Коментари - Окръжният прокурор на София за новата група мигранти: В микробуса са били натъпкани и 10 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук отдавна е магистрала за мигранти и на никой не му дреме особено. Влизат, излизат и толкоз. От време на време се уцелва някой прекален кретен като тоя байчо дето не си платил горивото или ония дебили, дето задушиха хората и от немай къде полицията ги хване и се чуди какво да ги прави после. Ква борба, кви пет лева.

Пишете, пишете до самозабрава.Единственото , което можете е това! Да пишете глупости , излегнали се блажено на дивана или пиейки си ракийката, просто от скука. Били сме роби и продължаваме да сме такива. Така ни е по-добре. Да излезем всички,да покажем какво не ни харесва, да покажем,че Държавата сме Ние, а не тези, които ни управляват! Можете ли? Можем ли? Не! Да излезем на улицата ,да покажем,че знаем и отстояваме правата си! Не можете! Живеете и се храните от робството, защото другото е трудно . Така ще бъде, докато живеем със самочувствие на роби!

С покровителството и обгрижването на мигрантите ЕС ще създаде много противници на съюза в България и в други засегнати страни. В цяла Европа се вдигат цените, хората обедняват и се ограничават, а в същото време се раздават милиони за отглеждане на евентуални терористи и чакащи лек живот на знайни и незнайни.

Редовно ги стоварват на автогара Гео Милев и от на трамвай 20 най-спокойно се придвижват цели групи по 10 човека. в центъра на София. Средна възраст 18-20 години. След 19.00 ч. да отидат да видят, какви тълпи се движат по бул. Мария Луиза пак в София. Средна възраст 18-20 години и винаги са с водач, който ги качва в трамвай 12 до последната спирка в кв. Илиенци и от там на Околовръстното ги качват други за трансфер в Сърбия. Всичко това става съвсем явно, спокойно и дори демонстративно пред патрулките с полицаи, които се правят, че не ги забелязват.

Някои разправят, че намаляла миграцията? А и с присъди по 5 месеца за каналджийство?

Имало е 10 малки Ислямски Змийчета... Тоя прокурор да извика АРМИЯТА на България да убие змиите да НЕ се развъждат в Европа и да НЕ крадат и да НЕ нападат хора в Европа с ножове !!

Меркел заслужава да бъде плюта и хулена до края на живота си. Заради нея Европа се напълни с мигранти, които се идържат от народите на всички държави от ЕС.

Жените им са доволни да ги шибат резани патки

Посрещането на нелегалните мигранти на границата трябва да става с разрешено използване на оръжие. Всички които успеят да преминат да бъдат връщани обратно. Да се спре безплатното изхранване в бежанските лагери и безплатното лечение.След като могат да плащат на трафиканти, трябва да могат и да се издържат сами.

Докога ще питате и ще слушате тези прокурори на практика седящи по цял ден в кабинетите си и чудещи се какво да правят не ги притеснявайте да звънят и да питат тези които наистина вършат работата това са разследващи полицаи и оперативни работници и катаджии та да разберат каквото могат и като дърти клюкари да го съобщат на медиите по-добре си питайте директно хората които вършат работа а тези ненужните не ги безпокойте

имаше издаденадор книжка в брюксел със снимки на кои евродепутати да разчита при пристигането си мигрантите....кога ще признаем, че това е волята на световното правителство и ще спрем да играем театъра "задържане на мигранти"

Представям си какво щеше да бъде, ако МВР се управляваше от ГЕРБ последните две години. За всички случаи на ескорт на дилъри, за случките с каналджиите, убитити полицаи..., ако бяха ГЕРБ Хаджилегенов, Черепа, Харвардите щяха да вият като кучки и бираджиите от Жълтите павета отдавна щяха да са вдигнали бивак. Много интересно защо няма критици сега, що мълчат гореспоменатите, като все едно имат чеп в устата?!? С тия двойни стандарт никога няма да станем като Швейцария!! Къде са протестите срещу 2годишното управление на Радев и разсипията на всички нива, особено в МВР!!! А, какво стана с пилота, загинал край Шабла? Виновни? А, онзи, който уж се самоуби?? Радев е толкова тъп, та чак е вреден.

Не разбра ли че герб е мръсна дума, корумпирани престъпници!

Значи като влизам от Турция ме претърсват като престъпник само и само да намерят една пита кашкавал и да ми кажат, че съм в нарушение. Обаче цели бусове с хора свободно си щъкат по границата. Ама сигурно учителите с пробитите чорапи са виновни.

Всички афганистанци са 17 годишни "момчета", после като извършат престъпление в скандинавия им правят лабораторен тест и костната им възраст излиза 25-30г.

Децата са били билета, с който мършите са се надявали да минат. Ама не им се е получило! Жалко за децата...

Чак пък жалко...

Тази сутрин по националното радио: ние сме длъжни да пазим грницата на ЕС...затова Австрия не ни пуска в Шенген..нашата граница била корупционна...ние така ние онака. Нямам думи. Главната цел на мигрантите била Германия, Великобритания и Франция. Как минават тези мигранти през Сърбия, Унгария, Австрия и т.н? Хайде, пишете!

В бусове. Нас, тъпите бедняци, ни спукват от ровене в дрехите ни втора употреба, а баничарките минават като кораб с платна през съседните пунктове. По същия начин безпрепятствено минават и мутряци. Имат някакъв имунитет, явно. През всички пунктове до Жърмани-то.

17-гошно момче е било с 19-годипшния си брат.

няма Магнитски - Нашата Цацаратура или вече е Гешетатура е Заете с Важните за Цяла България Мигрантски Животи!

Бива ли човек да е толкова голям тъпанар? Тоя т.нар. шофьор направо да кандидатсктва за Гинес в раздела "Дебил на годината".

Една и съща ограда едни и същи полицаи. Само две години разлика. Преди нулева миграция сега поголовна такава. Значи тези които ни управляват не си вършат работата

ама за чужди (и свои) интереси, не за наши...

Отваряйте я тая линия до границата вече бе съсипаха хората да ги тикат в всякви дупки и ямбУлски гори

Защо изобщо има министерство на вътрешните работи? С най-големия бюджет в кочината? Незабавно редуциране на полиция, жандармерия, следствие, прокуратура, ДАНС, МАНС и хиляди клатикурци с 90%...Безплатен жп транспорт на мюслита до сръбската граница.

Защо ли тези хора не бягат към Рассия с необятния й Сибир, дето има място за всеки и възможности за самодоказване, а драпат към пропадналия Запад, дето е пълно с джендъри, наркомани и всякаква долна измет. Някой нещо по въпроса?

там не ги канят! И няма остра нужда от манафи..

Достоен отговор на панелен,безработен убитак,който не е стъпвал в россия и не искане е виждал рубла и не иска ,не кара москвич и не иска ,но ,,обича,, рассия за 10 рубли на пост.

Боже, що за дебил трябва да си , та да не плащаш горивото си, да бягаш от бензиностанция, като знаеш че превозваш рисков товар!!?

Явно конкуренцията е голяма в сектора, щом си позволяват "cost savings" :D

" Маринов предположи, че мигрантите идват от Турция, а организаторите на каналите са доста професионално подготвени и трябва много време, преди да се хванат."- на този виден следовател от Националната следствена служба да се даде тиквен медал.На началниците му също и да се провери ква пара струват якетата с надпис прокуратура на.......

Да ни занимавате с тия неканени « гости»! Минирайте границата, пуснете ток по мрежата, изкопайте окопи пък да видим как щеъ прескачбат и как ще режат телта! Истината е, че много е голяма печалбата ! Дерменджиев вместо да се прави на червен кръст, да си размърда задника! Гешев да не се излага по света, а да си влезе в ролята и без това не му остава много!

Всеки ден хващат бусове с мигранти, а колко не хващат не се знае. Вижда се само, че контрола е 0.

Каквото и да си говорим истината е една,а тя е че Мунчо ни "оправи" за 2 години откак взе цялата власт в държавата,в буквалния и преносния смисъл

Бой с колове посред Пловдив, хора гният в камиони из полетата, няма правителство, няма Държава...

то и с правителство пак няма

Какво стана с корупцията , или вече в Бг не съществува .......гнусни Мунчови крадльовци !!!! Не ви се говори за откраднатите от хората пари ????

Последните години много българи-деца, възрастни и родилки изгубиха живота си заради закъсняли линейки или липса на места в болниците. Как сега за тези мигранти се отзоваха няколко линейки и бяха намерени веднага места в болниците?До кога ще се грижим за незаслужирите повече отколкото за нашите?

Много чиновници на управленчески постове взимат тези решения и после ще имат по 2500 пенсии, на база тези 5000-6000лв официална заплата. Решението е за такива случай на некадърност и национално предателство да бъдат гонени от системата, без право да работят наети от държавата. Както и да има народен съд, да гласува по съвест - даваш от парите на народа си, за чужд народ, и нанасяш вреда върху качеството на живот или самият живот на гражданите - наказание. Това би било приложимо както за приоритизирането на мигранти, така и за милиардите за Украйна ...

Следователя си го е казал,че се ловят само мишките,самите организатори на трафика не! така е с всяко едно нещо напоследък,само шушляците ловят,само с тях ни занимават,с големите риби изобщо не се занимават... Интересно е,как преминават и границата ни със Сърбия,явно и там имат хора трафикантите...

Защо нищо не се казва за съда, който не ги осъжда?Трафикантите трябва по бърза процедура да отиват в затвора и да получат солидни глоби. Мигрантите да бъдат връщани обратно, а не настанявани и обгрижвани от нашите данъци.

Горките хора бягащи от талибаните и от тяхното убийство и глада който докараха талибаните още повече 2021 когато се върнаха.тези деца бягат с ясната надежда един ден да изтеглят и жените и семействата.на този дълъг път те вървят и много пеш през гол камък през иран не може да удържи жена...горките мили хорица жертва на сащ и русия и талибаните съсипаха им държавите както нашта я съсипаха едно време и всеки хукна като луд по света за достоен живот

или жертва на САЩ и Русия са?

Добре де... Ние като не можем да ги спрем на границата, както е редно, после, защо ги спираме въобще? Те са транзит за белите държави, а който иска да остане тук, да почва обществено полезен труд.

Ами значи строги наказания и за каналджий те и за мигрантите

като всички делят кървавите пари?! Мммм?

ДА ГИ ВРЪЩАТ ОТ КЪДЕТО СА.. Или да ги пращат в Германия - те ги поканиха.

си.

След идването на талибаните, Афганистан отказва да приеме обратно бежанците и те остават в страната приемник?

Интересно е да се наблюдават по интернета доисторически форми на живот с човешко тяло.

Психично болни полицаи убиват Българи в град Бобов дол! Това било нормална Стара практика и забавление за служителите на МВР, Прокуратурата после им потулва престъпленията (убийства) поради това, че Главният Прокурор Иван Гешев е бивш колега на полицаите!

кой ги в направил полицаи. Явно, някой урод по-голям от тия. Той е виновният!

Този шофьор, за да си "спести" парите за гориво, издънва каналджийската операция ... Откъде ги намират такива хахави шофьори ?! Шефът му сега да подаде оставка ;-)

въже, ако питаш. Разбойниците нямат място на земите ни!

Какво още чакате. Изкарайте цялата армия на границата..... Въоръжени до зъби и да стрелят на месо. Така и така нищоне правят а само лапат заплати.

от нож умира. Да си го знаеш.

Къде са воеводите Динко и Перата - кумирите на малоумното простонаселение…

Тук има един кумир, ама не е Перата. А парАта. Всички му се кланят, от сутрин до вечер и от люлката до гроба.

Нали Турция даваше уверения, че строго охранява границата?

Ноу мъни, Ноу фъни.

Защо от МВР мълчат като п_утки за масови убийства на Българи в град Бобов дол, а Прокуратурата спира всички жалби!? Казвам се Мирослав Германов

око не вади.

Спрете с тези емигранти, Полицаи от директно се опитват да убият Българи, полицаите са платени от лице на име Румен Николов-Пашата! Цялото МВР мълчи като п_утки за убийства на Българи !

Става въпрос за полицаи от Бобов дол!

което и място да назовеш по територията ни, все тая.

Стотици милиони бяха Откраднати за телена ограда,която се преминава за 5 минути. ГЕРБ,Да България, НФСБ налапаха стотици милиони за оградата,която беше ясно че не став за нищо! Защо не бъдат Разследвани и съдени тези партии!

На самолет и обратно в Авганистан...не можем да ги храним тук!

ние всички знаем за нехраненето. И на хора, и на животни. Приказка от хиляда и една нощ се оказа гостоприемството и широката душа, и шарените черги на паплачта, населила прекрасната България.

Има умни хора в МВР, прокуратурата и следствието. Кажете по -добре истината, че има чадър или турците не ви допускат до съвместна работа. Без турците няма как да се разкрие схемата. Определено това е ОПГ.

обръщаш? Да ти кажат нещо? Хем умни, хем морални, хем много обичат истината? Нещо в илюзия си Впаднал. Събуди се.

къде е полицията и прокуратурата?! занимават се с кокошкарски историй... а тея каналджий действат от 10 години...откъде иначе толкова богати хора в българия?!

Прави впечатление, че всички заловени са плод на случайност! Нито един камион не е заловен в резултат на полицейска операция! Двойка за полицията!

обикновено когато катастрофират

Колко трябва да си тъп за да возиш нелегални в буса и да не си платиш на бензиностанцията???

Няма как да не виждаш колко всъщност са тъпи хората в БГ.

.рожби на новото време - ограничени,неуки,глупави и неспособни ................,разбира се , с много малки изключения !

Вече започват да ни представят такива новини като "самотен такто с деца", "две братчета', Деца" и т.н. НЕ МИ Е МЪЧНО ЧА ТЯХ! тОВА СА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ!

Ей, става въпрос за нашето оскотяло, бездушно и безмозъчно население. Махни ги ти мигрантите. Виж кой ги вози и какви ги върши. Това са недочовеците, единствения проблем на тази територия.