Окръжният прокурор на Русе: Жената на общинския съветник е убита при грабеж на 65 000 лв.

Тялото на Еранухи Пехливанян е открито в землището на село Иваново край река Русенски Лом. То е било разчленено от убийците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и в този трагичен момент толупът не е успял да сдържи злобата си.

Кой нормален човек държи 65к лв вкъщи :Д

За някои хора са джобни пари. Но най-вероятно става въпрос за оборотни пари от аптеките.

кражбата

е в банкя и мое да не плаща ама е пил една бира

Нещо хич не ми е жал, ама на вътрешна работа ми намирисва. Платил ли си е "членският внос". Ако ме разбирате...

Съветникът е член на борда на директорите - демек, назначен да лапа възнаграждение. Кога надзирава борда, кога заседава в Общинския съвет, кога върти многобройните фирми? Този е надминал Тиквата бе!

Животът на състоятелните бизнесмени не е лек. Винаги се появяват врагове.

Дърводобивът е много тежък бизнес, защото в него има много разбойници. Страшни убийци. Бивш убиец няма. В с. Лесидрен, област Ловеч гъмжи от дървени мафиоти, обаче няма кой да ги спре. Всичко е истина. Там не Ви препоръчвам да отсядате, защото няма охрана, има много селски апаши, цигани и луди. Избягвайте това място. Ако има навлизане в чужда територия на дърводобива и конкуренция, дървените бандити наказват със смърт.

Убийците ще изгният в затвора. Съпругът на жертвата е бил собственик освен на верига от аптеки и на фирма за дърводобив и строителство. В този смисъл искам да подчертая, че дървената мафия е много зловещо жестока особено в с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч. Там нито един дървен мафиот не е осъден. Вярно е, че полицията толерира бандитите в това село.

от природа и живи същества, е много жесток.

В Китай убийците ще бъдат осъдени на смърт. В България ще получат доживотен затвор. Лошото е, че още има неосъдени главорези в с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч, които заплашват неудобни хора с отвличане и убийство, а полицията в Угърчин начело с Иван Царевски нарочно не реагира.

Герберугите останаха без власт и кражби 10 месеца и партийната идилия заскрибуца яко

Оставка на пияния гъз

абе друг бизнес може и да не върви, ама аптечният е супер... в нашия малък квартал отвориха няколко нови аптеки само за 1 година!

Отвори си и ти, не завиждай!

очевидно е че ти тъп

Очевадно че ти не може пише

Преди 20г се наричаха чейнчбюра, днес "аптеки"....перачниците.

Да не би основният мотив да е ГЕРБ? Нещо множко стана. Първо Върбан Циганина…сега тука… лошото е че и ти си вътре в схемата

Това не е просто грабеж , а жестоко отмъщение, според мен /не се правя на криминалист, просто изказвам мнение/. Да почива в мир жената. Каквото й да е било семейството, това е варварство.

Всяка жена да има по 65 бона първоначална вноска! Оттам трябва да се започне, ако...Пък ако не, здраве да е. И дълъг живот.

Арменци. Да си държиш 65к дома?! Требе да си тъп, чифут или арменец.

Така свършват гърбавите крадци. Тия са крали, че са се оляли, после ох какво стана.

Няма огън без дим.

Хитрите арменци са гризнали дръФцето.

Едва ли е грабеж. Някакво разчистване на сметки наднича зад ъгъла.

Отвлечена за откуп, платен, убита и като не се е прибрала обявена за изчезнала!

Чудя се, кой законен бизнес държи толкова пари в брой в касата, при положение, че сделки кел над 10000 са незаконни...

Евреи и кръстени евреи-арменците.

Те са били много богати, не са я убили за 65 хил. Поръчка от мъжа и, искал развод но всичко е на нейно име заради политическа кариера. Сега семействата на убийците ще напуснат Иванов и ще живеят добре в сф или варна

Бойко си иска версиите, не се преведе на умни и ги давайте. Останете живи.

Мисля че 65 бона не са толкова много. Най-вероятннто е разчистване на сметки.

убийци психо садисти

Айде още една жертва на "вирОса", изгуби борбата сиромашката... Дано е била "ваксинирана" поне, да не се е мъчила много. Амин!

Лека и пръст. Спрете се бре тролове...

ти е?

Не е хубаво да се убиват хора и да се транжират като свине, но пък и не е хубаво хората да се превръщат в свине от лакомия.

Съдиите са виновни, че не вкарват в затвора, а той е университетът за това поприще - като хванат такъв за нещо тривиално и го тикнат вътре, ще попадне на хора и ще стане човек. Ще се научи и да тълкува НК, и занаят ще хване. Там ще го научат, че при кражба в особено големи размери като тази, с елементи на обир и имперсониране на служител на реда присъдата ще е поносима, ако изобщо го хванат, особено ако раздели плячката със следователите. Ще мине и ще замине - докато разбере, че влязъл в затвора, докато се види със стари познати и вече ще е навън. А тук - отвличане, убийство и транжиране, като мотивът е същият - обир. Егати дилетантите - при отвлечен човек търсенето е много по-различно от това за отмъкнати пари, а присъдите - хептен, особено ако си го убил и нарязал. Ако не я бяха отвличали, тази работа можеше даже и да се потули и да не стигне ни до полиция, ни до следствие.

Рашков,под коя маса повръщаш,майкати да еба пияна.

Убийците са се представят за полицаи и жената ги пуска в къщата, принуждават я да отвори сейфа и взимат парите, после взимат и жената и напускат къщата. Били спортисти, единия гребец. Бог да я прости жената и сила на близките.

При раша всичко е разрешено,така беше в миналото,мутрите вилнееха

На наглите,мутрите убийците,рашето ги пази

не искам такава промяна, още по малко да продължи! От вдигнати юмруци само насилие следва

Само свободната продажба на оръжие в България ще излекува недъзите на това общество!

това което се случва в БГ е доста обезпокоително....как човек да заспи нормално..сам и на село или в града

Сега в селото е тъмно, има режим на тока, заради цената на тока и хората си мълчат, никой за нищо не протестира

Вече започнаха да прикриват кражби и грабежи с убийства

интелигентен град. Тази новина какво познания за живота ни носи? Мисля си, никакво. Защото никаква ясна информация нито за мотива, нито за извършителите няма.

Ти чакаш информация в дир един ден след убийството. И какво точно искаш да ти кажат?

Давате ли си сметка че всеки един човек в БГ е заплашен ..това не е толкова голяма сума...касиер, инкасо , търговец и вие политизирате

какво? Ми и за 5 лева са убивали човек. И бездомници-клошари един друг се убиват. Въпросът е, какво точно да правим на Земята, че да е по- о' кей положението.

Аз като нямам пари от какво да се притеснявам... А тая е убита заради невнесен членски внос... ако ме разбираш.

Защо се насъсква омраза срещу тези, коио То са по-заможни от по-голямата част от населението? Имаме убийство, браво на ченгетата, че са ги спипали толкова бързо, но до там! Кому е нужно инфото за данъчна декларация? Друго трябва да се мисли - как така имаме хорс превърнати в скотове, които за половин апартамент биха убили човек! До там ни докараха последните години - да се превърнем в една бразилска фавеля. Не е нормално, а сега и в световен мащаб има трусове. Трябва да отлепим! Не сме мързеливи, но сме наивни!

Защото едва ли се е сдобил с тези пари с честен труд. Все пак тиквата му казва, че не е сам сешши се. Господ забавя, но.... не забравя.

Ти нормален ли си ?! Още веднъж дано го осъзнаеш, ти нормален ли си ?!

ГЕРБавите ги разкараха от държавната софра и се върнаха към гангстерския си живот. Снимката с ББ кърти мифки!

Абе там едно ромче не уби ли една журналистка пак брутално ее Българите прости убиват ви жените и ви ги таковат и си траете спете още за това сме били 500 години под турско.Крие ли се етноса?

Защо министерството на Дамаджан Ефенди скриха цяла седмица информацията за това престъпление?!? Когато преди години се случи друго убийство в Русе-всички едва ли ме изкараха Бойко виновен, въпреки че криминалистите разкриха убиеца за 24 часа. Ама тогава едва ли не Бойко беше престъпника, а сега Дамаджаната е заповядал да не се разкрива нищо пред обществото, а овцете нехаят. Що не пискате сега бе, селяци!?!

кумунистите са виновни.

Последните дни ме обнадеждават,че българите са се сабудили от дългия зимен сън.И почнаха да взимат нещата в свой ръце.ЕЙ го на скоро беше протеста против фашистките мерки,почнаха да бият убийците в бели престилки,а сега си взеха и ограбените пари през разни общински съветници.Айде следващия да е и мъжа и тия три бемвета да си ги кара под земята

Спите ли дирници?

Дирниците не са ти виновни че си плащаш данъците и герберите ви ограбиха а сега Кирчо ще ви довърши с ваксите

Крайно време е да се разреши употребата на огнестрелно оръжие за самозащита. А бандитите-рецодовисти са гаранция от един определен етнос. И все питат защо искаме да ги пращаме на Сатурн.

Малко ли ви бяха мутрите през годините? Да на изчистването на убийци всякакви от земята ни. С човешки, меки, леки средства.

Че то сега да не би да е забранено, бе?! Самозащита си е самозащита и е достатъчно да съответства по размер на нападението. Забележи, че не казвам да съответства по средство. Ако някой те нападне с брадва и няма място за маневриране, пистолетът е напълно адекватен и законен метод за защита.

Дир, много ли беше важно да ни облъчите за пореден път с неуместните коментари на простата тиква от Банкя, която дори пред лицето на тази трагедия не се стърпя да не говори за политика и чегъртане? Малко благоприличие на никой не е навредило, особено в подобни случаи.

Не беше уместно на Радев поведението..на Борисов е следствие

Дир, жената е брутално убита и разчленена, вие пишете за декларация за доходите, това е срам, това не е журналистика. Журналистите са чакали

Надявам се Всички разбрахТЕ Защо изказах първия ми Коментар, Колега… - а че Е Опит ДъСъ Насочи Погрешно вниманието - напълно Ви подкрепям !

тук в БГ не можеш да разбереш един човек бизнесмен с 5-6 фирми ли е, или е политик? Кога работят като трябва да управляват?

Винаги са ми били странни имотните декларации на политиците. Има 3 коли, закупени за ... лева през ... година, има 6 имота, закупени през ... година за ... лева, има 2 депозита в евро, 3 депозита в лева, кредитни карти и кредити ... и XXX лева налични пари, като последните често са много. Какво значи "налични пари"? Прибрани по дюшеците и бурканите ли?

Бих казал - каквито “наште” “фигури” - Същите И “авоарите”им, Колега.

А, в кои банки все още има депозити?! Нали обърнаха всичко на разплащателни сметки, за да дерат такси и да не плащат хептен нищо...

Това е стар виц, но: Разпитват мутра в прокуратурата и питат - откъде е това бентли, лимитирана версия? - Ами имах едно БМВ 7, изкарах малко пари, доплатих и си го купих. - А БМВ-то откъде е? - Ми имах една тойота, изкарах малко пари, продадох я, доплатих и си го купих БМВ-то. - А тойотата откъде е? - Ми имах една жигула, изкарах малко пари, продадох я, доплатих и си я купих тойотата. - А жигулата откъде е? - Ми имах еднин велосипед, изкарах малко пари, продадох го, доплатих и си я купих жигулата. - А велосипед откъде го взе? - А-а-а-а, тоя велосипед вече съм си го излежал.

Толкова пари в брой да държиш в дома си ми се струва меко казано странно. Пък може за тях да са джобни , въпрос на критерии. Не е странно ,обаче че извършителите са знаели това. Може да са криминално проявени , но със сигурност са близки до кръга на семейството или някой им е "снесъл" информация.

Пратени са от компетентните ченгета Това е стара работеща формула на опг герб

По никой начин не оправдавам деянието.. Бог да прости жената. Но парите придобити по нечестен път носят лоша карма. Сега биха дали всичките си пари и имоти, ако могат, за да върнат жената, но… имал съм периоди на глад в младините, имал съм и такива, в които съм разполагал с много пари - винаги давам. Не е нормално да дъжиш половин милион в банката и да има толкова дечица, които чакат за животоспасяващи операции. Кеф ми е на сърцето да карам кола за 10к и да дам 50к и да спася някой. Имате ли - давайте !

Chapeau ! …ама това за “евтиното” МПС за 10К - …ммм…

И? 10к е МПС, което трудно ще мине преглед в "бяла държава", а скоро няма да може да влиза и в центровете на градовете в България. За някакъв лукс ли смяташ МПС, което се купува с 5 средни заплати? @Гоко: Евалла! Поклон на хора като теб! Не разбирам що за човек би писал минус на коментара ти!

2К Месечна заплата Е Обичайност из ЗемитеНи ли, Колега ?! …е, Ако Имате предвид Вси”наште”, та до ЕнтотоИм коляно…

…та Да се адресираме към Същината кой Би Имал “топки” да свърши тази Ужасия - Е ясно че Е Информиран относно Жертвата ! — Е ясно че Е Съответно “подготвен” ! —— Е ясно че Очаква Съответно”чадъро”Осигуряване ! …та кой ли Следва да Е Поръчителят - Е ясно ! —> Ясно#Кой . ———— Да ! - из ЗемитеНи - Продължават да се Убиват Целево Хора от ВсеСъщия Ясно#Кой.

Район най-напред са се заселили диванета на Аспарух.Там са опънали най-напред катуните.И там са най-концентрирани техните генетични наследници.