Унгария в шок от критики на Франция за оградата

Унгарският външен министър извика представител на френското посолство след изявлението на колегата му Лоран Фабиюс за оградата по границата.

Обратно в новината

Коментари - Унгария в шок от критики на Франция за оградата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

меркел и оланд носят огромна вина за кризата, която може да доведе до края на ес. понякога ми се струва, че са някакви ялки пионки в ръцете на америка, но много хора ме уверяват че става въпрос за слабоумие и бежарактерност...

франция е циганския квартал на европа, но много по зле от циганския квартал

нормалните хора отдавна сме в шок от действията безумни на лакеите на съединените щази. то бива наглост, бива безочие, бива върховна тъпотия и тотално предателство... но нищо де, поне се видя ясно кой на коя страна е. а френското правителство ще трябва да бъде съдено за колаборационизъм. унгария действа разумно. другите -не.

Tози път, ама изобщо, не мога да се съглася с франсетата.

Един невероятен сюжет се появи от средите на австрийските тайни служби. Според данни на служител на австрийското военно контраразузнаване, има информация, че американски организации плащат на корабите, които прехвърлят ежедневно хиляди бежанци към Европа.Корабите искат огромни суми пари, за да пренасят нелегално бежанските групи към Европа. Условията често са много лоши. Но въпреки това транспортът към момента струва между 7 000 и 14 000 евро, като сумата е различна, в зависимост от регионите и организациите, които превозват бежанците, добавя въпросният служител. Знае се, че организации от САЩ са създали модел на съфинансиране и допринасят със значителни суми за разходите около превоза с кораби. Не всеки бежанец от Северна Африка притежава 11 000 евро в брой. Никой ли не се пита откъде идват парите? Преобладава строго информационно затъмнение относно определени взаимовръзки. Източници допълват, че самите австрийски служби нямат достатъчно конкретна информация или имат, но не им е позволено да я разпространяват.Това трябва да стане част от публичното пространство. Действащите подпалвачи са същите, които сътвориха хаоса в Украйна преди година.

Приятелю, бъзикаш ли се или наистина знаеш нещо по въпроса?

Ние не искаме бежанците, а те желаятли ли да им се налага демокрация в държавите? Западните държави сами са си виновни и за огромния поток от бежанци от Близкия Изток и Африка и за възхода на радикализма, които са резултат от политиката и войните, които те водят

КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ,АКО БЕШЕ НАШАТА ТИКВА-ПРЕМИЕР ,ЩЕШЕ ДА Е КОЗИРУВАЛ 100 ПЪТИ,НЕ КАТО УНГАРЕЦА ДА ПРИВИКА ДИПЛОМАТА ИМ. И НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТЕЗИ БЕЖАНЦИ СА ПЛОД НА ПОЛИТИКАТА НА ЗАПАДА,СЕГА ТЕ ДА ГИ МИСЛЯТ,НЕ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ГИ ПРОБУТВАТ !

нашата Тиква си е направо птка!

защото е тъпо да сравняваш миграцията преди и сега. Сега е бедствие.Религията друга, начин на живот друг - претенцзии много. Трябва да подписват декларации тези, на които се дава убежище,че ще СПАЗВАТ ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА НА ДЪРЖАВАТА, иначе аут от нея.Те са напаст огромна. Ще искат джамии, бурки, фереджета, може и многоженство. Абе като не им харесват правилата да ходят в Турция.

Вие правте сравнение , аз само питам -ако едното е било мигрантска вълна следва че и другото е "мигрантска вълна" , но тъй като очевидно не е, "тъпо" питам какво е?

Унгарците са на своя територия и могат да си пазят границите както искат и то е задължително. А бе що ги не товарите на квото имате и да ги пращате във Франция. Ама там няма да ги пускат - само лаят.

мигрантския поток сега? Преди години от целия Източен блок имаще подобна вълна , циг в Холандия масово и групи подобни. Алжирци във Франция,турци в Германия и т.н. следователно сега има някаква основна разлика ?

Запада си има ценности с които всеки трябва да се съобразява. Тук Всеки си има право на мнение, но в края на краищата то няма никакво значение. Важното е другите да се съобразяват с тези от центъра, които ни посочат какви трябва да са тези ценности и в какви случаи да се прилагат. Съгласните(послушните) се поощряват, а несъгласните(непослушните) се санкционират- и така надолу по веригата (правилото на моркова и тоягата). Кой е глупавият: оркестрантите или диригентите на европейския оркестър мъчещ се да засвири европейската Ода на радостта? Кой е виновен за фалша: наивниците мъчещи се да се харесат на диригентите, за да бъдат посочени като първи цигулки, гайдите и тупаните надявайки се да засвирят с първите цигулки, диригентите въобразявайки си, че от чалгата ще направят оратория или този, който пише партитурата, или всички по веригата. А може би най-големите цивилизационни ценности не са обществено достояние както всички си мислим, а се пазят в трезорите на банките и за заключени със строго пазен код. Защото има нещо много фалшиво в това да искаш едновременно да не заключваш входната си врата и да опазиш дома си от крадци. Като че ли Европа не е дом за населението й, а е някакъв Хотел със стаи от различна класа, обслужващ персонал и управителен съвет. Собственикът-хотелиер държащ златния пакет акции като че ли не разбира какво става. А може би някой иска да изземе всички акции на безценица?

Не виждате ли, че Унгареца играе по свирката на Путин и целят дестабилизация на Европа. С действията си отслабва европа и я прави уязвима. Изкарва емигрантите едва ли не човекоядци, а те са единствения шанс на Европа да се оправи от демогравската криза

Виц, нали?! :)

може да са всичко друго,но не и унгарци.Има ли Унгария право да строи стени или няма? Така е поставен въпроса-ама що не пита китайците интересно?

Абсурдно е да твърдите че е "Възможно ли е телевизията да ни манипулира с броя на бежанците"- Телевизията Таня е "телекомуникационна технология за приемане и предаване от разстояние на движеща се картини". Вие ,а не само вие се чуваствате манипулирани от друго.

Нито една държава член на ЕС,от източна Европа не е имала колонии по света.Така че е време да си плащате вересиите.Англия,Франция,Германия Белгия,Холандия,Италия,Испания,Португалия.Тези държави са задължени към емигрантския поток. А,забравиха ли франсетата,заедно с пияндурите от острова,и ненаситните алчни американци,че точно тази коалиция,унищожи Либия.Държавата която беше фактор за мира в Африка,от където идват гостите,макар и не желани.Унгария ли се възползва от пладнешките кражби след цветните революции,или може би България и Румъния?Може да си мислите за много умни,но не сте чак толкова.Не може,така едни бият тъпана други да обират,парсата.Кой каквото е дробил да си го сърба,и да не обвинява другия,за сътворените от самия него глупости!

Възможно ли е телевизията да ни манипулира с броя на бежанците? Не знам защо не им вярвам много. В България се показва само лошотията,нищо добро..... а си мисля,че има такова все пак.

Телевизията,Таня винаги мани полира,така било е така е и пак така ще бъде,пееха Щурците едно време.Само че зависи ти какво искаш да чуеш.

пускай тока по жицата

Европейската интеграция означава, че държавите членки на ЕС взаимно си прехвърлят една на друга бежанците.

Французите са демократи ама на чужд гръб, не сме забравили как Саркози върна 3 влака с цигани. Сега като проявяват загриженост Оланд да им спретне един влак дневно експрес транзит до Париж с имигранти от Сирия, да ги видим каква песен ще запеят. УСА и Франция нарочно поставят Меркел пред изпитания.

ас не знам кои е определил споменаването на цвета черно на испански за не толерантно но е доста глупаво според мен та исках да кажа че политиците тук в германия манипулират собственото си население за да оправдавят грешната си имигранцка политика само и винаги с едно и също ттвърдение че имигрантите трябвало честно да се распределят в зъла европа масата расбира се слуша това всеки ден по контролираните от америка основни медии и се възмущава на страни като унгария 4чехия че и българия и без да се замислят че тези не се хващат на въдизата на распределението защото знаят че тук става въпрос не за един определен контингентот хора които трябва да се распределят и проблема е решен а по скоро става въпрос за милиони годишно които трябва да распределяме защото всеики африканец е готов да се махне и да го распределят някъде в еевропа за това веднъж да ги распределяме ще распределяме нон стоп години наред докато всички в африка получат своето распределение ето срещу това се опъват унгария полша чехия и тн

Te немците не могат да мислят толкова напред, могат личните си сметчици да правят, като ги поставиш в нестандартна ситуация блокират, УСА като толкова манипулират , да не препоръчват разпределение на товара на чужд гръб, а да предложат собствения си гръб. Лесно е да се каже "Европейските държави да си разпределят населението на Африка и Азия" . Който разбуни кошерите с осите сега да си се справя с проблема, ние акъл не искаме.

САЩ си защитават ИНТЕРЕСИТЕ и хич не им дреме за к.....а Европа (прочети Америка за всички), дето не можа да се защити нито от национал-социализма, нито от комунизма. Сега си е свалила гащите и се е надупила на пришълците, ама друг и бил виновен. Ми то на к.....е все някой им е виновен!!!

Петиция До френското ръководство: Приемете всички български мангали във Франция! Моля ви!

Навремето при Тур и Поатие разбих мюсулманските орди и ги прогоних от Европа...Сега нови пълчища нахлуват в родна Франция и разни дебили и педофили ги приемат! Накъде отива Франция? Скоро в Париж няма да има бели хора, всички ще са брикети и печки и ще се носи мирис на прокиснало зеле!

Унгария е суверенна държава. Франция също. Само, че ЕС може без мигранти, но не може без двете.

И те могат без ЕС, след като ЕС е мюсюлманска държава на Меркел.

държави от Германия и Франция, аз не съм виждал! Който иска да дрънка глупости!

Русия разбира се, сляп ли си?

Е толкова хубави да не мислиш, че са ги направили афганистанките имигранти хахахах

тоя пост от Пазарджик ли е? Или от Челябинск? Селяк!!!!

има ли смисъл, трол си и точка. Какво да се говори с теб?

Очаквам много скоро ЕС да се разпадне с гръм и трясък именно заради тези противоречия. Вижда се вече ясно кои са идиотите които искат махането на огради и допускането на сганта масово да залее ЕС. Въпросът е че искат да наложат на всички техните малоумни идиотски ценности които ще доведат до превръщането на Европа в камиларска провинция. А камиларите са способни да превръщат всичко в пустиня...

Така преди време чакахме и Капитализъма да се срине. Паднахме отвисоко.

Капитализма някога беше сила точно защото нямаше такива нашественици и северните държави живееха перфектно. А сега какво става - нахлуват камилари които само рушат всичко до което се докоснат. Интересни са ми наивници които мислят че ЕС ще понесе цялото това нашествие безболезнено и ще продължи по старому. Европа умира , бавно и сигурно с всеки изминат ден. Само слепец може да отрече това.

Франсетата ръсят небивалици! Опитват да създават мит за добронамереност към чалмите...В същото време разтурят гетата и прокуждат имигрантите от собствената си територия! Демек казват: ние помагаме на пришълците, но не ги искаме в нашата държава! Да ходят в Унгария и източните страни от ЕС! Пълен нонсенс и личемерие!

натиска на Франция и Германия европейските държави ще приемат няколко милиона сирийци и др. афро-араби.След това ще им направят селекция,и по-работоспособните ще ги заселят в Германия и Франция, а шкартото ще ни го оставят да ги храним като допълнение към циганите

Унгария отново дава блестящ пример за национално-отговорна политика и лидери, които показват достойнството на унгарската нация. ТАКА трябва да се държат и българските политици. Защитавайки нашите граници, ние защитаваме едновременно и европейските. Всички безумни предложения за квоти за "бежанци" Оланд и Меркел могат да си ги зав.ат ясно къде. Вървейки по този път, двамата продажници работят за разпада на ЕС.

Унгарците развалят плановете на Франция.

Това е голяма държава с икономика 2 пъти колкото Русия- БВП! Не са казахи или осетинци. Пренебрежителното,,франсета", ние не можем да си позволяваме! Къде сме ние?

Голяма, голяма, колко голяма? 675хквкм с колониите. Малко по-малка от Турция.

е малка ли е? Или ние сме големи?

И с два пъти повече мюсюлмани на глава от населението от Русия с все републиките ;)

в Русия няма религия, там Бог е Путин!

Външно м-во да изпратя до френското такова един аргументиран отговор на хубав английски, който да за вършва с фразата AND SHUT UP! Франсетата не заслужават да им се обръща внимание, камо ли човек да се чувства неудобно от подобни "закачки".

по много, поводи коментитам, че политиката на Европейския съюз относно бежанците е тотално погрешна. ЕС има ограничени възможности и не може да осигури както икономически, така и социално бежанската вълна, която от година на година нараства и (ще) залива Европа. Не коментирам и това, че някои от страните на ЕС, служат само като врата и преход на бежанците. В съюза пристигат бежанци от най-бедните и слаборазвиващи се страни от Европа, Африка и Азия. Бежанците идват от страни в които няма и не се води война т.е. навляци, които се прикриват под статута и имат претенции за бежанци! Пристигат неофициално а напоследък и официално !?! по море с различни плавателни съдове, дори и такива без права съобразно мореплавателните закони. По данни на разузнавателни служби, около 8 % от т.н. бежанци, влизат в ЕС със специални задачи в определени области и най-вече в религиозна насока. Докато не се постявят точни и ясни кретерии за приемане на бежанци в ЕС, вълната от бежанци няма да престане. В ЕС трябва да се приемат като бежанци само тези, които отговарят на определените условия и са влезнали в ЕС по официален път. Ако управниците на ЕС не сложат стоп на безразборния наплив към ЕС, ще бъдем свидетели на все по-голями и по-ужасни трагедии. Лек ден.

всичко това е платено от американците, ами да отклоняват хората по море и океан кам америка и по естествен подбор то е ясно, а не воина срещу бялата раса, защото сме гостоприемни

уважаеми Z, един стар, ама много стар виц...... тъмна нощ .... по някое време, младежки глас пита... - тате, далече ли е Америка?... тишина ... след малко отново се чува... - тате далече ли е Америка?... сърдит мъжки глас отговаря... - мълчи и плувай бе.... Лек ден.

направо да пращат в Унгария френските командоси дето бяха на специализация в Коиловци . Ще им вземат страха на унгарците , няма начин

френските евреи са в шок че унгария е забавила наводняването на европа с мюсюлмани !!!

Никой българин не е длъжен да обича чужда държава! Въобще в друга страна, такава дискусия не може да има! Кажи на грък или сърбин че е бил роб, ще те заколят на място! За тях е обида, а ние се гордеем.

Всеки българин стана кръчмарски геополитик и международен политически анализатор! И нищо да не знае, винаги акъл ще ти даде!

'що не?... След като СИКаджийската неграмотна мутра е miniStar, ръси "умни" мисли и дава "акъл" на всички, значи и пияндетата са достойни за това...!!! :::)))

Три шокиращи истини, за които ЕС полит. елит трябва да си отвори очите: 1. Превозът на бежанци е скъп бизнес, от който се изхранва цяла верига от трафиканти. В Източна Европа това са предимно хора от ромския етнос в България, Румъния и Сърбия. Защо никой не ги преследва и това престъпление не се криминализира най-строго? 2. Т. нар. "бежанци" са предимно млади мъже до 30 г., които бягат от военна служба, елитно изглеждащи за страните от които идват. Всички имат маркови дрехи, скъпи телефони, компютри. На видематериалите ясно се вижда как използват скъпите си джаджи. Защо ЕС счита тези хора за нуждаещи се от помощ и им осигурява безплатна храна, транспорт, интернет, подслон, за сметка на коренното население? 3. Т. нар. "бежанци" не са добронамерени и толерантни към посрещашите ги. Те разкъсват защитните стени на националните граници, не се съобразяват с надписите забраняващи преминаване, прикриват документите си, оставят тонове боклуци след себе си. Подиграват се на посрещащите ги доброволци - жени за облеклото и приветливите им усмивки. Не приемат храна, която не е халал. Какво дирят такива хора в Европа, след като не са готови да следват реда тук и местните ценности ги възмущават?

Всеки ще си получи заслуженото. Кой ги кара западняците да се бъркат в живота на другите. И ислям ще получат, и нестабилност, и проблеми. И ние като ги подкрепяме, ще получим своя дял. Крайно време е европейците да се събудят и да премахнат настоящите политици

Странно, а защо не ходят в Русия тия бежанци, там не е ли по-добър живота от скапания евроге*ски съюз??

В Русия не са луди да пускат такива...

но и никой не иска...защо спират хора които не искат там да ходят? Има гастери- таджики и узбеки!

Не ходят в Русия, защото руснаците не ги пускат, а и там има непреодолима за ЖИВИ орки граница...!!! :::)))

Каквото и да става по света на русофоба все Русия му е в акъла. Абе в Европа става кофти проблем, да ама при комшията/Русия/ е по зле. на...на..на

достатъчно съм живял там, просто не ми ги хвали !Пропагандата е за тъпаци!

Защото веднага почват да строят джамии, апропо понеже стана на въпрос, някой знае ли колко джамии има в Москва, защото в София е само една.

Има 4 джамии в централната част/ в квартали не знам/, най -малката е по-голяма от софийската! Други въпроси?

Все едно да лекуваш диария с повече подлоги. Причината трябва да се лекува, а тя е сащ. Премахнаха санитарния кордон от асад, мубарак, кадафи и сега осират европа, може би и умишлено, за да я отслабят икономически.

Все едно да лекуваш диария с повече подлоги. Причината трябва да се лекува, а тя е сащ. Премахнаха санитарния кордон от асад, мубарак, кадафи и сега осират европа, може би и умишлено, за да я отслабят икономически.

на 17.03.2014г. анексира Крим! Империалисти мръсни!

ЕЙЙЙЙЙ напиша ли нещо хубаво и вярно и бам цензора! Докаде го докарахме... Ужким свобода на слвото и печата а то пропаганда нагла и пошла!

Ама наистина като ги гледам по телевизията, нямат вид на уплашени и нещастни. По скоро приличат на изпратени, знаят къде отиват, знаят какво искат. Утре ще искат да им се строят джамии, всички да изповядват ислям и всички жени да се замотета в чаршафи. Горко на Европа. Защо САЩ не организират директни полети до обетованата земя. Нали са демократи. Ние не ги искаме тези "бежанци"!

Така е. Повечето не изглеждат измъчени след дълъг път. Знаят, какво искат и какво им се полага.

Утре ще искат месечна издръжка в Евро, безплатен транспорт, здравеопазване и образование. Втората и третата жена, които ще си доведат в Европа, ще бъде регистриана за помощи като самотна майка.

"Защо САЩ не организират директни полети до обетованата земя. Нали са демократи. Ние не ги искаме тези "бежанци"! " Приятел, нали знаеш, че от цялата тази лудница печели САЩ. Те имат най- голяма изгода Европа да върви надолу.

крайно време е САЩ да си ги приберат всичките бежанци, мигранти, емигранти и пр. гранти, че те измислиха арабската пролет.

В момента са замислили друго - европейското лято...