Огнената стихия в Канада покри голяма част от САЩ с жълта мъгла

Властите в повече от 10 щата предупредиха, че стоенето на открито може да доведе до респираторни проблеми. Международна помощ се включва в борбата с горските пожари

Обратно в новината

Коментари - Огнената стихия в Канада покри голяма част от САЩ с жълта мъгла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е само началото на ГНЕВА НА Йехова срещу сатанистите на Баал...хаха идиоти, тръгнали срещу Бог и законите му да ритат. ..четете Библията , нещастница, щот и да не я четете, Бог е ЖИВ и само ви трупа на сметките греховете ви, които почнаха като плевели да се множат....Земетръса в България от 5 та степен беше същото предупреждение, че сте тръгнали по пътя на педерастите и педофилите и ще плащате със стихии , бедствия и смърт,ако не се вразумите и поправите

Какво като сее войни в света, жъне смърт у дома

Путин е виновен....

Ще си плакат за всичките злини, които творят и натвориха. Да гледят слънцето по телевизията. Сатани.

Къде са тук зелените лента, където заливаха световни шедьоври на изкуството и се правеха на маймуни за спасението на природата? Да бягат да гасят пожарите, да спасяват горите! Или са им много изнежени душите само в града им е комфортно да са активисти? Лицемерие е въпросът за въглеродния отпечатък при допускане на подобни бедствия.

Лекета, исках да кажа, но гадния редактор е извъртял думата

Познай кой е запалил пожарите и ще разбереш къде са :) В момента политици, социални мрежи и тв промотират климатичните промени.

Добре е американците да намаляват.

Много им помагат изпратили 950 човека да гасят.

Пожарите помгат на контраофанзивата в Украйна . Още 400 пожара запалете !

Да гори всичко да изгори ! Ден на гордостта - на пръстта ще лежите .

Народите мачкат и изтребват, но Бог се заема с тях.

Дребни пречки. Важното е американския народ да не губи сили и вярност към украинската кауза :-). Още милиарди трябват :-).

Сега ще им скочат таксите за вредни емисии

Наскоро имаше големи пожари в Сибир и то през студената пролет там... Сега "преминаха" в Канада..Отговор да е??

Важното, че тържествата за Прайда се отлагат. На кой му пука за изгорелите домове на канадците и как дишат тези хора.

В Канада са същите ънални еколози като в Калифорния.

Не дават да се изваждат болни и гнили дървета.

Пушилката в Ню Йорк прилича на пушилката от небостъргачите, които американците сами си събориха

Това е добра, жизнеутвърждаваща новина. Може и повече.

Пожарите, повече от 400 са по цялата площ на Канада. А тъпата статия тръгнала да обжалва американците?! Алоо, хората чиито къщи горят, а те дишат и кашлят отровния въздух са в Канада. Какви щати, какви 5 лева....

Хайде Баце Ким! Пускай ракетите! В този смог и намалена видимост няма кой да ги спре. А и нали си дадоха Патриотите на хохлите.

"...СЪС ЖЪЛТА..." НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ГРАМОТНО, СМЕШНИЦИ

А ПРИ ЯДРЕН УДАР .... ПЪРВО ЩЕ ИМА НАПРАВО ОГНЕНИ ТОРНАДО В ГОРИТЕ ОТ ПОЖАРИТЕ .... И СЛЕД ТОВА РУСКИЯ ГЩ ... ЩЕ ГИ УГАСИ СЪС ПОСЕЙДОНОВСКИ ЦУНАМИТА :))

Прилича на пясъчна буря от Сахара, а не на горски пожари.

май не си наясно къде е Сахара и къде е Канада и Северна Америка на картата??!!

Май съм наясно, олигофренче.

Либерал-травеститите не разбират от шеги

Май някой не е ходил на училище. На това му се казва сравнение!

Бил Гейтс искаше да затулва слънцето с прахови частици. Няма нужда, достатъчно е да се подпали Канада.

Вчера ми се наложи да карам до Ню Йорк Сити. Въпреки че бях с N95 маска кашлях непрекъснато. Чак очите ми сълзяха. От време на време ме подминаваха камиони с отворени прозорци. Вътре шофьорите си пушеха цигара безгрижно :)))

СМЕНИ СИ ФИЛТЪРА НА КЛИМАТИКА ...И ПРЕДИ ДА ГИ СМЕНИШ ....НАПРЪСКАЙ ИНТЕЙКА С ЛИЗОЛ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО ....И ОСТАВИ КЛИМАТИКА ДА ПОРАБОТИ .....В КЛИМАТИКА Е ЦЯЛАТА ФЛОРА И ФАУНА НА САЩ И КАНАДА ...

Мерси за съвета!

"Въпреки арестуването на множество подпалвачи, основните медии в Канада изглежда възнамеряват да припишат неотдавнашните горски пожари в нацията на „климатичните промени“. Тъй като горските пожари продължават да се разпространяват в западна, а сега и в централна и източна Канада, изгаряйки гори и домове, основните медии продължават да намекват, че изменението на климата е основният виновник, въпреки нарастващия брой доклади, показващи, че подпалвачите са били арестувани за предполагаемо поставяне на десетки на пожари. „Няколко подпалвачи бяха арестувани през последните седмици в различни провинции за палене на горски пожари“, написа в Туитър лидерът на Народната партия на Канада Максим Берние. „Но лъжливите пробудени медии и политици продължават да повтарят, че глобалното затопляне е причината.“

ГРУПЕНФЮРЕРА ОТ ДЕТРОЙТ МАХ ОТО ФОН ШИРЛИЦ ... ХВЪРЛИ НЕИЗГАСЕН ФАС ... В ШЕРВУУДСКАТА ГОРА В КВАБЕК .....

"Пробудени" медии не е точен превод. Това е термин. Предполагам, че е думата "woke", което не значи пробуден в мин. време. Woke хора/медии това са грубо казано толерасти, застъпници на инициативи за равенство, разнообразие, джендърство и т.н. но в много екстремна форма. Например тези драг шоута, на които мъкнат малки деца, а травестити им танцуват. Това е woke мероприятие. Имаше и конкретен случай с бирата Bud. Поканиха един джендър-инфлуенсър да им стане лице на рекламната кампания. Хората се отвратиха и тия от Bud загубиха милиони. В момента почти не ги купува. Тогава хората започнаха да казват "Go woke, go broke.".

От 20 години аз и моето семейство и семействата на моите деца живеем в Канада. За ваше сведение Канада е една нормална държава за разлика от много други. Не знам и не разбирам вашата злоба и омраза към нея от просташките писаници по долу. И американците не харесват Канада просто защото сме по добре от тях и по свободни. Не виждате ли че ЗАГИВАТ белите дробове на планетата! И няма нищо общо с дървесината!. А вие драскате по български- не сакам на мен да е добре, на Вуте сакам да е зле! Вместо да помогнете, ама това са българите!

"И американците не харесват Канада просто защото сме по добре от тях и по свободни" ха-ха-ха....как беше "свободата" по ковид? Чувам нещо и оръжието ще ви вземат.....

Стоѝ си там и не ми се прави на настоѝник - лопатар нещастен

До продалия се за долари псевдо Бъларин, стой си в Канада и не се обаждай. Истинските Българи сме си в България и се борим да направим държавата си нормална. Вие сте се проснал на готово и ми се правите на важен, от такива като вас акъл не искаме.

Точно за Канада ,няма как да ни е жал! Откраднаха ни златото със съмнителна сделка , и сега имат пари за няколко Канади.... Да Ви купят някой остров на по- топло и стига мрънкали....или пък просто Господ си знае работата и даже да си купите остров ,може да потъне!!

От кога Канада са белите дробове на планетата ?! Хахах. Нещо обърка континентите и държавите!!! Все едно да кажеш това за Сибир! Четете малко, учете се ,скъпи западняци, образовайте се!

В България останаха само тъпунгери. Те самите виждат че безработицата е невиждано ниска, че навсякъде около тях има недостиг на специалисти - няма значение дали компютърджии, дали финансисти, дали строителни работници. Но не разбират какво значи това. По-умните и свестните хора се изнесоха. Останаха патрЕотите, да си бият в гърдите с великата ни история, да обичат Раша повече от собствената си родина, да мразят всички други, просто така. И нека ви кажа следното: Не е важно Трюдо какви щуротии прави, не е важно и застарелия Байдън къде паднал и какво забравил. Важното е че по тия страни има ред и хората работят. В България няма ред и всички ги мързи. А новият "оправяч" Копейката и пее точно това което искат да чуят "как да дигнем заплатите". Ами няма как драги, докато не почнете да работите и спрете да се гордеете "ама само знаем да се веселим". Лозето иска мотика.

В "нормалната" ти Канада предлагат асистирано самоубийство, блокират сметки на протестиращи, президентът е тъп (типично за канадската школа. И ние имаме един от там), пропагандират lgbt на деца, медиите ви не са свободни. Имате бая още проблеми и ще стават повече. Смятай как ви облъчват, щом си мислите, че това е нормално.

Нищо не си разбрал от това което писах. Но нищо чудно. Гледал си Канада по телевизора (телевизора ти не е руски нали?) и си осведомен от независимите български медии?! Бухахахаха, България - островът на независимостта - новата Куба? Новата Северна Корея? С рекорди по неваксиниране и смъртност от ковид. И колата ти не е руска нали? А телефона ти? Той поне не е ли произведен от някоя "православна" технологична сила? До ушите в кал а устата им ей такава! (приликата между българите и хипопотама).

Хак им е на глобалните терористи1

САЩ сами се запалиха за да прокарат климатичната сделка

Аре.....Канада стана американска :)

Канада са подлога на САЩ. Вече няколко години се включват в техните военни начинания.

Оранжева мъгла - пълни глупости. Оранжево се вижда Слънцето и всичко наоколо жълтее, но самият дим не е жълт. При такъв размер на частиците (на дима) теорията за разсейване на светлината сочи, че по-големите дължини на вълната (тоест червеният и инфрачервеният спектър) преминават по-добре, докато синият, виолетовият и ултравиолетовият се разсейват. Поради това лъчите преминали през смога са предимно от червения край и всичко изглежда като на много стар филм - жълто. Резил е че тролове се подиграват и с тази тема, намесват политика и глупости. Хора се задушават, хора напускат домовете си. 400 пожара да се запалят едновременно из недостъпни гори - това е безумието на любителите на конспиративни теории. Нали гледам моя си двор - всяка година е все по-суха (все по-рано пожълтява тревата).

На комшията тревата по-зелена ли е? :)

Да ги накаже

Онзи наказва

Гора, пожар, жълт дим ..... Нещо ... не е както трябва :) От къде и от какво са станали нещата?

Вчера се прибирах от работа с колата (на фарове, такъв смог не бях виждал) гледам на пътя двама с колелета (спортни) тренират :) Америка!!

САЩ - световно зло - Анатема.

ДА ИЗГОРИШ 200 ГОДИШНИ ГОРИ В КВАБЕК ЗА ДА МОЖЕ ИКЕА ДА ПРАВИ МЕБЕЛИ .... СЛЕД КАТО РУСИЯ И СПРЯ КРАНЧЕТО СЪС ДЪРВЕСИНАТА ... В КОЯ ДЪРЖАВА КАПИТАЛИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ ? .... И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - ГОРЕНИЯ МАТЕРИАЛ Е УДОБЕН ЗА ТРАНСПОРТ КЪМ ЕВРОПА - БЛИЗКО ДО АТЛАНТИКА И СЕЙНТ ЛОРЪНС РИВЪР

Какво общо има ИКЕА с пожарите? Има суша от един месец - същите условия, при които пожари стават в западна Северна Америка всяка година.

В ЗАПАДНА КАНАДА БРИТИШ КОЛУМБИЯ СЕ ОКАЗА ЧЕ БРИТАНСКА ФИРМА ... СЕЧЕ НАЙ-СКЪПАТА ДЪРВЕСИНА - ДЪРВЕТА 3 МЕТРА В ДИАМЕТЪР ! - НЕ Е МАЙТАП .... И ГИ ИЗНАСЯ В БРИТАНИЯ КАТО ДЪРВА ЗА ГОРЕНЕ ..... ДАЖЕ БИБИСИ СНИМА ФИЛМ ЗА РЕЗИЛА :))

Какво общо има това с пожарите? Или просто си пишеш?

ДЕТРОЙТЕ. Когато човек не иска да "види" нещо и не го "вижда"! На тоя колкото и доказателства да даваши, ще си повтаря това което му е програмирано в тъпата глава.

Че е по добре да гасят, а не да палят пожари по света!

Бог иска да накаже сащ им праща торнадо, урагани, жълт дим, отровни мъгли. Когато Бог иска да накаже някого друг им праща американците от фащ, Така е то.....

ако питаш мен се наказват сами, те пожарите не стават ей така от нищото, просто си унищожават природата

ХА-ХА-ХА . .. НЯКОЙ ПИТАШЕ ЗАЩО ЖИВЕЯ В АМЕРИКА? ..... АМИ ЗАЩОТО КОГАТО ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН .. КАЗА ЧЕ ЩЕ ИЗГОРИМ САЩ И КАНАДА .... ТОЙ МИСЛЕШЕ БУКВАЛНО :)) ..... И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ , КИТАЙСКИТЕ СПЯЩИ АГЕНТИ ОЩЕ НЕ СА СЕ НАМЕСИЛИ :)

Има клипчета как сами си си палят огньовете с въртолети. Имаше едно от сателит как едновременно горите на много места пламват по едно и също време. Нищо чудо да стават такива работи при тоя фашага Трюдо. Веднага се изака в туитър как трябвало спешно да се предотвратят климатичните промени с малоумни мерки.

Това е контролиран пожар - стандартен метод за ограничаване на големи пожари.

За това пушилката стигна чак то Ню Йорк. Виж какво се вижда от сателитите.

Умрете гадни терористи! Малко ви е за това,което причинявате на цялата планета! Дано въобще изчезнете от лицето на земята за да се живее в един по добър свят!!!!

Ми те верно щели да бягат на Марс. Китайците им свили водата на Луната, но щели да устискат.

По-добър свят ще бъде, когато тебе те няма, а родата ти замине към Раша и Чайна, може и Иран.

Подпалиха и последния бял дроб на планетата, а още не сме в разгара на лятото.

Всяка страна показва на другата какво може.

И пророчицата Ванга е казала "огин ке ги гори"

Който в една от книгите си каза, уж от името на Ванга: "А през 2020 г. ще си ядете газо..." И... Така и стана.

ВЕЧЕ МЕ НЕ ЛОВИ . ГОРКИТЕ !

За Каховка долни американски лицемери!!!