Сърбия спешно вдига ограда по границата с България

Сърбия спешно ще строи ограда по границата с България и Македония срещу бежанците, предават сръбски и македонски медии.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия спешно вдига ограда по границата с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪРБИЯ Е СЕРИОЗНА ДЪРЖАВА. ТОВА НЕ СА ШИКАЛКАВЕНИЦИТЕ НА "ГЕРБ" ЗАЩО "СПАСЯВАТ" "МИГРАНТИТЕ"А НЕ ГИ ВРЪЩАТ В ТУРЦИЯ ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕНИ "КАНАЛДЖИИ" ЗА ЕДНА СЕРИОЗНА ДЪЖАВА ОГРАДАТА КЪМ ТУРЦИЯ Е НАЦИОНАЛЕН ПРОБЛЕМ- ЗА РЕШАНЕТО МУ Е НЕОБХОДИМА ДЪРЖАВНА СТРОИТЕЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖА И ВКЛ.СЪС СОБСТВЕНО МОДЕРНО ПРОИЗВОДСТВО НА СЕКЦИИ. РЕАЛНО СА САМО РАЗГОВОРИ И ДЕЗИНФОРМАЦИИ

много добре , ще секне поредната престъпна дейност на тукашните милиционери ! ПОКОЙ И В АДА ДА НЕ НАМЕРЯТ!!!!

Добре правят! Защото всичкото мигрант в България напира към Сърбия и след това по нататък по маршрута. Въпросът е защо ние си разрушихме съоръженията по границата с Турция. Затова предлагам:ВСИЧКОТО ДЕМОКРАТИЧНО ПОДСКАЧАЩО ПОЛУИДИОТ ДЕТО РАЗРУШИ ОГРАДАТА ПОНЕЖЕ НЕ БИЛА ДЕМОКРАТИЧНА СЕГА ДА ГО ПРАТИМ ДА Я ВЪЗСТАНОВИ! ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО! ДА ОБАЧЕ ВЪПРОСНОТО ПОЛУИДИОТ СЕГА НАПИРА ДА УПРАВЛЯВА! РЕФОРМАТОРИТЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО!ВМЕСТО ДА ИДАТ НА ДОКТОР,ЧЕ ИМ ТРЯБВА; ТЕ ПРАВИТЕЛСТВО!

Трябва да последваме светлия пример на Германия и да кажем Добре дошли! на всеки който иска да дойде тук. Има недостатъчен брой дюнерджийници на икономическия ни напредък са нужни още много. Необходими са ни поне 3 милиона щото българските свине и без това не стават за нищо.

Добър ход от страна на сърбите. Така ще съм по спокойна че бежанците няма как да избягат на запад а ще останат по нашите земи. Нека тези симпатични мургавелковци се заселят, да оплодят бели девици, за да расте нацията, за да заселим северозапада.

Ялова кучка черна наденица сънува.

Щом дигат ограда с България значи знаят че ние няма да ги спрем на Турската граница...

Ножовка за 50 стотинки и точно 5 минути. Тая ограда само пияни граничари не могат да я преодолеят.

Абе смешник ти някога опитвал ли си да режеш тел със лист от ножовка? Егати тъпото хлапе.

Защо ще режеш телта? Виж снимката има модули заварени в 3 точки с планки от 2-3 см. Режеш тях и "отваряш". Няма вкопаване. Това е варианта в който нямаш повече от 50 стотинки. Ако имаш за клещи става и по лесно. Та имаш ли някакви аргументи по същество или с този отговор ти се изяснява плана и си съгласен че има начин оградата да се преодолее и без да си агент със специална подготовка.

Ами те са наясно, че ние не можем да си опазим границите и де факто сме разграден двор. Иначе откъде ще има у нас хиляди мигранти и то без документи за самоличност. Че как се влиза в една страна без такива документи? Сърбия винаги е била и по-в час, и по-уважавана страна в света - както от Запада, така и от Русия. За разлика от нас, които винаги предпочитаме да сме в партер или на Изток, или на Запад.

Как влизат питай лейката и фамозните Фронтекс.

Браво на сърбите. Когато Европа подгони мигрантите обратно към Азия, сръбската ограда ще им попречи да влезнат в България

Ще ги подгони Европа, чакай ти. Сорос и еврогейовете какво мислят по въпроса, проучи ли, преди да се изказваш неподготвена?

Добре бе с едни клещи за 5 лева и 5 минути колко голяма дупка ще направя в тази ограда. Колко малоумно е да набият толкова пари като като искам да мина ще мина? Дали ще метна едно одеало, дали ще направя стъба от два клона или ще прокопая половин метър под оградата !!!! Хората прокопават 500 метра тунел да избягат от затвор тия границата с ограда ще пазели. Само сърби, българи и унгарци и избирателите на Доналд Тръмп се връзват на подобни глупости.

Единственото правилно решение спиране на всякакво финансиране. Ако няма пари всеки си носи отговорността. Тогава няма да залагат всичко да дойдат в европа като знаят че там не ги чака хотела с безплатното ядене и вместо да набият 500-600 евро за път ще се хванат да работят, да се образоват и тогава да се опитват да дойдат в европа когато имат шанс. Тогава всичко ще си дойде на мястото.

Предлагам като за начало да не се дават пари за емигранти. Идваш ако нямаш пари умираш от глад. Както е било едно време. Ако си намериш работа значи си полезен и имаш място в обществото. Второ ако все пак си дошъл и не може да си намериш работа те връщат там от където си дошъл ако не знаеш от къде си дошъл те пускат с парашут в пустинята сахара. Седнал Ердоган да извива ръце. У лево.

Хората не умират от глад. Хората крадат от глад. Хората нападат от глад. Хората убиват от глад. Разбираш ли на къде бия? Ако имигрантът дойде тук и се налага да избира между своя живот и твоя евроатлантически, политически коректно ориентиран живот, ще ти грабне био-био сандвича, а ако се съпротивляваш ще те намушка. Айде сега ми кажи пак как искаш да ги оставиш да влязат и да се разхождат без пари докато се интегрират.

А как да сме сигурни, че имат намерения да се интегрират? Всичко до тук, което видяхме вече година и половина от началото на масовото нашествие, по никакъв начин не доказва, че тези хора ще живеят с европейските ценности.

Мдааа и сърбите ни отрязоха.Де е управлението на държавата?

Затова ЕС разчисти страната от всякакви стратегически руски проекти. За да ни направят талибански буфер и в същото време на Русия да не и пука.

Ех дребни човечета освен да се кланяте на сульо и пульо друго не можете. Как може да стане талибански буфер като, когато и да ги пуснеш тия или ще излетят към Швеция с 200. Тия камъни ги хвърлят защото са ги затворили и не ги пускат. В момента който ги пуснат нито един няма да остане. В момента харчат парите дето са ги предвидили да се устроят на запад в Харманли. И аз да съм и аз ще хвърлям камъни.

Нали са ги пускали вече. И от сръбската и румънската граници са ги върнали. По няколко пъти.

Няма Шенген за нас, защото ставаме гето за джихадисти, талибани и всякакъв род исламисти! За нови 500 години! След като продажните ни политици винаги избират грешната страна за съюзи, така ще е! Но затова пък ще се бием отново в гърдите, че сме спрели исламската инвазия към Европа! Като че ли това носи някакви дивиденти за страната и народа ни! А тия, нашите съюзници от ЕС, ще ни подритнат като мръсно коте, когато ни залеят агресорите-мюсюлмани!

Нищо, че Сърбия не е в ЕС. По сръбско-българската граница има войници от Словакия и Унгария, които са в ЕС. И когато те предлагаха подобна помощ на България Бойко им отговаряше: Ааа не, аз правя квото каже Меркел!

..в момента има близо 500 човека от европейската гранична служба Фронтекс на нашата граница - с оборудване, техника, всичко. Ама не оставайте на фактите да ви пречат ;)) Радев и Нинова ще оправят нещата след 2 месеца - ако изкараме до тогава, де.

Що така, бе , Лейка! Нали до тогава ни брани твоят мокър блян - ББ(-атман)? Що му нямаш доверие вече?

Фронтекс досега не е попречил на нито един талибан да влезе. Само ги регистрират и ги пускат. И след време по Дъблинското споразумение ще ни ги натресат. А на сръбската граница словаци и унгарци не пускат никой да влиза!

Не "О"граждат, а ЗАграждат Български територии!

Колко много идиоти има които си мислят че някакви си телени огради могат да спрат евентуален " щурм" от 1 млн диши Ще смачкат тея телове за по малко от 10 мин Още ли не сте тазбрали че правителствата вдигат огради само за да успокояват електората 100 човека като купят резачи за тел и ще нарежат и всяка ограда от този тип е чао за минути Едно време не кльона спираше нарушителите а стрелбата след него

Какъв идиот трябва да си, за да си мислиш, че зад сръбската ограда няма да има хора с оръжие! Те не са продажници като нас, а и имат точния съюзник! А ми е интересно каква съпротива ще окажат тия, с ножиците за тел, след като срещу тях започнат да стрелят с Калашников! Защото май започнаха да обикалят Унгария, и то след използване на сълзотворен газ и палки само!

Родната прокуратура трябва да почерпи!Това си е за нея безплатен следствен експеримент-също ограда, при по тежък пресечен терен.Да видят цената и да направят необходимото за връщане на надвзетите пари за нашата ограда.Бас ловя,че с тези пари можат да бъдат излекувани в чужбина или у нас, поне 2000 страдащи от тежки заболявания деца за, които сега няма пари!

Bулгария ке падне !!!

На коча мъдите..................

Накрая да не се наложи ние да станем бежанци и да бягаме в Сърбия. Там поне си знаят интереса!

Сърбите не са простаци и няма да ни пуснат. Защо сме им? Ние не сме нужни никому като народ, освен на самите себе си.

sonibvc@gmail.com

Не си съвсем прав. Все пак трябват хора да бършат задниците на германските пенсионери и да мият улиците по Лондон.

Наистина ли има някой който да вярва че ЕС ни премат като държава равнопоставена на други там държави напр. Франция, Белгия, Испания....?

Туристически пътеки с маркирани дървета на арабски,урду, фарси и пущу.

Чета коментарите "Браво на Сърбите". Браво ама не забравяйте 2 неща: 1. Ние сме в ЕС и трябва да се съобразяваме със законите и ценностите на този съюз. Да, можем да спорим до колко тези закони и ценности имат логика, но те са там и са ни пречка. 2. Сърбия граничи със слаба България - може да си прави квот си иска. България граничи с тюркието чиято армия може да ни измете за 15мин и турското малцинство има сила в БГ.

Много странна логика: 1. Ние сме в ЕС, което естественно трябва да ни прави силни, но ... 2. Сърбия, която не е в ЕС, е по-силна от България. За какъв дявол тогава сме в ЕС ...

sonibvc@gmail.com

Както казах можем да спорим относно плюсовете на съюза. Но не можем да спорим че сме част от него и с това идват и всички негативи.

Ако наистина бяхме част от ЕС щяхме да имаме равноправен глас във формирането на политиката му... и оформянето на ценностите му;)

То едни ценности!

И щяхме да си ходим там БЕЗ ВИЗИ.

Истината е една- при Путин на чаша водка и нещата се оправят веднага.

Ние имаме американски бази, които ще дадат отпор на всеки агресор! Член 5-и на НАТО е нашето спасение.

Като гледам американските "успехи" в Ирак и Афганистан, много силно се съмнявам, че ще ни защитят ...

Такива лумпени като тебе ще ни доведат до разруха с вашите американски предатели и шовинисти.

Да, ако в "нашето спасение" виждаш някой и друг критичен коментар.

Предлагам следващият път кат те засърби дупето, да идеш до американската база и да помолиш един негър да те почеше...

И в Кипър има такива бази! И те са в НАТО! Това не пречи на Турция да разцепва държавата! И НАТО си не мърда пръста за Кипър! Да усещаш аналогията?

Сърбия, независимо от сериозните ни сблъсъци в миналото е братска православна държава със сходен език и обичаи. На всичко отгоре, тя е единствената, на която в близко време беше отнета територия и то точно в полза на ислямско население! Редно е да си сътрудничим и да си помогнем в този тежък момент. Съзнавам, че сърбите ни нямат доверие и сигурно има защо...Но бих апелирал да се обединим и опазим най-напред нашите граници. Защото те са първата и най-важна бариера. Ако всеки си пази само дворчето, едва ли ще се спасим! Подозирам, че пак ще ни използват за разменна монета в тази игра. Най-лесно за ЕС е да се раздели с България, за да се спаси от мигрантите. Да не говорим, че винаги се е водела битка срещу Православието и често исляма е бил предпочитан. За жалост нямаме никакви читави управници в момента. Тези, които бяха и са в оставка си мислят само за кожите и как да спасяват себе си и заграбеното. Трябваше вече да тичат, да търсят подкрепа и да се договарят с всички, които могат да ни бъдат съюзници. Сърби, Гърци, Унгарци, Австрийци.

Сърбите ни нямат доверие и аз мога да ти обясна защо. В техните училища ги учат как сме ги ударили в гърба през 2та Балканска но удобно премълчава как те ни удариха в гърба 1885. Ние сме тези дет не трябва да им вярваме а не те. 2та Балканска може да я считат като отговор за 1885.

ИДИОТИ..ИДИОТИ...ИДИОТИ само така могат да се определят управляващите от ГРОБ....

Да не би амуджите да идват от Сърбия ...

Сърбия е суверенна държава. Тя не е член на ЕС. Тя сама може да взема адекватни решения за защита без разрешение от ЕС. Сърбия е с правилните коалиционни партньори и има шанс да оцелее като държава, а сърбите като етнос.

Тя не е член на ЕС. Но никой африканец и афганистанец не се е засили натам.

Mой човек, виж статистиката на ЦРУ. За Русия имигрират повече хора отколкото за Франция или Германия. Опорните точки не ти дават опора.

sonibvc@gmail.com

а ние кат сме в ЕС, да не би па да са се засили за тука? Ако не е да ги хване полицията ше ни минат транзит.

Всяка година в Москва пристигат 2-3 млн. имигранти. Само САЩ са пред Русия по броъй гастарбайтери.

Браво на сърбите! Какво още мога да кажа ...

Преди месец излезе новината че руските и сръбски специални части са провели съвместно учение Славянски страж на сръбска територия. Защо ли? Месец по късно започват спешно строителство на ограда и предислокация на военни части към границата. Извода е че 1. бежанска вълна ще има и те и руснаците разполагат с такава информация 2.Според темповете за строеж на оградата вълната се очаква до няколко месеца. Който иска нека си слага розовите очила и да продължава да вярва че на ЕС им пука как софийското поле ще се пренасели с афганистанци

си мисля ДОКОЛКО изобщо една такава ограда може да възпре когото и да било. Особено пък млади,здрави и силни афганци,ожесточени да постигнат целта си. Мисля си,че просто е въпрос на бройка.

тия туристи ще прокопаят тунел под нея...

Едни правят огради , други правят пачки от оградите ,трети правят... катастрофи /па ако ще и в икономиката/. Абе ,кой к-вото може!

разликата между нас и сърбите ? те не си губят времето с писане по форумите,които между другото се проучват и анализират от хора на продажните ни политици !

Това с проучването ме радва. Може поне да понаучат нещо! Най-малкото какво представляват.

Ха сега да видим за колко време се строи ограда по-дълга от нашата с Турция, която ние я строим вече повече от 2 г и още не сме я построили. Та ако сърбите успеят да я построят по-бързо от нас /в което не се съмнявам/ да попитаме нашите управляващи те строят ли ограда по границата с Турция или симулират?

Абе не ги разбираш тези работи. Работата за ГЕРБ не е в оградата, нито в България. Работата е в комисьонните. И за да слушкат и не строят им дават повече. Важно е да са послушни и няма да ги съдят за нищо. То така и в селското стопанство -- европари за да няма заленчуци.

И за какво са им на Герб всички тези комисионни когато страната се напълни с муджехедини? Те ще нападат и къщите в Банкя и Бояна в търсене на храна, не само къщите в Долно Нанагорнище. Скъпите и джипове ще бъдат нападани в терсене на пари и тн. Страната може да стане втора Сирия, каква полза тогава от всички коммисонни и далавери.

Как пък никой не попита Б.Боросов какво става с оградата?Само глупости говори как ще мести навлеците по границата.Пълна щуротия.

Обидно е дами и господа уж бг политици,съседите ни да се ограждат от нас. БГ концентрационен лагер пълен с престъпници ли ще я правите ?! Ние няма ли да се огардим и да спираме както трябва с оръжие,и спиране на всякакви социални помощи за диверсантите?

Изобщо не е обидно, а е похвално. При наличие на милиарди потенциални емигранти, искаме или не, очевидно това е пътят. Първо те не се ограждат от нас. Ако се ограждаха от българите, отдавна трябваше да са го направили. Впрочем на времето ние се ограждахме, но не от тях а от себе си. Второ, унгарците и македонците се оградиха - никой в Сърбия не се обижда, защото хората знаят, че не се ограждат от тях. Трето, не трябва да ревем, защото хората вършат част от нашата работа. Всеки който знае, че няма да може да премине от България в Сърбия, няма да дойде и в България.

Обидно е тъпако,защото БГ се пълни с тези. Ако БГ се пазеше както трябва сърбите нямаше да се ограждат. Това означава,че дивестанти от бг постоянно щурмуват сръбската земя.

Нема проблем.

Не това ще е специален лагер. Сафари. С наркодилъри върнати от Германия и подобни и с няколко милиона жертви оставени в ръцете им.

Подаръците на братята хамериканци е знак че Европа трябва да се подчиняява и да не дава акъл на янките. Ислямска държава създадена от САЩ . Насадените демокрации от янките в Авганистан, Ирак, Либия Сирия е умишлено създадено за да има мигранти които да съсипят старата Европа.

Съмнявам се да са толкова далновидни. По-скоро им е като бонус.

Предполагам , че ще я завършат преди нашата златна ограда.

Интересно за колко време и за какви пари ще я построят... па да ги сравним с това дето уж и ние го строим.

Защо заедно със сръбски и хърватски военни да не пазим нашата граница Ще има взаимен контрол и партньорство.И така нито хърватска нито Сърбия ще вдигат мрежи.

По простата причина че никой няма вяра на българските ''пазители'' на грабницата:(((((защото ако пазеха както е редно нямаше да има какво да ни връща Сърбия ежедневно:(((

ке вадим пушкалото скоро май.....

Браво на сърбите! Така се защитава територия, не като нашите малоумници тука. Защо мислите ББ си подаде оставката - за да гледа как ще ни залеят като скакалци, защото той две години се мота и краде, а освен това и за да дава акъл и да обяснява как без него всичко ще се срине. Боклук.

ББ е пълен боклук и лъжец. Мота се 2 години уж пазел границата а 14 800 тарамбуки са се опитали да минат към Сърбия само тази година. ББ винаги лъже !!

Супер. А сега и ние да заградим турската граница.

jingiby

Тия ще се оградят отвсякъде по-бързо, отколкото ние откъм Турция. Сега като приятелят на Б.Б. Ердоганя, пусне вълната, да видя как ще ни обясняват, защо 3 години не могат да направят една ограда от 200 км...

а тъпата проста продажна тиква и оная селянка пиара му вътрешен министър ще съдят полицаите от харманли

Те ще се оградят от всякъде подобаващо за разлика от нас дето боко две години вдига ограда парите заминаха а оградата я няма..Как другите страни за нула време си оградиха териториите а нашите управляващи все едно че границата ни се ''увеличава'' и все не им стигат ресурсите да я завършат..

Ами ще строят сърбите!! Като не са глупаци! А нашите властимащи ГРОБари, ако имаха малко акъл..Да бяха дигнали армията и жандармерията, и да ги бяха пратили вече на границата..Въоръжени и с заповед да стрелят по всеки който се опитва да пресече границата!