Коментари - Официално: В Утрехт се е стреляло на няколко места | Днес.dir.bg

Официално: В Утрехт се е стреляло на няколко места

Заподозрян за убийството в трамвая е 37-годишен турчин, избягал с червено „Рено Клио“, по-късно намерено изоставено

Обратно в новината

Коментари - Официално: В Утрехт се е стреляло на няколко места | Днес.dir.bg

Коментари

Днес DW и БХК ще си заслужат жълтите стотинки===жътва се сега за платените либерасти....

За съжаление това е бъдещето на сороска Европа. Сорос излъга Европа да минимизира раждаемостта с огромна реклама и права на гейщини, джендърства, конвенции, разбиване на семейството с обвинения за насилие, унизяване на белия нормален европеец и т.н. В същото време трафикантите на Сорос вкарват в Европа милиони емигранти от не-интегрируеми агресивни общности, на които им издейства, чрез подкупи в ООН, да ги приемаме и обгрижваме и да имат повече права от нас. Тепърва ще ядем ...... на Сорос, като се увеличат ислямистите, като поотраснат децата им и да няма връщане. Югославия ще се окаже само тренировка за това което чака Европа.

Ако претендирате за медия с достоверни източници, може да си проверявате по-добре информацията и също да я ъпдейтсвате, когато има повече яснота.

И още нещо да добавя - нито на запад е толкова лошо, колкото го изкарват едната част от троловете, нито на изток, колкото другата. Пътувайте, вижте света от първа ръка, опознайте хората и културите им преди да вярвате на откровено платени писания. Хората са добри или лоши и това няма абсолютно нищо общо с фантастичните книжки, в които вярват или не. Ако бяхте си направили труда да прочетете това, което наричат свещени книги, и за което в крайна сметка спорите, щяхте да знаете, че нито една от големите религии не изповядва насилие, а точно обратното!

Корана на арабски няма да прочета. Там има доста строфи за отношението към неверниците. За разлика от теб брадатите четат основно тези строфи.

Поредният заблуден либераст====или платен трол на БХК===за пари и майка си ще продаде===за жълти стотинки при това====

То да те е срам да го кажеш направо, но на фона на това, което се случва в Европа, май е време да се върне Хитлер

се еба на западняците....колят ги као прасета!

Значи да обобщим... Вие, пиленца, в този ми ти форум и на много други места, спорите коя книжка е по-добра - дали първа или втора част на абсолютно същата история, докато хора с пари и влияние ви избиват (посредством един човек с автомат в трамвая или цели армии с високотехнологични оръжия), за да се докопат до повече пари и влияние... Джафкайте се, на никого не пречите, освен на самите себе си. Поздрави!

добре че седерастите се провалиха и не станахме "нормална" държава. ама още има тъпаци дето реват да сме се били оправяли

те си ги искаха и харесваха.....хак им е на джендърите!

в Западна Европа, заек (емигранти) вук да ебе и он да си трае!

Това ако е ВУК

ОКОНЧАТЕЛНО ! ОТ СРАМ КАКВИ ГИ ВЪРШАН НЕГОВИТЕ НАСЛЕДНИЦИ В НИДЕЛРЛАНДИЯ !

Германците запалиха двете войни,т е запалиха и тероризма с разрешението за турските гаст арбайтери. Мърезеше ги да работят и си намериха хора, които да им работят за почти без пари. Но ето го резултата след години - тероризъм мюсюлмаански в европа

И разпалиха ислямския тероризъм от там по света?

Пич САЩ преди това заедно с Пакистан доста ръчкаха! Виж историята и тогава разказвай глупости!

Не се плаши от червения дракон ... просто намали дрогата .

ми от псевдо българи, които не знаят собствения си език. Научи български, после оправяй световната политика.

Ей не си добре колкото и да ти плащат целият свят управляват едни и се месят навсякъде и крадат отвсякъде а ти руснаците за да получиш стотинките си а бе хората имат очи и уши бе измикяри н

Айде сега едно извънредно положенийце, като Франция, там 2 години бяха с автомати по улиците. Което не им пречеше да се дерат за "демокрацията".

За мен животът на бял християнин е по ценен от цялото ислямско сметище на планетата

Загиналите хора са вече трима. Мръсни подчовеци

Не е едно и също да нападнеш чужденци в своята държава и чужденец да нападне донюмакините си в тяхната държава. Второто е далеч по лошо. Първото дори може да бъде положително дело

Ако говориш за оня дето стреля в NZ, той е австралиец.

Както той го каза. Все едно австриец да е гост в Бавария.

Официално друг пък, само в трамвая е имало стрелба, защо си измисляте тези няколко места, новината не е ли достатъчно страшна и без украските??

Една от многото отрезвяващи новини в какъв откачен и безчовечен свят живеем...

Stan Stan

Ние не живеем в него. Нямаме нищо общо със западните дегенерати.

Охх, мамоу. Кажи това на оня човек дето за 98 стотинки след 10 години му искат 1000 лв, при изтекла давност, при условие че не му е съобщено че се води дело срещу него и му запорират сметката в банка.

Официално - да. Националният координатор по борба с тероризма и сигурността, Питер-Яап Аалберсберх точно това каза в 12:30 - на няколко места. За сега търсят 37 годишен турчин с име Г. Танис. Не се знае дали е бил сам.

Странно, в холандските медии явно не са гледали изказването му...

ПОЛИЦИЯТА Е ПОМОЛИЛА АТЕНТАТОРЪТ ДА СЕ ПРЕДАДЕ. НА СЪЩИЯ Е ОСИГУРЕН СЛУЖЕБЕН АДВОКАТ ИЛИ СРЕДСТВА ДА НАЕМЕ ТАКЪВ ПО НЕГОВ ИЗБОР. ВЛАСТИТЕ СЕ НАДЯВАТ УБИЕЦЪТ ДА ОБЯСНИ В ПИСМЕН ВИД МОТИВИТЕ СИ ЗА НЕРАЗУМНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ .

Като малък са го об.язали без негово съгласие и това е сломило неговата психика.

Баба Меркел и пуделите и докараха ислямските убиици в Европа, единствен Орбан има топки да се противопостави. Ние построихме ограда за половин милиард, вместо да трепем навлеците още при пресичане на границата. Шибаната толерастия към циганите и външните навлеци ни струва много.

Прав си. Либерализма ще затрие България и цяла Европа както е тръгнало.

Че кой им осигурява пътя към запада с нашите каналджии :) НЕКОЙ ЛЕВ да изкара Ганьо

А ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ В НИДЕРЛАНДСКИТЕ НОВИНИ, ЧЕ ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ СЕ Е ГЛЕДАЛО ДЕЛОТО МУ, В КОЕТО ТЕРОРИСТЪТ Е ОБВИНЯЕМ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ?!?!

Да, В Холандия всички сводници са или турци или мароканци.

СЪГЛАСНО ИК ТОВА ДЕЯНИЕ Е ПО-СТРАШНО ОТ МАСОВОТО ИЗБИВАНЕ НА НЕВИННИ ХОРА ! КАТО СЕ ПРЕДАДЕ, ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ОКОНЧАТЕЛНО ЗА ИДНАСИЛВАНЕ .

Виновни за всичко са Путин и Тръмп

тремп наш!

Абе какво се ръбите на западняци и блядове. Срещу тези гниди всички сме заедно.

Да не дава Бог никому да загуби близък независимо от религията, но тези ислямисти преминаха границата избиват ни на наша земя - А какви коментари четоз за атаката на джамията в нова зеландия - ужасни - да факта е ужасен, но някой замисли ли се че ако никой от държавите не направи нещо за да защити своите граждани на тяхната земя ще започне саморазправа - какво си мислят тези мюсюлмани да си ходят в техните земи и да се избиват по между си

AAAAAAAAAAAA, CEГA МУ ПОМЕСТИХТЕ СНИМКАТА - А МЕН ВСЕ МЕ ТРИЕТЕ!

нато пусна ли декларация по въпроса? призова ли стрелеца да върне оръжието и да се предаде?

Стрелецът на снимката е чистокръвен холандец.

Не забелязвам коментар на БХК

Белите са си ваш проблем. Ние сме феминисти и сме зад не -белите, не -християни.

Каква изненада?!?

Не ме изненадва стрелбата в Холандия. Преди 10 години ходих в Амстредам и Холандия. Минарета стърчаха навсякъде. Холандия отдавна се е ислямизирала, забулени на глава от населениетоми се видяха повече от другите европейски държави.

Поредният елемент от хибридната война на джуджето със демократичният свят! Предполагаем КГБ терорист от Кавказ тероризира свободните хора от Европа заради убежденията им, сексуалната ориентация и начина ни на живот

Що си не пукнеш тъпата тиква

НА НИТРОГЛИЦЕРИН И БЕЗГРИЖНО ТИЧАЩИ ДОВОЛНИ ХОРА ! НО ЯВНО КОМБИНАЦИЯТА Е ДОБРА ЗА ИДИОТИЗИРАНИТЕ НЕОЛИБЕРАЛИ !!!

В Европа в исторически аспект са ставали много погроми, етнически и религиозни чистки, да не ги изреждам всички. И все ми се струва, че и този път няма да мине без това. И на някоя "европейска" нация нервите най сетне няма да издържат и на чуждоверците някоя нощ ще им резнат чалмите. Французите имат достатъчно опит със Св.Вартоломей, германците с "нощта на дългите ножове " и т.н. И както е тръгнало това ще стане твърде скоро!

Въпросът е етнически. Албанците са мюсулмани и не правят глупостите на турци и араби примерно.

Косово , САърбия , Македонич , Черна Гора ... мирни казваш били шиптърите ... като добрите в даеш ? Врпочем има общо звено - фащ .

Основен заподозрян засега е 37-годишен турчин на име Гьокман Танис Този дали е правел дюнери ?

Ердогановица ще си облече ли къса поличка в знак на съпричастност.

НЕ Е ЛИ ДОПУСТИМО ПОМЕСТВАНЕТО НА ДРУГИ САЙТОВЕ?!?! ЗАЩО ИЗТРИХТЕ САЙТА, ПРАТЕН ОТ МЕН, НА КОЙТО Е ДАДЕНА СНИМКАТА НА ТЕРОРИСТА?!?!?!

Поредния епизод от войната на исляма с християнството. Наивниците за интегриране на нецивилизованите друговерци отвориха вратите на Европа за убииците. Който каквото сам си направи, никой не може да му направи.

1. Аз Европа ли съм или не съм? И какво съм си направил сам, та да не може, примерно, Меркел да ми го направи? 2. Да. Меркел го направи, като европейски лидер. И това, което направи го направи на Европа. Но дали е направила същото това, което изпитва Европа, на самата себе си? Тя ли тегли последствията от действията си? Та, не съм съгласен, че поговорката е подходяща за ситуацията.

ДА ПЛЯМПА РЕЧИТЕ СИ НА ФОНА НА ПОКУШЕНИЯТА В ХОЛАНДИЯ !!

Трябва да се въведат старите български закони. Който извърши атентат да се избиват всички от рода му . Да видим дали някой ще има кураж да избива.

тия стари български закони са днешни руски закони

Следващата е Британия.

Само в Лондон има 200 ШЕРИАТСКИ СЪДИЛИЩА с кадии....които са последна инстанция след британските съдилища. Лондон Салам!

ами за да останат само шариатски такива...

няма ли да праснете някоя санкция на Москва и за това?

Защо се оплакваш? Санкциите са полезни за руската икономика. Така каза пудела песков.

Дебилите, роби на човека-плъх от Кремъл ще застанат зад турчина, понеже двамата диктатори са приятули. Тук на снимката виждам един от тях...доста е охранен, явно не е живял в Русия....

Да, тряба и да си купуват още наймалко 150 Ф-16 самолети, 2000 танкови, ПВО системи и нуклеарна подморница против гражданите коите кажат НЕ на ислам.

Е турчин, но дали е мюсюлманин. Има.турци християни.

водим с резултат: 50:1......

адииии почна се ти им разправяш ма те джендърчета не отбират пафкат марихуана

На лице са обосновани предполажения, че това което имаме като холандски вариант на ГЕРБ/ДПС не е опростил дълговете на местното мюфтийство.

Мюсюлманите в Русия са 35 млн. Мюсюлманите живеещи в Москва са 4 млн. Или 1/3 от населението на града

факти от мюфтииството....

В Русия бурки не съм виждал, нито мюсюлмански гета.

Щото русия си е гето !

Ти моля не бъркай мюсюлмани , живяли част от живота си в соца , с мюсюлмани от западните демокрации .

Тази сутрин слушах и гледах по тв двама наши "спецове " по тероризъм .Такава некадърност е невъзможна -Алексиев и Радулов .Нас Бог ни пази , ако и в МВР са на същото ниво !

като видях как се самообгазиха ми стана ясно кво им е нивото

Този Алексей Алексиев сам се хвалеше по медиите, че бил агент на ЦРУ и то на висок ранг. Защо пускат по медиите чужд агент, който явно има за задача да ни забърка в тероризъм.

"Полицията призова хората в града да не напускат домовете си." Защо? Нали НЕ НИ Е СТРАХ??? Веднага една демонстрация да си спретнат!

Ама пък в замяна на това каква модерна джамия има до централната гара в Утрехт. И нощем е осветена. Приказка....

Няма живо същество на планетата, което да не направи всичко възможно да спаси живота си когато е застрашен. Мюсюлманите много са са заблудили, като си мислят, че всички в Европа спазват християнският принцип „Не се противопоставяй на онзи, който е зъл, но като те удари някой по дясната буза, обърни към него и другата.“ (Матей 5:39). Ще има самозащита, която рано или късно ще доведе до гражданска война в цяла Европа. Всичко това е предизвикано от глупавите необолшевики и техния провален мултикултурализъм. Всеки разумен, човек който е чел поне малко история знае, че различията пораждат конфликти.

Говорих с приятели в Холандия. Според тях хиляди мюслита са се отправили към мястото на трагедията да положат цветя. Ще има и филм за малко дете ранени при престрелката. А Ердоган щял да сложи попски одежди в знак на съпричастност

Ако са искали да помогнат, можеха да хванат феса, дето е стрелял и да го предадат на полицията.

Туй ирония, бе...

След тия атентати ,партиите,които подкрепят безконтролната миграция би трябвало да претърпят поражение на европейските избори.

Коментари - Официално: В Утрехт се е стреляло на няколко места | Днес.dir.bg

Официално: В Утрехт се е стреляло на няколко места

Заподозрян за убийството в трамвая е 37-годишен турчин, избягал с червено „Рено Клио“, по-късно намерено изоставено

Обратно в новината

Коментари - Официално: В Утрехт се е стреляло на няколко места | Днес.dir.bg

Коментари

Днес DW и БХК ще си заслужат жълтите стотинки===жътва се сега за платените либерасти....

За съжаление това е бъдещето на сороска Европа. Сорос излъга Европа да минимизира раждаемостта с огромна реклама и права на гейщини, джендърства, конвенции, разбиване на семейството с обвинения за насилие, унизяване на белия нормален европеец и т.н. В същото време трафикантите на Сорос вкарват в Европа милиони емигранти от не-интегрируеми агресивни общности, на които им издейства, чрез подкупи в ООН, да ги приемаме и обгрижваме и да имат повече права от нас. Тепърва ще ядем ...... на Сорос, като се увеличат ислямистите, като поотраснат децата им и да няма връщане. Югославия ще се окаже само тренировка за това което чака Европа.

Ако претендирате за медия с достоверни източници, може да си проверявате по-добре информацията и също да я ъпдейтсвате, когато има повече яснота.

И още нещо да добавя - нито на запад е толкова лошо, колкото го изкарват едната част от троловете, нито на изток, колкото другата. Пътувайте, вижте света от първа ръка, опознайте хората и културите им преди да вярвате на откровено платени писания. Хората са добри или лоши и това няма абсолютно нищо общо с фантастичните книжки, в които вярват или не. Ако бяхте си направили труда да прочетете това, което наричат свещени книги, и за което в крайна сметка спорите, щяхте да знаете, че нито една от големите религии не изповядва насилие, а точно обратното!

Корана на арабски няма да прочета. Там има доста строфи за отношението към неверниците. За разлика от теб брадатите четат основно тези строфи.

Поредният заблуден либераст====или платен трол на БХК===за пари и майка си ще продаде===за жълти стотинки при това====

То да те е срам да го кажеш направо, но на фона на това, което се случва в Европа, май е време да се върне Хитлер

се еба на западняците....колят ги као прасета!

Значи да обобщим... Вие, пиленца, в този ми ти форум и на много други места, спорите коя книжка е по-добра - дали първа или втора част на абсолютно същата история, докато хора с пари и влияние ви избиват (посредством един човек с автомат в трамвая или цели армии с високотехнологични оръжия), за да се докопат до повече пари и влияние... Джафкайте се, на никого не пречите, освен на самите себе си. Поздрави!

добре че седерастите се провалиха и не станахме "нормална" държава. ама още има тъпаци дето реват да сме се били оправяли

те си ги искаха и харесваха.....хак им е на джендърите!

в Западна Европа, заек (емигранти) вук да ебе и он да си трае!

Това ако е ВУК

ОКОНЧАТЕЛНО ! ОТ СРАМ КАКВИ ГИ ВЪРШАН НЕГОВИТЕ НАСЛЕДНИЦИ В НИДЕЛРЛАНДИЯ !

Германците запалиха двете войни,т е запалиха и тероризма с разрешението за турските гаст арбайтери. Мърезеше ги да работят и си намериха хора, които да им работят за почти без пари. Но ето го резултата след години - тероризъм мюсюлмаански в европа

И разпалиха ислямския тероризъм от там по света?

Пич САЩ преди това заедно с Пакистан доста ръчкаха! Виж историята и тогава разказвай глупости!

Не се плаши от червения дракон ... просто намали дрогата .

ми от псевдо българи, които не знаят собствения си език. Научи български, после оправяй световната политика.

Ей не си добре колкото и да ти плащат целият свят управляват едни и се месят навсякъде и крадат отвсякъде а ти руснаците за да получиш стотинките си а бе хората имат очи и уши бе измикяри н

Айде сега едно извънредно положенийце, като Франция, там 2 години бяха с автомати по улиците. Което не им пречеше да се дерат за "демокрацията".

За мен животът на бял християнин е по ценен от цялото ислямско сметище на планетата

Загиналите хора са вече трима. Мръсни подчовеци

Не е едно и също да нападнеш чужденци в своята държава и чужденец да нападне донюмакините си в тяхната държава. Второто е далеч по лошо. Първото дори може да бъде положително дело

Ако говориш за оня дето стреля в NZ, той е австралиец.

Както той го каза. Все едно австриец да е гост в Бавария.

Официално друг пък, само в трамвая е имало стрелба, защо си измисляте тези няколко места, новината не е ли достатъчно страшна и без украските??

Една от многото отрезвяващи новини в какъв откачен и безчовечен свят живеем...

Stan Stan

Ние не живеем в него. Нямаме нищо общо със западните дегенерати.

Охх, мамоу. Кажи това на оня човек дето за 98 стотинки след 10 години му искат 1000 лв, при изтекла давност, при условие че не му е съобщено че се води дело срещу него и му запорират сметката в банка.

Официално - да. Националният координатор по борба с тероризма и сигурността, Питер-Яап Аалберсберх точно това каза в 12:30 - на няколко места. За сега търсят 37 годишен турчин с име Г. Танис. Не се знае дали е бил сам.

Странно, в холандските медии явно не са гледали изказването му...

ПОЛИЦИЯТА Е ПОМОЛИЛА АТЕНТАТОРЪТ ДА СЕ ПРЕДАДЕ. НА СЪЩИЯ Е ОСИГУРЕН СЛУЖЕБЕН АДВОКАТ ИЛИ СРЕДСТВА ДА НАЕМЕ ТАКЪВ ПО НЕГОВ ИЗБОР. ВЛАСТИТЕ СЕ НАДЯВАТ УБИЕЦЪТ ДА ОБЯСНИ В ПИСМЕН ВИД МОТИВИТЕ СИ ЗА НЕРАЗУМНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ .

Като малък са го об.язали без негово съгласие и това е сломило неговата психика.

Баба Меркел и пуделите и докараха ислямските убиици в Европа, единствен Орбан има топки да се противопостави. Ние построихме ограда за половин милиард, вместо да трепем навлеците още при пресичане на границата. Шибаната толерастия към циганите и външните навлеци ни струва много.

Прав си. Либерализма ще затрие България и цяла Европа както е тръгнало.

Че кой им осигурява пътя към запада с нашите каналджии :) НЕКОЙ ЛЕВ да изкара Ганьо

А ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ В НИДЕРЛАНДСКИТЕ НОВИНИ, ЧЕ ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ СЕ Е ГЛЕДАЛО ДЕЛОТО МУ, В КОЕТО ТЕРОРИСТЪТ Е ОБВИНЯЕМ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ?!?!

Да, В Холандия всички сводници са или турци или мароканци.

СЪГЛАСНО ИК ТОВА ДЕЯНИЕ Е ПО-СТРАШНО ОТ МАСОВОТО ИЗБИВАНЕ НА НЕВИННИ ХОРА ! КАТО СЕ ПРЕДАДЕ, ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ОКОНЧАТЕЛНО ЗА ИДНАСИЛВАНЕ .

Виновни за всичко са Путин и Тръмп

тремп наш!

Абе какво се ръбите на западняци и блядове. Срещу тези гниди всички сме заедно.

Да не дава Бог никому да загуби близък независимо от религията, но тези ислямисти преминаха границата избиват ни на наша земя - А какви коментари четоз за атаката на джамията в нова зеландия - ужасни - да факта е ужасен, но някой замисли ли се че ако никой от държавите не направи нещо за да защити своите граждани на тяхната земя ще започне саморазправа - какво си мислят тези мюсюлмани да си ходят в техните земи и да се избиват по между си

AAAAAAAAAAAA, CEГA МУ ПОМЕСТИХТЕ СНИМКАТА - А МЕН ВСЕ МЕ ТРИЕТЕ!

нато пусна ли декларация по въпроса? призова ли стрелеца да върне оръжието и да се предаде?

Стрелецът на снимката е чистокръвен холандец.

Не забелязвам коментар на БХК

Белите са си ваш проблем. Ние сме феминисти и сме зад не -белите, не -християни.

Каква изненада?!?

Не ме изненадва стрелбата в Холандия. Преди 10 години ходих в Амстредам и Холандия. Минарета стърчаха навсякъде. Холандия отдавна се е ислямизирала, забулени на глава от населениетоми се видяха повече от другите европейски държави.

Поредният елемент от хибридната война на джуджето със демократичният свят! Предполагаем КГБ терорист от Кавказ тероризира свободните хора от Европа заради убежденията им, сексуалната ориентация и начина ни на живот

Що си не пукнеш тъпата тиква

НА НИТРОГЛИЦЕРИН И БЕЗГРИЖНО ТИЧАЩИ ДОВОЛНИ ХОРА ! НО ЯВНО КОМБИНАЦИЯТА Е ДОБРА ЗА ИДИОТИЗИРАНИТЕ НЕОЛИБЕРАЛИ !!!

В Европа в исторически аспект са ставали много погроми, етнически и религиозни чистки, да не ги изреждам всички. И все ми се струва, че и този път няма да мине без това. И на някоя "европейска" нация нервите най сетне няма да издържат и на чуждоверците някоя нощ ще им резнат чалмите. Французите имат достатъчно опит със Св.Вартоломей, германците с "нощта на дългите ножове " и т.н. И както е тръгнало това ще стане твърде скоро!

Въпросът е етнически. Албанците са мюсулмани и не правят глупостите на турци и араби примерно.

Косово , САърбия , Македонич , Черна Гора ... мирни казваш били шиптърите ... като добрите в даеш ? Врпочем има общо звено - фащ .

Основен заподозрян засега е 37-годишен турчин на име Гьокман Танис Този дали е правел дюнери ?

Ердогановица ще си облече ли къса поличка в знак на съпричастност.

НЕ Е ЛИ ДОПУСТИМО ПОМЕСТВАНЕТО НА ДРУГИ САЙТОВЕ?!?! ЗАЩО ИЗТРИХТЕ САЙТА, ПРАТЕН ОТ МЕН, НА КОЙТО Е ДАДЕНА СНИМКАТА НА ТЕРОРИСТА?!?!?!

Поредния епизод от войната на исляма с християнството. Наивниците за интегриране на нецивилизованите друговерци отвориха вратите на Европа за убииците. Който каквото сам си направи, никой не може да му направи.

1. Аз Европа ли съм или не съм? И какво съм си направил сам, та да не може, примерно, Меркел да ми го направи? 2. Да. Меркел го направи, като европейски лидер. И това, което направи го направи на Европа. Но дали е направила същото това, което изпитва Европа, на самата себе си? Тя ли тегли последствията от действията си? Та, не съм съгласен, че поговорката е подходяща за ситуацията.

ДА ПЛЯМПА РЕЧИТЕ СИ НА ФОНА НА ПОКУШЕНИЯТА В ХОЛАНДИЯ !!

Трябва да се въведат старите български закони. Който извърши атентат да се избиват всички от рода му . Да видим дали някой ще има кураж да избива.

тия стари български закони са днешни руски закони

Следващата е Британия.

Само в Лондон има 200 ШЕРИАТСКИ СЪДИЛИЩА с кадии....които са последна инстанция след британските съдилища. Лондон Салам!

ами за да останат само шариатски такива...

няма ли да праснете някоя санкция на Москва и за това?

Защо се оплакваш? Санкциите са полезни за руската икономика. Така каза пудела песков.

Дебилите, роби на човека-плъх от Кремъл ще застанат зад турчина, понеже двамата диктатори са приятули. Тук на снимката виждам един от тях...доста е охранен, явно не е живял в Русия....

Да, тряба и да си купуват още наймалко 150 Ф-16 самолети, 2000 танкови, ПВО системи и нуклеарна подморница против гражданите коите кажат НЕ на ислам.

Е турчин, но дали е мюсюлманин. Има.турци християни.

водим с резултат: 50:1......

адииии почна се ти им разправяш ма те джендърчета не отбират пафкат марихуана

На лице са обосновани предполажения, че това което имаме като холандски вариант на ГЕРБ/ДПС не е опростил дълговете на местното мюфтийство.

Мюсюлманите в Русия са 35 млн. Мюсюлманите живеещи в Москва са 4 млн. Или 1/3 от населението на града

факти от мюфтииството....

В Русия бурки не съм виждал, нито мюсюлмански гета.

Щото русия си е гето !

Ти моля не бъркай мюсюлмани , живяли част от живота си в соца , с мюсюлмани от западните демокрации .

Тази сутрин слушах и гледах по тв двама наши "спецове " по тероризъм .Такава некадърност е невъзможна -Алексиев и Радулов .Нас Бог ни пази , ако и в МВР са на същото ниво !

като видях как се самообгазиха ми стана ясно кво им е нивото

Този Алексей Алексиев сам се хвалеше по медиите, че бил агент на ЦРУ и то на висок ранг. Защо пускат по медиите чужд агент, който явно има за задача да ни забърка в тероризъм.

"Полицията призова хората в града да не напускат домовете си." Защо? Нали НЕ НИ Е СТРАХ??? Веднага една демонстрация да си спретнат!

Ама пък в замяна на това каква модерна джамия има до централната гара в Утрехт. И нощем е осветена. Приказка....

Няма живо същество на планетата, което да не направи всичко възможно да спаси живота си когато е застрашен. Мюсюлманите много са са заблудили, като си мислят, че всички в Европа спазват християнският принцип „Не се противопоставяй на онзи, който е зъл, но като те удари някой по дясната буза, обърни към него и другата.“ (Матей 5:39). Ще има самозащита, която рано или късно ще доведе до гражданска война в цяла Европа. Всичко това е предизвикано от глупавите необолшевики и техния провален мултикултурализъм. Всеки разумен, човек който е чел поне малко история знае, че различията пораждат конфликти.

Говорих с приятели в Холандия. Според тях хиляди мюслита са се отправили към мястото на трагедията да положат цветя. Ще има и филм за малко дете ранени при престрелката. А Ердоган щял да сложи попски одежди в знак на съпричастност

Ако са искали да помогнат, можеха да хванат феса, дето е стрелял и да го предадат на полицията.

Туй ирония, бе...

След тия атентати ,партиите,които подкрепят безконтролната миграция би трябвало да претърпят поражение на европейските избори.