Охраняват скопските депутати, гласували за името Република Северна Македония

Има заплахи отправяни през социалните мрежи, каза македонският вътрешен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом САЩ иска нещо, то, вече става! Това винаги е било до сега на 95%! СССР и след това Русия, успяваха да озаптят поне с 4-5% хегемонията на САЩ. Сега Президент Доналд Тръмп иска всички в света да изпълняват волята му на 100%, под заплахата, че ще бъдат унищожени, като народи и държави! Получава му се, май!

Имам предвид руснаците, много им дреме за името на държавата, която заедно с димитров създадоха на българска територия. Става въпрос, за НАТО, а там ватенко...ушанската пасмина ги стяга чепика.... а бре ушанки ако вие бяхте изпратили вашия посланник в парламента какво от това макетата сакат со цивилизваниот свет да са у едно не с евразията.

Не е добре!

скоро ще го докарат до гражданска война и проблема е как ще се отрази това на България за момента Руската федерация има позиция на изчакване защото времето работи за техните интереси. североамериканците бързат докато все още имат финасови средства.... и то с една обща цел за Балканския полуостров ....възможно да се задържа .....сегашното статукво на управляем хаус и липса на личности .....

Понеже очевидно трябва да избират кой да ги командва те са избрали. И понеже избора е между САЩ и Русия очевидно за момента по добре е САЩ. В края на краищата какво може да предложи Русия което да си струва? Със сигурност свободният избор не е в менюто ......

Тиа шо ке праиме,шо ги колиме или шо ги дереме?

Македония се откъсва от орбитата на Сърбия и Русия, и най накрая ке биде со нази. А това дали са сме две държави или една няма толкова значение. Един ден като падне границата народа ще се намеси както е било през вековете.

Отвратителниии са краварите във всички избори и народи се месят . Ама си мисля ,че ще се наиграят скоро.

Отвратителниии са краварите във всички избори и народи се месят . Ама си мисля ,че ще се наиграят скоро.

А Зайо пазат ли го?

Щом ги пазят,значи не работят за народа...като нашите..:))

Русия и Сърбия няма да се предатат без бой! Заплахи, шантаж, провокации, тролове, пропаганда, убийства... за Русия и Сърбия не са чужди!

Заглавието на статията ми стига. "Демокрация" по Северно- македонски. И тях ще ги пази НАТО-то от народа. А, колкото до ЕС, ще го гледат през крив МАКАРОНЧО.

А за Атон и превзети от българите манастир-забравете!