранят от Слънцето)))): И Раша това я чака! Зелени от цял свят, обединявайте се!

Ще бъде интересно , все пак кибер атаките може да се разглеждат и като вид СПОРТ

е тва му викат вашите кръвни приятели гьонсурат! Не че не го знаем де....

Така е! Не е свършена работата... но сме на финалната права! Трябва само да подпишем ИК, да узаконим гей-парадите и само още няколко подобни дреболийки...

"Западни медии подготвят фалшиви обвинения срещу Русия, че е свързана с кибератаки срещу Зимните олимпийски игри в Пьончан." Ха-ха-ха-ха :) От Путиланд превантивно се застраховат, за предстоящите кибератаки. После като ги засекат и разобличат ще почнат: "Ние казахме ли ви, че ще има фалшиви новини за наши кибератаки". Ама не осъзнават, че отдавна са в ролята на лъжливото овчарче и като кажат "Добър ден" и всички гледат къде е Слънцето :)))

Спортът в това число и Олимпийските игри се комерсиализира и още по-лошото - политизира.Дори забравиха девиза на Олимпиадите. Нищо чудно дори да има манипулиране на резултати и класирания за да се угоди на някой политически коректен и да се навреди на друг.

Такива са били игрите и в древна гърция. Такива са били и преди втората световна война. Така е било винаги. Олимпийските игри са преди всичко потика и пропаганда.

Някой от Европа и от САЩ много му се иска да започне война в Европа ,а именно НАТО срещу Русия ! Аз лично минавам на страната на Русия и ще трепа трето полови ,четверо полови ,джендери и всякакви изроди ! Нали трябва да се оправдаят някакви пари , откраднати от отбраната на ЕС и НАТО и решили да направят такава атака и да обвинят Русия , много лесен Ход ,както направи Киларито в САЩ ,но сега ФБР откри от къде идват атаките срещу Тръмп и разследват всичко свързано с Килари и дадени едни 130 -150 милиона долара за тези лъжи и шум !

Крадец вика дръжте крадеца, като предупреждава за дръжте крадеца!? Тея съвсем се излагат. Пример и мурзилките тука...

Свинете на запад място не могат да си намерят, че Русия ги прави на въртоглави. Цял ден, десетки хиляди свине се занимават само с бош лаф и простотии за Русия.

Гузен негонен бяга.

изключително тъпо е в безсилието си да направиш каквото и да е срещу руснаците или среищу когото и да е да удряш по спорта имче видите ли имало допинг.та нима при запада няма и са чисти като света вода ноне е така.Пуснали ги но под друг флаг ха ха то цял свят ще ги знае кои са и тогава кои са смешниците ?

поговорка"Гузен негонен бяга",въпреки,че за наглите,безсрамни и безочливи руснаци много,много тази пословица не важи.

Укрите винаги са били Тъпи и Трето полови ! Винаги се блъскат в Българския Нет и пишат своите Тъпотии с Удоволствие за Руснаците! А те кои са Тъпите УКРИ???

а бе селски помияр,когато УССР беше в състава на СССР ги хвалехте и им целувахте и задниците и а сега като не са били тъпи....ТЪПИ СТЕ ВИЕ,ЧЕ ХРАЧИТЕ САМО ПО ДАДЕНА КОМАНДА НА ПАРТИЙНИЯ ВИ ГНОМ но още съвсем малко ви остава

крадецът вика дръжте крадеца. Ах сладури.