Официално от Букурещ: Румъния и България влизат в Шенген само по въздух и вода през март 2024 г.

Преговори за влизане в зоната за свободно движение и през сухопътните граници ще има "след това през годината"

Обратно в новината

Коментари - Официално от Букурещ: Румъния и България влизат в Шенген само по въздух и вода през март 2024 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Справо германците ги наричат СЕЛЯНИ МИРИШЕЩИ НА ЛАЙНА...АКО СТЕ БИЛИ В АВСТРИЯ...ТО НАИСТИНА НАВСЯКЪДЕ ВОНИ

Аз мисля, че трябва да спрем да пазаруваме в Била и ОМВ. Да ги видим тогава колко са "големи" австрийците.

Ами май ще намаляват помощите за ромите, за да има пари да дават помощи на новозаселените мигранти по линия на новия Полу-Шенген. И едното мацинство ще почне да издевателства над другото. Да видим кого ще защитят нашите политици - родните си роми/избиратели или афганистанци, сирийци, иракчани и други пришълци.

Влизаме по въздух и вода,защото сме гола вода и въздух под налягане с тези управляващи.

Това решение е неблагоприятно за България. Най-големият проблем в него е засилването на граничния контрол между България и Румъния.

само главичката ли

Защо ЕС ни има за второ качество хора,че не ни искат в Шенген.

Защото има много пропускане през границите от не Европейски граждани (бежанци). За това и са зачестили акциите на МВР по пътищата ни, в които спират бусове и свалят хора.

Имаше един много мръсен виц от времето на соца. За т.нар. "насрещен план"...

Имате право само да наблюдавате събитията и да коментирате. Ама от това полза няяяма!

А под вода, кога?

На КПП-тата веднага да инсталират платформи за преминаване на коли и тирове по въздуха.

браво денков, те такиз успехи, таквиз висоти в преговарянето ний дотука сме невидели паметник да му издигнем на тоя глист, на мястото на моча а сухопътния шенгейнен - през крив...макарон...

На КПП-тата веднага да инсталират платформи за преминаване на коли и тирове по въздуха.

С една дума,нищо не сте направили.Пак ли ще чакаме на гръцката граница.

пак ще чакаме за нея! Огромен и нечуван успех е това! Бухахахахаха)

Е как по въздух и море като Австрия няма море?

ще изкопаят ако трябва!)))))

Те - тях по море са ги приели, преди да кандидатстват за ЕС...

Не бива да се съгласяват на този неприемлив вариант нашите управляващи. Да си прилагат двойните, лицемерни стандарти някъде другаде австрийците. И да обясняват колкото си искат, че хитлер не е австриец, нито че е имало аншлус, няма кой да се върже...

Те нямат думата, прави се това което им заповядат от Козяк!

че на тях Козяк няма как да им заповядва, на такива като нас Козяк заповядва! А те са си своенравни и правят това, което си поискат! Австрия не е обвързана и с НАТО дори!

Те са подлоги и бокл.ци като всички еврог.йци на тази територия и не им пука какво е добро за България. Важното е, че имат господар и му изпълняват заповедите дословно и това ги радва.

И сега слугинските медии ще затръбят какъв огромен успех е постигнало това сакато правителство на денкофф

австрия защо няма претенции към италия, франция, холандия, които не си пазят границите.

Там няма Пеевски и разни сглобки.

Никъде май не ви броят за пълноценни хора??? Жив кахър сте!!!

Точно така е, и по съветско време пак беше така, и сега си е пак така!

Защото проблема е за автомобилните превозвачи,които се бавят много по границите и са неконкурентоспсобни. Кой знае какви отстъпки са направили нашите ,за които не казват.

Сапунените мишки са поприклекнали. За тях това е в реда на нещата. Това означава че са приели всички условия. Румъния влиза и затваря границата с нас неясно докога а ние приемаме мигрантите държим ги тук и ги храним за наша сметка. Без да е ясно колко дълго ще продължава, най вероятно вечно. Не мога да повярвам как приемат всичко. Само да попитам как става така без никой да е гласувал за мишката и за селската пръчка , ги нагласиха за премиери?

Защо Австрия и Нодерландия ни спорат? Мигрантите това, върховенството на закона онова...Само няколко анализатори загатнаха за иконимочески причини. Защо ли?

нали се кълнеше, че няма да приемем предложението на Австрия-Шенген срещу връщане на мигранти... Сега какво става? Или управниците не са наясно...Объркани в превода / от румънски/...

Тъй де,но няма решение на парламента да ни пуснат в Шенген без ограничения.Така че ветото на Нидерландия си стои защото не е минало предложението за въздух и вода.

Абе наша работа е / както е казал др. Мао Дзе Дун / НА КЪДЕТО И ДА СЕ ЗАВЪРТИШ - ГЪЗЪТ ТИ Е ВСЕ ОТЗАД И ТО ГОЛ.

Който не му харесва да си ходи в Русия, ама и там никой не ги чака

А ти що не идеш да те яздят арабите в Брюксел?

Брюксел си вижал само на картичка като гледам.

Шът бе, КЬОПЕК

Явно не са доволни от свирките, които им правиха Молеца и Жирафката! Трябваше да пуснат свинята Дебелян Беевски, който има дългогодишен стаж в оралната любов при Доан Сопола!

Еврог.йците тук ли сте? Какво стана? Толкова много се радвате на нашите ,,приятели", ,,съюзници" и,,братя" пък те не искат да ни допуснат до Шенген. Нали киро простото, кокорчо и всякаква евроатлантическа паплач управлява и пак нищо не направиха. Няма ли да излизате на протест с шарените знамена?

Влизаме беееее, влизаме и ни е кеф, че влизаме. А вие може да си се пените и да злобеете колкото си искате. Жалко само, че не можем да видим на живо някой, който ни нарича "еврог.йци", ще бъде тоолкова забавно. Колко жалко.

Ами дай де?

Влизаш друг път. То това да не другото да ти влиза и дето си го разменяте помежду си еврог.йците. Като се видим пак ще ти го кажа и ще ме гледаш умно и ще си замълчиш и ще си тръгнеш,Еврог.йците сте големи нинджи по форуми и всякакви видове соц.мрежи, ама на живо ви няма никакви. С тия вашите меки китки, никого не можете да уплашите. Мъжага като киро простото ли си или като кокорчо?

Ох, пак няма адрес, колко жалко, колко жалко. Как искам да видя един клавиатурен мъжага на живо!!

Е, това се очакваше. Австрийските дебилни политици трябваше да кажат нещо на техните избиратели, но беше ясно, че вече няма как да се дърпат. Сега ще се репчат колко много са допринесли за сигурността на Австрия и Европа, въпреки че в Австрия мигрантите отдавна не идват през Балканите. Ние и румънците, от своя страна, съвсем ще претупваме проверките по шенгенските граници, както и останалите ни партньори. Всичко ще си върви все едно сме в Шенген, само австрийските бюргери няма да го знаят. След една година ще им кажат, че благодарение на тяхното правителство България и Румъния са вече готови и ще ни приемат и официално. Просто така работи Европа, какво да се прави.

Я кажи как ще мине ТИР през границата с претупана проверка?

Ще влезете в Шенген ама друг път. Нидерланския парламент е отхвърлил приемането ни в Шенген по въздух и вода още на 22 декември. Сега всичкото мисир се чудят как да замажат гафа с новината че Нидерландия ни пуска в Шенген без ограничения.

Абе мисир - как не разбра, че Нидерландия са съгласни да приемат България без условия. Парламента е отхвърлил предложението на опозицията да се постави ограничение да бъдат приети САМО ако е по въздух и вода. Т.е. няма приети ограничения от Нидерландия.

дали изобщо са гласували нещо за БГ и Румъния и после цитирай Опорките!

Хаххахаа отново ни преебаха. Арабски за въздушен шенген ...щото сега не е същото. Продажбиците сега ще тръбата по бтв какъв голям успех са направили и зомбираните ще им вярват. Тъп народ това е. Пфу да ви ЕПМ

Защо румънците, а не нашият уважаван премиер не излезе с изявление след толкова напъване че до края на годината ще сме в шенген. Това е поредният провал на Денков.

По въздух и вода няма никаква разлика от това, което е сега. Единственото, което има знаение (макар че по разбираеми причини се пропуска в статията) е, че управляващите продажници за приели условията на Австрия да ни наводнят с нелегални мигранти.

от политическата кочина има ли кой да изгрухти нещо относно компенсаторни мерки прилагане на дъблинско споразумение, което значи разселване на бежанци, изроди неземни

ай не ни занимавай с руските си пропагандьори и техните дезинформации, къш

да ги настанят на майка ти насред хола дано, ур*д антибългарски. когато европа каже "лапай" ти питаш "колко дълбоко?" Това няма нищо общо с русия но идеологията ти е по-важна от всичко останало

А плъха с очалата какво ще изцърка?

Това ли ви е успеха, европендели ? ХАХАХАХА, наивни боклучета

Имаше една интересна идея - 'военен Шенген' преди време, за малко се спомена и след това замлъкна . Идеята е военните да могат да минават без проблем през всички граници които са в Шенген с цел по-бързо предвижване до някаква зона от ЕС. Но думата 'военен' е малко плашеща и дали затова не са я заменили с 'Шенген по вода и въздух' , защото на практика така военните могат да дойдат в България само по въздух и по вода най-бързо от НАТО-ЕС пък и дори от НАТО-САЩ и никой няма да ги проверява за нищо ?!

Аз мисля, че България въобще не трябва да бъде допускана в Шенген! Отделно от това, е крайно време да дойде в управлението партия(или паритии), която да предприеме стъпки за запазване на българския лев и напускане на ЕС, за да можем да продължим да съществуваме нормално (до колокото е възможно).

Коментар в стил Божинката: Въздушния и водния Шенген е като Шенген,но по въздух и вода-демек да го духат бедните...

Ясно,стотици хиляди ще ни пратят,.,новите османци. Нещастнициииии,тъпи и недалновидни,дано има възмездие

това е пълнз бутафория, трафика през шенген е сухопътен, не е с лодки и самолети. нищо чудно да приемат румънците, а за нас и това да няма, за това маще траят.

Грандиозен провал на нашите родоотстъпници. ОСТАВКА измет.

Румен Радев и шарлатаните му си изпълниха задачата - Шенген през крив макарон. А войната на Байдън СРЕЩУ Европа продължава. Нейното олицетворение сега е войната между Теск и Дуда в Полша. И ако Орбан пусна фандък на медиите да го оплюват, Дуда и Мелони не са. Двама изкукали старци са се хванали да правят страните си отново "велики"... ЕПМ

Кефите ли се частични европейци такива ?

Това ми звучи като - ХАЙДЕ МИЛА, СЕГА , САМО ГЛАВИЧКАТА ...........

Сега по Перловската река право в Брюксел! Няма кой да ни спре! Какво ни касае нас като обикновени граждани това? На летището така или иначе чакането е за проверка на сигурността,а не за паспортен контрол...А по вода ние нямаме директен достъп до страна от Шенген... Би било полезно по суша за да не се чака на опашка на гръцката и румънската граници...

нашите западни 'парньори' продъжлават ГАВРАТА с БЪЛГАРИЯ! след толкова години в ЕС, винаги сме били ГЕТОТО на европа. Европа за пореден път ни се изплю в лицате, а нашите тъпаци се радват какво сме 'евроатлантици'.

Грешна е снимката към новината! Нарисувайте във водата преминаващо човече или във въздуха тогава!

"влизането" в ЕС с нищо НЕ ПОДОБРИ живота на обикновеният българин !!! Влизането в НАТО-също !!!!! Сега умно-красивите търкалящи се по жълтите павета/срещу заплащане естественно/-ни бутат в Шенген !?!? ЗАЩО ? Какво печелим--НИЩО !!!!!

Ти нормален ли си? Светлинни години сме напред от времената, когато не бяхме в ЕС! Спрете да говорите глупости!

Ама колко светлинни години? А. кретен?

Ами само като помислиш, че преди това не се спираше и на пешеходна пътека, глупако! Да не мислим само за материалното...

Фонда Амбър печели и е голям кеф / както се изрази в едно интервю канадеца/. България на три морета...

Какво значи въздушен шенген и какъв е смисъла? В момента на летището НЕ МОЖЕШ да преминеш без проверка за сигурност (нормално!) и документ за самоличност...Какво точно се променя?! И сега може да прескочиш проверката на документ от служител, като просто минеш през автоматичната система за проверка с международен паспорт...

Нищо не се променя.. пълна пародия е този въздушен Шенген.. Идеята е да ни отделят от Румъния и сухоземно да не влезем никога ;)

Нидерландия???? Някой разбра ли???? Това също е важно. Къде е външния ни министър?Къде е премиера да ни обяснят на брифинг какво се случва????

Какво стана бе, Денков? Нали нямаше да приемате никакви условия, защо само по въздух? Нали нашите условия щяха да са като за всички други членки на ЕС? Да не се окаже, че сте се съгласили да приемем и "гостите" от Афганистан в замяна на "великия Шенген", който после години наред ще ни натяквате като "големия успех" на нелегитимното ви управление? То добре че са румънците, че иначе не Шенген, ами направо от ЕС може да ни изгонят.

да ни изгонят от ЕС! В договора за ЕС няма опция въобще за гонене на когото и да било от там!