Огромно дърво падна на столичния бул. "Витоша"

На масата, до която се е стоварило, е имало семейство с дете, а на близката пейка е седяла жена, но хората са успели да реагират навреме и да се спасят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо чудно! И все по-зле ще става! След като зелените не дават да се отреже нито едно дърво, те стават все по-стари и опасни. Обаче откъде толкова акъл у зеленоглавите, да се сетят, че дърветата трябва да се подменят с нови, но за целта трябва старото да се отреже и да се направи на подпалки, та да се посади и израсте ново!

Някога по време на "тъмният" социализъм ,на улицата ,на която е апартамента на баба ми почти всяка пролет режеха клоните на дърветата.Нямаха моторни резачки.Вишките бяха рядкост ,почти екзотика,същото се правеше и в Яворов /тогава Ленин/

Перфектно беше някога. Връщай оня селяндур, внучето! Може и Жени да направим. А и Владко Живков не е пукнал. На Карлович са живи, на Балев не знам:)

Правилно го нарече тъмен социализъм. А за другото си прав на 20%. Аз живея в "Яворов" ,така че познавам нещата, а и не съм млад.

Аз също живея в горната част и което е написано е вярно.Сега под Яворов, не се разбира само бившият ж.к Ленин ,но сега е по-широко понятие и към този квартал са прикрепени улиците с имена на воеводи ,Ракитин,Мизия,Янтра ,Тича ,Омуртаг и ред други по трасето на бившите трамваи №№4 и 10

На ресторант вече с маска и каска.

По желание: бензинова резачка ...

Геройски загина това дърво, то не беше опаковане с нйлони, целофани, стъклени менжерии за пушачи, алкохолици и чревоугодници. Няма друга такава улица в цивилизования свят, където живи дървета да са опаковани като транжирани пилета в супермаркета.

на Витошка хвърлят сянка върху "светлия" бизнес, който претърпя "много" загуби покрай пандемията

Бас ловя че от заведението Бая са помогнали на дървото. Гнусният и корумпиран боклук Фънда да и изсъхне поколението както са тровени корените на дървото.

ГЕРБ! ХУБАВО Е! БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ Е С КМЕТ КАТО ФАНДЪКА!

ОПГГЕРБ се разпада и всичко тяхно с тях. София е техен виалет вижда се каква му е поддръжката. Сега ще изсекат де що има дърво

Сега Фандъкова ще уволни заместника си по дърветата. Между другото два пъти сигнализирам община Младост за корояд нападнал дърветата в парка Въртопо - никаква реакция, чакат да падне цялата гора.

Много поздрави на Фандъкова...

Дърветета не трябва да се секат или кастрят! Те са живи организми и трябва да бъдат оставени сами да загинат, падайки върху главата на някой суверен! Демократична България №11

Абе дебил, кой е кмет на София знаеш ли? Как "спечели" изборите знаеш ли? Трол герберастки, заслужаваш от дървото да направим клада и да те опечем с Фандъка и мутрата!

Напротив, откакто няма и година кмета в моя район е от ДБ, за първи път от 10 години насам отрязаха клоните на дърветата и махнаха изцяло 2, които бяха сухи и сме подавали години наред сигнали.... преди това си имахме горд гербаджия кмет и при всеки силен вятър имаше изпопадали клони. Не говори глупости.

от Биволъ, защитникът на дърветата?

Борисов е виновен, оставка! Оставка, оставка, уууууууууууууууууууууууу! Ъ, ама той е в опозиция...абе за всеки случай пак оставка. Оооставкаааа!

Ами всъщност да - нали все инспектира всичко?

Найс. А цените там все космически. Браво !

И това на най скъпарската улица в столицата ни,, където цените на жилищата, повечето с вид на катакомби и с мирис на мърша и вкиснато зеле, струват повече от жилищата в Германия например. Явно да ти падат дървета по главите, да те лаят въшлясали мастии, да кибичат всякакви отрепки, има висока цена.

Идеален повод да се нарежат и другите Нали общинари?

Жалка история - и пак никой не виновен нали. Фандъка си чеше шундата и бута напред поредното бушонче като оня озъбения от ловешките села.

тъпи, обърни се към зелените, дето не дават едно дърво да се отреже!

Не е нужно да се режат, а да се подрязват. Само ако се налага да се режат. явно някой пак не си е свършил работата.

Калинкообразен е горния, откъде да знае, че не е нужно да се секат?

кът' не щете ковид и ваксини, срутища и наводнения, караме с квото има

Средец, кмет Трайчо Трайков от ДБ

Той лично се грижи за дърветата, даже са го идентифицирали като единия човек с резачката. Виж Фъндъкова никак не отговаря за бул Витоша. Не е тя профукала милиони за цветните разхлопани павенца, и половината в Бойковото МУТРЕНСКО чекмедже. Ама за дървото Трайчо е виновен, защото не е отишъл по-рано с резачката, да!

кметове си бъркат в носа, друга работа нямат, а? Точно тяхна е задачата и не прехвърляй вината. Виж какво се случва в Красно село с новото недоразуминие от ДБ.

Анти-ГЕРБ отрепките не закъсняха с обвиненията по Фандъкова.

И правилно. Тя е виновна за бездействие и безстопанственост. Не е нужно да чака да падне дървото, ама откъде в тиква интелект?

фъндр , фънде

Не е лесно да си кестен. Важи за всички в общината, от кмета надолу до чистачката...

Фандъка вместо да обяснява защо Боримиров няма да строи спортен комплекс в Бояна да обясня защо падат дървета на центъра !

Ама, само в центъра ли???

Когато някой си отиде, заради такова тотално неработене на контролните органи скотовете населяващи територията вместо да обесят контролните органи на съседното дърво позволяват да им бъде внушавано, че на жертвите така им било писано. Клишета от рода на "назначена е проверка" и "започнато е досъдебно производство" също вършат работа. Целта е да не се търси защо само взимаме заплатка, а не вършим работа...Цялата администрация е така и никой няма да пипне в този кошер :(

Да не забравяме че с детето "работят психолози"

Съгласих се, пропуснато, но много популярно клише :(

и дървото падна от скръб за колегата

тц-тц-тц казах му аз на Орешарски, че това дърво ще падне скоро а ма той нищо не направи тогава

Явно органите отговорни за проверката на дървета, особено на подобни оживени места, са пили едно кафе в някое заведение в непосредствена близост до падналото дърво и са се подписали пушейки цигарка, че всичко са проверили и всичко е наред, някой някъде по веригата е лапнал някой друг лев по някоя директива и всичко точно. Миналата година клон, сега цяло дърво, явно докато не загине човек или поредното паднало дърво не причини материални щети на цял жилишен блок, никой няма да вземе мерки и така до следващото дърво, следващия участък на магистралата, следващия пътен знак, следващия закон... Да ти стане готино на душичката.....

а "столичаните" се присмиват на провинцията ... егати и столицата имаме

Само ГЕРБ !!!

КЗЛ