17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си хас НАТОвчетата да не се разтревожат, след като тоя ислямски анклав е тяхно лично творение върху открадната по стари американски традиции земя от коренното население.

При албанците поне се говори за гаф. А ние без гаф съвсем олигофренски си ги предадохме след 89-та.

Точно. И сега няма как да направим такъв гаф, защото разузнаването ни е тотално разбито - нямаме агенти в нито една държава освен в нашата собствена. Партиите у нас се борят за надмощие и влияние върху разузнаването и ДАНС, за да могат да се следят едни други и хич не им пука, че за сигурността на България може да има и външни заплахи от други държави.

Питам се - може ли да има съюз, който не е олигофренски между 27 /двадесет и седем/ държави...

Може,може има един много по-олигофренски съюз нова русия,предишен Онд и по-предишен съветски съюз където ни накараха да публикуваме имената на нашите български агенти във вестник,а списъкът с имената им стана известен като "оня списък".

Това е хибридна атака на Рассия, повече от ясно е...

"Най-много срещу държавността от 1918 /1913/ година са работили царските офицери - фердинандови послушковци и пълни военни некадърници -загубили поради тези причини всички възможни войни!" Историчке, нашето участие в Първата Св. Война е продиктувано от резултатите от междусъюзническата, затова ще се спра само на нея. От днешна гледна точка тя безспорно е огромна грешка, за която най-малка вина имат царските офицери. Впрочем, няма разлика дали офицерите са царски или републикански, те са изпълнявали бойните заповеди на генералитета. Могла ли е да се избегне тази война! НЕ! Защо? Заради еуфорията, да не кажа лудостта, в която е бил изпаднал българският народ. Политиците не са имали шанс да не следват вълните на народното море. След като за огромна част от Македония съюзниците преди обявяването на Балканската Война не са могли да се споразумеят, след края и големият победител е България. Гърция и Сърбия са били много по-слаби по отделно от България. Било е спорно, дали те взети заедно са по-силни от България, били са на кантар. Чувала си до днес лозунгите "България на три морета." Допускаш ли, че политиците са имали избор? Отделно от това, за Цар Фердинанд се говори, че е имал мегаломански идеи, искало му се е да влезе на бял кон в Солун, в който българското население е било малцинство и не е имало никакво основание за присъединяването му. Това противоречи на основната българска теза за обединение на земите, населени с българи. Обединението на всички срещу България е естествен процес. Приятелски държави, с еднаква съдба, но между тях е имало съперничество и желанието за паритет е обяснимо. Гърция като заплашена от агресия най-малкото заради Солун има естествен съюзник в лицето на Сърбия. Техен естествен съюзник е Румъния, която пък отделно си има интереси заради влашки анклави в Македония и Северна Гърция, каквито има и до днес. Румъния е предупредила, че няма да допусне България да присъедини цяла Македония. Позицията на Румъния е подкрепена от Русия.

Ни натресе Фердинанд и изгони Батенберг , след което дойдоха всички предателства срещу България.Само ние се опълчихме на руснаците и успяхме да спечелим.Да , България спечели войната , защото сега сме средно-голяма европейска държава , а Сърбия е малка такава.

Лапай негърски патки

А ние си нямаме дори и агенти. Весела коледа

Имаме - Борисов и Цветанов

Те са хамерикански агенти

Всички ""работили" в ДС като служители или агенти са получавали възнагражденията си от един режим обявен през 2000 година от НС като престъпен!Тогава всичко се правеше за човека и в името на човека!И всички знаехме името на човека!

в България не се хакват а се публикуват с овации , министри се назначават за да ги издават

Албанските шпиони са като албанските реотани- бавнозагряващи.

Досиета се отварят само на бивши агенти и то най вече сътрудници или доносници.За България говоря.

Колко много хора не разпознават фалшивата новина.Вместо да четете , масово захапвате стръвта и доволно се потапяте в лъжата , като истински шарани.

И ние така, покрай изнасянето на досиетата. Си разкрихме тайните служители от миналото. Интересно кой би искал сега да работи за България, като могат да го изтипосат утре някъде! Без значение на строя, те са работили за България, а същата държава ги предаде.

Не става въпрос за строя. За коя България са работили? България през 1944 година е окупирана от съветската армия. Наложено и е марионетно управление. "Работата" за държава с марионетно управление е в интерес на този, движещ марионетките!

А и преди 1944 България е окупирана от нацистите с марионетно правителство, през 1944 само се сменя една диктатура с друга!

Не, България не е окупирана от нацистите, за разлика примерно от Франция, която наистина е имала марионетно правителство. Между другото, всички подпомагащи правителството на Маршал Петен са третирани като колаборационисти и национални предатели!!!

Потърси например за договора Нойбахер и как Германия ни завлича с десетки милиарди лева дълг. Като немските войски тук са харчели на поразия, реално без да плащат. След ВСВ се опрощават дълговете на Гремания, но им се взима територия от околните държави и СССР също получава.

Да харчиш без да плащаш! Ами то жив комунизъм!

Тя Гърция не беше ли доскоро в НАТО ? Как така Хамериканците са се разтревожили толкова от представянето на шиптарските си агенти в Алианса ?

Хамериканците да са се разтревожили ли? Ама наистина ли? Човече, такива неща не стават случайно! След като са се прибрали, са ги разкрили. Целта естествено ние няма да я разберем, но се чака реакция от хора, които са имали връзки с агентите. Относно Гърция, тя все още е член на НАТО!

Обидно. България не се споменава.

Даже не заслужаваме да ни шпионират. Тук всичко си е разграден двор. ;)

Ние си ги публикувахме сами заради Филип Димитровци, Алекс Алексивеци и много други седесари, които работиха срещи държавността!

Пак се обърка! Не Филип Димитров и Алекс Алексиев са работили срещу държавността, а агентите работеха срещу държавността! Имам предвид българската държавност!

Най-много срещу държавността от 1918 година са работили царските офицери - фердинандови послушковци и пълни военни некадърници -загубили поради тези причини всички възможни войни!

Историчке, че след 1918 година всичко на всичко е имало само една война! В тази война царските офицери не са воювали, като изключим пилотите и някои, допуснато във втората фаза, вече на страната на победителите.

Извинявам се - крахът на Фердинанд Последний е през 1918, а бедите започват от 1913 година! Моля още веднъж за извинение!

Тоя Алек Алексиев е страшен боклук

нали?! Друго си беше резидента на КГБ да участва на заседанията на ръководството на МВР. А сега руснаците винаги втори научават новините.

Бях служебно преди няколко години в Албания . Отидох с много предубеждения и клишета в главата- но , оказа се за моя голяма изненада , че страната е ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩА СЕ , МЛАДА И СВЕТСКА . Хорта са изключително добронамерени към нас Българите и ни споменават с добро и благодарност . Така , че ако някой ,който не е бил там а само помни онзи прочут виц за реотана -ще бъде и много и приятно изненадан , когато отиде НА МЯСТО ДА ВИДИ С ОЧИТЕ СИ !!! Не коментирайте преди да сте посетили страната .

Започне ли ходжата да пее от минарето ти режат главата като на яре.

Толкова минижупи, колкото в Тирана, ти на концерт на Пайнер и на крайбрежната на Рио не си виждал. Ходжа в този град не пее. В София пее всеки следобед. Иди, виж и после се обяснявай. Апропо, в албанската столица е и най-голямата католическа катедрала на Балканите след Загребската. Посетена от папата 2013-та. Ние тепърва ще го чакаме 6 години по-късно. Православният храм също е от големите на полуострова.

Това което знам за тях е, че при един мач на националите там, всички са знаели за спиране на раектори на АЕЦ Козлодуй, защото заради това са минавали на режим на тока. Ето какви приходи загубихме, че клекнахме на ЕС.

Като вица за албанската подводница, и албанския реотан

За читателите, които са на ниво албански реотани и подводници (вицове от 70-те на миналия век), препоръчвам да посетят тази страна. Магистрали се изграждат без кражби и както трябва, не на коловози и бабуни. Пътища като Елбасан - Тирана, Тирана - Дуръс и Тирана - Шкодра ние нямаме. Нямаме и осемкилометров тунел. София няма един автобус до Витоша, а Тирана има кабинков лифт до планината Дайти с масажни столове. 1300 метра денивелация. Тирана е обляна в светлини вечерно време. Същото се отнася за големите градове. София е като Сараево 1992 г., автобус се чака 48 минути, но това не пречи на управляващите да лъжат, че живеем в рая на Балканите. Албанската ривиера е топ лятна дестинация в Европа. Германците (включително и доста българи) ходят заради морето, природата и ниските цени. Слънчев бряг е за британски безработни отрепки, които от море не се интересуват. Според сайта "Средни заплати в Европа", албанската за ноември е 490 евро. Но килограм хляб (и то истински) в Тирана струва 80 ст., а килограм месо - 6 лв. И ако отидете с автомобил до Албания, първите дупки ще усетите на връщане по задните си части след Гюешево. До Кюстендил ханша Ви ще стане на нищо. До София хич няма да ви пука. Кьорава лампа няма да видите край пътя. Сиреч в ЕС. Та така с изостанала Албания.

Ха, ха....!

Ми ,,хубави,, съюзници си избира НАТО- албанците и косовоалбанците ще ги преметнат яко. Следващият път по долни гащи ще ги видим съюзниците...

Какво може да се очаква от едни мангали които се размножават с кръвосмешение..

от албанските шпиони... а от неизвестните хакери които в случаят са помогнали на службата за сигурност на НАТО, яко,а?!

ама Албания е далеч по-просперираща от Чалгария.

Дааа, то целият свят на там се е запътил....

Какво общо имат Нато и Албания?

Албания е в НАТО вече десета година !

албанска му работа хахахахаха

седераска брато юдейска

в "нета" изненадите са неизбежни. и предсказуеми... т,ва не е като да изгориш лист хартия с шифъра в пепелника...

Щом миниатюрна Албания може да разтревожи НАТО със шпионите си на високо ниво в алианса, какво ли остава за руските шпиони? Да не излезе, че Столтенберг е полковник от ФСБ на Руската федерация?:) Не е особено хвалебствена статията за военния ни съюз.

ами дано да е, ако не е - нека да стане такъв, това е хубаво за да има мир

В то некадърник който е изнесъл тая информация ще го убият публично в Тирана, казвам ви.

Нали и ние го направихме. И то не веднъж и не "случайно".

Шиптърите още разчитат на албанския реотан, бункерите и бозата!

Айде стига смешки , не е първи април.

Израза "изчезна/изпокри се като албански шпионин" вече има друго значение.

Не искаме Нато! Искаме мир!

Да го лапаш на Путин за копейки!

Не за копейки , а с водка!!

Цялата им работа в НАТО е такава - смешна и жалка.

НАТО ?!?!!?! ХАХАХАХАХАХА

НАТО без САЩ и ядрено оръжие е смешен, жалък и неефективен. Със САЩ , ядрената им мощ и технологично превъзходство запази световния мир и донесе благоденствие на Западна Европа.

Не искаш НАТО искаш ТАТО ???

Предпочитам Тато пред НАТО !

нали "всичко тайно ще стане явно".

Е кво толкова? Прибрали са се за празниците.

tonk11

Дали са успели?

бас държа, че са виновни руските хакери Баширов и Петров. Санкции на Путин веднага! хахахха

Каквито реотаните им, такива и агентите им.

tonk11

Нищо ново под слънцето. Същото сътвори и България със своите разузнавачи и то не веднъж.

Даже по-лошо, в не малко случаи ние умишлено ги извадихме на светло.

Те така на времето разкриха единствената си подводница, защото гребците трябваше да излизат отгоре на всеки две минути, за да дишат. Така, че нищо ново. А, НАТО няма да се разпадне заради албанските "разузнавачи". И да вземат пример от албанската мафия, успешна и неразкриваема. Защо ли?

Истрелването на първата им ракета също се изпорти защото бяха събрали цялото население да навива ластиците и стана голям калабалък...:)

Преди години, в зората на демокрацията, един БГ политик от СДС сътвори същото! Умишлено! После четеше лекции в американски университет! След това умря като куче!

Да и сега сме демократична държава. Кажи името на този велик човек. Жалкото е че бил сам и след него са останали кучета, които незнаят как да продължат демокрацията и политици, които настойчиво искат да свършат като Тодор Живков. Още по-лошо е изградения номенклатур от блондинки и наркомани, които изграждат висшия етаж от държавната администрация

Стоян Ганев

Защо навсякъде по вериги и магазинчета е пълно с дядоколедовци с талиги и тезгерета, а те били албанци.

Нещо което човек с що годемалко акъл знае едва ли е някакъв ''гаф''.. Явно тия дето го оприличават на гаф продължават да се залъгват че хората незнаят че и те имат навсякъде такива шпиони...НАТО сигурно го е дострашало да не излезнат и неговите шпиони които се размножават като хлебарките навсякъде по света като ''истински миритворци'':((((

Нищо не знаеш бе умник, колкото и акъл да имаш тия работи не са ти ясни.

Фейк НЮЗ! Вестник Индипендънт е собственист на руския олигарх Александър Лебедев!

Ей