Коментари - Окончателно: Учениците отсъстват от училище до 15 дни с бележка от родител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какво ме облекчавате? Ако е болно детето пак трябва да се клечи часове пред кабинета на някое Джи +Пи, после да проверявам дали не е забравило да прати документа или да го напише.....

Напънаха се от МОН и родиха ... недоносче. В момента има 10 дни. Те ги направиха 17. Идеята беше ако дете се разболее леко, да не ходи до личния за бележка, при положение,ч е може да си соти вкъщи 3-4 дена и край. Да де, ама децата доста често им се случва да боледуват за по 2-3 дена. Та тия 5 дена отгоре са направо някакъв бъзик с родителите. В половин Европа се ходи на лекар за бележка от дете само ако положението е наистина сериозно, другото е на уведомителен режим, без ограничение. Нашите, не та не, ние ще ви покажем кой е шефа. Ма нали същите тия деца ходят по уроци, за да оцелеят в "системата" и методиката и на обучение тип "препиши плана от дъската". Надали ще отсъстват седмици наред... Виж манго джери и с бележка и без бележка, и както дойде, все тая - ниукой не ги пипа. Подигравка.

15 дни на месец или за година :))))

Едно време ходехме на училище с желание. Днес само гледат да се измъкват от часовете с фалшиви бележки.

Едно време бягахме от часове, понякога по цели дни. Не се гордея, но пак станахме хора. Не е до учениците. Учителите трябва да създадат условия и интерес в децата, който трябва да се поддържа и в дома от родителите. Едно време при теб явно е било така, но не беше така навсякъде.

Кога едно време, в някое килийно училище ли си бил?

Ти явно и там не си бил. Личи ти отдалеч

за това колко е разсипана образователната система, както и качеството на масата учители :) Скоро ще бъдат заменени с Чатчето :) Той е много по-занимателен и има прекрасни педагогически умения :)

Какви фалшиви бележки бе аграр, само от тоя коментар вече става ясно, че нямаш деца. В момента бележка се издава само от лекар, електронно или дни през класен или директор. Като бях ученик, бележки се продаваха и си ги попълвахме сами, ОЗГДП диагноза редовно си пишехме. И пак хора станахме. Сега контрола е ТОТАЛЕН. Отсъствахме от училище само с ръчно написана бележка от родител и никой не се занимаваше да ни търси. Сега а да го няма детето, Школо пищи, емейли идат, класни звънят, директори се пенят, бележки само тип "ЗАЯВЛЕНИЕ" от сайта на училището или електронни от ГПто. Фалшиви бележки ползвали, АГРАР смотан!

още на училище, ч епо нищо не личи?!?