Охраната на летището в Брюксел пуснала мним терорист с пояс "експлозиви" на кръста

Същият мъж два пъти влязъл в т. нар. стерилна зона с фалшива значка на служител и въоръжен с нож

Обратно в новината

Коментари - Охраната на летището в Брюксел пуснала мним терорист с пояс "експлозиви" на кръста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да ги првиш брюкселските зелки са си брюкселски зелки. Повярвали са си че са столицата на света и върхът във всичко, а са много зян. Могат да спечелят наградата за най лошо организирано голямо летище

Това е твърдо доказателство, че от белгийците нищо не става.

Е нЕма такава идиотия като брюкселската! Или може би само в България сме по-зле, дато пък изобщо няма проверяващи понякога по митниците.

И охраната на нашите молове е толкова умна и съобразителна.

А бе чух, че и на нашето летище в София са решили отново да минат още един път цял самолет пътници без каквато и да е проверка, понеже митничарите "случайно" всичките напуснали в "почивка" по едно и също време и оставили "кошарата" отворена ?! И това не е единичен фал у нас с тия служби !!

и нито думичка за застреляните вчера трима ислямски терористи в РФ подготвяли атентат. То не че там стават такива неща де, ама...

"След атентата на летището в Брюксел през март 2016 г. бяха въведени много промени по сигурността." Затова сега пускат само с пояс за "изправяне на гърба", нож и брадати неговорещи фламандски почитатели на най-добрия бог. За предпочитане с арабския език и вид.

Няма ли най-сетне на тези едвро г...зове да им светне, че в края на краищата всичко зависи от хората, но за съжаление в резултат на тяхното управление вече няма хора, има зомбирани двукраки същества без мозък и съзнание. Важното е да има 15-16 пола, другото е пълнеж. Ама то терор актовете не били толкова страшни, е щели да измрат некои и друг двукрак индивид, други ша са родят, още по-големи джендъри, такива им трябват!

само бели мъже се проверяват, за другите е расистко

Уточнение, че в Брюксел минимален процент говорят фламандски..и че това е диалект, а не език..

Летишето на Брюксел където работих 9 месеца, се намира в Завентем, Фламадски Брабант, където (извън летището) няма да видиш и един надпис на френски. Бруксел също се намира във Фламадия, но там преобладаващо се говори френски. Фламандският език самите фламандци наричат Nederlandse, което означава холандски.

Боби

Страх ме е да си помисля, при техните мерки какво и кой може да мине на нашето летище

Бер Грил с ББ на гръб и жаба в устата!

Ако е на излизане, пускаме го одма. С еднопосочен билет.