Унгария издига втора ограда по границата със Сърбия

Унгария възнамерява да строи втора ограда по южната си граница със Сърбия, за да се пази от нахлуване на мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Унгария издига втора ограда по границата със Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вземи пример от Унгария. Ограждат си границата и не сноват насам- натам, не се оплакват. Действат! Но тук е трудно, защото сме изпаднали в безпаричие и една ограда и армия не можем да си позволим. Как ли се стигна до това?

Направо им завиждам на Руснаците. Те си имат Путин ние си имаме путьовци. Ако някой не знае според законите на страната нелегалното преминаване на границата е престъпление!!! Това означава стрелба на поражение по всички черни маймуни опитали се да пресекат границата. Разбира се ще има вой до небесата от разни НПО на Сорос ама трябва да сме дебелокожи. НАРОДА ГО Е КАЗАЛ НА ЗЛО КУЧЕ ЗЪЛ ПРЪТ!

Какво да се коментира. Унгария си решава проблема с навлеците. Бг елита само вие жално и ходи да се умилква на ердоган и меркел като помияр. Истината е, че толкова си можем. Такова беше държанието ни и по време на соца. Помиярско беше и преди това. Никой не уважава хора, които днес са с есин, утре с друг, в другиден се мазнят на трети. Ако тук имаше елит с топки, отдавна да сме изградили ограда като израел. С блага дума можеш да се разбереш единствено с цивилизовани хора. Тези дето се натискат да идват не са такива.

за какво да я охранявате измислената граница? За да си пазите вашите, български крадци, т.н. олигарси да ви доят спокойно и да ви съдират кожите.

Не са останали много загубеняците вярващи, че доказано неработещи мерки от палеолита са на дневен ред. Какво ще направиш, обща мобилизация и да стрелят всички по прииждащите емигранти ли. Нито ще успееш да ги спреш така - ще те заобиколят - нито страната в която това става ще е място, където хората искат да живеят. А, ама ти не си от малцината вярващи а си поредният руски агит слуга, каква изненада.

То реално само тия мерки от палеолита работят;) Нито съм чул за масово емигрантски вълни от Израел, нито съм чул са масови нелегални имигрантски вълни към тях ..

Там нито става дума за мигрантски вълни, нито става дума за съпоставима по размер територия. Там двете страни си воюват от хилядолетия насам, едва ли можем да очакваме нещо да се промени. Мерките от палеолита са доказали, че не работят в Европа - колко далеко изведоха Хитлер примерно.

Браво на Унгария, браво на Виктор Орбан!

Браво на тъпаците руски агит слуги, не пропуснаха да се насерат за пореден път.

Тъпо..:) някак по Асен Геновски тъпо... защото русофилите и русофобите сте двете страни на една и съща монета ..само патос без мисъл

Чета,как някой се задъхват от възторг от Орбан-къв бил мъжага,как ги гонил лоШти ислямисти. Сега малко факти. Света и неговите господари не са това което вие си мислите. На постове като министър председател на която и да е страна ,не се слага случаен човек.тоест навсякъде са наШте хора. разделяй и владей. мотото е на римската империя. Родовете са 13 ,говедата към 8 милиарда. Значи това е гоУем труд да ги владееш. Подготвя се разделяне на Европа на няколко зони. но не от Орбан.Той просто слушка ,за да папка. Справка за неразбралите. Зетя на Клинтън и зетя на Тръмп-евреи. Зетя на Путин-евреин. това за неразбралите. Балканите са били ислямска територия. Познайте до къде ще е отново границата-до Унгария. Някой беше спрял до Виена. Защото тези които подпалиха войните в Сирия,Афганистан и целия арабски свят,плюс Африка от където е и огромното мнозинство на мигрантите,имат интерес тези войни да продължават. Значи хора дали от война,дали от бедност в следствие на война в региона ще продължат да се движат. Помислете си,ако вие сте Меркел и много ви натискат,за мигрантите как бихте постъпили. Примерно не искате война,щото няма по страшно от войната. Значи прави се отцепване до Унгария и Турция и Балканите стават естествен дом на мигрантите. Така лапането във военните територии продължава,мигрантите се озаптяват върху голяма територия-Турция и Балканите не са малки и Русия,Западна Европа са рахат. Ако ще се хвърлят бомби и за Русия и за САЩ и за Германия е по -добре бомбите да са в Сирия от колкото при тях. Никой не предвижда огнищата на мигранти да се закрият,значи,те ще продължат,значи трябва да ги сложим някъде. Толкоз.

Сега ако обясниш и каква е ползата на израелците от ислямската инвазия в Европа? ;)

Израел е в средата на близкия изток. Уродите от Ислямска държава-всъщност наемни убийци от кол и въже,как пък даже веднъж не заплашиха,не да нападнат Израел.Защо----Щото те са продукт на Мосад. как мислите се владеят 8 милиарда. Колкото и да са умни евреите и тези фамилии са шепа хора. Израел превръща арабите и исляма от враг на Израел във враг на света. Европа-ами хората са отмъстителни. Камилите помнят до живот. Сега евреите отдавна не казват ,че са от камилите,но корена си остава. репарациите дето им плащат всички за втората световна са само финансовата част на проблема. Отрочето им САЩ ще спечели при война. Въобще нещата не са това което изглеждат.

E да ама повечето талибани и сега са в Западна Европа. Обама хвали Меркел, значи там е целта! Германия да бъде разрушена.

и дa се стреля нa месо,нaгрaдa зa всеки отстрелян емигрaнт !

каква ще е наградата ?

Бойко, излез от плацентата, бе мискинин!

Президентчето се покри. Нормално за влечуги..."Евроатлантиците "(РБ) мислят за благото на западна Европа,не за нас.ДПС -ясно ,те не са бълг. партия-все едно пКК в Турция.Тук можем да присъединим и ДОСТ-още по предателска .Герб се гърчи ,чуди се на кого да угоди,на Брюксел ли,на Истамбул ли,на ФАЩ ли?Това всичко е ясно...Не ми е ясно обаче къде са т.н. патриоти.Защо се умълчаха?Къде са и те? Сега би трябвало да са вдигнали вой до небето .ПЪЛНА ТИШИНА.

Марш оттука с агит постовете си бе.

Започвам да се замислям - къде да се заселя - в Унгария или в Чехия и Полша, че са им по-лесни езиците за учене.

В Пхенян, Каракас или Масква най би ти отивало!

Много бъркаш. Произходът ми е от интелигенцията, не от комуноидо- парвенютата. Все пак на руски се пише МОсква. Какво да се прави - руският беше задължителен в училище, където видимо имаш доста отсъствия!

разликата в стандарта била причината за миграция. А разликата у нас в стандарта - да не би да влезна в къщата на Баневи и да се настаня там. Като сте измислили тази християнска толерантност - сърбайте.

Толерантност има и в исляма, но като млада религия не е улегнала и е по-войнствена, както е било християнството преди векове.

Ами да си уляга някъде из арабските държави, не тук!

Каква толерантност може да има в религия с пророк завоевател ? :)

Решението с оградата е доказано неефективно. И амерканците се оградиха, но мексиканците прокопаха тунели. Тогава американцитте се заеха да правят бизнес в Мексико който да осигурява работни места и миграцията намаля.

Айде бе намаляла :)))) Остави американската ограда..виж израелската, че ограда без охрана за нищо не става

А ако има охрана няма особена нужда от ограда. Е, може да намали нуждата от персонал 20-30% да кажем. Но Израел имат миниатюрна територия за охрана та е възможно. Нито в щатите, нито в Европа подобна мярка е приложима, дори с обща военна мобилизация няма да стане.

единственото да не бягат е било там откъдето те бягат да се създаде ресурс за да не бягат. А откъде накъде аз ще им създавам ресурс. А защо не бягат в богатите емирства - там не ги приемат, защото знаят колко са трудолюбиви. Имахме граница, особено с Турция откъдето и пиле не можеше да прехвръкне.Да, ама не - сега това стана печеливша индустрия.

И какво говорят числата? Че близо 20000 са им влезли тая година а 1400 ли колко бяха чакат пред оградата. Ако такива мерки работеха китайската стена нямаше да е обект на археологията само. Единственото ефикасно нещо е интервенции там откъдето хората бягат та да бъде изкоренена причината задето бягат - а за това няма ресурс та....

Докато руските агресори поддаржат престъпникът Ассад и избиват сирийците с напалм и касетъчни бомби, ще има и мигранти. От друга страна причината за тази миграция е и разликата в стандарта на живот в различни части на света и Европа.

И след Асад, кой мислиш, че ще дойде на власт някакви либерално-демократични сили? :))))))))))

Навярно руските намеси целят да увеличат миграционния натиск към Европа, да. Но не е само това, от десетилетия от Африка и близкия изток прииждат все по-масово. Както и да им се помага в развитието на тези страни - дори след като разни Садами и Кадафифци са разкарани - животът там няма да заприлича на тоя в Европа в рамките на един човешки живот, а хората които бягат имат само по един всеки.

Касетъчни бомби падаха и от самолетите на НАТО в Сърбия. И ако не си се усетил, САЩ бомбардира ислямистите от юли 2014. И от толкова бомбардиране, ислямистите всеки ден пускаха нови клипове с паради с пленени машини и масови екзекуции и всеки ден си увеличаваха териториите. Ама отде акъл в американски трол.

Ей Козяк, а в Ирак и Авганистан пак ли Русия и Ассад са причината?

Остави китайската, виж израелската - тя работи ;)

Въпрос на дължина на охранявания периметър.

Я да мобилизират всички мъже на източната и южна граница,да ви питам тогава какви ще са ви коментарите.

То е ясно - като с престъпниците в ареста. Изведнъж всички ще се окажат болнави дюстабанлии. Българският патриотизъм е от кръчмарски тип, искат се поне 3 ракии на гладно за него и приключва с вдигане на чашки и революции, но без да не напуска кръчмата.

И по какво съдите за това ?

В другаря Радев е нашата надежда. Той ни обеща сигурност.

Ти за китайската стена грижа не бери.Строена е от затворници.Вместо да ги затварят в затвори са ги впрегнали на работа.

Миниране на турската граница и който случайно премине поздрав от Калашников! Само такъв респект ще спре орките!

Унгария няма граница с Турция и Гърция. Отчитайте това в коментарите си. Орбан едва ли щеше да прави същите глупости тук, на мястото на Борисов.

Колко глупост се е събрала в главата ти васале! Човекът не иска бежанци-мюсюлмани. Какво не ти е ясно?

На мен ми е ясно, но на теб ти е мъгляво всичко в тези неща. Изглежда си забравил ,че Турция официално протестира против нашата ограда.

Това изобщо не обяснява защо нашата ограда е златна с платинено покритие и вече второ правителство не може да я построи.

Орбан действа.Политиците им не се разкарват насам натам,да питат тоя и онзи.В България оградата с Турция,един разграден двор.От Малко Търново до Резово ограда изобщо няма.До сега да са я направили.

А китайската стена - отнела живота на милиони китайски селяни - дълга 6 километра с безброй бойници, крепости и разклонения... не нито Кублай хан нито манджурците да завладеят и управляват Китай столетия подред.

Унгария все още не е цел за мигрантите. За какво се хаби Орбан да ги хваща, да ги описва и да ги храни ?

...ами защото от ЕК го задължават, затова...

Унгария издига втора ограда по границата със Сърбия В България , за съжаление за последните 25 г. един решителен политик не се намери по отношение защитата на нашите национални интереси. Всички обаче бяха решителни по отношение на краденето.

Пилеят се пари в Унгария и вероятно ще се загубят още пари, ако Унгария реши да предприеме индивидуални мерки които не са подкрепени от съюза или противоречат на политиката и усилията на съюза. Това не е нищо друго освен ПР на Орбан на гърба на унгарците.

Абе гледай си там мюсюлманското семейство дето си приел у вас и не се обаждай. Приел си бежанци у вас, нали ?

ЩО НЕ ИМ ДЪРПАТ УШИТЕ НА УНГАРЦИТЕ ? ЩОТО СА ПИЧОВЕ :))

Който има премиер на място така действа - защита на собствените граждани и територия а не надупване на виновниците за тези набези. Хората по две огради направиха за кратко време наш боко милиони изхаби и ограда пак като хората нямаме ама пък поне е боядисана някоя барака

Защо Унгария строи втора ограда?! Защо Германия има икономика?! Защо САЩ имат силна армия?! Защо Великобритания има силна дипломация?! Защо Русия анексира Крим?! ..ми защото не са българи, бе! Защото могат и друго, освен да мрънкат! "Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" а всякому мерамът е развала..., - така е било преди 100 години, така ще си остане още 1000. Докато чакаме друг да свърши нашата работа.

Така е.За съжаление сме нация от мрънкачи.

За съжаление ,след 1000 год. дето викаш че ще е така,не си прав. България загива ,няма да може да изкара до края на този век ,нека си го кажем,а не да заравяме главите си в пясъка. Погледнете какви управляващи имаме,които ни съсипват -нарочно са поставени -за да ну унищожат онези без да се хабят с войни. Унищожиха ни икономиката,взеха ни пазарите,спряха ни проектите,взеха ни армията,на тяхно място техни бази разположиха,взеха ни и небето,за министър на жалките останки от армията ни ,поставиха своя евтина подлога,точно такава и на МВР поставиха, за да не можем да гъкнем -отнеха ни демокрацията, отменят народната воля,изразена след гласуване на референдум,наложиха ни цензура,не е далеч и мигът,когато официално ще обявят забрана на демокрацията,почти си го призна премиера,като каза,че действали по ръба на закона,поради еди-какви си там причини...-:(

А Борисов ходи та се мазни на Ердоган!Предадоха ни отвсякъде, и от вътре и отвън.

УНГАРЦИТЕ КЕФЯТ :)

1. Кой ограбва от векове Азия и Африка? 2. Кой създаде Ал Кайда и Ислямска държава? 3. Кой организира Арабската пролет? 4. Кой придоби петрола след превратите? 5. Кой трябва да издържа имигрантите?

Путинстан

Пий си хапчетата и кротувай, за да не те вкарат в шоковото, че там прошка няма.

Върви на доктор, щото да не ти става бубата не е заради Путин.

Ей, аман от промити мозъчета ! Хайде по сериозно и обективно !

Ние ли бе?Ако ти грабиш, аз не съм взела и копче.Не съди по себе си.И защо заради някой си, трябва да патя аз?

Това е всичко, което и нашият рапон трябваше да направи, но той не служи за благото на България, а на чужди интереси, затова се поти, мрънка и пелтечи, защото не знае на кой да угоди най-напред, а в същото време разбира, че електоратът ще вземе да загрее в един момент, какво му се крои, колкото и да е прост мат'рялът му. И пред избори това е кофти - тогава ЦВ. ЦВ. ще трябва да впрегне всичките си възможности за броене на бюлетини, за да се докопат пак до кокала гербаджийските калинки или полуидиоти.

хората в пустата се опитват нещо да правят,но ако не ги застрелват на границата орките прииждат на тълпи като хлебарки и няма сила да ги спре,само смъртта,дано руснаците го осъзнаят скоро и славянски дух,да спаси жалкия ни континент т напаср рязана.

Нашата полиция е 65 000 души, а върши 1/3 от работата на унгарците. Защо? Защото се сетете кои я управляват и какво образование имат.

б.б тихомълком напуска ес и ни присъединява към ислямска държава ...така правят шмекерите , нали ? тук е много подходящ момента , да се напомни , че у нас има поне 350 партии и партийки ... които ни се чуват ни се виждат !!!

Къде сте г-н президент и премиер? Защо не се изкажете по казуса - втора ограда за Унгария! Или сте глухи и мълчите като тикви!

Бойко днес е с пълна уста, щото Ердоган го тупа по главата в Турция.

само така . Ще идваме да живеем в Унгария, бели хора приемаш ли ? Тук ще се напълни с чернилки и гадове скоро

Благородно им завиждам на унгарците -имат политици! А ние имаме г.золизци! Ето и сега ,вместо да се загрижи за България,той отива "на среща" със султана-:( Ще му се яви със лазене! Как може такъв позор. Ето затова евроатлантици не трябва да бъдат допускани до властта -те изпълняват големият американски план за унищожението на американската цивилизация. Личи си и по поведението на нашите управляващи,а вижте разликата с тези,които не са такива -като унгарските,словашките например...! Защото сега "евроатлантизъм" ,или "мултикултурализъм" ,са новите наименования,които измислиха на това,което преди 3 десетилетия се наричаше "комунистически интернационализъм" . След като не успяха с него,сега му смениха названието...

грешка ,да се чете: "за унищожението на европейската цивилизация"

Все повече го уважавам този Орбан!

Единственият читав държавник в Европа!

И какво стана, нали не можеше да се правят огради ? Щяха да изключват от ЕС който прави огради ? Чак от Германия се беше домъкнал тука един автобус със еврохунвейбини, да протестира, че ще правим огради, ще пречим на свободния полет на мигрантите до Дойчланд-дойчланд-юбер-алес ? Едвам отърваха боя от атакистите.

ами действай , какво чакаш още ?

Браво!

каква ограда, направи 10 м. широко минно поле и готово, орките ще хвърчат , като пуканки...

Твърде вероятно е едни нови 500 години да имаме едно ново/старо съжителство...

КАКВО ЧАКАТ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ??? Не им ли е ясно че западна Европа за пореден път в история ше врътнед задника като долна парясница и ще ни натресе тая сган, която никой не иска !

тц, тц , ние вместо управници сме си избрали бизнесмени !!!!!

Това е правилно решение и БГ политиците дори го знаят но са в дилема: 1. Да направят ли втори търг с надута цена за ограда и да ни вземат милионите. 2. Или да го направят на нормална цена но да лъсне всичко за реалната стойност на 1вата ограда.

На границата да се сложат транспаранти с данни за Работната Заплата в БГ около 200 ЕВРА на МЕСЕЦ и ПЕНСИИ по 70-120 ЕВРА, до транспарантите да се сложат в цял ръст образите на Министърката на туризма, на Правосъдната Екатерина и на председателката на Парламента. Пък и страхотията Фидосова. ГАРАНЦИЯ, че ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...