Охраната на Местан от НСО е свалена

Охраната от НСО на лидера на ДОСТ Лютви Местан е била свалена вчера, след като поиска касиране на изборите и оставката на ЦИК, защото не спазила решение на ВАС.

Обратно в новината

Коментари - Охраната на Местан от НСО е свалена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охраната на Лютви Местан от НСО е свалена, тъй като от турското посолство са му осигурили охрана и убежище. Нека не забравяме за този факт когато той се кри за известно време в турското посолство.

Ууурааа, значи сезонът за отстрел на козли е РАЗРЕШЕН дори и да са от ...ЗАЩИТЕН ВИД :)))

и сега както ще стане, въй,въй

Слаб ход на президента! Първото сваляне на охраната на НСО показа влиянието на Ахмед Доган върху началниците на институциите, които имат право да я свалят, което означава и върху цялата държава и по-точно, че държавата се управлява от модела КОЙ! Сега Радев ако иска да се приобщи към този модел, успява!

Защо я сваляте бе, тъкмо да го следят къде мъшкува, сега ще му назначат няколко заптиета от Анкара. А онзи хвалипръцко Евг.Михайлов дето се подвизава и в телевизията на ССН БиТ на Ралица да му се отнеме българското гражданство, по зле е и от киряк Стфчов.

Канарчето да не се кОси толкова много. Местан си има турско посолство в София, така че охрана не му е нужна.

Добре де не може Местан да се крие постоянно в турсото посолство.Защо Ердоган не му изпрати три файтона еничари опс обърках се той пък еничарския корпус отдавна го няма но може три файтона гавази поне гавази има и то достатъчно !

сега ако кажат и къде се покрива тоя плъх...

Сигур юнакът е вече под масата в турското посолство.

краде се на поразия, а нищо не се прави за народа. напускат бг мнозина. времето се затопля и заминават. децата им гладуват в бг. и това са хора помаци, които гласуват за тях и герб, а учителите за бсп и старците. положението в смесените региони е повече от плачевно. молят се на аллах бог да работят на запад, лошо лошо но от туй по лошо няма. малък процент заможни, останалото едвам свързва двата края или трябва да станем престъпници, за да оцеляваме в тази страна, купиха си гласовете герб и дпс и сега гордо поклащат глави. празни племпала(големи уста), както казват мнозина , не ни трябват.... нищо не се прави и няма да се прави за отруденият народ. мислят само за себе си и до там свършват нещата

Бай Хасане, не знаеш ли, че Местан вече не е в ДПС, а е в ДОСТ?

...Местан ефенди е ясен - прост турски агент... Но, такива измекяри и боклуци, като тоя свиркаджия и лаладжия Евгени Михайлов, направо м изваждат от джапанките! Само като видя тоя боклук, направо ми се догажда...

Радев все повече ми се издига в очите.Мъдър е народът,че изрита "мамата"

Пеевски и Доган ,като искат охрана да си плащат на бодигардове.Пеевски в момента е нар.представител(прокълнат).Донякъде тазбирам основанието за охрана,ама какъв е доган?Бивш председател на партия. И до кога ще е охраняван? На какво основание???????

ефенди Михайлов, объркали сте имената: резиндентът не е Радев, а Местан дето се скри в турското посолство. А бе, ефенди, а бе, ага, той Местан пак там ще се крие, ама ти къде, бре? У психото ли, щото доста крачки в тази посока направи.

беш топуз,чабук!!!!

Сега Местан ще тича ли пак да се скрие в Турското посолство? Или от Турция вече са отпуснали пари за частна охрана?

Ако зависеше от мен охраната на всички щеше да бъде свалена а НСО закрита. Аман от богове и богини в тая малка БълХария и защо трябва от данъците които плащам да се пазят наи-големите айдуци?!

Разбира се,че ще му свалят охраната на този антибългарски паразит!Кой е този специален резняк и защо трябва държавата да разходва пари за него?Да не е на шарената крава телето този червей антибългарски продажник!

Повръща ми се като видя по телевизията мустакатият "ИБРИКЧИЯ"ефенди Евгений.Срам за близките му.Плазмодий , не реализиран нито като режисьор,нито като политик нито като"човек". Това е така защото нормалните хора не харесват изменниците.Случайно заснелият прословутата реплика на Петър Младенов е именно такъв.

Свалиха охраната на Лютви Местан, който мигом се преименува на Лютви Насран.

Голям защитник ма Местан (Павел) се извъди ефендито Михайлов.

Охраната на Местан от НСО е свалена Тя хубаво е свалена, ама защо все още се охраняват Боянският везир и нековият скъп Шопар?!

Ердоган ефенди , спасявай ме.

Това стана след прословутата реч на почетния председател на движението Ахмед Доган, когато Местан се скри в резиденцията на турския посланик в София и обяви, че се страхува за себе си. Ами Местан пак да отива в Турското посолство.

А бакалъм Мести, чабук, чабук към турското посолство!

да си ходи в Турция, стига е ял българския хляб

Каккво нарушение на демократичните ценности. Я Бугаристанците да посъчувстват малко на брата-турчин.

Шило

Ердоган ще го уволнява. Затова.

Местан е обикновен паразит . Това е ясно. Въпросът е какъв е т. н. президент. Дали не се изживява като български Ердоган. Ако е така , следва друг въпрос - вменяем ли е?

Опппппссссссссссс.. Писах по грешка + на тая глупост!!

"Местан е обикновен паразит . Това е ясно."

Аз пазих границата,а сега като съм стар и немощен,кой ще пази мен? И какво му е ценното на Местан?

И още не се е скрил в турското посолство?!

Да тича бързо в турското посолство да се крие че голям страх!

Хайде бързо да се скрие в ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО!!

Не го мисля Местаня - той си има ятаци в едно посолство. Пък и да го понатупа някой, заработил си го е. А невинните възрастни хора никой не ги пази от Сиганския електорат на достаджиите.

...охрана от НСО? нормално, щом я има да се ползва от ключови фигури във властта или от други такива с национално значение или при специални обстоятелства. Та никой не е вечен лидер на нещо, и е нормално при липса на парламентарно представяне, да си оценен извън тези фигури за охрана. В крайна сметка има и частни фирми, осигуряващи тази услуга, но се плаща...

Оставете Местан, той е ясен турчин защитава турските интереси, но "ПАТРИОТА" ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ЧОВЕШКОТО ПАДЕНИЕ. Тоалкова жалко подобие на човек рядко се среща. Преди това беше СДС и се пенеше яко, после мина в партия Патриоти и от там на 360 градуса турците. Как няма капка срам това нищожно човече. И вместо да се скрие той е главен говорител на ДОСТ. А за охраната Президента е постъпил супер правилно, кой е Местан за да им охрана от нашите пари.Лидер на какво е, той няма място в Парламента значи е обикновен човек.

Вероятно имаш предвид на 180 градуса. Щото на 360 ще се върне в изходната позиция.

Еее...така няма да стане. Тогава го хванахте местан неподготвен и той не знаеше дали наистина доган нямаше да го очисти. В такива стресови моменти човек истинктивно се издава - случая с турското посолство. Сега обаче, местан знае че това се прави нарочно, и ще върви по улиците и ще парадира с това колко е смел и как може без охрана щото хората го обичат.

Партията на Местан не е представена парламентарно и няма никакво основание нейния лидер да бъде охраняван от НСО. Даже Марешки не е охраняван от НСО макар, че засегна много повече интереси с откриването на бензиностанциите а сега е лидер на парламентарно представена група.

ЕЙ ГО КЪДЕ Е ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО! КАТО МУ ПРИТРЕПЕРИ-ДА ТИЧА ТАМ ДА СЕ КРИЕ!!! ВЪПРЕКИ,ЧЕ ГО ЗАПЛАШВА ЕДИНСТВЕНО ГЛАВАТА МУ, ДЕТО НЕ ГО СЛУША!!! ПЪК И ЕРДОГАН Е НАСРЕЩА ПРИ НУЖДА!!! СТИГА СМЕ ПЛАЩАЛИ ЗА ТЕЗИ ДЕТО НИ УНИЖАВАТ И ПРЕДАВАТ!

Това е много хубаво. Щом един овчарин започва да те " кефи ", време е да се присъединиш към неговото стадо.

Добре, свалиха охраната. Сега ако може малко информация за ежедневните му навици - къде ходи, кога излиза, откъде минава и кога. Питам, защото намерих няколко големи развалени домата, които (според мен) много биха му отивали на физиономията, не че съм дизайнер. Доматите са български и затова се развалят. Ако бяха от вносните, щяха да са толкова твърди, че после щяха да ме съдят за средна телесна повреда. Сега ще е само "смущаване на обществения ред". И най-важното - кажете кога е сам. Не искам някой друг да се налага да си мие брадата или да си пере костюма само защото се е оказал на грешното място и в грешното време... в лоша компания. Търся съмишленици с яйца, торти или някоя мръднала свинска пържола.

abasador

господин, самозабравил се туркофил, това е началото на края, мисля, че вече си наясно. Сега ще разбереш и почустваш уважаеми, че палачинката има две страни. Лек ден.

не забравяй да ни пратиш фактурата до края на месеца !

abasador

благодаря, за подсещането, но това можеше да стане преди четри години, пенсионер съм вече и кочана с фактурите ми се свърши а друг не ти дават, капито? Лек ден.

Клепоушко, пардон, Радев, а на Доганя охраната кога ще свалите.

охраната на сопола имаш предвид и на любовника на цацаров

хубуу говори, но аз не му разбирам на езика. Да си ходи в Туркията там да говори на турски

кой е този та охрана от нсо ще го пази??????????онкъде накъде само ще хленчи и ще слугува на турция, пък и охрана от нашия джоб ще го пази....да си го пази ердоган

Е сега е моментът (ама няма кой)!

Тази статия можеше да се озаглави - "Откриха ловния сезон"..;):)

Докато старците по селата ги ограбват, пребиват и убиват, тези нагли паразити ги охраняват като безценни съкровища.

охранявани от еничарите и с парите на старците НИ !

А тези,които непрекъснато увеличават бюджета на НСО - слугинската служба на паразитите,кой ги е поставил на власт-някой от Луната ли? Поставете тези въпроси на кандидатите за управници,когато ви канят на предизборни срещи и мислете преди да гласувате!