Герджиков: Няма никакви опасения за провал на изборите

Няма никакви опасения за провал на изборите, нямам как да бъдат опорочени, защото са взети всички необходими мерки, увери служебният премиер Огнян Герджиков.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Няма никакви опасения за провал на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този май не е наред?? Изборите вече са опорочени, дори продадени.С тези тумби които идват от Турция /почерпени с обяд ,получили подаръци,платен им транспорта/ ,това не е ли купуване на гласове ? Манго обаче е взел две кебепчета и става голям проблем .........

Те, изборите вече са опорочени от самата ЦИК с разпореждането да не се извършва видео наблюдение в секциите при отваряне на урните и броене на бюлетините! Това може да означава само едно - готви се тотална фалшификация на тези избори в полза на една определена партия, която от много време е жадна за власт и срещу една друга на която трябва да бъде попречено да вкара депутати във Народното събрание! Така с пълното затъмнение по повод на отварянето на урните и броенето на бюлетините се удря с един куршум два заека - служебна победа за столетницата и елиминиране на всякакви възможности едната от двете етнически партии да влезе в парламента! В преследването на тези две цели, ще се убедите, че всички средства са позволени - следете обстановката!

Какъв провал бе, Оги? Мачът е уреден още в зората на криминалната революция!

Подготвили сте се,нали?Днес под прозорците ви целият ден стачкуват земеделците,животновъдите,пчеларите,тютюнопроизводителите,а вашите хора им казват,че ще си получат парите след изборите.Защо?Нима до неделя не може или ще им поставите условието да гласуват ПРАВИЛНО и тогава във вторник ще прецените.След направената чистка,никой не се съмнява,че сте подготвили "честни"избори.Борисов каза,че има пари!Днес,защо се изпокрихте и никой не слезе при хората да им обясни защо задържате парите?Вашият морал е далече след морала на чистачката,която намери и върна парите.

а бе сорчо, кой каза, че ще има протести ако не спечели изборите?

Шилo

Те изборите вече са незаконни, защото не се провеждат така, както повелява закона - с машинно гласуване във всяка секция.

не мое да ги фалшифицирате както предишните затова ли?

.....а после следва КАСИРАНЕ заради машинното гласуване.......

То най-големият провал на всички избори досега е, че на хората се даваше фиктивен избор. Уж избират, ама все измежду гнилите ябълки. И е нормално на хората да им омръзнат такива "избори". И приказката е, че няма алтернатива на големите партии - всички са лъжци и мошеници. И наистина, може и да е нямало, но според мен сега има поне една такава и това е партия "Възраждане", движението на Костадин Костадинов (вече бившия директор на регионалния исторически музей в Добрич, нашумял със своя алтернативен учебник по родинознание), Пламен Пасков, Минчо Христов и други личности. Нищо чудно, че медиите им организират почти пълно затъмнение. Но хората научават за тях и подкрепата им расте, защото разликата между тях и другите все "патриоти" е очевидна. Ако фалшифицирането на изборите в особено големи размери не успее, може и да влязат в парламента. Което ще е може би най-големият успех на "демокрацията" у нас за толкова много години. За това съветвам да ги проучите и както си прецените. "Марешки беше обвинен за рекет и причиняване на лека телесна повреда на общински съветник. Той беше пуснат на свобода срещу гаранция от 100 000 лева." Въпросния общински съветник от Варна е именно Костадин Костадинов.

Герджиков: Няма никакви опасения за провал на изборите И аз нямам никакви опасения от купуването на изборите, особено в районите на ДПС и ДОСТ.

ех мамини червенушки със жълт оттенък,не можете вие без турските си онождачи,та затова и мицките ще мобилизирате заради кирливите помаци