Предаде се охранителят, откраднал 1,5 млн. лева от инкасов автомобил

Издирваният за кражба на 1,5 млн. лева шофьор на инкасов автомобил Георги Енев се предаде, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Предаде се охранителят, откраднал 1,5 млн. лева от инкасов автомобил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам всички знаете лафа - "Да го дуат бедните" Е, крайно време е вече този лаф да стане - "Да го дуат богатите" А що се отнася до престъплението - няма пари, няма престъпление.

Ако полицията иска да узнае къде са парите, да го пратят в "къщата на ужасите" в Копривщица за едно денонощие!

Сега ще се пазари - да върне парите, но да не го затворят... Като българина във вица: хем копал, хем го били, хем си платил... За това което е тръгнал да прави е трябвало първо да се тества хормонално доколко е мъж. Не че е прав да краде, ама и за тая работа се иска акъл и качества...

Като го гледам този екземпляр не блести с особен интелект, а и действията му показват това.Не че трябва да похвалим полицията защото и тя не се справи в случая!!! Убеждавам се, че ние българите за нищо не ставаме - един обир нр можем да направим като хората.Дано поне онези момчета дето направиха обира до Ловеч да не се предадат, че тогава изводите ще са отчайващи!!

За какъв интелект може да се говори, след като мутрата е бивш шапкар, който е ходил на две мисии в чужбина?

ЦЕЦО,ЦЕЦО ДОБРЕ ЧЕ СЕ ПРЕДАВАТ ИНАЧЕ САМО ГОВОРИШ, АМИ БРАТЯТА ГАЛЕВИ И ТЯХ ЛИ ГИ ЧАКАМЕ ДА СЕ ПРЕДАДАТ??????????

Предават се, защото Цецо е направил така, че няма къде да идат. А Галевите ще поживеят до някое време като се оглеждат непрекъснато, докато психясат или нещо им се случи на пътя...

Ти си дебил предполага?

Е любимеца на бедната част на народа се предаде, а Любчо Пъпката не

Още един "умен" български "юнак"!

Хаха, толкова са им познанията по география.. Те не знаят да пишат грамотно, какво остава за другите науки ...

"Няма да ме учуди ако е излезнал от БГ то скрил е парите и се е върнал." Що ме разсмиваш рано сутрин бе, пич. Излиза значи от БГ, и ги скрива - къде??? В банка на свое име, с европейската заповед за издирване? Или на името на свой приятел, който го е придружил в малоумието му? Е няма такива приятели, ше знаеш, дето да пазят 1,5, млн десет години. Или викаш, просто е избрал добро място, изкопал е дупка, заровил е кинтите, и е отбелязал мястото с хиксче? И най-смешното: измъкнал се от БГ, скрил парите, въздъхнал спокойно, и после си казал: "Е, сега е време да се върна, да се предам и да полежа 5-10 години в затвора."

уан поинт файв милиън лев не са безумие или малоумие. а може да е имал болен роднина, това са достатъчно пари за повечето операции + лечение. Освен това, мушмороци, е направил за

уан поинт файв милиън лев не са безумие или малоумие. а може да е имал болен роднина, това са достатъчно пари за повечето операции + лечение. Освен това, мушмороци, е направил за по-малко от 1 месец повече, от колкото всички, дето търкаме клавиатурите тук, работейки за дирник дот биджи. (ако сложите знак за по-малко сайта чупи коментара).

По добре да не връща парите !!! :)

Да се предадеш- затвора е СИГУРЕН.Да не се предадеш-затвора е ВЕРОЯТЕН,защото първо трябва да те открият.Е няма логика.

Този герой ако си прави сметката да полежи в затвора и после да си харчи милиона много филмчета е гледал. Ако куките не го облъчат за да намерят те парите в затвора всяка вечер ще го женят и още на втората седмица ще си каже за чеиза...

Абе тоя не е ли имал поне един доверен приятел ,не казвам роднина,защото след обира разпитват близките.Трябвало е да обмисля всяка следваща стъпка предварително преди да действа.И един доверен прител ,както казах да се покрие у тях,обаче преди това да си направидегизация и защо не пластична операция.С пари всичко се купува.

Това е пълна глупост което прави това момче. Първо с като не дава парите ще се счете за утежняващо обстоятелство и до 8 години може да му лепнат, при добро поведение 4-5 ще лежи, това си е време за панделата. Ебахти и парите като ми вземат пет години от живота. Второ ченгетата ще го накарат да каже къде са парите, не се притеснявайте, малко серум на истината и ще проговори всичко. Трето, това ако е бил неговият план значи е най тъпото парче на светът. Смях отвсякъде. С раница пари бегаме през нивата у Гръцко. Тоя според мен е невменяем и това е четвъртото което ще се опитат да докажат.

Не ве не се прави така. Просто подгонват целия му род до 9 коляно и той бива уведомен за това. Ко ша прай ча няма да клекне.

А от къде знаеш, че не са го направили (да го погнат до 9-то коляно де) и затова се е предал?

И с много по-малко пари мога да се оправя със всеки, който ме погне.

МВР и Минстерски съвет нямат ли говорители ?

добре,че се предаде, защото цецковите тюфлеци не биха го открили никога

Според мен този си прави сметка да полежи 2-3 годинки в затвора и след като го пуснат за добро поведение да се прибере скритата някъде торба с пари и да си заживее щастливо....Като се замисли човек на доста хора да им предложиш да влезат в затвора за 3г. срещу 1,5 млн лева ще се съгласят

"Отежняваме" бавно, неусетно дори...

:) фак-т.

Сигурно ще го оставят да се измъкне! Не ми се вярва! Можеше ако беше Валю Топлото, Ковачки или накой от тези. Нищо чудно банките да вземат застраховките, след което да разберат къде са парите и да си ги приберат и тях! 1,5 млн. са адски много пари за нашите стандарти! Особенно КЕШ!

голям балък излезе тоя :)) да не се беше хващал да прави обир изобщо, след като не можа да се покрие добре...

Що се предаде бе балък?!?!?

Как можа, бе....

Факт е, че е откраднал пари от банки! Предполагам, че няма да се церемонят много. Освен това като влезе в затвора, все ще се намери начин да разберат къде са парите - предполагам, че ще станат сиири достойни за филм :( Ако беше на запад, можеше да върне парите, след това да напише книга и щеше да стане легален милионер!

И какво толкова щеше да пише в тази книга?

Как е свил парите и се е крил - колко престъпници спечелиха кинти като си издадоха мемоарите! Щеше да се намери мастито издателство и с подходящата реклама щяха да го изкарат национален герой!

Книгата ще се казва "Сексът и затвора", след това ще се филмира от Евгени Михайлов в холивуд.

...случай за сетен път доказва две неща-първо, че не е хубаво да се краде. Второ, че партизанското движение е измислица на комунистите. Сами преценете как и колко време може да прекара човек в пущинака в името на някаква кауза.

Или е гений или е обикновен глупак.

Да

Правилно е постъпило момчето. При положения, че на Ковачки му дадоха 3 /три/ години условно за доказано откраднати 16 милиона лева от държавата, логично е неговата присъда да е десет пъти по-малка!!! Или най- мниго 4 месеца условна!!! Защо да им връща парите??? Нима Ковачки, Вальо Топлото и останалите "честни" "бизнесмени" и олигарси да са върнали откраднатото от тях???

Еееее, позооооорр! Иначе да те светна, доказаните крадци са крали пари от народа, затова са на свобода, а този е откраднал от крадците, затова ще лежи в панделата.

Медиите снощи се надпреварваха да казват че се предал с раница, в която не носел парите. Е, при положение че парите тежат 150 кг... а и със сигурност му трябват скатани някъде са сделката, която му предстои.

Хм! Много добре обмислен ход. Разследващите с пръст в уста, ако си е изградил добра версия и я поддържа докрай и с добър адвокат, може и да не лежи. "Колегата слезе за дюнер, не съм го карал, слязох от буса да проверя задна дясна гума и някой го открадна.......уплаших се, че ще обвинят мен и избягах в гората.....да мисля.... Някой ме следеше близо месец преди това, а в деня на обира са ми откраднали личната кола......и, незнам за какви пари става на въпрос и т.н. и т.н." Ако разследването няма читави доказателства - човека ще е по-богат с 1,5-2 милиона. Дори и да го осъдят 5год. - ще излежи 3 и като излезе ще е пак с 1,5-2 милиона. 500 000лв. на година кой изкарва?

Дори и така да е мутрите ще му вземат парите после - там няма прошка

Мислиш ли? Човека е войник с две мисии, цял месец правИ полицаите смешни, мислиш ли че не е преценил и това. Ако някоя мутра се осмели може да я "изяде месечинката" :) Както писа някой по-горе - човека е или престъпен гений или най-големия глупак.

толкова пари и аз бих откраднал ще полежи 5 год. в затвора и после ще се наслаждава на богатството си

Toni

Що да не се предаде? Боли го фара че ще лежи до 8 години. След 3 макс ще излезе спокоен че си е осигурил живота. Човека е с акъла си повече от всички.

Странен план. Да си излежи затвора и да излезе оттам пречистен и богат. А дали ще удържи ли на всички, които искат да му гушнат милиончето дълги 7-8 години...

Sacho

Тоя па!!! Аз не бих се предал! :-))))

Сигурна съм, че вече си получил истинска юридическа помощ! Имаш два варианта. Споразуминие с прокуратурата не ти препоръчвам, защото трябва да върнеш парите. Имаш възможност да ти се наложи наказание, което е под предвиденото в закона и пак да не връщаш парите- ИСКАЙ СЪКРАТЕНО СЪДЕБНО СЛЕДСТВИЕ! Да не ти пука от медийният интерес, той цели да ви накара да делите друг път парите с тези отгоре!!

като чуя "охранител" се хващам инстинктивно за пищова.

каде е сирищишкия тарикат, руска слуга, енергиен капацитет и отявлен сластолюбец, агент гоце? да не е минал в нелегалност и да е станал шумкарин с пушкалото за 50 бона? или е получил политическо убежище при господарите си?

този талибан е скрил парите и е оставил само толкова колкото са му казали, че му трябват за да се споразумее сас сада. сега корумпирания сад ще гушне част от милиона и ще оправдае крадеца. до болка позната история.

Страхотното е случая е, колко лесно е да се откраднат в България много пари! Този айдук е такъв лумпен, че щом той си е позволил да гушне 1.5 млн. лв. ей така, че е лесно, нали се сещате какво става след действия на по-организирани в собствената си глава хора с достъп до ресурси!

не го защитавам,не го и оправдавам.всичко е в ръцете на Tемида,но понякога и тя не е съвсем сляпа .бог да пази BG!!!