Румънци атакуват охраната на Цецка Цачева

Румънски бизнесмен и негов сънародник са арестувани заради предизвикан от тях скандал с охраната на председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - Румънци атакуват охраната на Цецка Цачева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже Бог не можа да присъства на това мероприятие, изпрати Дева Мария да затвори хотелите в Арбанаси и да и предостави възможността да започне програмата по освежаване на депутатите през ваканцията.Предполагам ,че румънците са искали да влязат в заведението на комплекса, а не в стаята на богопомазаната Цецка.А пък нашата полиция ни пази и не може да се оправи с двама нашмъркани румънци та чак и подкрепления викали?То като не обявиха военно положение , пак здраве му кажи.

Задавам следните въпроси: -ако ЦЦ посети по лични нужди,супермаркета трябва ли да отцепят целия район и да ограничат достъпа на гражданите ,независимо от гражданството им; -в пресата писаха,че инцидента е станал около 01:00 часа.Не важат ли ограниченията за обществения ред в дадено населено място за въпросното заведение и ЦЦ

Ако не бяха румънците, нямаше да разберем как се затваря цял хотел, заради тази простапартийна секретарка от снимката. Вижте й аграрната физиономия, чуйте я как говори и това е председател на Народното събрание?!

Докога ще се излагаме пред света?Тази високопоставена госпожа,като е решила да спи там,не трябва да нарушава реда с ограничения за посетителите.Има резиденции,там е мястото!

Странни неща !! В разгара на кризата, хотел се затваря, ядене, пиене, салтанати !! Охрана- също, ама- каква ?? Викат се подкрепления, /народът-плаща !! Няколко писачи не отчитат факта, че това са чужденци, представители на Ромпетрол !!За какви мутри става дума ?? Ако охраната поназнайваше няколко чужди думички, нямаше да е така !! Как все бият и дърпат българските полицаи!! Това с падналата шапка и дръпнатата значка си е чиста постановка !!

А как се прави частно парти с държавна охрана, няма начин да е служебно, щом е имало деца. а аз се чудя къде отиват парите от моите данъци.

А ТОВА БУРЕ ЦЕЦКА КЪДЕ Е ХУКНАЛО НА МОРЕ, ЧЕ И НА 5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ...С КАКВО ТОЛКОВА Е ЗАСЛУЖИЛА???? НАЙ ВЕРОЯТНО С ПОСЛУШАНИЕТО И, КОЕТО Е 100 И КУСУР ПРОЦЕНТА.

Едните мислят, че като имат пари е възможно всичко. Другите вярват, че като имат полицейски фуражки могат всичко. А колко просто и безпроблемно би завършило всичко. Само ако родните фуражкаджии говореха и някакъв друг език, различен от всекидневният им диалект...Като повечето им колеги западно от Будапеща...Накратко, като в поговорката - хвани единия, удари другия и после се върни на първия, че и него...

за нападение над полицайколкото се предвижда по закон.На мен в испания никой не ми говори български или английски:в испания се говори на испански.от всички на всички.точка.Е и в българия е така.и да не се правят че не разбират господата от румъния.не е не и на румънски нали?полицията трябва да се респектира!

А в Испания главни букви ползвате ли? Щото в българския език ги ползваме, ма не и ти....

От дописката следва само едно - неадекватност и пълен непрофисионализъм на нашата полиция! Първо - относно територията на охрана. Цачева отседнала в хотел, целият хотел се пази от един униформен и двама цивилни полицаи. Какви полицаи трябва да я пазят нея, председателя на НС, униформени или цивилни? Колко общо полицаи трябва да са те? Каква част от хотела подлежи на охрана - частта само около Цачева или целия хотел? Защо Цачева в крайна сметка е "завзела" целия хотел още от входа, като има и някакви заведения към него с външни посетители? Второ - относно "подготовката" на нашата полиция. Полицаите са се опитвали да направят нещо като озаптяване на пияните румънци, ама не са се справили и са извикали униформено подкрепление. Какви умения изобщо имат тези полицаи, щом не могат да се справят с някакви хилави пиандета? Какъв респект са вдъхвали те с вида си - униформения, за да му свалят отличителните знаци, и цивилните, че не са могли с нищо да озаптят двама пиангури, макар и чужденци? Ами ако срещу нашите "полицаи" бяха някакви професионалисти, как въобще щяха да реагират и въобще щяха ли да направят нещо? Трето - относно поведението след инцидента. Онези чужденци чрез български платен адвокат разправят накакви версии за инцедента. Сега каквото и да кажат нашите полицаи след изпреварващата "атака" на румънците как да повярваме на версията им? А уж кадрови "милиционери" управляват България и би трябвало поне това да е у ред! Едно време с онези милиционери това въобще и изобщо нямаше как да се случи, даже нямаше да разберем въобще, че е имало "инцидент". Ех, Бойко, Бойко, хвана се да "оправиш" държавата, ама наясно ли си, че голям го извади, ама мек?

на какво основание охраната на ЦЦ не е пускала да влизат хора в хотела? Нека да си я охраняват, но това не значи че трябва да блокират хотела. Мутро-тошовските рефлекси не умират в това балканско гето

до всички гтупани по горер...абе идиоти, румунците са се даряли като всеки свободен и демократичен европеец...да има доступ до общественно место..защо им е на тях да се дарят като мутри..тев получават заплата с пути по голяма от цека..само в вмирисанарта на преступност кочина бг може да се случи такова нещо..ялко за вас булгарски овце...ще видите европа...ама през крив макарон..и то след 1000 години..вушкарници

цеца на ресторант, 5 звезден хотел??? кои казва че европа е в криза ??? това е извода да..да...

Отвратена съм от Цецка, от полицаите, от румънците, от всички...

Властта развращава, а абсолютната власт - абсолютно! Това се отнася за всички - за другарката Цецка, за малките пичлемета "бизнесмени",, за полицията... За всички...

каде бяхте като управляваха червенотиквеничковчетата станишко и доганчо, че сега почнахте да храчите помия и жлач???

Демократе,а ти защо биеш негрите? Твоят коментар прилича на този тъп въпрос...

Представяте ли си, ако тези двамата бяха направили това в "лошата" Америка??? Да бутнеш на техен полицай шапката и да се опиташ да му скъсаш пагоните??? Ми си гурно по 10г. в затвор с "вежливи" негърчета не би им мърднало... Нямаше да има значение дали полицаите охраняват частно парти на Бин Ладен, а тез двамцата са синове на Ейбрахам Линкълн..

Прав си Владо,така е в полицейската държава САЩ - за разлика от Европа...

Каква Европа? Дива, балканска, бандидска провинция... Спомнете си за Чърчил къде свършва Европа(не че съм му фен)...

Затова тук, Владо, не е Америка, Русия или друга подобна болшевишко-империалистическа зла империя.

тая гад румънска в българия не я допускаме. вън тази нация.мислят че българия им е като италия и испания. гадове румънски.мразя това племе.

Много си зле! Това са туристи, които оставят пари в България. Защо ги мразиш?! И както май се оказва, тия, които са се изрепчили първи са били тъпите цивилни ченгета, които не могат да кажат две думи на какъвто и да било друг език, освен на български (с диалект). Мен лично са ме спирали такива говеда и съм търсил помощ от близкостоящ полицай! Тези нито се представят какви са, нито се държат нормално. Явно са скучаели и са решили да отчетат дейност като са арестували чужденците. В нормалните държави на официални държавни събития има редовна униформена полиция. Много е хубаво хората, били те местни или чужденци, да имат респект от полицията. Но трябва да е видно кой е полицай! А в Италия, която споменаваш - полицейските патрули говорят поне френски или английски освен италиански. В случая това, което ченгетата са направили е голяма глупост.

Само за сведение : България е парламентарна република по конституция, следователно Председателят на парламента е първия човек в държавата. Опитайте се някъде по света да влезете в хотела, където е отседнал Първият и да видим какво ще се случи......За по-интересно може и да се изрепчите не охраната.......

Да бе, вЕрно! Първият Човек в държавицата, бедната. Някакъв "орган" обясняваше по телевизията, че румънците чули музика от хотела и поискали да се включат в купона и тогава се разиграл екшъна. Май, там е била поредната ГЕРГ-аджийска оргия, а не е имало извънредно заседание на Парламента.

АБСОЛЮТНО СЪМ СОЛИДАРНА С ВАС, НО УВИ ПРОСТОЛЮДИЕТО Е СВИКНАЛО САМО ДА ПЛЮЕ, А НЕ ДА МИСЛИ!

полицията в българия се ползва от нулев респект.:)..:)

Tрябва да има наказание за руманците.Hавсякаде по света публичните личности се охраняват. Tова е естествено.

и откъде накъде няма да мога да си вляза в хотела заради Цецка СЕЛЯЧЕВА. умрял някой за тая тъпа лелка..

Pазбира се, че трябва да се вкарат в затвора мамалигарите. Kак така в чужда страна ще си разиграват коня както си искат?

Еми напили са се румънските мутри и те така... късмет имат, че им се е случило в България, където до седмица ще ги пуснем.

ами как няма да я охраняват г-жа цачева бе умници,това по конституция е втория човек в управлението на стрaната след президента.

А ний си мислехме, че Бойко ни е пръв и единствен..... Е, мислехме си, че в българския език има и ГЛАВНИ букви, ма след твоя коментар....живота ни няма да е вече същия....благодаря за което :)

Абе,че румънците са за задържане така е.Ама кажете колко нашенски "бизнесмени"уважават законите в нашата си страна?А,наистина трябва и да се провери с какви пари и колко и струва масрафа на тая парламентарна хубавица.Вместо и тя и другите 239 дупетати да са в затвора отдавна,те си веят прчемите нагоре-надолу...

Лошо е ,че тази цялата глезотия е плащаме всички . И затварянето на хотела и затварянето на въздушното пространство над хотела . ГЕРБ все пак други намерения проповядваха . Ако знаех ,че ще стане и ,че народа ще плаща за гъзарски изяви от когото и да е нямаше да гласувам .

мммм.........дааааа по цял свят полицаят е полицай!Като каже не може - не може!!!!!!! не е длъжен да обяснява на всеки малумник. Аман от разбирачи!!!!!!!!!!!!

Тия от НСО ги бива само за заплати,след като губят времето и на патраулни полицай.А Цецка,ако се беше прибрала в София,щеше да спести парите за ангаджиране на цял хотел и кордон некадърни пазванти.

И тия от ГЕРБ, като ония, същите л.....а,. В Булгаристан щом вземеш властта имаш всякакви привилегии и права. Тази красива, чаровна, пленителна и привлекателна дама цял хотел е завзела, та пиле не маже да хвръкне. Цървули

Kу-ку село си. Aман от такива като теб.

Абе, селтик. Аз да съм отседнал в хотел и да ми се появи някво държавно мекотело, дето заради него ми се отцепва района... Ох. Ходи си, батка, да та шиба по простата тиква женичката и въъообще не споделяй, че си смех...

ти си гражданин на село Драган май а?? е как е как е кае е самоотвлеклият се Киро?? щот Стрина ти Цецка селянката вече се осра тотално...))))

Поздравявам всички от БНА с парчето на частите gebirsjager "Erika"

Някога Радой Ралин беше написал:"Народната любов го принуждава с кордон от палки да се отбранявя".

май е трябвало да викат и баретите, за да усмирят двама румънци. Ами погледнете някои полицаи - 30 кила с мокри дрехи, назначени с връзки, е кой ще изпита респект от такъв дрисльо ? Вижте полицаите в Англия - някои патрулират без оръжие , но никой не смее да шукне когат озастане пред тях !

на тя мамалигари трябва да им лепнат наи малко 5години затвор

- съборили шапката и се опитали да откъснат значката на полицейския служител. добре са направили съде по света в хотел на вратата ви посреща полицай? - само в ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!

много ми се иска г-жа Ц.Цачева да бъде повече уважавана, защото тя представлява една много сериозна институция, но ця хотел да бъде затворен е направо смешно, хотелът не е парламента и не виждам животът й да е бил застрашен от някой и не е било необходимо дза се крие от избиратели и обикновени люде, от какво се страхува толкова,ако съвестта й е чиста и управлението образцово...

Колко точно служители на реда не са могли да се справят с двама румънци ?!

Как е възможно да има толкова долни лъжи тези първенюта от ГЕРБ просто вършат страхотни безобразия крайно време е да се протестира бизнесмени които им плащат заплатите дрехите бензина и парфюмите да будат бити отохранителите да не се видят оргиите които правят тези селяни..............

Млади момчета с хубава работа и добра заплата. Помислили си, че полицайте се базикат, направили се на мъже. Голяма работа. Сигурно и полицая не е говорил езици, за да обясни за какво иде реч. Направил се е на мъж пред момчетата. Те пък са видяли цивилните от НСО да идват на бегом и са помислили че ще ги бият Великотърновски мутри. Лош късмет, който можеше да бъде избегнат от глупава малка бележка на 3 езика залепена на входа. "Тук днес е гост богоизбраната Цецка, пазете се не говорим чужди езици"!

Много, ама много точен коментар ! Поздравления !

Я се опомнете! Никой полицай не е длъжен да им говори на друг език освен български. Когато не разбираш , какво ти говори полицай в чужда държава не се правиш на "голямата работа", а се отнасящ с респект! Освен това румънският пикльо, най-вероятно е разбрал, щом е шеф за България и щом напада полиция. За да ме разберете ви съветвам да нападнете румънски полицай в Румъния!

Когата е подена команда "Стой.Не мърдай",трябва да остане на място,ако се наложи даже да не диша ,защото в противен случай има голяма вероятност да получи трето око по средата на челото.Много се чудя на някои коментари,заповед подадена от длъжностно лице се изпълнява без да се разсъждава.Искам в аванс да поздравя всички воини от БНА опазили мира в Чехословакия през далечният август на 1968 година.